Italië, Capannori
Het gehele MullerOne-project met het gebruik van ozon is totaal innovatief omdat het een extractie van slijm voorstelt en realiseert in totaal welzijn van de weekdieren, waarbij een product van hoge chemische en organoleptische kwaliteit wordt verkregen, ver verwijderd van dat van schimmels die tot nu toe zijn geëxtraheerd met invasieve en stressvolle stimulators (azijn, zout ...). De percentages...
Italië, Gubbio
... via een continu proces (zonder onderbreking tussen malen, malen en extraheren) bij een temperatuur van 27 °C geëxtraheerd. Dit bevordert de uiteindelijke kwaliteit van de olijfolie. Olieconservering: De olie wordt opgeslagen in roestvrijstalen tanks bij gecontroleerde temperatuur om het product tegen oxidatie te beschermen. Verpakking: De olie wordt rechtstreeks volgens de HACCP-richtlijnen...
Italië, Pienza
... het juiste rijpingsniveau moet worden geoogst (invasatura) en binnen vierentwintig uur moet worden gemalen. De olie-extractie vindt plaats door middel van koude persing en met behulp van gloednieuwe mechanische processen, waardoor het verkregen product vrijwel al zijn organoleptische eigenschappen van verse olijven behoudt. Het bedrijf kan bogen op bijna een eeuw ervaring in de sector, dankzij de belangrijke professionaliteit die is verworven door zijn oprichter, de heer REMO MONACI.
Italië, Montesarchio
... nicheproduct. Een "gezonde" extra vierge olijfolie, volledig Made in Italy, verkregen met behulp van geavanceerde machines die de opslag- en productie tijd van de olijven verminderen en de organoleptische eigenschappen behouden en versterken: een extra vierge olijfolie met een unieke smaak! Dankzij de ondernemende capaciteiten wordt er vandaag de dag, met de evolutie van de tijden, olie geproduceerd voor...
... dankzij de terroir, de overvloed aan zon, de rijke regenval en een variabel klimaat. Vandaag de dag vertegenwoordigen de gewilde I BIO Zimarino, extra vierge olijfolie, gewonnen uit cultivars die sinds de oudheid bekend zijn om hun waardevolle sensorische en organoleptische eigenschappen, een Made in Italy agrovoedingsproduct van de hoogste kwaliteit en authenticiteit. Onze landbouw is niet intensief...
Griekenland, Sitia
...Sitia, een gezegende plek, met zijn ideale microklimaat, draagt bij aan de productie van een ongeëvenaard product, zowel qua smaak als voedingswaarde, met unieke fysisch-chemische en organoleptische eigenschappen. Deze uniciteit is herhaaldelijk erkend en bekroond op wereldniveau. Ampelaiōn I.K.E. is gecertificeerd met ISO 9001:2000. Tijdens het proces van verpakking en botteling worden alle strikte veiligheidsmaatregelen toegepast, en op deze manier garanderen we dat de olijfolie die we leveren een puur natuurlijk product van uitstekende kwaliteit is. Met het traceersysteem dat we hebben geïmplementeerd...
Italië, Catania
...restaurants, bars, openbare en privé-evenementen. Koeling van cocktails, dranken, voedsel en drankjes. Het ijs van Free Ice is een garantie voor kwaliteit en veiligheid voor de ondernemingen die het gebruiken in de horeca, de gastvrijheid en de entertainmentsector. Het is een belangrijke speler op evenementen, congressen en manifestaties en verovert de grote distributie, cateringbedrijven en...
Italië, Imperia
...L'Olio di Cannelle is een extra vierge olijfolie van de variëteit "Monocultivar Taggiasca". De Monocultivar olie is uniek in zijn organoleptische eigenschappen die het onderscheidt van andere oliën die normaal op de markt zijn. De Taggiasca-olijven zijn een van de meest beroemde variëteiten voor de productie van extra vierge olijfolie. L'Olio di Cannelle is 100% natuurlijk, zijn puurheid valt op...
Spanje, Barcelona
... online te kopen en tegen een economische prijs, pure bijenhoning, zowel monofloraal als multifloraal. Op hun website zien we hun uitgebreide productcatalogus: honing van tijm, sinaasbloesem, rozemarijn, kastanje, berg, bloemen, bergachtig gebied, eucalyptus, amandel en nog veel meer. De aove die we vinden op beevoo.net is een van de meest bekroonde in Spanje. Het is een extra vroege aove, geëxtraheerd bij 21-23ºC, die al zijn organoleptische eigenschappen behoudt.
Portfolio (2)
...Van liefde, passie en toewijding aan de olijfbomen, de juiste handgeplukte periode en de traditionele olijfmolen, creëert de "Azienda Agricola Tola Salvatore" een extra vierge olijfolie met buitengewone kwaliteiten in het rijke gebied van Partinico en Monreale, in het grondgebied van Palermo (Italië). De organoleptische en sensorische kenmerken maken het uniek, uitstekend voor het op smaak...
