Frankrijk, Marseille
...{"EXPIRATION":"VERVALDATUM (BEWAARVOORWAARDEN): 60 dagen vanaf de productie, ongeveer 50 dagen vanaf de levering.","DESCRIPTION DU PRODUIT":"PRODUCTBESCHRIJVING: Smeltende crème in de mond, licht melkachtig wit met een strogele kleur, met een zoete smaak en een aroma van melk en room.","ALLERGÈNES":"ALLERGENEN (Regl. 1169/11) Product op basis van melk dat lactose bevat. Het bevat geen producten...
Portfolio (9)
Frankrijk, Esquiule
...Kaas geproduceerd door herders die transhumeren. Deze herders en hun kuddes brengen 3 maanden in de zomer door in de hoge bergen van de Pyreneeën, op hoogtes variërend van 1000 tot 2300 m. De aanwezige flora is uniek en geeft een unieke aroma, een fruitige smaak. Wij leveren door heel Frankrijk.
Portfolio (8)
Frankrijk, Lyon
...De Cheese bio is al een tijdje de best verkopende in onze biologische CBD-bloemen! De originele Kompolti heeft een ronde uitstraling en een volle smaak. We kunnen zeggen dat ze dik is. Iedereen houdt van haar vanwege de balans en de kracht. Deze gourgandine roept om ontspanning. Dit is weer een goed aangesloten plant. Natuurlijk zijn de biologische bloemen van Cool CBD onder de wettelijke drempel...
Portfolio (81)
België, Nivelles
...Geniet van de verfijnde smaak van Chevr'Ardenne's Biologische Geitenkaas. Met zorg en expertise vervaardigd, biedt onze kaas rijke smaken en romige texturen, perfect om elk gerecht naar een hoger niveau te tillen. Proef de essentie van de natuur in elke hap. Ontdek de ware essentie van ambachtelijke kaas.
Kaas is een traditionele smaak op onze tafels. Het dagelijkse gebruik is onmisbaar door de geschikte smaak en variëteit op elk moment van de dag. Van nature wordt het zonder toevoegingen aangeboden en is het rijk aan calcium, eiwitten, vitamine D en zink. Het is zeer hoog in vitamines en mineralen die bijdragen aan groei en dagelijkse behoeften. Al onze producten zijn volledig vrij van toevoeginge...
Portfolio (8)
ufs.country_names.RU, Saratov
...Koriander wordt gebruikt als specerij in de keuken en voor het geven van een aangename geur in de parfumerie, cosmetica en zeepproductie. De plant is een goede honingplant. Het wordt veel gebruikt als specerij voor het op smaak brengen en versterken van worst, kaas, ingeblikt vlees en vis, augurken, likeuren, toegevoegd aan het bakken van Borodino-brood, banket en culinaire producten, evenals in...
Portfolio (40)
...We verwerken zorgvuldig verse en dagelijkse boerderijmelk en brengen u verse kaas die elke nieuwe dag plezier en smaak toevoegt aan uw ontbijt. De calcium, eiwitten en versheid die uit de overvloedige melk komen, maken het een geruststellende keuze voor de dagelijkse voeding van uw kinderen.
Portfolio (9)
...Maiski boschampignonsaus, deze klassieke romige wintersaus met gebakken boschampignons zit boordevol smaak. Ze past uitstekend bij gebakken rood vlees, krokant gebakken gevogelte, maar geeft ook een extra toets aan je wildgerechten. Op de hoofdfoto hebben we deze extra afgewerkt met blauw geaderde kaas zoals Gorgonzola of Blauwe Achelse, stukjes hazelnoot en rozemarijnblaadjes. Op de 2de foto zie je gebakken hazerug, aardappelbolletjes, Maïski appeltjes met veenbessen en onze boschampignonsaus !
Portfolio (33)
Cyprus, Peyia
... gezonde en waardevolle voedingsmiddelen heel intens kunnen smaken. Of vond je kaas, citroenen, wijn of koffie de eerste keer lekker? Zeker niet. Dus smaak is aangeleerd. Moet je niet eerst alles geprobeerd hebben om te zeggen: "Dat is mijn ding?" Wij denken: Ja, absoluut! Want het aangaan van nieuwe avonturen betekent altijd het uitbreiden van je eigen horizon. "Wat de boer niet kent, dat eet hij niet?" Geen bijzonder koninklijke houding!
Portfolio (34)
Frankrijk, L'union
...Bloemen gekweekt door onze Franse hennepteler en 100% natuurlijk. Gemiddelde voorbereidingstijd voor de bulk 2 tot 4 dagen. LaCheese is een originele CBD-bloem met een subtiele kaas smaak. Deze plant komt uit een binnenkweek (indoor), wat zorgt voor optimale groei van de plant en volledige controle over de omgeving. Te infuseren in heet water met een vet lichaam (bijvoorbeeld melk), zodat de CBD...
