Duitsland, Berlin
...Bio-olijfolie is een hoogwaardig product dat verkrijgbaar is in flessen van 1L, 3L, 5L en 10L. Wij exporteren alle soorten olijfolie en distribueren de olie binnen Europa en wereldwijd. Onze bio-olijfolie staat bekend om zijn rijke smaak en gezondheidsvoordelen, wat het een uitstekende keuze maakt voor de mediterrane keuken. Onze klanten waarderen de kwaliteit en puurheid van onze bio-olijfolie...
Italië, Paterno'
...De waarde van ambachtelijke verwerking ligt in het creëren van een unieke karakter en een onnavolgbaar uiterlijk. De stukken Siciliaanse artisjokken van CONSERVE CONTI, die al gewaardeerd worden om hun oorsprong, strikt Siciliaans, worden verrijkt door de meesterlijke hand van de ambachtsman, die ze handmatig bewerkt, vakkundig in stukken snijdt en ze op smaak brengt met een zorgvuldige dosering...
Portfolio (9)
Spanje, Alcalá La Real
...Extra vierge olijfolie afkomstig van zorgvuldig geselecteerde olijfgaarden, die aandacht besteden aan teelt, productie, oogst en verwerking, wat grote waarde toevoegt aan het eindproduct. Ideaal voor dagelijks gebruik in de keuken, zowel warm als koud, voor het bakken en stoven, alsook voor het op smaak brengen van salades of snacks. Het wordt aangeboden in een economische verpakking zonder de kwaliteitsnormen die door Origen Novecientos voor elk van zijn producten worden geëist, te beïnvloeden.
Portfolio (10)
Italië, Ventimiglia Di Sicilia
...De extra vierge olijfolie geproduceerd door het bedrijf Oro di Calamigna is een olie die volledig is gemaakt van Italiaanse olijven afkomstig uit Ventimiglia di Sicilia. De persing van deze olie vindt plaats binnen 12 uur na de oogst, dit type verwerking staat bekend als "koude persing". De kleur van de olie is smaragdgroen met gouden reflecties. De smaak van deze extra vierge olie is medium...
Portfolio (2)
Turkije, Istanbul
...De Mill olijfolie is 100% extra vierge olijfolie met een unieke smaak, afkomstig van eeuwenoude olijfbomen uit de Egeïsche Regio. Olijven worden met de hand geplukt tijdens de vroege oogst en onmiddellijk naar koude persfaciliteiten vervoerd voor verwerking. Beschikbare verpakkingen: Glazen Fles: 250 ml, 500 ml, 1 L Pet Fles: 1 L, 2 L Blik: 5 L Bulk...
Portfolio (9)
Bulgarije, Yambol
... vetten. Dergelijke vetten komen ook voor in olijfolie, maar olijfolie bevat ook veel meervoudig onverzadigde vetten, wat het een ongeschikte keuze maakt voor koken. Het oleïnezuurgehalte maakt de olie geschikt voor frituren en bestand tegen hoge temperaturen. Dankzij het linolzuur in de samenstelling verhoogt het vet de immuunafweer van het lichaam.
Portfolio (35)
Italië, Palo Del Colle
Het bedrijf is gelegen in het hart van de olijf- en amandelproductie in Puglia. We produceren uitstekende extra vierge olijfolie, zowel van gecertificeerde biologische teelt als van conventionele teelt, waarbij we de nieuwste technologieën combineren met de ervaring die we in het veld hebben opgedaan. Onze olie komt van de directe verwerking van de olijven van de cultivar "coratina", waaruit voorn...
Portfolio (2)
Frankrijk, Lyon
...De Trim CBD bio is een mix van alle "kruimels" die overblijven bij de verwerking van de bloemen. Ze zijn 100% natuurlijk, met een rijke smaak vol aroma's van allerlei soorten, omdat de trim altijd bestaat uit een mengsel van verschillende variëteiten. We raden je aan om het te proberen, je zult het adopteren! (bovendien bespaart het tijd in de maalstap). Natuurlijk maakt het je cool. Uiteraard...
Portfolio (81)
Italië, Trento
...Voor liefhebbers van de klassieke smaak! Bereid volgens traditie: groenten gemengd met vlees van de hoogste kwaliteit en extra vierge olijfolie, zonder aroma's en chemische additieven, zonder toegevoegde monosodiumglutamaat, zonder gehydrogeneerde vetten* en jodiumzout in plaats van gewoon zout. De intense en natuurlijke smaak wordt behouden dankzij de bijzondere verwerking van Bauer, langzaam...
