Italië, Saviano
... referentiepunt zijn geworden voor gevestigde merken in de GDO-sector. De Siciliaanse Extra Vergine Olijfolie die door ons bedrijf wordt geproduceerd en verkocht, behoort tot de beroemde en zeer gewaardeerde cultivar van de Nocellara del Belice. Deze olijfolievariëteit heeft hoge erkenningen en certificaten ontvangen voor zijn uitstekende organoleptische eigenschappen. De Nocellara is een olijfboomvariëteit met de unieke eigenschap ter wereld om goed fruit (de druif) uitsluitend te groeien en te produceren in het gebied van de Valle del Belice (prov.
Italië, Castronovo Di Sicilia
... technologieën die, in tegenstelling tot de traditionele extractiesystemen, de continue verwerking van olijven mogelijk maken. Vanaf dat moment heeft het bedrijf zich toegelegd op de geavanceerde technologie van decanters, de centrifugaalextractor, een installatie die in staat is om 50.000 kilogram per uur te verwerken, en de ALFA LAVAL-technologie die het mogelijk maakt om de pasta's "koud" te...
Griekenland, Militsa
Wij zijn een klein familiebedrijf, dat al vele jaren onze eigen Koroneiki olijfvariëteit cultiveert, met bomen van 10 tot 100 jaar oud. We hebben de mogelijkheid om alle fasen van de productie te controleren, van het ploegen en oogsten tot de verwerking en verpakking. Het oogsten van de Koroneiki-olijven gebeurt op traditionele wijze, met rennen, zeilen, slaan, snoeien en dezelfde dag of de volgende dag de vruchten naar de olijfmolen verzenden.
België, Seilles
...Manzanilla en Lucques) afkomstig uit Griekenland, Spanje, Marokko en Frankrijk, in 70 verschillende recepten. Père Olive ontwikkelt ook producten die voortkomen uit de verwerking van olijven en gedroogde tomaten, zoals tapenade of tomanade. Père Olive is aanwezig in vele landen en is de Europese marktleider op het gebied van verse olijven. Het bedrijf exporteert zijn producten onder zijn drie merken (Père Olive, Apérolive, Signor Cempo) maar ook onder de private label van distributeurs in België of het buitenland.
Italië, Torremaggiore
... campagne en de zorgvuldige reiniging van de machines. Bovendien maakt een schijfafwerkingsysteem het mogelijk om de verblijftijd van de olijven in de molen te verkorten en daardoor de blootstelling aan oxidatie van het product te verminderen. De tijd tussen de oogst en de verwerking van de olijven op het juiste rijpingspunt is zeer kort en ze worden bewaard in goed geventileerde containers, afkomstig van geselecteerde landbouwgrond. De oogstmethode gebeurt uitsluitend van de boom door middel van handmatige pluk of met behulp van mechanische middelen. Tot slot de conservering van de olie.
Italië, Mirabella Imbaccari
De Azienda Agricola Barbuscia is opgericht in 1950 op de heuvels van Enna, in het hart van Sicilië. We bieden een ruime selectie van producten van de hoogste kwaliteit met rijke en authentieke smaken, zonder het gebruik van kunstmatige conserveermiddelen. We hebben een eigen geselecteerde productie die afkomstig is van meer dan 200 hectare aaneengeschakelde grond. De ambachtelijke verwerking is...
Italië, Mirabella Imbaccari
... de verwerking, maakt het mogelijk om de echtheid en traceerbaarheid te waarborgen, wat essentieel is voor een veilige, gezonde en aangename voeding. Het bedrijf beschikt over certificeringen zoals UNI ENI ISO 22005, waardoor het op een veilige en professionele manier kan opereren op de nationale en internationale markt. Het bedrijf is gespecialiseerd in twee sectoren: de productie van hoogwaardige...
... zijn de basis van elke zakelijke relatie. Ook in het contact met klanten hecht Barhoum Food waarde aan een zorgvuldige omgang, hier worden klassieke waarden hooggehouden. Verwacht hoogwaardige ingrediënten, liefdevolle verwerking, luxe verpakking en menselijk contact!
Cyprus, Nicosia
...PERMANTO Limited heeft zich ook uitgebreid naar andere gebieden, zoals op het gebied van noten en gedroogd fruit zoals kastanjes, walnoten, pistachenoten, amandelen, gedroogde vijgen, enz. De standaardproducten van PERMANTO omvatten uitstekende kwaliteit verpakte landbouwproducten zoals Griekse extra vierge olijfolie en Griekse olijven.
