Turkije, Arifiye
Als STK MAKINA en MILKMAN MAKINE produceren we zuivelmachines en -apparatuur voor zuivelproducten zoals gepasteuriseerde melk, yoghurt, kaas, boter, room, ijs en meer. We produceren batchpasteurizers, plaatpasteurizers, homogenisatoren, melkkoeltanks, melkopslagtanks, kaasverwerkingstanks en andere machines en apparatuur die in de zuivelsector worden gebruikt om zuivelproducten te maken. STK...
Portfolio (10)
... is de Bunte Kuh er. Wij verzenden alle benodigde ingrediënten en apparatuur voor het maken van kaas, boter, yoghurt en kwark. Als u iets nodig heeft dat niet op de lijst staat, vraag dan gerust specifiek naar.
Portfolio (10)
... worden verpakt. Maar ook voor non-foodtoepassingen, bijvoorbeeld in de farmaceutische industrie, cosmetica, chemie en de verpakking van technische producten, zijn ALLFO Vacuümverpakkingen uitstekend geschikt. Het bedrijf, opgericht in 1966 door Hans Bresele senior, en waarvan de zaken tegenwoordig door zijn zoon Hans Bresele worden geleid, verkoopt zijn vacuümzakken wereldwijd. Ongeveer 60...
Verenigd Koninkrijk, Birmingham
... koelcentra, melkontvangst- en pasteuriseringslijnen, gepasteuriseerde drinkmelk, melk lijnen; yoghurt-, ayran- en kefirlijnen; productielijnen voor vele kaasvariëteiten zoals witte kaas, wrongel, kashar, Gouda, mozzarella, cheddar, helloumi, roomkaas; vruchtensap-, jam-, marmelade- en melasseproductielijnen maken ook ijs en melkzoetproductielijnen; frisdranken, cola-dranken, chocolade, margarine, tomatenpuree, enz. de oprichting van speciale apparatuur voor productie-installaties en de levering van gerichte oplossingen aan de voedingsindustrie.
Portfolio (9)
Spanje, Madrid
...Wij zijn een familiebedrijf dat gourmet voedsel van de vijfde generatie bereidt voor restaurants, bars, catering, hotels of distributiebedrijven wereldwijd. Barranco's Food is gespecialiseerd in het maken van huisgemaakte croquetas, naast andere producten zoals kipbites, Russische salade, gepocheerde aardappelpuree, patatas bravas of gekookte octopus. Wij distribueren ons voedsel nationaal in...
Portfolio (8)
Spanje, La Lastrilla
... onmiskenbare geur en smaak van truffel maken het echt uniek. - Knoflookolie Kaas - combineert twee van de meest iconische mediterrane ingrediënten, extra vierge olijfolie en knoflook. Bent u geïnteresseerd in onze producten of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op en we helpen u graag verder.
Oostenrijk, Golling An Der Salzach
... maakt niet uit of het gaat om verpakkingen, kisten, koffers, dozen, cassette's, etuis, juwelenkisten, displays en alles wat u zich verder nog van hout kunt voorstellen: Onze hooggespecialiseerde medewerkers maken van uw visie een product van internationaal formaat.
Portfolio (6)
... koelcentra, melkontvangst- en pasteuriseringslijnen, gepasteuriseerde drinkmelk, melklijnen; yoghurt-, ayran- en kefirlijnen; productielijnen voor vele kaasvariëteiten zoals witte kaas, wrongel, kashar, gouda, mozzarella, cheddar, hellim, roomkaas; vruchtensap-, jam-, marmelade- en melasseproductielijnen maken ook ijs- en melkzoetproductielijnen; frisdranken, cola-dranken, chocolade, margarine, tomatenpuree, enz. de oprichting van speciale apparatuur voor productie-installaties en de levering van gerichte oplossingen aan de voedingsindustrie.
Portfolio (6)
Italië, Montelibretti
... aantrekkelijk voor de consumptie van geitenproducten. De kaasfabriek heeft het CE-keurmerk (IT F8W1G CE). Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van verse kazen, zoals primo sale, stracchino en robiola, gerijpte kazen en ricotta. Ook worden er witte en fruityoghurt en gepasteuriseerde melk geproduceerd. Ons commerciële aanbod richt zich op de Orazio-kaas, een halfgerijpte kaas die geschikt is voor tafelconsumptie en na enkele weken rijping op de markt wordt gebracht. Het droogzouten en de rijping in een natuurlijke omgeving maken het uniek door zijn sensorische eigenschappen.
Spanje, Viladecans
Speciaal ontwikkeld om je te helpen een gezondere levensstijl te omarmen! We willen je een volledig natuurlijke kaas aanbieden, rijk aan eiwitten, laag in vet en vol van smaak. We doen ons best om het voor mensen gemakkelijker te maken om lekker, gezond, natuurlijk en vol smaak te eten. We zijn een groeiend team van kaasliefhebbers dat zich toelegt op het creëren van eiwitrijke en caloriearme...
