Frankrijk, Castelnaudary
...Heerlijk voor twee, deze smakelijke kip-ravioli zijn zorgvuldig bereid met een tomatensaus doordrenkt met Provençaalse kruiden, voor een complete en verwennerij maaltijd.
Portfolio (56)
Frankrijk, Mulhouse
...De 200 ml glazen fles is perfect voor het behouden van alle aroma's van de meest heerlijke sauzen. Andere flessen, in andere vormen en maten, zijn ook beschikbaar! Volume: 200 ml Hoogte: 168 mm Dop: 28 mm Kleur: Transparant Vorm: Rond Commerciële naam: 200 ml TK Bottle...
Portfolio (98)
Frankrijk, Maubeuge
...Onze Oued-Amlil marinade is samengesteld uit knoflook en zeer hoogwaardige aromatische kruiden. Het zal een gastronomische toets geven die de grote chefs waardig is aan vlees van type lam, kalf of rund. Bijzonder verfijnd, doet het denken aan recepten zoals de Maître d’hôtel of sauzen voor escargots. Gemakkelijk te gebruiken en klaar voor gebruik, onderscheidt deze Oued-Amlil marinade zich door zijn groene kleur en zijn boter-pesto smaak. Restaurants, snacks, fastfood en slagerijen die deze gebruiken.
Portfolio (33)
Frankrijk, Arengosse
...Coffret op houten plank met: een suiker in 200 gram glazen pot met braambessenaroma onverfijnde Franse bietsuiker, natuurlijk braambessenaroma en natuurlijke kleurstof. een speciale kipzout ruwe zout van het eiland Ré, ongeprocessed, curry, sjalot en ui een zout met Provençaalse kruiden Ruwe zout van het eiland Ré, ongeprocessed, mengsel van kruiden uit de moestuin. Ideaal voor marinades, barbecue, sauzen.... mogelijkheid om het etiket te personaliseren. Referentie:COFFDP...
Portfolio (200)
Frankrijk, Mietesheim
...Deze azijn wordt gemaakt door zeewier en zeekraal in appelciderazijn te macereren. Het versterkt oesters, zeevruchten en vis. Ingrediënten: Appelciderazijn, zeewier (7,9%), sjalotten (0,65%), fleur de sel (0,5%), specerijen.
Portfolio (80)
Frankrijk, Bréal-Sous-Montfort
... - Zeevruchten - Groenten - Vlees Clean label, zonder toegevoegde aroma's, zonder conserveermiddelen, zonder kleurstoffen, zonder smaakversterkers, zonder additieven, zonder aroma's - Culinaire Extracten Sign’Nature® - Vleesfondsen - Vis- en schaaldierfumets - Duxelles en groentefondsen - Natuurlijke aromatische oplossingen - Marinades - Saucebases en sauzen - Specerijenmengsels - Bindmiddelen - Aroma's en kaaspoeders - Functionele mengsels voor de bereiding van vlees...
Portfolio (3)
Frankrijk, Narbonne
... gebruiksvriendelijkheid dankzij een intuïtief touchscreen en een eenvoudige afstelling. Deze automatische etiketteermachine past zich optimaal aan verschillende sectoren aan: - Brouwerij (bierflessen van 25 cl, 33 cl, enz.), - Cosmetica (zalf, vloeibare zeep, shampoo, hydraterende producten, douchegel, enz.), - Voedselverwerking (conserven van fruit en groenten, sauzen, kruiden, jam, honing, specerijen, enz.), - Chemie (schoonmaakproducten, oplosmiddel, motorolie, wasmiddel, enz.), - Verf en lak (blikken, enz.).
Portfolio (184)
Frankrijk, Paris
... worden vervolgens ongeveer 12 uur lang in de nu uitgeschakelde droogunits gelaten. Dankzij het ruwe en dikke oppervlak heeft deze pastavorm de neiging om de kruiden en sauzen vast te houden, waardoor de meeste basissmaken worden versterkt. Netto gewicht: 500g...
Portfolio (200)
Frankrijk, Pleucadeuc
...• Sauzen, boters en zoute en zoete kruiden in IQF diepvriesporties • Van 5 tot 25 g TOEPASSINGEN • Diepvriesmaaltijden (vis, vlees, groenten, roerbakgerechten) • Bijgerechten voor vlees, pasta, vis, groenten • Topping op stukken vlees, vis PRODUCTVOORDELEN • Constante gewicht • Eenvoudige dosering, beheersing van de portiekosten • Klaar voor gebruik • Gemakkelijker conservering en...
Portfolio (9)
Frankrijk, Paris
Portfolio (1)
Frankrijk, Sainte Croix En Plaine
... conserveermiddelen / zonder kunstmatige aroma's / vegan / zonder allergenen / ideaal ter vervanging van zout Oorsprong: Frankrijk & Duitsland Uiterlijk: kenmerkende bruine kleur Smaak: natuurlijke zuurheid en pittig Zuurheid: 5° Gebruikstips: Kruiden van salades en andere culinaire bereidingen (sauzen, deglaceren, marineren, court-bouillon...). Als drank: 1 theelepel in een glas lauw water te drinken op een lege maag in de ochtend.