... stoffen van het monster en verifieert hun conformiteit met de voorwaarden die zijn vastgesteld door de nationale en communautaire regelgeving. De specificiteit en de smaakzuiverheid worden beoordeeld tijdens het organoleptische onderzoek; de experts van de nationale merkommissie evalueren de kleur, helderheid, geur en smaak van elke distillaat zonder de herkomst van de monsters te kennen. Een fles van elke goedgekeurde partij wordt gedurende 5 jaar bewaard voor de controle van de verhandelde producten of eventuele klachten.
... fruit. Elke fase van de productie van onze producten, van het verplanten, de oogst, de droging tot de verwerking, wordt met zorg en maniacale aandacht binnen ons bedrijf uitgevoerd, met als doel onze klanten de beste resultaten te bieden op het gebied van kwaliteit, met respect voor het milieu en het gebied. De teelt gebeurt volgens een vorm van duurzame landbouw met een lage milieu-impact, zonder...
Spanje, Málaga
... verwerken en produceren uitsluitend biologische producten, we behandelen niets van conventionele teelt. We zorgen voor de oogst om een product in een optimale rijpheid en kwaliteit aan te bieden, zodat de consument een biologisch product ontvangt met essentiële organoleptische eigenschappen.
... basis van de herkomst, wordt de kwaliteit van het fruit geoptimaliseerd door het product op het juiste moment te verpakken. In de zomer verpakt en verzendt het bedrijf ongeveer 150.000 quintalen aan perziken, nectarines, pruimen en appels, wat het seizoen van juli tot oktober dekt.
Italië, Eboli
... land van herkomst plaats met de beste selecties. We beschikken bovendien over een laboratorium met professionele apparatuur waarmee we alle fysieke en organoleptische parameters kunnen controleren en verifiëren. De koffie wordt vervolgens opgeslagen in ons douanewarehouse volgens de normen voor goede bewaring. Onze klanten, de branders, worden op locatie ontvangen; we bieden gespecialiseerde consultaties aan en werken samen aan de verbetering van het product. Onze relatie is gebaseerd op vertrouwen, kennis, ervaring en "gevoel", een mechanisme van wederzijdse en duurzame loyaliteit.
Servië, Arilje
... voorwaarden schept voor een snelle levering van de grondstoffen en zorgt voor een korte tijdspanne tussen het plukken en het invriezen, wat de hoge kwaliteit van de uiteindelijke IQF-producten garandeert en de organoleptische eigenschappen en voedingswaarde van het fruit behoudt. We streven ernaar onze klanten te voorzien van hoogwaardige, veilige en gezonde producten, dus we controleren strikt...
Italië, Maruggio
...die de juiste rijpheid hebben bereikt, worden rechtstreeks van de plant met de hand of met mechanische middelen geoogst; deze kostbare vrucht wordt binnen 12 uur na de oogst gemalen. Deze organisatie maakt het mogelijk om een olie met uitzonderlijke organoleptische eigenschappen te verkrijgen, zoals extra vierge olijfolie 'harmonisch' van de typische goudgele kleur en een uitgebalanceerde smaak met een vleugje amandel, of extra vierge 'vruchtig' met een intens aroma en pittige waarnemingen en bittere tonen van bladeren.
Portfolio (8)
Spanje, Escúzar
... recepten, uitsluitend bereid met verse en natuurlijke ingrediënten, voor een huisgemaakt, smakelijk en gezond resultaat. Bovendien behoudt ons innovatieve technologieproces met hoge druk (HPP) en koude verwerking alle organoleptische eigenschappen van fruit en groenten, en garandeert het de hoogste kwaliteit en voedselveiligheid. Caña Nature | jouw gezonde keuze...
Italië, Campobasso
XCROME levert sinds jaar en dag professionele installaties van hoge kwaliteit, functioneel en met een hoge energie-efficiëntie, die met volledig respect voor onze traditie grondstoffen omzetten en steriliseren zonder hun organoleptische eigenschappen te veranderen. Wij zijn gespecialiseerd in de marketing en export van installaties en autoclavens voor de voedingssector, voor conservering, voor...
Italië, Terranuova B.
... DOORGEBRACHT, MET DE ZEKERHEID OM PRODUCTEN VAN UITSTEKENDE KWALITEIT AAN TE BIEDEN. OM DE MEEST VEELVEELDIGE SMAKEN TE BEVREDIGEN, HEBBEN WE ONZE ZAFERAN GEÏNTEGREERD MET: EXTRA VERGINE OLIE VAN ONZE TOSCAANSE HEUVELS VAN EEN BEKENDE ONDERNEMING DIE EXCLUSIEF BIOLOGISCH PRODUCEERT, AZIJN VERKREGEN UIT DE DRUIVEN VAN ONZE TOSCAANSE HEUVELS MET EEN BIOLOGISCH MERK, ACACIAHONING WAARBIJ DE ZAFERAN, DE...
