Frankrijk, Rungis Cedex
...GROOTHANDEL DRUIVEN RUNGIS. AMS EUROPEAN: importeur van druiven in Rungis, leverancier van druiven Rungis, premium druiven Rungis. AMS EUROPEAN is groothandelaar in luxe druiven in Rungis, hoogwaardige druiven in Rungis.
Portfolio (47)
Frankrijk, CASABLANCA
...Wij zijn in staat om u een breed scala aan fruit en groenten te bieden, waaronder aardappelen, uien, sinaasappels, clementines, paprika's, tomaten, wortelen, pepers en druiven, enz. Wij GARANDEREN kwaliteitsproducten, met COMPETITIEVE TARIEVEN en betrouwbare logistiek. Wij kunnen ook andere seizoensgebonden producten aanbieden, afhankelijk van de beschikbaarheid. Wij staan tot uw beschikking voor eventuele vragen en aanvullende informatie. Neem contact met ons op via e-mail: nmtagriculture@gmail.com...
Bijpassende producten
Blackberry
fruit en groenten verkopen
Portfolio (1)
Italië, Dorgali
...rozemarijn met tonen van rood fruit en bessen, maraska en mirte, vergezeld van een vleugje specerijtonen die voortkomen uit de rijping in Franse eiken vaten. In de mond is de warme aanzet gevolgd door een belangrijke frisheid, een uitgesproken zoutheid en een elegante tannine, die goed samengaan in de zachte en fluweelachtige structuur. Goede intensiteit en persistentie. Atha Ruja past goed bij halfharde kazen van gemiddelde intensiteit, smaakvolle vleeswaren en gerechten met rood vlees van gemiddelde structuur, geroosterd vlees en wild.
Portfolio (5)
Italië, Castel San Pietro Terme
...Elliptische rotorpompen, voor hele druiven, ontsteelde druiven en vergiste druivenpulp, zijn ideaal in de agrovoedingssector voor het transport van appels, sinaasappels, fruit, vlees, olijven, pomace, schijven van vijgen, dadels en semi-vloeibare producten met een hoge vloeibaarheid. De constructie van de pomp met "dubbele kamer" stelt de schroef in staat om de rotor aan de breedste kant te...
Portfolio (1)
Duitsland, Marl
...Dit ronde pizzabord, snijplank, serveerplank of broodplank is zeer vergelijkbaar met onze ronde snijplank (nummer 2620) van olijfhout. In tegenstelling tot deze heeft het pizzabord geen sapgroef. Het is dus net zo goed geschikt voor het snijden en decoreren van kaas, worst, druiven, fruit en natuurlijk voor de pizza zelf. De kleinere maat met een diameter van 20 cm biedt ruimte voor mini-pizza's, terwijl de 25 cm maat geschikt is voor een standaard pizza.
Portfolio (9)
Duitsland, Nürnberg
...Actieve gezondheidsbevordering van medewerkers in het kader van een gezonde pauze door het bedrijf, leidinggevende medewerkers of teamleiders, medewerkersmotivatie (‘bonusprogramma’) Gemengde fruitboxen (appels, peren, bananen, of diverse seizoensgebonden fruit zoals mandarijnen, sinaasappels, druiven,…) Fruitboxen variabel afhankelijk van inhoud en seizoen Levering op de afgesproken gewenste dag...
Portfolio (4)
Frankrijk, Roubia
...jonge uitstraling. Neus van zeer rijpe steenvruchten, met een dierlijke toets. De mond is vrij evenwichtig, maar toch behoorlijk tannineachtig. We proeven zwart fruit met een beetje houtachtige en kruidige tonen. Een stevige wijn.\n\nGERECHTEN EN WIJNEN\nGerechten in saus en gemarineerde grillades. Zachte kazen van koemelk.\nBistronomie wijn. Ideaal te drinken op 17°C.\n\nInhoud (L): 0,75\nBruto gewicht (kg): 1,3\nAlcoholpercentage (%): 12,5"}...
Portfolio (28)
Italië, Ruvo Di Puglia
...Prachtige ITALIAANSE DRUIVEN, brix 21...
Portfolio (7)
... voren. De wijn is perfect als aperitief, bij desserts en pittige gerechten. Allergie-informatie: bevat sulfieten Alcoholpercentage: 12 % Producent: Georgian Production Inhoud: 0,75 liter Smaak: Zoet Regio: Georgië Geschikt voor: Snoep, fruit en desserts Wijnsoort: Witte wijn...
