Italië, Calenzano
... de volle smaak van mediterrane kruiden. Proef de Mayorice ook in pot, verkrijgbaar in 6 smaken en in het voordelige "family pack"! Glutenvrij en veganistisch product, gecertificeerd door de Italiaanse Vegetarische Vereniging.
Portfolio (1)
Verenigd Koninkrijk, Offord Cluny
...Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal Ontworpen om te passen bij elke Synergy Grill maat Verschillende aantallen gastronomen afhankelijk van de grootte van de grill Hangrail ideaal voor het ophangen van tangen, schrapers en spatels Gastronomen zijn ideaal voor de opslag van olie, zout, peper, kruiden en sauzen Diepere gastronomen kunnen worden besteld voor het vasthouden van desinfectiemiddelen ** Vraag om een offerte **...
Portfolio (7)
Turkije, Istanbul
...Een gourmet- en chef-stijl condiment gemaakt van geroosterde biet, geroosterde ui, datemelasse, komijn, piment, zonnebloemolie, appelciderazijn en zout. Het kan worden gebruikt bij burgers, falafels, sandwiches, charcuterieplanken, mezze-schotels, combineer het met hummus of labneh, als basis voor saladedressing, als bruschetta-topping of dipsaus. Dit product is 100% veganistisch, glutenvrij, suikervrij en vrij van additieven.
Portfolio (6)
Italië, Roma
... stoffen of producten die dergelijke componenten bevatten. Tijdens de oogst, het transport en de verwerking is het product niet onderhevig aan enig risico van kruisbesmetting. Bevat geen gluten. Bevat conserveermiddelen (E300). Voedingswaarden per 100 gr: Energie Kj 1101 / Kcal 268 Vetten 28 gr waarvan verzadigde vetzuren 3,2 gr Koolhydraten 0,9 gr waarvan suikers 0,6 gr Vezels 1,6 gr Eiwitten 1,9 gr Zout 1,08 gr Beschikbare formaten: 80 gr, 170 gr.
Portfolio (9)
Polen, Rusiec
...DILLEBLADEN (ANETHUM GRAVEOLENS L.) Kruid met een kenmerkende kruidige smaak, gebruikt in de productie van kruidenmengsels en sauzen. Ook gebruikt als specerij voor vis. De bladeren zijn beschikbaar in gedroogde, gesneden en gemalen vorm, gesteriliseerd op verzoek van de klant. Aanbod: – gedroogde, gesneden dille. – gemalen dille – gesteriliseerde dille Verpakking: – papieren zak met folie-inzet van 5-10 kg...
Portfolio (10)
Tunesië, Hammam Sousse
...Natuurlijke Heet Cayennepeper Sauce Barbarian Harissa, 350 gr Glazen Pot Harissa (uitgesproken als hah-ree-suh) is een pittige chilipasta die veel wordt gebruikt in de Noord-Afrikaanse en Midden-Oosterse keuken. De meeste harissa-recepten worden gemaakt met een mix van hete chilipepers, knoflook, olijfolie en specerijen zoals komijn, koriander en zout. Al onze Sauzen & Salades zijn handgemaakt...
Portfolio (43)
Frankrijk, Sainte Croix En Plaine
... conserveermiddelen / zonder kunstmatige aroma's / vegan / zonder allergenen / ideaal ter vervanging van zout Oorsprong: Frankrijk & Duitsland Uiterlijk: kenmerkende bruine kleur Smaak: natuurlijke zuurheid en pittig Zuurheid: 5° Gebruikstips: Kruiden van salades en andere culinaire bereidingen (sauzen, deglaceren, marineren, court-bouillon...). Als drank: 1 theelepel in een glas lauw water te drinken op een lege maag in de ochtend.
Portfolio (8)
Italië, Sassello
...krokante Gevulde chilipepers (met Tonijnroom) in Extra Vergine Olijfolie, krokante Chilipepers in Olijfolie met Ansjovis, Kappertjes en Olijven, Gelegen Gedroogde Tomaten in Olijfolie, Bitterzoete Uien, Gegrilde kleine Uien in Olijfolie, Kleine Uien met Modena balsamicoazijn I.G.P., Krokante Sardinië Artisjokken in Olijfolie, Gegrilde Aubergines in Olijfolie, Paprika's met Truffel, Mix Hor d'oeuvre in Olijfolie, Kaasroom gesmolten met truffel, Olijvenpaté met Truffel, Truffelroom.