Portfolio (8)
Frankrijk, Villeneuve Sur Lot
...Vers gesneden, gewassen en na de oogst ingevroren. Voor gekookte gerechten, salades, sauzen, soepen... Bij voorkeur koud gebruiken. Ook geschikt voor warme toepassingen. Gewicht: 50g...
Portfolio (184)
Frankrijk, Arles
...Conserves Guintrand Zonder voor te koken, breng eenvoudig de Pizzaprêt’ saus aan op het deeg. Voeg naar smaak zwarte olijven, ansjovisfilets, kaas of ham toe en bak in een hete oven. Ingrediënten tomaten (88%), uien (5%), suiker, olijfolie (1%), zonnebloemolie, gemodificeerd maïszetmeel, zout, kruiden, specerijen.
Portfolio (142)
Frankrijk, BRIE
...De cheddar saus is een grote klassieker. Het gebruikelijke recept maakt gebruik van geraspte Cheddar kaas voor meer gemak, verse room en optioneel een beetje melk. De bereiding is vergelijkbaar met die van blauwe kaas- of roquefort sauzen. We verwarmen de verse room en de melk en voegen vervolgens de kaas toe terwijl we roeren met een lepel. De kruiden voor de cheddar saus zijn ook heel eenvoudig...
Portfolio (10)
Frankrijk, Renaison
...De Ethiopische kruidenmix waar iedereen het over heeft! Ethiopische curry, traditioneel gebruikt in stoofschotels of langzaam gekookte gerechten, op gegrild vlees, in soepen, sauzen en zelfs in brood... de lijst is eindeloos!
Portfolio (56)
Frankrijk, Grigny
...Deze bearnaisesaus blinkt uit door zijn rijke smaak. Een harmonieuze balans tussen azijn met dragon en een boeket van fijne kruiden (dragon, kervel en sjalotten) is essentieel voor deze saus. Bereid zonder eieren en met plantaardige olie, is het een lichtere en gezondere optie dan de klassieke bearnaisesaus. Deze bearnaise biedt de chef een rijke, smakelijke en kosteneffectieve alternatieve keuze ten opzichte van de traditionele bearnaisesaus. VERPAKKING: 6 x 1 kg = 6 kg...
Portfolio (93)
Frankrijk, La Rochelle
...Een mix van temperamenten, smaken van karakter, de Fleur de Sel met Espelette-peper zal je spiesen, gegrilde gerechten, omeletten, salades en sauzen opfleuren.
Portfolio (91)
Frankrijk, Brunoy
... vervolgens in de zon gedroogd totdat deze wit wordt. Deze peper brengt de subtiele en bloemige kant van de bes naar voren, terwijl hij zijn eigen frisheid behoudt. Witte peper uit Madagaskar past perfect bij uw sauzen, vis of wit vlees; en het zal ook een aanwinst zijn voor uw kazen en desserts. Gewicht: 250 g Hoeveelheid: 125 g, 200 g, 250 g, 500 g, 1000 g...
Portfolio (11)
Frankrijk, Levallois Perret
...De zoete peper is een kleine, pittige rode peper met een scherpe, licht bittere en zeer aromatische smaak. Gebruik van de zoete peper in de keuken: Hij past ook goed bij basilicum, fenegriek, venkel, kruidnagel, gember, knoflook, koriander, komijn, marjolein, peterselie, tijm, kaneel en ui. Hij geeft subtiele smaak aan olijfolie, soepen, sauzen, groentegarnituren, rood vlees, gevogelte en vis... De voordelen van de zoete peper: Rijk aan vitamine C en A, foliumzuur, kalium en vitamine E.
Portfolio (28)
Frankrijk, Besancon
...IN DE KEUKEN Past goed bij: Kurkuma, knoflook, gember, kaneel, tijm, oregano en anijs. Het gaat heel goed samen met vis, maar ook met lamsvlees, kip, en met groenten, sauzen en soepen. DE VOORDELEN Komijn is een effectieve specerij om de meeste spijsverteringsproblemen te voorkomen en te verlichten. Het verhoogt de afgifte van spijsverteringsproteïnen in de mond, de maag en de dunne darm, voor...
Portfolio (28)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Fijne biologische kruiden, decoratieve metalen doos Mengsel van ui, bieslook, peterselie en lavas. Het gebruik van fijne kruiden is veelzijdig. U kunt ze verwerken in sauzen, vinaigrettes, omeletten, gebakken groenten... of in salades met wit vlees of filets van witte vis. Samenstelling: ui, peterselie, bieslook, lavas Netto gewicht 18gr Metalen doos...
