Turkije, Izmir
...De variëteit van de rijke Anatolische bodem en de omgeving die deze natuurlijke producten voortbrengt, is de primaire bron van de gezonde Mediterrane keuken. Deze producten worden gekweekt, verzorgd en regionaal verzameld in hun natuurlijke en biologische omgeving en hun smaakvolle en onderscheidende verpakking inspireert het idee van cadeau geven met een regionale Anatolische smaak. FAMEOLIVE is voor degenen die genieten van en waardering hebben voor natuurlijke producten uit specifieke regio's en voor degenen die deze vreugde willen delen.
België, Ferrières
... seizoensgebonden en regionale gerechten. Het hotel beschikt over 7 comfortabele kamers om u en uw gezin te verwelkomen in dit rustige dorpje. De beste formule is 'kamer en ontbijt'. Vijf van onze kamers zijn voorzien van een salon. We kunnen ook groepen tot 70 personen ontvangen in het vakantiecentrum 'Rochers de Sy', vlakbij het hotel. Ons restaurant verwelkomt u het hele jaar door en biedt u de regionale keuken.
Frankrijk, MEZZAVIA
CORSICA GASTRONOMIA is een conservenfabriek opgericht in 1991 door CHARLES ANTONA nabij Ajaccio in Zuid-Corsica. Het is gespecialiseerd in de productie van regionale Corsicaanse specialiteiten die zijn gebaseerd op de waardering van een traditionele regionale keuken, en maakt gebruik van de nieuwste technologieën op het gebied van de agrovoedingsindustrie.
Spanje, Madrid
Frankrijk, Reyersviller
... van de Italiaanse keuken. Laat u verleiden door onze heerlijke gerechten en een selectie van verfrissende dranken. Uitstekende streekgerechten, gevarieerde regionale gerechten en uitstekende salades wachten op u. We hebben ook iets voor zoetekauwen. Onze delicate jam, verfrissende ijs, goddelijke desserts, onze fijne chocolade of onze gebakjes zijn ook heerlijk als dessert. Een heerlijke brunch, lunch of diner in ons etablissement?
Spanje, Palma De Mallorca
...Wij zijn importeurs van Italiaanse voedingsmiddelen voor heel Spanje. Diepvries: verse pasta, voorgekookte pasta, kant-en-klare maaltijden, pizza's, ijs, desserts en nog veel meer; balsamicoazijn, extra vierge olijfolie, regionale wijnen uit Italië, mozzarella, kazen en nog veel meer. Wij richten ons op Ho.Re.Ca. en GDO.
Frankrijk, Thionville
... behoeften van onze klanten. We hanteren 4 kookmethoden om aan elke specifieke behoefte te voldoen: traditionele bereiding, dieetbereiding, bereiding op de juiste temperatuur en sous-vide koken, een unieke methode in de regio. We maken van onze lokale en regionale leveranciers een essentiële prioriteit, omdat het belangrijk is om in te kopen bij de beste leveranciers om u de hoogste kwaliteit te...
Luxemburg, Holzem
...Een bedrijf dat online via een e-commerceplatform regionale Italiaanse voedingsproducten verkoopt. Verkoop van de meest beroemde producten uit de Italiaanse keuken, van Parmigiano Reggiano tot pecorino's, van Toscaanse pasta tot Calabrese salami of Felino salami en Stronchino. Extra vierge olijfolie uit Ligurië en Calabrië. In olie en azijn ingelegde producten, jam, kant-en-klare sauzen en pesto. We zoeken de producten die we op onze site verkopen in de verschillende Italiaanse regio's en na een zorgvuldige zoektocht testen we persoonlijk de kwaliteit van het product dat we te koop aanbieden.
Italië, Gaiole In Chianti
... wijnen, Toscaanse oliën of de lokale regionale keuken wil proberen. Rocca di Castagnoli is een historisch verblijf met kamers, appartementen, een privézwembad, kwaliteitsdiensten en een benijdenswaardige ligging te midden van het groen van de heuvels.
Oostenrijk, Mailberg
Het Kasteelhotel Mailberg in het Pulkautal, Weinviertel biedt 21 historische gastenkamers en drie seminarruimtes. Tip: De gastronomische keuken van de kasteelkelder en regionale wijnen in de kasteelwijnbibliotheek.
Duitsland, St. Goar
Hotel en restaurant. Terrassen met uitzicht op de Rijn, regionale en internationale keuken.
Frankrijk, Toulouse
... keuken, de wieg van de familie. Het bedrijf telt vandaag de dag ongeveer veertig medewerkers die gepassioneerd zijn over hun vak, en die het werk voortzetten van een twintigtal lokale traditionele boeren: echte partners die zijn geselecteerd en gecontroleerd door Maison Samaran, in de regio Midi-Pyrénées. Sinds 2008 wil Maison Samaran zijn cultuur van Smaak voortzetten, terwijl het blijft...
Italië, presicce
Ons merk Salento Cucina is ontstaan in 2009 na een decennium ervaring in de horeca in het hart van het Salento-schiereiland. Tijdens de evolutie van ons werk merkten we dat de eetgewoonten en behoeften van de nieuwe generaties aan het veranderen waren. De herinneringen aan onze regionale keuken verdwijnen namelijk, hetzij door tijdgebrek, hetzij door de nieuwe soorten appartementen die niet de...
Best Western Plus Hotel Podklasztorze is een van de best bewaarde cisterciënzerscomplexen in Europa, een parel van de romaanse architectuur. Het hotel beschikt over 53 uitzonderlijk ingerichte kamers die verwijzen naar de geschiedenis van het abdij. Restaurant Miód i Wino is gespecialiseerd in de oude Poolse keuken en regionale gerechten. Het hotel biedt 4 professioneel uitgeruste...
Frankrijk, Soufflenheim
... keuken opnieuw leren. Onze kookpotten zijn bestand tegen de oven, de magnetron en de vaatwasser. Dankzij een verhardingsproces zijn onze borden en saladeschalen zeer bestand tegen snijwonden van messen en de schokken van saladebestek.
Italië, Marsala
..." houdt zich bezig met de verkoop van typische regionale Siciliaanse producten die met traditionele methoden zijn bereid en biedt op de markt voorgerechten, sauzen en kant-en-klare sauzen, seizoensgebonden producten, verschillende lijnen op basis van crèmes en patés, pesto, en bruschetta toppings.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play