Portfolio (9)
Turkije, Manisa
...Ajvar is een heldere en robuuste relish van rode paprika, een duizend jaar oud traditioneel recept uit Macedonië. We hebben rode paprika's en aubergines geroosterd, die we zorgvuldig uit de velden hebben verzameld, ongerept door de hand, op smaak gebracht met onze speciale kruiden en naar uw tafels gebracht. U kunt onze huisgemaakte, additiefvrije en natuurlijk bereide ajvars veilig consumeren bij elke maaltijd van de dag. Met zijn unieke aroma is het een geweldige smaak die kleur zal toevoegen aan uw broodbeleg en een voorgerecht voor uw uitnodigingen.
Portfolio (10)
Martinique, Rivière-Pilote
...De Bondamanjak-chilipoeder, ideaal voor conservering, is perfect om je sauzen, marinades of puree op te fleuren. Intense en krachtige smaak. In het Caribisch gebied geeft het een heerlijke smaak aan accras, soepen, dressings...
Portfolio (31)
Italië, Orentano Castelfranco Di Sotto
De Mila sas winkel is een ambachtelijk bedrijf dat vlees, wild en game verwerkt. Het is gevestigd in het heuvelachtige gebied van de CERBAIE in Toscane sinds 1969. Het bedrijf heeft van KWALITEIT het motto van zijn activiteiten gemaakt, door sauzen, dressings en stoofschotels te produceren met producten uit de regio, afkomstig van Italiaanse landgoederen en natuurparken. Alle producten worden bere...
Portfolio (1)
Frankrijk, BRIE
...De cheddar saus is een grote klassieker. Het gebruikelijke recept maakt gebruik van geraspte Cheddar kaas voor meer gemak, verse room en optioneel een beetje melk. De bereiding is vergelijkbaar met die van blauwe kaas- of roquefort sauzen. We verwarmen de verse room en de melk en voegen vervolgens de kaas toe terwijl we roeren met een lepel. De kruiden voor de cheddar saus zijn ook heel eenvoudig...
Portfolio (10)
Spanje, Torrent
... stabiele en levendige natuurlijke kleur. in tal van voedingsmiddelen om heldere roze tinten te geven. Toepassingen: Frisdranken, alcoholische dranken, snoep, kruiden, bakproducten, vlees, Desserts, soepen en sauzen, vetcoatings, jam en gelei, zuivelproducten.
Portfolio (31)
...Hoogwaardige producten zonder glutamaten en deels ook zonder suiker Duitsland: Duitsland zonder glutamaat: Zonder glutamaat Type: Curry Ketchup Delicatesse Inhoud: 4 kg...
Portfolio (10)
Spanje, Zarza De Tajo
... textuur, waardoor ze ideaal zijn om te combineren met een verscheidenheid aan sauzen en kruiden. Probeer vandaag nog rijstspaghetti en ontdek een nieuwe manier om van je favoriete pastagerechten te genieten!
Portfolio (3)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Kruidenmix bevat een mengsel van pittige aromatische kruiden en specerijen. Perfect voor het koken van zowel zee- als rivervis. Het kan worden gebruikt voor vlees voordat het gebakken of gestoofd wordt, evenals voor het maken van sauzen. Ingrediënten Gejodeerd eetzout, gedroogde ui, gemalen mosterdzaad, gedroogde rozemarijn, gedroogde knoflook, citroenschil, gemalen koriander, gemalen gember...
Portfolio (178)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Fijne biologische kruiden, decoratieve metalen doos Mengsel van ui, bieslook, peterselie en lavas. Het gebruik van fijne kruiden is veelzijdig. U kunt ze verwerken in sauzen, vinaigrettes, omeletten, gebakken groenten... of in salades met wit vlees of filets van witte vis. Samenstelling: ui, peterselie, bieslook, lavas Netto gewicht 18gr Metalen doos...
Portfolio (198)
Frankrijk, Massy
... de bereiding van gerechten, sauzen of kruiden, dranken en bakproducten, huisdiervoeding (behalve in kattenvoer) en als energiebron voor herkauwers. - cosmetische en persoonlijke verzorgingsproducten, voor de vervaardiging van crèmes, lotions, deodorants, shampoos en tandpasta. Het wordt ook gebruikt als oplosmiddel voor de bereiding van bepaalde aroma's en parfums.
Portfolio (3)
Frankrijk, Villeneuve Sur Lot
...Vers gesneden, gewassen en na de oogst ingevroren. Voor gekookte gerechten, salades, sauzen, soepen... Bij voorkeur koud gebruiken. Ook geschikt voor warme toepassingen. Gewicht: 50g...
