Italië, Firenze
...Ingrediënten: Honing, bianchetto-truffel (Tuber borchii Vitt. - oorsprong Italië) 2,5%, witte truffel (Tuber magnatum Pico - oorsprong Italië) 1%, aroma. Ideaal in combinatie met verse/halfgerijpte kazen en lardo of voor de bereiding van desserts.
Portfolio (9)
Italië, Barberino Di Mugello
Agrifood Toscana is een dynamisch bedrijf dat actief is in de Toscaanse agrovoedingssector, waaronder de producten met het merk Agriqualità van de Amiata en het gebied van de Val di Paglia, die het resultaat zijn van een productieketen die sinds 2005 is ontstaan, en die is begonnen met de goedkeuring voor certificering door de regio Toscane. In het bijzonder zijn de gecertificeerde producten beste...
Portfolio (7)
Italië, Codogno
...verwerking van melk tot kaas en rijping verplicht in het oorsprongsgebied moeten plaatsvinden; dus alleen melk en Italiaanse traditie. Om een kaaswiel van ongeveer 32-34 kg te maken, zijn 500 liter melk nodig, die binnen 1-2 uur na het melken in de kaasfabriek aankomt. De melk wordt 12-18 uur laten rusten, waarin een deel van het vet door afschuimen vrijkomt, waarna het kaaswiel wordt verwijderd zodat de halfvette melk die uitstekende kaas met een lange rijping kan geven, terwijl de smaak van verse melk behouden blijft.
Portfolio (4)
... verpakking optimaliseert de productie, vermindert de verpakkingskrimp in het verkoopproces en presenteert de beste staat van het product. Vacuüm skin verpakking is de nieuwste verpakkingsoplossing voor koude bacteriën producten, ideaal voor het verpakken van vlees, gevogelte, zeevruchten en kazen die duurzaam, kosteneffectief zijn en de laatste versheid van het product garanderen. Druk gewoon op de...
België, Dolembreux
...De onderstaande lijst is niet uitputtend. Ze dient ter oriëntatie voor uw keuze. Als u andere wensen heeft, aarzel dan niet om het ons te laten weten. Al onze gerechten worden bereid met verse producten die variëren afhankelijk van het seizoen. – de aperitiefformule – De warme voorgerechten – De koude voorgerechten – De soepen – De nagerechten – De hoofdgerechten – De kazen – De desserts – Koude of warme buffetformule – Diner cocktailformule – Barbecues...
Portfolio (2)
Spanje, Muro De Alcoy
... smaak, met tonen van appel, amandel, bladgroenten en nuances van rode vruchten. Aroma: Heeft een intens aroma van groene olijven, groene appel, amandelen, vijgen, tomaat in vrucht en plant en artisjok. Combinaties: Past perfect bij elk gerecht, vooral salades, verse groenten, vis, desserts, verse kazen, sauzen en vlees.
Portfolio (8)
Spanje, Lanjarón (granada)
... geur (de laatste neemt toe in de retronasale geur). De smaak is zoet, met lichte zure en zoute tonen. Het heeft een lage viscositeit en een iets hoge vochtigheid. Het is belangrijk op te merken dat, hoewel de avocado een teeltplant uit Amerika is, er in de tropische kust van Granada grote uitgestrektheden van deze teelt te vinden zijn. Dit type honing past zeer goed bij gerechten van gezouten kabeljauw, gebraden en vervolgens gestoofde lamsvlees met een kruidenmengsel, gebraden varkensvlees of met ijs en kazen, vooral met niet te sterke geitenkazen, zoals verse, zachte of zelfs halfgerijpte.
Portfolio (6)
Italië, Sant'ilario D'enza
... dan 40 maanden) en types. Naast de standaard Parmigiano Reggiano produceren we de biologische Parmigiano Reggiano, de gecertificeerde "Prodotto di Montagna" en tenslotte "Solo di Pezzata Rossa Italiana". Onze kaasselectie is breed en divers: onder de meest geliefde DOP's bieden we namelijk Grana Padano en Pecorino Romano aan, en we stellen ook verse kazen voor zoals mozzarella di bufala en...
Spanje, Olba (teruel)
Bij Gusto Mediterráneo zijn we gespecialiseerd in de distributie van verse zwarte truffel (Tuber Melanosporum), bekend in Frankrijk als truffel uit de Perigord. Daarnaast leveren we truffel in Brisura (truffel in potten met water en zout om producten te truffelen, zoals kazen, vlees of sauzen) en gedroogde truffel om snacks, olie of sauzen te truffelen. Zowel de truffel in brisura als de gedroogde truffel zijn gericht op de industriële sector en we hebben twee variëteiten: wintertruffel (Tuber Melanosporum) en zomertruffel (Tuber Aestivum).
Portfolio (25)
Italië, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., al vier generaties op de markt, biedt uitstekende rijpe en verse kazen aan. Wij zijn een referentiepunt voor veel Europese bedrijven voor de levering van niet alleen Parmigiano Reggiano, gerijpt van 12 maanden tot 60 maanden, maar ook van traditionele Italiaanse geiten- en schapenkaas. Wij zijn ook leveranciers van typische vleeswaren zoals salame, fiocchetto, mortadella, Prosciutto di Parma, bresaola en nog veel meer.