Italië, Napoli
Onze website biedt sinds 2004 de verkoop van typische voedingsproducten uit Zuid-Italië, met name uit Napels en Campanië. De zoektocht naar kleine en geselecteerde producenten van kaas-, rustieke en zoetwaren is wat ons onderscheidt, en het doel om de aankoop een aangename en veilige ervaring te maken in alle opzichten is onze eigenschap. De grote pijlers van onze culinaire traditie, zoals...
Wij zijn een kaasbedrijf, gespecialiseerd in verse kazen en Burgos. Met een fabriek voor het maken van roomkaas en alle soorten kaascrème. Met een lijn van wedges, gesneden wedges en tapas. Ook in geperste kazen van Spaanse kaas in alle varianten, koe, Murciana-geit en schaap, zowel 100% puur als gemengd. We staan op plaats 30 in de ranking van kaasbedrijven, in een markt van meer dan 3000 in Spanje.
Italië, San Giuliano Milanese
... op alle producten te krijgen. Bestel gemakkelijk via de website en ontvang je bestelling op je locatie. Of neem contact met ons op via e-mail om de prijslijsten die speciaal voor jou zijn gemaakt te ontvangen of om een kennismakingsafspraak te maken. Veel ambachtelijke producten: van jam voor het ontbijt tot confituren voor kaas, van ambachtelijk brood en bier om een goede aperitief te begeleiden tot zoete momenten om een lange dag smakelijk af te sluiten. Kies voor authenticiteit en Made in Italy, voor jou of voor je klanten!
Tsjechië, Prague
... het gebruik van homogenisatie, verdikkingsmiddelen en conserveermiddelen. We gebruiken Tsjechische boerderijmelk en de originele Bulgaarse levende cultuur van Lactobacillus Bulgaricus in symbiose met probiotica. Al duizenden jaren is zure melk (yoghurt) een traditioneel voedsel voor de Bulgaren. Het woord "yoghurt" is van Prabulgaars oorsprong, waar jog dik betekent en urt melk. In 1905 ontdekte de...
Spanje, Ciudad Real
... onze kazen in uw mond steekt, proeft u een stukje van de kaasgeschiedenis van La Mancha, en meer specifiek van het dorp Tomelloso. Een bevolking gelegen in het hart van La Mancha, met een erkende en prestigieuze kaastraditie. Een doorgangsgebied tussen Madrid en Andalusië, rijk aan weiden en geselecteerde Manchega-schapen, wat resulteert in melk van de hoogste kwaliteit, die de onmisbare grondstof is voor de productie van onze kazen, een van de meest internationaal erkende typische producten van La Mancha.
België, Malmedy
Met 20 jaar ervaring is Ecodis de referentie biologische groothandel in België voor kaas, ultra verse zuivelproducten, vlees, gevogelte, charcuterie en eieren geworden. Tot op heden telt dit familiebedrijf een klein aantal medewerkers die zich met passie inzetten om van het bedrijf een duurzaam, levensvatbaar en bloeiend model te maken. Gelegen tussen de Hoge Venen en de Eifel, strekt hun...
Slowakije, Malacky
... van zuivel, kaas, oliën, snoep, vlees en vis, brood, fruit, wijn, bier, machines voor zeer viskeuze producten, apparatuur voor het maken van babyvoeding, huisdiervoeding, colloïdale molens voor het maken van pindakaas, amandelpasta, continue friteuses voor het maken van chips, hamburgers, nuggets, pasteurizers voor zuivel, kaas, melk, kookapparatuur, braadpannen voor vlees, apparatuur voor slagers...
Oostenrijk, Waidhofen/ybbs
... om actief bij te dragen aan de vermindering van afval. Uit de productie voor eigen gebruik, voor familie en vrienden en vele positieve reacties ontstond uiteindelijk het idee om deze plasticvrije en duurzame upcycling-bijenwaskleden voor veel mensen toegankelijk te maken. Met Beeofix is er nu een milieuvriendelijk, grondstofbesparend alternatief voor plastic- en aluminiumfolie. Beeofix-upcycling...
Portfolio (9)
Duitsland, Halle
Zouten zijn niet uit ons leven weg te denken. We komen ze overal tegen: ze maken vloeren hard, textiel zacht, wegen veilig, kelders droog en neutraliseren de zure maag. Je vindt ze bij het brouwen van bier, in kaas en steeds meer in voedingssupplementen zoals magnesiumtabletten en sportdranken. Want ook ons lichaam bevat ongeveer 5% zouten, die bijvoorbeeld bij het zweten verloren gaan en steeds...
Portfolio (3)
... van een kaas voor echte fijnproevers. In onze kazen kunt u de Provola Silana proeven, met een zachte en delicate smaak, geproduceerd voor consumenten met een DELICAAT smaakpalet. - Ons bedrijf heeft besloten om een nieuw product op de voedselmarkt te introduceren: DE TURU. Dit product is ontstaan met als doel de echte smaak van pittige verse worst bekend te maken, verpakt in een synthetische darm met een diameter van ongeveer 15 cm, gestoomd. Het kan in plakken worden gesneden om broodjes en andere gerechten te vullen, voor een breed scala aan consumenten; het is werkelijk heerlijk!