Griekenland, ΝΑΥΠΛΙΟ
... chocolade, biedt uw lichaam dagelijks een breed scala aan voedingsstoffen, met slechts 240-250 calorieën per 110 gram, afhankelijk van het type. De S.P.E.C.TACULAR Cake behoudt zijn vocht aan de binnenkant en is gemaakt van de beste ingrediënten: biologische Moringa-bladpoeder, top Cypriotische carobstroop, Panax Ginseng, verse bananenpuree, olijfolie, Luker chocolade, water en meel. Zonder toegevoegde suikers of zoetstoffen, zonder chemische additieven en zonder industriële verwerking, is deze cake een voedzame traktatie die uw ideale ontbijt of lunch kan worden.
...% Italiaanse extra vergine olijfolie met mechanische verwerking en in een continue koude pers. Na de verwerking van de extra beginnen we met de verwerking van de aromatische olie met olijven en vers fruit direct in de olijfpers. Biologisch regime. Traceerbaarheid en biologisch gecertificeerd.
Spanje, La Roda De Andalucía
...tomaten, passievruchten... Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerp en de fabricage van innovatieve machines en oplossingen voor de agrovoedings- en olijfolie-industrie, met een focus op de verwerking en ontpelling van fruit en groenten. Onze ontpellers onderscheiden zich door hun hoge rendement, duurzaamheid en een optimale behandeling van het fruit. Wij bieden onze klanten...
Italië, Camisano Vicentino
... olijfolie die gebruikmaken van innovatieve technologieën en apparaten. ENOTECNICA PILLAN biedt waardevolle en betrouwbare werktools aan degenen die in de wijnsector actief zijn; machines vervaardigd met passie, gecertificeerd en van hoge kwaliteit. Het bedrijf is met zijn productie van wijnbouwapparatuur in meer dan 25 landen wereldwijd aanwezig.
Griekenland, Messolonghi
... ter wereld. De tafelvariant Kalamata, ook wel de koningin van de olijven genoemd, is de meest smaakvolle en knapperige natuurlijke zwarte olijf. De biologische productiemethode en verwerking - in combinatie met het zout uit de zoutpannen van Mesolongi - creëert een eindproduct van ongeëvenaarde kwaliteit. In onze vestiging aan de Spiros Moustaklisstraat 32 in Mesolongi kunt u onze producten...
Spanje, Morón De La Frontera
... de keuken en dranken. Aceitunas Montegil is een familiebedrijf gevestigd in Morón de la Frontera (Sevilla) dat zich voornamelijk richt op de verwerking en distributie van tafelolijven. Met een sterke internationale ambitie sinds onze oprichting, zijn we momenteel een toonaangevend exportbedrijf. Ons doel is om te voldoen aan de behoeften van onze klanten gedurende het hele aankoopproces, waarbij we...
Italië, Ghilarza
KOUDE VERWERKING...
Italië, Porto San Giorgio
Verkoopt olie en verwerking voor derden...
...OLIE EXTRA VERGINE VAN OLIEBOMEN UIT BIOLOGISCHE TEELT De extra vergine olijfolie "Antico Frantoio del Castello" wordt geproduceerd in de ambachtelijke olijfoliemolen van het Agrarisch Bedrijf Le Farnie. De gemalen olijven komen uitsluitend uit het gebied van Altomonte, ze worden met de hand van de boom geplukt voordat ze volledig rijp zijn en binnen 24 uur verwerkt. De verwerking gebeurt...
Agrituristische onderneming in de Riviera dei Fiori in Imperia die zich richt op de teelt van eigen olijfgaarden in de Alta Valle Arroscia, met de daaropvolgende oogst en verwerking van 100% Taggiasca DOP olijven, waaruit in beperkte hoeveelheden een uitstekende Extra Vergine Olijfolie, olijven in pekel, ontpitte olijven in olie en Taggiasca-paté wordt verkregen. Het verkoopt zijn producten zowel in bulk als aan particulieren, zowel via directe verkoop als via de eigen e-commerce website.
landbouwbedrijf, gespecialiseerd in de productie van kruiden (Siciliaans oregano en saffraan), oregano in bossen met stelen en los oregano, mogelijkheid van verschillende verpakkingsformaten. pellen en verwerking van Siciliaanse amandelen, gepelde amandelen, geblancheerde amandelen, geroosterde amandelen, amandelmeel, amandelcrèmes, extra vierge olijfolie en granen.