Portfolio (54)
Italië, Bergamo
...hebben we in de loop der tijd ook landbouwproducten (fruit en groenten) en specialiteiten uit Zuid-Italië zoals zoetigheden en conserven toegevoegd. Onze catalogus varieert afhankelijk van de seizoenen en de Italiaanse feestdagen. We hebben controle over elke fase van het proces: van productie tot transport, tot de levering van de goederen. We garanderen altijd verse en hoogwaardige producten, omdat...
Portfolio (56)
Italië, Pasturo
... bewaren de productiemethoden van de oude kaasmakers en passen deze aan de modernere smaken aan. GUSTO: Van de meest delicate smaken tot de krachtigere, de kazen van Carozzi voldoen aan elke smaak. TERRITORIO: Onze Valsassina is een samensmelting van verhalen, tradities en gastronomische uitmuntendheden. Onze troef is zonder twijfel de Taleggio DOP, die we ook van rauwe melk produceren, gevolgd door Gorgonzola DOP, verschillende gewassen korst kazen en een breed scala aan geitenmelkproducten, die onze selectie op een spiegelachtige manier aanvullen.
Portfolio (7)
Italië, Eboli
Opgericht in 2022, "Caseificio Argiva S.r.l." is voortgekomen uit het idee en de ervaring die de partners in de loop der jaren hebben opgedaan in de groothandel en detailhandel van zuivelproducten. De activiteit is gevestigd op het juridische adres in via Isca rotonda-strada statale 18-Eboli. Het "caseificio Argiva S.r.l." heeft als maatschappelijk doel de productie van voedingsmiddelen op basis...
Nederland, Cuijk
... • Cocktailkaas • Kuymaklık kaas • Feta • Gruyère kaas • Stok kaas • Trabzon Boter Waarom kiezen voor producten van "Güzel annem"? • Verse productie onder hygiënische omstandigheden • 100% natuurlijke producten • Regionale smaken...
Portfolio (1)
Nederland, Oudewater
Bij Ruyge Weyde wordt kaas nog zo gemaakt zoals het hoort. Van verse rauwe melk. Smaak en romigheid van de kaas worden zo perfect vastgelegd en zijn later in de kaas te proeven. Onze Goudakaas wordt volgens een oud traditioneel recept gemaakt en onze melk komt van onze eigen gelukkige koeien, die bij mooi weer vers gras op de wei kunnen eten. Echte Gouda van rauwe melk is zeldzaam geworden...
Italië, Martignacco
... onafhankelijke winkels - detailhandels. De belangrijkste productcategorieën die we exporteren: koffie, pasta, sauzen en tomatenpuree, tonijn, olie, koekjes en bakproducten, chocolade en seizoensgebonden producten, schoonmaakmiddelen en persoonlijke verzorgingsproducten. Wat we doen voor de ITALIAANSE MARKT: distributie van verpakte verse producten op de Italiaanse markt. Assortiment van...
Frankrijk, Marseille
... - Zuivelproducten (kazen, yoghurt, melk, room...), - Vleeswaren en zoutvlees, - Banket en gebak, - Halal-producten, - Kruidenier, - Zeevruchten, - Diepvriesproducten. Wij kunnen u verschillende productlijnen van voedingsmiddelen aanbieden. SOMEXPORT is uw exportpartner. Wij begeleiden u om de beste producten uit elke regio van de wereld te ontdekken die voldoen aan uw behoeften en de...
Nederland, Alphen
DeJong Cheese produceert sinds 1995 verse en zachte kazen op basis van koe -en geitenmelk. Volgens traditioneel recept vervaardigen wij de lekkerste verse en zachte kazen in verschillende smaken en gewichten. We bieden een breed assortiment in Retail-concepten en Foodservice producten met verse roomkazen en geitenkaasrollen, verkruimelde kaas, heerlijke smeerbare kazen en geitenkazen. Daarnaast...
Nederland, Arnhem
... wel?Stijlvolle tafels, schalen of planken vol delicatessen die je al met je ogen zou willen opeten. Laat de styling maar aan Andrea over. We zorgen voor (vooral) biologische verse producten, ambachtelijke kazen, charcuterie en verrukkelijke delicatessen, van zoet tot hartig. Te bestellen vanaf 10 personen. (ZAKEN)LUNCH ‘Hoog’ bezoek of eens flink uitpakken bij de lunch? Dan wil je geen kleffe kadetten met zwetende plakjes kaas. Wij bezorgen heerlijke lunches op je werkplek. Daarmee maak je de blits bij je collega’s of gasten. Zin om met zoet af te sluiten? Dan leveren we toch een taart mee?
Italië, Sonnino
Francia Latticini S.p.A - Fabriek in Sonnino In de fabriek in Sonnino, die actief is sinds 1987, worden de volgende producten vervaardigd: mozzarella van koe, ricotta, boter, verse kazen, mozzarella Zarina. Francia I.L.C. s.r.l. - Fabriek in Pontinia De fabriek in Pontinia is de eerste fabriek die door het bedrijf is gebouwd, waar mozzarella van buffel, ricotta en boter van buffel wordt...