Portfolio (200)
Italië, Dorgali
...Een schapenkaas met een zachte kern en een korte rijping. Deze kaas heeft een gladde of licht geribbelde korst en een kleur die varieert van wit tot een delicate lichtbruine tint. Gemaakt van gepasteuriseerde schapenmelk, stremsel en zout, is de Novello Sardo een zoete kaas met een zachte en compacte witte pasta. De zoete en delicate smaak maakt het perfect om te genieten met peren, gouden...
Portfolio (10)
Frankrijk, Guérande
...De krachtige smaak uit het Noorden... Een recept overgeleverd door een krijgersvolk rechtstreeks uit Noorwegen. Het Vikingzout verwarmt de smaak van uw gerechten met zijn rokerige tonen, de pittigheid van peper en de kruidige smaak van curry. Het wordt aanbevolen voor soepen, stoofschotels en sauzen in het algemeen. Zowel sterk als delicaat, past de smaak uitstekend bij aardappelen, rijst, roerei en natuurlijk zalm. Op een omelet of een kaas soufflé is het onmisbaar!! SKU:SGV250...
Portfolio (42)
Bulgarije, Sofia
... zijn perfect om gerechten en specerijen te verfijnen. In het bijzonder wordt fenegriek gebruikt voor de productie van chutneys en ook voor het verfijnen van curry's. Het kan worden gebruikt om eieren, kaas en vleesgerechten op smaak te brengen. Het kan met zout worden gemengd voor een bijzondere smaak. Verpakking: 250g, 500g, 1kg en in bulk...
Portfolio (154)
Frankrijk, Soreze
... vervangt) en een eenvoudige spuitzak maakt het mogelijk om kruidenworstjes te maken, een simpele houten lepel voor broden die zelfs de grootste bakkers waardig zijn... Met dit boek met 50 recepten maak je heel gemakkelijk allerlei soorten huisgemaakte broden, boter, yoghurt en kaas, kruiden, sappen, siropen, potten zonder machines! Je waagt je ook aan enkele "gedurfde" recepten - gerookte zalm...
Portfolio (195)
Frankrijk, Lyon
...De Big Buddha cheese is een CBD-variëteit die voortkomt uit de zeer gewaardeerde Cheese-genetica. Deze dominante variëteit zal je verbazen met zijn sterke geur van skunk en kaas. Wat betreft de smaak, combineren citrusnoten met cheesy aroma's. Deze CBD-variëteit is perfect om te ontspannen, vooral 's avonds.
Bijpassende producten
Grote Boeddha
Grote Boeddha
Portfolio (1)
Italië, Noci
...Caciocavallo is een halfgerijpte kaas met een elastische structuur, die uitsluitend van koemelk wordt geproduceerd en traditioneel met de hand wordt gevormd. De naam "caciocavallo" is afgeleid van het feit dat dit product in paren "op de rug" van houten balken wordt gerijpt gedurende minstens 45 dagen. Het heeft een intense gele kleur, een romige textuur en een milde, licht krachtige smaak, perfect om alleen te consumeren of met brood, ook gegrild, of vergezeld van een uitstekend glas Pugliese wijn.
Portfolio (10)
Spanje, Totanes
... van 180 dagen en de oude kaas van 365 dagen. De binnenkant van de kaas is ivoorkleurig, met gelijkmatig verdeelde gaten. Romige textuur, smeltend in de mond, met een eerlijke, zachte, diepe smaak, typisch voor schapenmelk. Al onze kazen zijn gemaakt zonder voedseladditieven en zijn vrij van lysozym, natamycine en sorbaten. Glutenvrij.
Portfolio (6)
Turkije, Istanbul
... voor je voorbereid, die sauzen, kazen en ingrediënten samenbrengt en het huishouden betovert met zijn geur. We wedden dat iedereen deze pizza geweldig zal vinden. Deze heerlijke pizza, versierd met rundvleesworst, tomaten, paprika's, maïs en olijven, is een smaak waar iedereen van zeventig tot zeventig gretig op wacht om te worden gebakken!
Portfolio (8)
...Aubergine Pasta met Feta Kaas 200g. Uiterlijk beige kleur Smaak/Aroma kenmerkend voor geroosterde aubergines en verse knoflook, rijk aan fetakaassmaak, licht pittig. Textuur romig...
Portfolio (37)
Frankrijk, Hyères
...De CBD Jungle Cheese is een krachtige en pittige variëteit, met een sativa-dominantie. Verwar deze niet met de CBD Cheese variëteit; deze versie heeft ook een doordringende geur van oude kaas, maar met tonen van ceder, pittige salie en citrusvruchten. De smaak is nog beter dan de geur, met een pittige sinaasappelsmaak! De glanzende knoppen bestaan uit groene en fluorescerende groene bladeren...
Portfolio (100)
Oekraïne, Kiev
...Magere en volle melkpoeder in 25 kg zakken. Wij kunnen magere melkpoeder leveren met de onderstaande eigenschappen: Goede oplosbaarheid, Goede dispergeerbaarheid, Laag vetgehalte, Pure smaak. Voorgestelde toepassingen: Gerecombineerde producten; waaronder gezoete gecondenseerde melk, gepasteuriseerde melk, yoghurt en andere gefermenteerde melkproducten, kaas, cottage cheese, ijsmengsels...