Italië, San Cipriano Picentino
De familie Elia produceert sinds 1909 een extra vierge olijfolie van de hoogste kwaliteit door gebruik te maken van schudmachines voor de oogst en de persing binnen 24 uur, met een koudextractie-installatie met een molen. De olijfsoorten zijn Rotondelle en Frontoio. De gecertificeerde kwaliteitscontrole, de oogst en de verwerking met gecertificeerde traceerbaarheid (APROL Salerno, Op de Sporen...
... dat uitsluitend voortkomt uit de mechanische verwerking van de onbewerkte olijfpulp, een product dat we los of verpakt verkopen. VERHANDELD OLIE: Extra Vierge Olijfolie - Extra Vierge Olijfolie uit biologische landbouw - Vierge Olijfolie - Olijfolie - Pulpolie - Lampante olie, enz. Het landbouwbedrijf Tota houdt zich, naast de commercialisering van zijn olijf- en olieproducten, ook bezig met de...
Italië, Fivizzano
Frantoio, verwerking van olijven voor eigen en derden rekening, verkoop van extra vierge olijfolie en landbouwproducten van het bedrijf, meel, olijven voor olie en in pekel, online verkoop met levering in heel Italië en Europa.
Griekenland, THIVA
...Ons bedrijf volgt al 88 jaar de familiale traditie en ervaring in de handel en productie van olijfolie en andere eetbare oliën. Gedurende al deze jaren heeft het bedrijf zich voortdurend ontwikkeld en geëvolueerd. In 2008 werd de nieuwe moderne fabriek in Ypato, Thiva, voltooid; dit project behoort tot de meest moderne en geautomatiseerde fabrieken voor de verwerking van eetbare olie in Griekenland. Het bedrijf is actief op het gebied van extra vierge oliën, olijfoliën Coupe, geraffineerde zaadoliën, evenals in industriële olijfoliën, olie pasta's en de productie van oleïne.
Italië, Marone
Koude verwerking Directe verkoop van olie...
Italië, Piticchio
... die zich tussen productie en consumptie bevinden. Vandaar de bijzondere aandacht die we niet alleen besteden aan de analyse van de grond en de teeltmethoden, maar ook aan de zorg voor de verwerking, de organisatie van een kwaliteitsmerk en tenslotte de verspreiding van de producten. Het onderzoek en de herintroductie van oude variëteiten van granen en peulvruchten, die in het verleden vooral op...
Italië, Sonnino
Oliemolen - Biologische verwerking...
Italië, Prato (po)
Productie van groenten in olie en sauzen voor crostini. Giardiniera, paprika in olijfolie, wortelen in olijfolie, venkel in olijfolie, courgettes en zilveruitjes in olijfolie, bloemkool in olijfolie. Artisjoksaus, tomatensauzen, courgettesauzen, wortel- en uien sauzen. Ons product volgt geen besparingsbeleid, omdat alle gebruikte ingrediënten vers en van de hoogste kwaliteit zijn. De ambachtelijke verwerking is nauwkeurig en zorgvuldig, en alles is gericht op de bescherming en veiligheid die de klant moet hebben bij het consumeren van ons product, voorbij de traditie.
Italië, Andria
Agricola Piccolo heeft zijn liefde voor het land omgevormd tot een beroep. De oprichter van het bedrijf begon als kind zijn opleiding als olijfboer. Hij leert het vak en besluit zijn eigen bedrijf te starten. Dankzij zijn passie heeft hij, samen met zijn kinderen, van Agricola Piccolo een van de beste exponenten in de verwerking van Extra Vergine Olijfolie gemaakt, zich onderscheidend zowel door...
Cyprus, Nicosia
Ons bedrijf houdt zich bezig met de wereldwijde export van pure Cypriotische landbouwproducten, voornamelijk olijfolie, HALLOUMI en ANARI, LEPELZOETEN, MARMELADES en KAROBPRODUCTEN. De Cypriotische landbouwproducten staan wereldwijd bekend en erkend om hun UNIEKE HOOGTEKWALITEIT en PUURHEID. We kiezen alleen de beste Cypriotische producten en controleren de productie en verwerking. Dit zorgt...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play