Italië, Giavera Del Montello
Wij produceren en distribueren de lijn van verse kazen NONNO NANNI, waarvan de belangrijkste producten stracchino zijn, in de klassieke versie en in de varianten stracchino met yoghurt en stracchino met probiotische fermenten. De productlijn wordt aangevuld met squaquerello, robiola, ook beschikbaar in de lactosevrije versie en geitenrobiola, primosale, fior di stracchino, een zachte specialiteit...
Frankrijk, Condé-Sur-Vire
Cheese Ingredients, een dochteronderneming van de Savencia Groep, commercialiseert en ontwikkelt een breed scala aan kazen, zowel vers als diepvries: emmental, mozzarella, verse kazen, geitenkaas, kaascrèmes, gesmolten kaas. Gebruikt als functionele ingrediënten, zijn onze producten bestemd voor BtoB (voedingsindustrie, distributeurs…) in Europa en wereldwijd. Wij bieden ook een aangepaste en...
Spanje, Ametlla Del Valles, L
Granja el Prat is een agrarisch complex gelegen in Ametlla del Vallès. Elke dag melken we ongeveer 130 koeien en dankzij hen zijn we producenten van melk en andere zuivelproducten zoals; yoghurt, flan, verse kaas en ricotta. Ons belangrijkste doel is ervoor te zorgen dat we de beste kwaliteit, textuur en smaak van ons product bereiken op de meest natuurlijke manier mogelijk. Om deze kwaliteit te...
Spanje, La Muela
Aibar Selección is een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in de productie en distributie van hammen, vleeswaren, kazen, en meer. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit en tegen de beste prijzen. We hebben een uitgebreid productassortiment, waaronder: iberische acorn ham, iberische hampoot, iberische salchichón, gerijpte chorizo, verse chistorra, guanciale, speciale pizza coppa...
Frankrijk, Cambrai
... dezelfde waarden delen. We letten nauwlettend op de kwaliteit van fruit, groenten, kazen... en daarvoor voeren we regelmatig controles en smaaktesten uit, zodat we u dagelijks verse en smaakvolle fruit en groenten kunnen aanbieden!
Frankrijk, Annecy Cedex 9
PER INTER, opgericht in 1989, is een commerciële, administratieve, logistieke en marketingorganisatie. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van verse en diepgevroren zuivelproducten. Het commerciële aanbod van PER INTER is rijk en gevarieerd met producten uit Europa en Azië in één enkele levering. Wij bieden typische regionale kazen uit alle streken van Europa en producten die voldoen aan de...
... hoogste kwaliteit voor de Duitse markt, zoals olijfolie, olijven, fetakaas, peperoni, sesampasta en andere waren. Onze producten zijn bijna in veel markten, delicatessenwinkels, gourmetkeukens, fijnkostwinkels en restaurants in Duitsland en Europa verkrijgbaar. (Export Europaweit). De zorgvuldig geselecteerde en verse ingrediënten worden met veel aandacht voor detail omgevormd tot verse lekkernijen. De meeste gebruikte grondstoffen komen oorspronkelijk van zorgvuldig geselecteerde leveranciers uit Griekenland en geven onze eindproducten de onweerstaanbare en waardevolle mediterrane smaak.
Portfolio (37)
Spanje, Alaior-Menorca-Islas Baleares
...de zeewaternevel op de weiden brengen waar de koeien van eten, wat de kaas een speciale en kenmerkende smaak geeft. De verfijning van onze Meester Ambachtelijke Kaasmaker en Meester Ambachtelijke Rijper van Kaas heeft onze kazen een unieke smaak gegeven. Desondanks hebben onze kazen meer dan 25 nationale en internationale erkenningen verzameld, met als hoogtepunt de super gouden medaille op de World Cheese Awards 2019-2020.
Portfolio (3)
Italië, Montelibretti
... aantrekkelijk voor de consumptie van geitenproducten. De kaasfabriek heeft het CE-keurmerk (IT F8W1G CE). Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van verse kazen, zoals primo sale, stracchino en robiola, gerijpte kazen en ricotta. Ook worden er witte en fruityoghurt en gepasteuriseerde melk geproduceerd. Ons commerciële aanbod richt zich op de Orazio-kaas, een halfgerijpte kaas die geschikt is voor tafelconsumptie en na enkele weken rijping op de markt wordt gebracht. Het droogzouten en de rijping in een natuurlijke omgeving maken het uniek door zijn sensorische eigenschappen.
Italië, Busto Arsizio
La Castellanza spa houdt zich bezig met de productie en distributie van zuivelproducten en kazen, waaronder mozzarella, burrata, taleggio, quartirolo, primosale, ricotta, burro, mascarpone, provolone, parmigiano reggiano, grana padano, gorgonzola, van pure geitenmelk en vele andere lekkernijen, waarbij we altijd alleen verse melk gebruiken. Een van onze specialiteiten zijn de geitenkazen, die een betere verteerbaarheid hebben dan andere kazen. We produceren ook boter en mascarpone van de hoogste kwaliteit.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play