Portfolio (9)
Italië, Roma
... stoffen of producten die dergelijke componenten bevatten. Tijdens de oogst, het transport en de verwerking is het product niet onderhevig aan enig risico van kruisbesmetting. Het bevat geen gluten of conserveermiddelen. Voedingswaarden per 100 gr: Energie Kj 1465 / Kcal 356 Vetten 36 gr waarvan verzadigde vetzuren 4,7 gr Koolhydraten 2,9 gr waarvan suikers 0,2 gr Vezels 1,8 gr Eiwitten 3,2 gr Zout 1,5 gr Beschikbare formaten: 80 gr, 180 gr, 500 gr.
Portfolio (9)
Turkije, Izmir
Welkom bij Happy Dried, uw bron voor eersteklas in de zon gedroogde tomaten uit Turkije. Onze Roma-tomaten worden geoogst op het hoogste rijpingsniveau en natuurlijk in de zon gedroogd voor een intense, heerlijke smaak. Onze producten: • In de zon gedroogde halve tomaten • In de zon gedroogde julienne gesneden tomaten • In de zon gedroogde dubbel gesneden tomaten • Tomatenpoeder. Onze producten zi...
Portfolio (14)
Italië, Salerno
... van ons product niet veranderd, net als de fasen van de verwerking, waarbij de selectie van grondstoffen, de controle van het product, de transformatie en de voorbereiding van groot belang zijn. Alle fasen worden uitgevoerd onder een waakzaam toezicht om de productienormen te waarborgen in overeenstemming met de geldende regelgeving. Kom vandaag ons nieuwe winkel ontdekken, nu ook Lounge Bistrot...
Portfolio (8)
...Sinds 1948 zijn we actief in de olijventeelt en fruitteelt "VAN ZAAD TOT VRUCHT" en volgen en monitoren we de hele keten, van de productie van planten in onze kwekerijen tot de verwerking en verkoop van tafelolijven, extra vierge olijfolie, planten en fruit. Al onze producten worden gecertificeerd en gegarandeerd door talrijke dagelijkse kwaliteitscontroles, naast de wettelijk vereiste...
Portfolio (3)
... extra vierge olijfolie, rozemarijn en ui. Al onze producten zijn veganistisch en kenmerken zich door een typische en onmiskenbare smaak, die voortkomt uit de bijzondere verwerking en het unieke klimaat van de Euganeïsche heuvels. Na een natuurlijke fermentatie van 12 uur wordt het deeg bewerkt met zuurdesem en geselecteerde natuurlijke ingrediënten, en na de juiste rusttijd van het deeg worden de lekkernijen één voor één met de hand bewerkt door onze meesterbakkers.
Spanje, Cambil (jaén)
SCA TRUJAL DE MAGINA is een landbouwcoöperatie die zich richt op de productie, verwerking, verpakking en commercialisering van biologische extra vierge olijfolie. De kwaliteit van onze oliën komt voort uit de bevoorrechte omstandigheden waarin ze zich bevinden en uit het wederzijds respect en de samenwerking met het milieu. Deze omstandigheden stellen ons in staat om de vruchten op optimale...
Portfolio (10)
Spanje, Jumilla-Murcia
De olie van Casa Pareja is het resultaat van een zorgvuldige teelt en verwerking van onze olijven, koudgeperst met vers geoogste olijven in onze eigen olijfoliemolen, te midden van de olijfbomen. Onze extra vierge olijfolie is een dikke, fluweelachtige olie, zeer aromatisch, met een zachte pittigheid en een bepaalde kruidige smaak. Casa Pareja is een familiebedrijf dat zich richt op biologische...
Italië, Arquà Petrarca
... staat is om de smaak van elk gerecht te versterken zonder de smaken te verzwaren. In deze karakteristieke en innovatieve olijfoliepers in Veneto worden moderne methoden voor de verwerking van olijven toegepast, te beginnen met de handmatige oogst, om de vrucht niet te beschadigen voordat deze wordt gemalen. Naast het minutieuze en zorgvuldige werk van de productie van extra vergine olijfolie van de...
Portfolio (3)
Spanje, Úbeda-Jaén
Deze coöperatie werd opgericht in 1969 en bestaat uit 1.800 leden die hun olijven aanleveren voor verwerking tot olie, die vervolgens wordt verkocht, met een gemiddelde jaarlijkse productie van 6 tot 7 miljoen kilo olie. De olie die in de extractiefabriek wordt gewonnen, is van 3 soorten: Extra Vergine Olijfolie, Vergine Olijfolie en Lampante Olijfolie, altijd onder de voorwaarde van koude...
Portfolio (9)
Griekenland, Corfu
...Het familiebedrijf Dimitrios & Georgios Andriotis & Co. is gespecialiseerd in de verzameling, sortering en handel in olijfolie al meer dan 50 jaar. Onze lange geschiedenis, expertise, goed opgeleid personeel en het gebruik van de meest moderne technologie in alle fasen van verzameling en verwerking hebben ons bedrijf tot een referentiepunt van kwaliteit gemaakt in de olijfoliemarkt. Al enkele...