Portfolio (9)
...Ontdek de uitmuntendheid van onze Schapen gerijpte harde kaas, een waar ambachtelijk meesterwerk. Het heeft een harde pasta met een uniforme kleur, wit of lichtgeel, en een textuur met weinig gaten. Deze kaas wordt geproduceerd volgens een traditionele methode waarbij de wrongel langzaam wordt afgetapt na de stremming van rauwe schapenmelk met 'Cynara Cadunculos' distel. De rijping, die 75 dagen of langer duurt, geeft het een rijke textuur en onmiskenbare smaak. Verken de traditie en authenticiteit in deze uitzonderlijke kaas.
Italië, Codogno
...verwerking van melk tot kaas en rijping verplicht in het oorsprongsgebied moeten plaatsvinden; dus alleen melk en Italiaanse traditie. Om een kaaswiel van ongeveer 32-34 kg te maken, zijn 500 liter melk nodig, die binnen 1-2 uur na het melken in de kaasfabriek aankomt. De melk wordt 12-18 uur laten rusten, waarin een deel van het vet door afschuimen vrijkomt, waarna het kaaswiel wordt verwijderd zodat de halfvette melk die uitstekende kaas met een lange rijping kan geven, terwijl de smaak van verse melk behouden blijft.
Portfolio (4)
...De Scamorza di Bufala is een kaas die uitsluitend wordt geproduceerd met buffelmelk. In tegenstelling tot de scamorza van koemelk heeft het een zachtere en wittere korst, een vochtigere textuur en een krachtigere smaak, die afkomstig is van buffelmelk. Typen en Formaten Wit en gerookt Formaat: van 250 gr tot 500 gr vacuüm verpakt Code: FERRSCA1 HOUDBAARHEID: 30 DAGEN...
Portfolio (10)
Litouwen, Bajorai, Vilniaus R.
...De Grana Padano, 10/12 maanden oud, heeft een gouden en gladde korst en een gele, compacte pasta, bijna zonder gaten. Het aroma is geurend en bij het proeven komt de compactheid van de pasta vrij, wat een delicate en zoete smaak oplevert, typisch voor melk. Dit product heeft de PDO (DOP) certificering.
Portfolio (10)
Duitsland, Obermoschel
... bedraagt na aankomst bij u ongeveer 2 weken. Evenzo wordt de gerijpte kaas 24 uur in eikenhout gerookt, waardoor hij zijn bijzondere aroma krijgt. Hij is omhuld met een waslaag om zijn aroma en smaak te behouden. In de koelkast is de kaas ongeveer 4 weken houdbaar. We raden een ademende opslag in de koelkast aan, verpakt u hem alstublieft niet in folie, maar het beste in een katoenen doek. Seizoensgebonden aanbod Voor Pasen en Kerst graag van tevoren bestellen.
Portfolio (10)
Frankrijk, Malataverne
... we het over recepten hebben, hier is een lijst van ingrediënten die perfect samengaan met de in olijfolie gemarineerde ansjovisfilet. Als je een recept hebt dat voornamelijk deze ingrediënten gebruikt, dan kun je zonder twijfel ansjovis toevoegen en altijd succes hebben: - Groene of zwarte olijven - Tomaat (vers, geplet, cherrytomaat...) - Kappertjes - Gegrilde paprika's - Courgette - Aardappelen - Mozzarella en feta kaas - Hardgekookt ei, mayonaise of omelet - Teentjes knoflook.
Portfolio (188)
...E-commerce verkoopservice van de gastronomische specialiteiten uit Emilia Romagna, met de Emilian smaak, verzonden met een expreskoerier door heel Europa. Parmigiano Reggiano, Torta Barozzi, traditionele balsamicoazijn, Lambrusco wijnen, Cotechino en Zampone uit Modena, Prosciutto di Parma, Coppa di Canossa, Salame Canusino, kersenconserven uit Vignola, Perlen in balsamicoazijn, Savoret.
Portfolio (10)
Portugal, Vale De Cambra
...Gerijpte kaas, met een semi-zachte pasta van geelachtige kleur en enkele ronde of ovale "ogen" en een dunne geelachtige korst. Milde smaak en aroma. Verkoopformaten: Van 2,5Kg tot 3,5Kg / Staafformaat...
Portfolio (4)
...Oriëntaalse en Indische specerijenspecialiteiten, vlees, vis, rijst, couscous. - Hela Ras el Hanout, 260g Voor de Noord-Afrikaanse en Oriëntaalse keuken, vlees, vis, rijst, couscous, linzen, gierst, bulgur, taboulé, verse kaas, yoghurt, dips. Zonder etiketteringsplichtige toevoegingen op menukaarten (volgens §9 ZZulV). Hela. Wij zijn uw competente partner voor smaak en moderne functionele...
Portfolio (91)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play