Italië, MILANO
... geassocieerd met de kerstperiode en wordt zowel in Italië als internationaal gewaardeerd als symbool van de traditie en de Italiaanse ambachtelijkheid. verpakkingen van 12, 1 pallet = 10 verpakkingen, houdbaar tot 30/04/25 Minimale bestelling: 30 pallets...
Portfolio (233)
Italië, Pergola
...DON DIEGO is de oven die is gekozen, aangepast en aanbevolen door Maestro Luciano Sorbillo, een uitmuntendheid uit Campania in Italië en de rest van de wereld. Deze oven vertegenwoordigt een eerbetoon aan de uitmuntendheid van de Napolitaanse Pizza. De oven, met de exclusieve handtekening van Luciano Sorbillo, benadrukt de combinatie van traditie en innovatie, en viert het culturele en culinaire erfgoed van Campania. Interne kookkamerafmetingen 90Lx110D - houtgestookt. Blauwe koepel, roestvrijstalen voorkant, witte kar met roestvrijstalen oppervlakken.
Portfolio (154)
Italië, Orbassano
...Deze groene verse ravioli, gevuld met ricotta en spinazie, zijn een tijdloze klassieker uit de Italiaanse culinaire traditie, perfect in balans tussen eenvoud en verfijning. De pastadeeg is groen van kleur omdat het is gemengd met spinazie en valt op door zijn zijdezachte textuur, ideaal om de delicate en rijke vulling elegant te omhullen.
Portfolio (21)
Italië, Sant'ilario D'enza
...Met zijn unieke, veelzijdige smaak is Grana Padano een symbool van de Italiaanse culinaire traditie. We selecteren zorgvuldig de beste hele wielen van deze fijne kaas, waarmee we een hoogwaardig product garanderen van gecertificeerde boerderijen. Onze experts beoordelen elk heel stuk kaas nauwgezet om de kenmerkende smaak en authenticiteit van Grana Padano te waarborgen, en bieden onze klanten daarmee een selectie die ons rijke zuivel erfgoed viert.
Portfolio (6)
Italië, Moio Della Civitella
...Direct uit onze eeuwenoude kastanjeboomgaard, gelegen in het Nationaal Park Cilento in de gemeente Stio, presenteren wij onze Kastanjepasta. Een product dat de essentie van de culinaire traditie van Cilento belichaamt, verpakt in een potje. Onze kastanjes, met de hand geplukt in de weelderige bossen van Stio, zijn het hart van deze zoete en omhullende pasta. De unieke en onmiskenbare smaak van...
Portfolio (16)
Italië, Castellazzo Bormida (al)
... een verantwoordelijke aanpak die de biodiversiteit en het lokale ecosysteem behoudt. Deze inzet weerspiegelt zich in elke truffel die we aanbieden, wat zorgt voor een natuurlijk en milieuvriendelijk product. Culinaire Toepassingen van de Zwarte Truffel Uncinato De Zwarte Truffel Uncinato is uiterst veelzijdig en leent zich voor tal van culinaire bereidingen: - Hoofdgerechten: Ideaal om pasta...
Portfolio (34)
Italië, Carmagnola
...Onze EGG LASAGNE | N ° 191 maakt deel uit van de grote selectie Pasta ARRIGHI, geproduceerd met uitsluitend durumtarwe semolina en, in dit geval, de toevoeging van ei. Ze zijn een eerbetoon aan de Italiaanse culinaire TRADITIE bij uitstek. Het platte en volle deeg geeft structuur aan het gerecht sinds de tijd van de oudste en meest beroemde Griekse filosofen. Gewicht: 500g kooktijd: 40 minuten...
Portfolio (3)
Italië, Villafranca
... "tiella" (pan). Dit type pasta is typisch voor Amalfi, waar het in 1978 werd geboren uit de handen van chef-kok Enrico Cosentino, die met de presentatie van de Scialatielli op een culinaire wedstrijd de prijs voor entremetier van het jaar won. Correspondentie tussen Verse Pasta en Droge Pasta: Kies kwaliteit voor een beter leven. 270 kcal/100g voor de Verse Pasta 350 kcal/100g voor de Droge Pasta Verse Mediterrane Pasta Made In Italy "Napoli" Gekoelde transporten Stef...
Portfolio (4)
... eigenschappen van de tomaatjes zeer goed te behouden, zonder extra suikers toe te voegen, dankzij het al hoge brix-niveau van deze bijzondere cherrytomaat. Bovendien is de saus, zodra deze is verwarmd, klaar om over de pasta te worden gegoten. Door de saus "Il Moro" aan ons productassortiment toe te voegen, bieden we niet alleen een symbool van de Siciliaanse culinaire traditie, maar garanderen we ook de herkomst van de ingrediënten en de traceerbaarheid van de tomaatjes, die worden gekweekt in gecertificeerde kassen en voortdurend worden gecontroleerd. Verpakking 300 gr...