Portfolio (14)
Frankrijk, Condom
...Kleur: Amber met gouden reflecties Neus: Umami, zeer complex met paddenstoel en truffel. Mond: Zeer aanwezig met truffel, gekookte tomaat, zeer complex en krachtig, lichte bitterheid die grotendeels door de truffel wordt overweldigd. Afloop: Zeer lang met truffel en evolueert naar aroma's van druiven, dadels, gekonfijt fruit, met altijd een dominante truffelsmaak, aanwezigheid van kruidige noten zoals genepi, absint, gentiaan.
Portfolio (66)
...Pterostilbeen is een natuurlijke verbinding in de stilbenoïde verbindingklasse. Het kan worden verkregen uit fruit en planten zoals amandelen, bosbessen, druiven en zelfs verwerkte voedingsmiddelen zoals wijn en thee. Cat. Nr:NST-10-80 CAS:537-42-8 Zuiverheid:98% (HPLC) Moleculaire formule:C16H16O3 Moleculair gewicht:256,30...
Portfolio (184)
Slovenië, Ljubljana
...Complexe aroma's van rijp fruit, marasca-marmelade, droge kersen, fijne specerijen ontwikkelen zich geleidelijk naar de leeraroma's. De wijn voelt harmonieus, mineraal en elegant aan. Een goed gestructureerde wijn met rijpe tannines. Volle luxe wijn met een aangename frisheid. Lange en nobele afdronk.
Portfolio (10)
Spanje, Almeria
... vieringen. Serveer bij voorkeur tussen 6ºC – 8ºC. Druivensoorten: Chardonnay en Garnacha Proefnotitie: Aantrekkelijke blauwe kleur, helder en glanzend. Intense aroma's van mediterrane vruchten. Gevoel van fruit, overvloedige en fijne bubbels, fris en sprankelend. Productie: Maceratie gedurende 4 uur om de aroma's volledig vast te leggen. Licht geperst. Fermentatie bij 12ºC in roestvrijstalen...
Portfolio (2)
... doos verminderen, wat de schade aan de vruchten door botsingen vermindert. Voorkomen van Extrusie Het kan de ruimte tussen de vruchten opvullen om vervorming of beschadiging van de vruchten door wederzijdse extrusie te voorkomen. Vooral voor sommige zachte textuur vruchten, zoals aardbeien, druiven, enz., kan het zijn oorspronkelijke vorm goed behouden.
Portfolio (4)
Frankrijk, Jarnac
... diverse internationale spiritscompetities (IWSR, San Francisco Spirits Competition…). VERS EIK Dit aroma komt van de Franse eiken vaten waarin onze cognac rijpt en van het eeuwenoude vakmanschap van onze tonneliers. Het wordt zorgvuldig gecontroleerd zodat het hout in balans is met de fruitige en bloemige aroma's. Lente bloemen Afkomstig van een selectie van druiven, geoogst op rijpheid door onze...
Portfolio (12)
Finland, Turku
...Regio Italië – Marche Wijnmakerij Fattoria Mancini Druif 100% Albanella Benaming Colli Pesaresi DOC Roncaglia Alcoholpercentage 12,5% Vinificatie De druiven werden als hele trossen geperst bij 9°C; het sap werd geëxtraheerd tot 55% van het gewicht van de druiven. Het sap werd 24 uur koud bezonken. De fermentatie vond plaats in temperatuurgecontroleerde tanks tot een maximale temperatuur van 18°C. Malolactische fermentatie werd niet uitgevoerd. Rijping Vier maanden in tank op droesem; microfiltratie voor het bottelen. Volume: 75cl...
Portfolio (177)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Chokokez is een natuurlijke suikervrije chocolade. In plaats van suiker gebruiken we pekmez - een honingachtige biologische siroop gemaakt van fruit - dadels, druiven, enz. We voegen geen suiker of andere schadelijke toevoegingen toe en gebruiken alleen hoogwaardige cacaoboter en cacaomassa. Netto gewicht: 30 g / 50 g Energiewaarde per 100 g: 510 kcal Houdbaarheid: 9 maanden...