... grootbrengen, proberen we het vertrouwen van het verleden te combineren met smaak en op de ontbijttafels te brengen; we vormen onze prioriteiten niet om consumenten te winnen, maar om vrienden te maken. Met de slogan 'Met Genot Voor Elke Generatie' gaan we op pad; met ons brede assortiment verpakken we verse en natuurlijke producten zonder menselijke aanraking en voegen we smaak toe aan de tafels.
Roemenië, Bucuresti
... kaas, geitenkaas, geiten gele kaas, poeder eieren - Specerijen van alle soorten (kruidnagel, mosterd, peper, paprika, oregano, basilicum, rozemarijn, dille) - Snoep van alle soorten (snoep, wafels, koekjes….) en alle afgeleiden - Dranken van alle soorten, met alcohol (bier, wijn, brandy, wodka…), zonder alcohol [water (zeer goede prijs voor het Midden-Oosten), natuurlijke sap, koolzuurhoudend...
Slowakije, Bratislava
... stoom optimaal al uw producten met een breed scala aan onze generieke tot hoogoleïne zonnebloemolie en koolzaadolie gebaseerde frituurolies, met PDMS- en vitamine-opties. Salade-oliën Gebruik onze uitstekende kwaliteit 100% extra vierge olijfolie of onze kookgeschikte gemengde saladeolie voor de beste resultaten bij het maken van salades, op smaak brengen, koken en zelfs frituren. UHT Melk...
... Parijs (gouden en zilveren medailles). Bovendien zijn wij attent op de kwaliteit van onze producten door regelmatig tests uit te voeren en kwaliteitsaudits te ondergaan. Wij zetten ons in voor 100% transparantie naar de consument. Ons doel is om buiten Frankrijk te treden en uitzonderlijke producten bekend te maken! De slogan van het bedrijf: Michel Monteil, meester-ambachtsman, Respect, Authenticiteit, Kwaliteit. Wij werken dus uitsluitend B2B en zijn op zoek naar importeurs... Heeft u zin om met ons samen te werken? Aarzel niet om ons per e-mail te contacteren.
... en puur is. We zijn begonnen met een eenvoudige groep schapen die onze grootouders met manische zorg verzorgden om het perfecte en heerlijke product te maken! Nu zijn we een bedrijf met arbeiders en vrachtwagenchauffeurs, en leveren we aan de beste supermarkten in de regio en daarbuiten. Wat is er van onze voorgangers overgebleven? De enorme passie voor deze melkproduct! We staan tot uw...
De Latteria di Roverbasso is opgericht in 1980 uit de passie van eigenaar Modolo Dino voor de kaasbereiding. Door optimaal gebruik te maken van zijn al twintigjarige ervaring, is hij erin geslaagd om vandaag de dag een ultramodern productiebedrijf te realiseren. Het bedrijf beschikt over een recent gebouwd verwerkingscentrum. Op de 3.500 m² vinden we de moderne productielaboratoria, de nieuwe...
Polen, Bielsko-Biała
... deskundige service bevestigen. Alle voedingsmiddelen die u bij ons vindt, zijn van uitstekende kwaliteit en direct beschikbaar. U hoeft alleen maar naar ons bedrijf te bellen en een afspraak te maken met ons. De producten die u bij ons kunt vinden zijn onder andere: melk, kaas, koffie, thee en andere zuivelproducten. We nodigen u van harte uit om ook onze wekelijkse promoties in onze bedrijfsbrochure te bekijken. Daarin staan producten uit al onze categorieën. We verwelkomen dus alle geïnteresseerde ondernemers om samen te werken. We kunnen tevredenheid over onze producten garanderen.
...In de loop der jaren heeft de zuivelfabriek de juiste investeringen gedaan om een sterke groei in de productie van Parmigiano Reggiano mogelijk te maken: in 1960, met 107 leden, was de verwerkte melk 20.000 quintalen voor een productie van 3.700 vormen per jaar. In 2005 zijn er 24 leden, de verwerkte melk bereikt 165.000 quintalen en de vormen 30.000 per jaar. In 2017 zijn er 16 leden, de verwerkte melk is 215.000 quintalen en de geproduceerde vormen 36.000 per jaar.
Italië, Corleto Perticara
... maken gebruik van de dropshipping-methode voor verse producten zoals mozzarella, burrata en arrosticini uit Abruzzo. Dit doen we omdat we een zekere veiligheid, kwaliteit en versheid voor de eindconsument willen garanderen. We zijn ook betrokken bij de export van voedingsproducten naar het buitenland via contacten met verschillende lokale leveranciers.
Zwitserland, Lütisburg
...minder storingsgevoeligheid en eersteklas kaasproducten. Daarom vertrouwen kaasproducenten over de hele wereld op systemen van Kalt. Wij van Kalt zetten in op kwaliteit "Made in Switzerland". Alle installaties en systemen worden in het kaasland Zwitserland ontwikkeld en geproduceerd. De ongeveer 100 medewerkers van Kalt werken dag in dag uit aan het afstemmen van de Kalt-systemen op uw individuele behoeften van de veeleisende klanten en maken hiervoor gebruik van de modernste technologie.
Portfolio (2)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play