Het Anti-Infectie Enzymatische Systeem (Sea-i®) is een natuurlijke technologiehulp die gram-positieve en gram-negatieve bacteriën, evenals gisten en schimmels, inhibeert. Dankzij zijn remmende werking stelt de Sea-i® de verlenging van de houdbaarheid mogelijk en behoudt het de constante organoleptische kwaliteit van zuivelproducten, verse vis, vruchtensappen, vloeibare eieren, enz.
Italië, Caianello
... uitgedoofde vulkaan binnen het Regionale Park van Roccamonfina, goed beschermd tegen elke vorm van vervuiling en chemische meststoffen. De bijzondere kenmerken van het gebied waar onze olijven worden verbouwd, geven de olie superieure organoleptische en voedingskwaliteiten.
Portugal, Castelo Branco
Apijardins is een bedrijf dat zich richt op de bijenteelt, met bijenkorven in natuurlijke gebieden van ecologische waarde, wat ons in staat stelt om honing en pollen te produceren met onderscheidende organoleptische kenmerken, vrij van enige residuen, bewezen door erkende laboratoria op Europees niveau (Laboratoria Apinevada). Onze productie heeft als belangrijkste doel de kwaliteit van de...
Frankrijk, Fontaine-Simon
... bijzondere terugwinningssysteem garandeert een maximale organoleptische kwaliteit van de vruchten en behoudt hun voedingsstoffen. Aanpasbaar in verschillende korrelgroottes, heel, in stukjes, in schilfers of in poeder, zijn de gedroogde vruchten beschikbaar in biologisch en conventioneel en combineren ze flexibiliteit en gebruiksgemak voor tal van agrovoedingsapplicaties: koekjes, vleeswaren en worstproducten, chocolade, kant-en-klare maaltijden, voedingssupplementen, zuivel- en kaasbereidingen, dieetproducten, sauzen en specerijen, thee en infusies.
Italië, Cesena
...ontwerpt en realiseert Ser.mac technologieën die in staat zijn om het uiterlijk, de organoleptische en voedingskenmerken van de producten te verbeteren. Ser.mac heeft zich gevestigd als leider in het ontwerp en de installatie van installaties voor de verwerking van paraguayo (platte perzik), evenals avocado's, tomaten, citrusvruchten, perziken, nectarines, appels, peren, abrikozen, kaki's...
Spanje, Olesa De Montserrat
... begeleiding te bieden bij de ontwikkeling van nieuwe producten of bij de verbetering van bestaande producten op de markt. Onze missie is om de behoeften van de klant te begrijpen en ad-hoc studies te ontwerpen om hen te helpen hun doelen te bereiken. We maken gebruik van innovatieve methodologieën om een product van hoge kwaliteit te verkrijgen met geoptimaliseerde organoleptische eigenschappen die zijn...
Spanje, Cocentaina
... ook met private label. De voedselveiligheid, traceerbaarheid en kwaliteit van onze producten zijn gegarandeerd door externe audits en laboratoria. Gezien onze bevoorrechte ligging hebben we directe toegang tot de meest gewaardeerde honingvariëteiten uit onze regio, zoals rozemarijnhoning, sinaasappelbloesem, lavendel, mispel, citroen, enz. We worden bijzonder gewaardeerd om ons assortiment rauwe honing, honing die in geen van zijn processen is verwarmd en die op deze manier al zijn organoleptische eigenschappen intact houdt.
Portfolio (1)
Frankrijk, Casseneuil
MAITRE PRUNILLE is de specialist in pruimen, gedroogd fruit en zachte vruchten. MAITRE PRUNILLE garandeert u een superieure organoleptische kwaliteit en volledige traceerbaarheid voor het beste fruit. MAITRE PRUNILLE levert aan de voedingsmiddelenindustrie, de horeca, de groenteboeren, ...
Italië, Campobasso
KWALITEIT EN TRADITIE De bedrijfsmissie is altijd gericht op het leveren van producten van hoge KWALITEIT, functioneel en met een hoge energie-efficiëntie, die het grondstof kunnen transformeren zonder de organoleptische eigenschappen te veranderen en met volledige respect voor de TRADITIE. Naast de juiste prijs-kwaliteitverhouding zijn de lage milieu-impact en de betrouwbaarheid op lange...
Italië, Gambettola
Green Fruit S.n.c. importeert, distribueert en verhandelt verschillende soorten voedselproducten in het B2B-kanaal. Wij zijn een Alibaba.com Golden Supplier. Onze producten zijn bedoeld voor de detailhandel, Horeca of bedrijven als ingrediënten voor verdere verwerking. Alle producten kenmerken zich door de kwaliteit van het transformatieproces, wat betere organoleptische eigenschappen garandeert...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play