Portfolio (8)
...Iedereen is naar ons gekomen om de excellentie van deze culinaire traditie te ontdekken. Specerijen zijn goed voor zowel de smaak van de gerechten als voor de gezondheid om een gezonde levensstijl te behouden. Gember, kurkuma, peper, nootmuskaat, galanga, koriander, komijn en vele andere specerijen geven altijd smaak aan onze voeding. Voor ons zijn ze onze waardevolle natuurlijke schatten die...
Portfolio (10)
Italië, Acquaviva Picena
...NIEUWE MANIER VAN ZIJN CHEF IN EEN GROTE KEUKEN. CULINAIRE TRADITIE, KUNST EN PASSIE, DAT ZIJN DE INGREDIËNTEN WAARMEE WE DE HALFFABRIKAATEN VOOR JOU VOORBEREIDEN. We hebben exclusieve formules ontwikkeld die je helpen kostbare tijd in de keuken te besparen, zonder in te boeten op de smaak en authenticiteit van je gerechten. Investeer in kwaliteit en betrouwbaarheid. Kies voor excellentie met...
Portfolio (3)
Italië, Matera
...Op de tweede plaats, na de pizza in de Italiaanse culinaire traditie, is de gefrituurde panzarotto een typisch gerecht uit Zuid-Italië. Gemaakt van gefrituurd pizzadeeg, is het gevuld met echte mozzarella en tomaat. Alle ingrediënten zijn uitsluitend Italiaans. De Panzarotto is beschikbaar in zowel 'voorgefrituurde' versie als 'ongekookte', beginnend vanaf 35 gr.
Portfolio (4)
Italië, Parma
...Kant-en-klare lasagne ook beschikbaar in handige eenpersoonsporties. Onze culinaire productie biedt een breed scala aan kant-en-klare gerechten uit de Parmigiana en Italiaanse traditie, zowel vers als bevroren, beschikbaar voor detailhandel of groothandel.
Portfolio (4)
...De naam komt van de Capone, die destijds gemakkelijk in de Siciliaanse keukens te vinden was vanwege zijn overvloed. De capone werd geserveerd met tomaat en aubergine. Aan het begin van de vorige eeuw maakte het gerecht deel uit van de populaire culinaire traditie en werd de capone vervangen door andere groenten. De groenten, zorgvuldig geselecteerd, worden apart gefrituurd en vervolgens gekookt...
Italië, Bergamo
...Bello Fresco is ontstaan uit de passie voor de Napolitaanse culinaire traditie en de kwaliteit van onze verse producten is het kloppende hart van ons bedrijf. We zijn in de jaren '90 begonnen met het aanbieden van traditionele zuivelproducten van het zuiden naar het noorden van Italië, waarbij we onze klantenkring steeds verder uitbreidden. Naast zuivel, dat nog steeds onze sterke schakel is...
Portfolio (56)
Italië, Albanella
De liefde voor Italië en zijn grote culinaire traditie komt tot uiting in een rijke en zorgvuldige selectie van de gastronomische specialiteiten van ons land. De beste kazen, de meest gerenommeerde vleeswaren, oliën, wijnen en zoetzure azijnen, de Pasta, droog of vers, koningin van het mediterrane dieet, tot aan de Mozzarella di Bufala Campana die u zal veroveren met zijn delicate smaak. Een...
Italië, Fisciano
... specialiteiten, wij bieden een diverse reeks om aan elke culinaire behoefte te voldoen. • Gemak & Kostenbesparing: Onze verlengde houdbaarheid vereenvoudigt opslag en distributie, verlaagt kosten en zorgt voor optimale versheid. • Aantrekkelijke Verpakking: De Fresca&Buona Pasta Reggia lijn heeft aantrekkelijke verpakking die de premium kwaliteit van onze pasta weerspiegelt. Deze afbeelding toont onze...
Portfolio (3)
...Na dertig jaar ervaring in de voedingssector is het bedrijf "dla vècia bulagna" erin geslaagd om synergetisch de traditie, en dus de culinaire aanpak die van generatie op generatie is doorgegeven, te combineren met innovatie. Dit gebeurt zowel op creatief vlak, met de diversificatie van formaten en vullingen, als op technologisch vlak, waarbij gebruik wordt gemaakt van hooggeavanceerde machines...
... ervaring in de teelt en commercialisering van pistache. Het motto van het bedrijf is dan ook altijd geweest: "Respecteer de traditie en zoek naar innovatie". De traditie wordt vertegenwoordigd door deze prachtige vrucht die wereldwijd gewaardeerd wordt, terwijl de innovatie bestaat uit onze verwerkingen die de smaak versterken. Wij van Evergreen kunnen de ongepelde vrucht, de bloem en de uitstekende pistachepasta aanbieden voor de productie van ijs. We maken ook deel uit van de slow food beweging, wat onze toewijding aan de PISTACCHIO VERDE DI BRONTE DOP nog verder garandeert.