Portfolio (184)
...Deze serie vacuümverpakkingsmachines is geschikt voor vacuümverpakking in de voedingsindustrie, kimchi, sauzen, sojaproducten, kruiden, zeevruchten, diepvriesproducten, vleesproducten en andere materialen om de reproductie van micro-organismen zoals bacteriën te remmen, en effectief oxidatie en schimmelvorming van artikelen te voorkomen, evenals bederf, waardoor de houdbaarheid of levensduur van...
Frankrijk, Arles
...Conserves Guintrand Zonder voor te koken, breng eenvoudig de Pizzaprêt’ saus aan op het deeg. Voeg naar smaak zwarte olijven, ansjovisfilets, kaas of ham toe en bak in een hete oven. Ingrediënten tomaten (88%), uien (5%), suiker, olijfolie (1%), zonnebloemolie, gemodificeerd maïszetmeel, zout, kruiden, specerijen.
Portfolio (142)
Griekenland, Corinth
...De meest klassieke saus met zijn frisse en authentieke smaak, altijd klaar om perfect samen te gaan met alle pastagerechten. De toevoeging van langzaam gekookte slakken samen met lokale kruiden is perfect als kant-en-klare saus, als basis voor je eigen recepten of ook als topping. Je kunt het ook mengen met rijst, quinoa, bonen, toevoegen aan een omelet, gekookte groenten of frietjes. Kant-en-klare saus, gewoon opwarmen en genieten!
Portfolio (8)
Frankrijk, Renaison
...De Ethiopische kruidenmix waar iedereen het over heeft! Ethiopische curry, traditioneel gebruikt in stoofschotels of langzaam gekookte gerechten, op gegrild vlees, in soepen, sauzen en zelfs in brood... de lijst is eindeloos!
Portfolio (56)
...Ideaal voor het kruiden van alle pastasoorten en voor het creatief op smaak brengen van vele recepten. Alleen Genovese Basilicum D.O.P., gecertificeerd en geteeld in Ligurië, echte Italiaanse excellentie die wereldwijd wordt gewaardeerd.
Portfolio (2)
Zwitserland, Küsnacht
...Sprühgetrocknetes Tomatenpulver Cold Break wordt verkregen door het sproeidrogen van zonrijpe gepureerde tomaten. Sprühgetrocknetes Tomatenpulver Cold Break wordt verkregen door het sproeidrogen van gepureerde tomaten. Tomatenpulver kan worden gebruikt als ingrediënt voor pasta, soepen, sauzen of kant-en-klaar maaltijden. In elk product waarin tomatensmaak gewenst is, kan het worden toegepast. Tobien-Trading is B2B-leverancier en groothandelaar van hoogwaardige grondstoffen voor de sectoren cosmetica, farmacie, voedsel en diervoeding.
Portfolio (58)
Turkije, Izmir
... die worden uitgevoerd in laboratoria ter plaatse. Knoflookafgeleide producten kunnen ideaal worden toegevoegd aan verschillende kookrecepten, van sauzen tot snacks, • Type: gedroogd • Oorsprong: Turkije of verpakt in Turkije • Ingrediënten: dehydratie van 100% natuurlijke verse knoflook • Vorm: poeder, granulaat, gemalen, gesneden.
Portfolio (10)
Frankrijk, Grigny
...Deze bearnaisesaus blinkt uit door zijn rijke smaak. Een harmonieuze balans tussen azijn met dragon en een boeket van fijne kruiden (dragon, kervel en sjalotten) is essentieel voor deze saus. Bereid zonder eieren en met plantaardige olie, is het een lichtere en gezondere optie dan de klassieke bearnaisesaus. Deze bearnaise biedt de chef een rijke, smakelijke en kosteneffectieve alternatieve keuze ten opzichte van de traditionele bearnaisesaus. VERPAKKING: 6 x 1 kg = 6 kg...
Portfolio (93)
Frankrijk, La Rochelle
...Een mix van temperamenten, smaken van karakter, de Fleur de Sel met Espelette-peper zal je spiesen, gegrilde gerechten, omeletten, salades en sauzen opfleuren.
Portfolio (91)
Zwitserland, Schongau
...Onze kruidenpasta's tillen uw sauzen, soepen en andere gerechten naar een hoger niveau.
Portfolio (10)
Frankrijk, Brunoy
... vervolgens in de zon gedroogd totdat deze wit wordt. Deze peper brengt de subtiele en bloemige kant van de bes naar voren, terwijl hij zijn eigen frisheid behoudt. Witte peper uit Madagaskar past perfect bij uw sauzen, vis of wit vlees; en het zal ook een aanwinst zijn voor uw kazen en desserts. Gewicht: 250 g Hoeveelheid: 125 g, 200 g, 250 g, 500 g, 1000 g...
Portfolio (11)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play