Portfolio (198)
Frankrijk, Massy
... de bereiding van gerechten, sauzen of kruiden, dranken en bakproducten, huisdiervoeding (behalve in kattenvoer) en als energiebron voor herkauwers. - cosmetische en persoonlijke verzorgingsproducten, voor de vervaardiging van crèmes, lotions, deodorants, shampoos en tandpasta. Het wordt ook gebruikt als oplosmiddel voor de bereiding van bepaalde aroma's en parfums.
Portfolio (3)
Frankrijk, Ham
...De hele dillezaadjes worden geoogst van de plant Anethum graveolens L. Dille is een zeer gewaardeerde specerij in de keuken vanwege zijn kenmerkende anijsachtige smaak. De dillezaadjes zijn bijzonder heerlijk als begeleiding bij gegrilde of gerookte vis, verse kazen, salades, groenten, vlees, papillotes, sauzen, cakes, compotes en jam. Hun anijsachtige smaak voegt een unieke dimensie toe aan deze...
Portfolio (127)
Frankrijk, Illkirch-Graffenstaden
...NOTITIES Groenten Kazen Vlees Schaaldieren Kruiden Planten Toepassingen: snacks, sauzen, soepen, dieetproducten, zuivelproducten, kant-en-klaar maaltijden, specerijen, diervoeding, … Wij kunnen al onze aroma's zowel in vloeibare als in poedervorm aanbieden. Lijst van producten of toepassingen is niet uitputtend.
Portfolio (8)
Frankrijk, Marseille Cedex 14
... Geroosterd gedroogd fruit: amandelen, pinda's, bonen, maïs, mengsels, hazelnoten, cashewnoten, pistachenoten, pompoenpitten, zonnebloempitten, kikkererwten. Gedroogd fruit: zachte vruchten, exotisch fruit, vijgen, abrikozen, pruimen, dadels, rozijnen. Peulvruchten: gebroken tarwe, bonen, linzen, erwten, maïs, gerst, erwten, rijst. Conserven: kant-en-klare maaltijden, groenten in blik, varianten, puree, tomaten. Olijven en specerijen: olijven in blik, olijven in pot, oliën, specerijen, sauzen, kruiden.
Portfolio (10)
Frankrijk, Perpignan Cedex
...De dragon, waarvan de Latijnse naam (dracunculus) "kleine draak" betekent, is een juweel van de Franse keuken! Hij staat vooral bekend om zijn intense anijsachtige smaak en licht kamferachtige aroma. Dragon maakt deel uit van de fijne kruiden, zijn aroma's passen prachtig bij eieren, vlees, vis en versterken de meeste sauzen: béarnaise, tartaar, mayonaise, vinaigrette, tomatensaus of zelfs gearomatiseerde boter. Hij kan ook worden gebruikt om azijn te aromatiseren door eenvoudigweg een takje in de fles te steken. In infusie staat hij bekend om zijn kalmerende eigenschappen.
Bijpassende producten
Dragon
Dragon
Andere Producten
Cébette
Cébette
Portfolio (30)
Frankrijk, Guenange
... specerijen en Provençaalse kruiden zorgen voor een zachte geur in het recept. U kunt het gebruiken als condiment, als aanvulling op sauzen, voor uw 'palettes à la Diable', uw groentewoks en vooral voor uw kip! Ingrediënten: MOSTERD uit Alsace 41% (water, mosterdzaad, azijn, zout, specerijen, natuurlijke aroma's, natriumbisulfiet), IGP-honing uit Alsace 20%, citroensap, azijn, knoflook, zout, gember, Provençaalse kruiden Gemaakt in Frankrijk 250 ml 0 (Scoville-schaal)...
Portfolio (98)
Frankrijk, Saint Christol De Rodières
...Ingrediënten: - Mosterdzaad * - Alcoholazijn* - Ongezuiverd zout - 2,5 % Espelette-peperpoeder - Water - *Producten uit de biologische landbouw Gebruikstips: Deze mosterd met Espelette-peper is ideaal om sauzen en vinaigrettes op smaak te brengen. Het is perfect voor het kruiden van vlees en vis. Smeer het op je grillgerechten, braadstukken en lamsbout om ze sappig te houden. Dit product is ook verkrijgbaar in potten van 100 g & 200 g.
Portfolio (132)
Frankrijk, Baixas
...Sinds 2010 is ons bedrijf EURL ID BIO gespecialiseerd in de selectie, import en verkoop van biologische voedingsproducten. Uit India, Frankrijk, Spanje en Griekenland bieden wij basmatirijst, specerijen, thee, aromatische kruiden en olijfolie aan. We hebben ook een ambachtelijke verwerkingsactiviteit en bieden plantaardige lekkernijen, currypasta's, oude mosterd en sauzen aan. We hebben ons eigen...
... te wisselen en u ideeën voor eenvoudige en originele recepten aan te bieden. Ons doel is om u te helpen uw gerechten te verfraaien en uw gasten te verrassen met onze producten, of u nu een beginner bent of niet. Ons assortiment omvat bouillons en soepen, specerijen en sauzen, dranken, desserts, broden en zaden, en zelfs biologische producten. We bieden ook regionale aanbiedingen aan met ons trio...