... olijventelers van Farnese deze oude traditie voortzetten. De Coöperatie heeft altijd de volgende doelen voor ogen gehad: De gezamenlijke verwerking van alle olijven die door de leden worden aangeleverd, volgens de beste olijfolie-technieken, en het opzetten van de benodigde installaties en apparatuur; De gezamenlijke bewaring en verkoop van het product dat voortkomt uit de verwerking van de olijven...
Portfolio (1)
... van cultuur en voortdurende vernieuwing. Na voortdurende investeringen in nieuwe faciliteiten, geavanceerde apparatuur en stevige exporten naar 30 landen wereldwijd, is Faklaris een van de grootste Griekse bedrijven in de verwerking van olijvenproducten. Onze merken Argolis en Bio-Olijfolie Extra Vergine F zijn erkend om hun uitstekende kwaliteit en onderscheiden zich door hun authentieke, onmiskenbare smaak. De smaak van ons land...
Italië, Biancavilla
...aan de voet van de Etna. De cultivar: nocellara etnea. Een veelzijdige cultivar die geschikt is voor de productie van extra vierge olijfolie met een zeer lage zuurgraad, en voor de verwerking van tafelolijven. "Onze olie is 100% Italiaans." Het productieproces begint met de teelt van olijfbomen op eigen grond. Ons bedrijf teelt zonder het gebruik van pesticiden! De oogst gebeurt met de hand, wat...
Portfolio (8)
Italië, Marsala
...biancolilla, nocellara en cerasuola. De olijven worden uitsluitend met de hand geoogst, vervolgens ontdaan van bladeren en dagelijks overgebracht naar de molen voor verwerking binnen 24 uur. De olie wordt koud geëxtraheerd en onmiddellijk overgebracht naar roestvrijstalen containers die een perfecte conservering garanderen om het erfgoed van onze regio te verbeteren.
Portfolio (1)
Spanje, Priego De Córdoba
... evaluatie om op ingenieuze en vaardige wijze onze selecte extra vierge olijfoliën te vervaardigen. Bij Aceitera garanderen we de puurheid van onze oliën en verzekeren we dat ze 100% extra vierge olijfolie zijn. Momenteel voert Aceitera Peninsular het volledige productieproces van olie uit, van de oogst van onze eigen olijven tot de extractie, raffinage, verpakking en juiste verwerking van afval, en...
Portfolio (1)
Italië, San Casciano In Val Di Pesa
De Frantoio Carmignani Umberto bevindt zich in San Casciano in Val Di Pesa en biedt zijn klanten de jarenlange en gepassioneerde ambachtelijke en olijfolie-ervaring van zijn eigenaren, erfgenamen van de eeuwenoude traditie in de verwerking van olijven en hun koude persing. Altijd heeft de sterke neiging naar kwaliteit, de gevestigde tradities en vooral het eigendom van de productiegronden de...
Griekenland, Istiaia
Terra Olea is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en export van Extra Vergine Olijfolie. Het bestaat uit mensen met ervaring in de olijfteelt sinds 1970. We produceren en standaardiseren uitsluitend onze eigen olijfolie, volledig getest zonder enige verwerking. Door de volledige controle over de teelt van de olijfboomgaarden, slagen we erin een heerlijke smaak te creëren met uitstekende antioxidantactiviteit. Het doel van ons bedrijf is om wereldwijd deze natuurwonder, genaamd Olijfolie, in de hoogste kwaliteit aan te bieden.
Frankrijk, Ressons-Sur-Matz
... ambachtelijke verwerking, met als doel een unieke kwaliteit op de markt te bieden. Alle vruchten worden geoogst op hun ideale rijpheid, en vervolgens snel en zorgvuldig op lage temperatuur gedroogd om hun kwaliteit te behouden. De traditionele knowhow van de producenten, in combinatie met de constante verbetering van de technieken, maakt het mogelijk om uitzonderlijke producten aan te bieden waarvan de...
Portfolio (18)
Frankrijk, Paris
... het selecteren van onze producten geven we de voorkeur aan variëteiten en regionale specialiteiten die nog weinig bekend zijn bij het grote publiek, om het rijke agrarische erfgoed van Griekenland te waarderen. Onze planken zijn gevuld met natuurlijke culinaire schatten, zonder industriële verwerking of chemische toevoegingen. Elk product wordt gekweekt en verpakt in Griekenland, om een...
Portfolio (21)
Italië, Castelvetrano
verwerking, transformatie en verpakking van olie en tafelolijven, Nocellara del Belice olijven in potten voor de grootdistributie en in emmers voor de horeca, verpakkingen in zakken voor toeristische locaties, olijvenpasta van groene olijven, zwarte olijven, en gemarineerde olijven, olijvenpasta van artisjokken, paddenstoelen en gedroogde tomaten, we verpakken ook artisjokken in stukken in potten. We verpakken en verwerken ook voor derden met het etiket van de klant.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play