Italië, Napoli
Onze website biedt sinds 2004 de verkoop van typische voedingsproducten uit Zuid-Italië, met name uit Napels en Campanië. De zoektocht naar kleine en geselecteerde producenten van kaas-, rustieke en zoetwaren is wat ons onderscheidt, en het doel om de aankoop een aangename en veilige ervaring te maken in alle opzichten is onze eigenschap. De grote pijlers van onze culinaire traditie, zoals...
Italië, Orsogna
...met respect voor de Italiaanse culinaire traditie. Als u geïnteresseerd bent, kunt u onze illustratieve catalogus aanvragen op ons adres. Voor prijzen is het nodig om de fiscale gegevens van uw bedrijf te ontvangen; u kunt deze verkrijgen door uw bedrijf te registreren op onze website: www.italianathr.com. Bedankt voor uw aandacht. Italiana THR srls. Onze productcatalogus op YouTube: https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=vX0cM9ZmOIs...
Portfolio (6)
Italië, Bronte
...gemalen en als korrels, ideaal om fantasierijke culinaire recepten te personaliseren, waardoor elke schotel een ware delicatesse wordt en de kwaliteit verhoogd wordt. Elk verhaal heeft zijn wortels, en de wens naar nieuwe uitdagingen drijft ons om te investeren in het 'innoveren van de traditie' van Sicilië, door producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden met rijke en authentieke smaken...
Italië, Airola
... viert Italië en zijn klassiekers, en brengt de culinaire ervaring en de Italiaanse passie over. Het Experience-merk van Sabatino Cillo vertegenwoordigt culinaire excellentie, en biedt het beste van Italiaanse vleeswaren via de Filiera en Selezione Cillo, naast een internationale selectie van hoge kwaliteit. De traditionele vleeswaren en gesneden producten worden met passie en ingrediënten van de...
Italië, Marcianise
... culinaire traditie, mythen en legendes maken dit land tot een onderscheidende mix die in één woord kan worden samengevat: Napolitanisme. Eén slok en je bent in Napels, dat is onze slogan! Stel je voor dat je alle warmte van ons land in een glas proeft, en vergeet de bijgeloof niet, een snufje geluk is altijd nodig.
Portfolio (2)
Italië, altamura
Het Unibrands-assortiment, samen met zijn merken, Novoforno en Pasta e Gusto, is geworteld in de culinaire traditie van ons land, waaruit we volop putten om een complete lijn van typische producten van het gezonde mediterrane dieet aan te bieden. In onze deegbereidingen is semola rimacinata van harde tarwe onmisbaar, tegenwoordig zo gewild dat het ons kwaliteitsmerk is geworden. Onze producten...
Portfolio (3)
Italië, Villafranca
Welkom bij Pastifici Vesuvio®, de toonaangevende producent van mediterrane verse pasta met authentieke culinaire traditie! Passie en traditie zijn de ingrediënten van ons grote succes, die de echte specialiteiten van Campanië tot leven brengen, een regio die bekend staat om zijn gastronomische cultuur en het genot om verse, ambachtelijk gemaakte pasta te proeven, die met de hele traditie van het...
... sociale klassen. Het uitstekende eten vormt de basis van het menu van ons restaurant. Uitstekend eten. Vriendelijke service. Een grote familie. Brescian stijl ons menu is gericht op de typische gerechten van de Brescian traditie. Dus uitstekende risotto's, casoncelli en het Brescian spiedo, maar voor de liefhebbers van vis ook een uitstekende catalaanse schaal met schaaldieren. U wordt verwelkomd...
Italië, Cinisello Balsamo
... innovatieve ideeën om onze producten te presenteren en te creëren, terwijl we de waarde van de traditie stevig in het oog houden. Dankzij de strikte naleving van de recepten van vroeger zijn we blij dat we producten kunnen serveren die smaken naar oude en soms te vaak vergeten smaken: De smaak van de Italiaanse culinaire traditie. Onze missie is om steeds meer klanten te bereiken die de waarde van goed eten waarderen, en om Kwaliteit tegen een betaalbare prijs te bieden, hebben we besloten een stap over te slaan om geen concessies te doen aan prijs of grondstoffen.
Italië, Scafati
... industrie en biedt een ruime keuze aan producten die zijn bereid volgens de oude culinaire traditie, van wijn tot olie, van zeevruchten tot voedingsconserven en de eeuwenoude zoetwarentraditie van Napels. Itacraft biedt een gevarieerde hoeveelheid en kwaliteit van regionale gastronomische producten, samengebracht onder het merk "I Nostrani".
Italië, Rivarolo Del Re e Uniti
Wanneer het gaat om het koken van typische gerechten uit de mediterrane keuken, is de keuze van de ingrediënten essentieel om ongeëvenaarde niveaus van smaak te bereiken. Een van de meest voorkomende producten in de mediterrane culinaire traditie is ongetwijfeld de tomaat in al zijn varianten. Pomì voldoet aan de behoeften van zowel variëteit als een sterke band met het gebied en de Italiaanse...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play