Portfolio (111)
Frankrijk, Saint-Vérand
... de kalklagen van de Côte-d'Or verlengt, ideaal voor Chardonnay. Plantdichtheid : 8.500 stokken/hectare. Snoei : Guyot. Oogst : Handmatig. Opbrengsten : 55 tot 65 hl/ha, waardoor de druiven de nuances van onze terroir kunnen onthullen. Vinificatie : Zeer langzame persing, om het fruit te respecteren. De laatste perssappen worden niet behouden. Rijping : In tank gedurende 6 tot 8 maanden. Gedurende het hele proces worden de beslissingen voornamelijk genomen op basis van proeverijen. Deze gegevens worden natuurlijk aangevuld met technische analyses. Zoals voor alle wijnen van het domein.
Portfolio (18)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
... aromatische rijkdom en een grandioos evenwicht: tonen van geroosterde ananas, mango, passievrucht en sinaasappel vermengen zich op gracieuze wijze met aroma's van gedroogd fruit (noten, hazelnoten) die zich hebben ontwikkeld dankzij de meer dan 10 jaar oude fles. Een cuvée om puur van te genieten, als aperitief bij foie gras of als begeleiding van een fruitdessert! Inhoud: 50cl Type: Zoete wijn Restsuikers: 100g/L Druivenras: 100% Petit Manseng AOC: Pacherenc du Vic-Bilh Bewaring: Nu te drinken en te bewaren tot 2042 Serveertemperatuur: 8-10°C...
Portfolio (321)
Frankrijk, Entre-Vignes
...De voor de hand liggende variëteitsuitdrukking wordt overtroffen door de aroma's van gedroogd en gekonfijt fruit: sinaasappel, schil, gedroogde abrikoos, kweeperengelei. Appellatie: A.O.C. Muscat de Lunel VDN Kleur: Wit Inhoud: 0,75 L Alcoholpercentage: 15% Klimaat: Mediterraan Druivensoort: 100% Witte Muscat kleine druiven Serveertemperatuur: 7 tot 8 °...
Portfolio (17)
Frankrijk, Soing-En-Sologne
...Rully wit met tonen van levendige en ronde fruit, rijk en lang Domein: DOMAINE NINOT Appellation: RULLY Regio: BURGONDIE Kleur: Wit Druiven: 100 % Chardonnay Teeltmethode: Biologisch Karakter: Droog Inhoud: 75cl Gewicht: 1 kg...
Portfolio (100)
Italië, Mazara Del Vallo
...Kristallijn fructose uit druiven. Het is de authentieke fractie van de monosaccharide fructose die aanwezig is in druivensap. Het verschijnt in de vorm van witte kristallen, met een zuiverheid van ≥ 98%. Normaal gesproken wordt de commercieel verkrijgbare fructose geëxtraheerd uit granen. Dit is de enige fructosepoeder die echt uit fruit is geëxtraheerd.
Portfolio (4)
Spanje, Murcia
...Cabernet sauvignon, tempranillo en garnacha. Intense kersenrood met paarse tinten, diep en helder. In de neus heeft het een goede intensiteit met een schone en duidelijke aroma variëteit die doet denken aan rijp fruit met een elegante toets van violet. De mondgevoel is zacht, waarbij de tannines samenkomen met florale nuances die leiden tot een lange en elegante afdronk. Wijnsoort: Jonge Rode Wijn Druiven: Cabernet sauvignon, tempranillo en garnacha DO: DO Penedès Herkomstland: Spanje Alcoholpercentage: 13% Jaar: 2020...
Portfolio (178)
Frankrijk, Brissac Loire Aubance
...MILLESIME : 2020 CEPAGE : Pineau d'Aunis (50%), Gamay (50%). TERROIR : Limons argileux. VINIFICATION ET ELEVAGE : Druiven geoogst op een zeer mooie rijpheid. Maceratie van 24 uur bij lage temperatuur. APPELLATION : AOP Rosé d'Anjou. NOTES DE DEGUSTATION : Lichtroze kleur. Harmonieuze neus van kleine rode vruchten. Heerlijke, zachte mond met een finale vol fruit en pittige, peperachtige tonen. ACCORD METS/VIN : Aperitief, charcuterie, pizza, fruitdesserts. TEMPERATURE DE SERVICE : Tussen 6 en 8°C. Carton van 6 flessen van 75cl...
Portfolio (12)
Frankrijk, Caudiès De Fenouillèdes
...Appellation: IGP Côtes Catalanes Cépage: 100% Chardonnay Sol: De druiven komen van de schistachtige bodems van Caudiès. Leeftijd van de wijnstokken: aanplant midden jaren '80. Elaboratie: Deze cuvée wordt gevinifieerd in tank en opgevoed in terracotta kruiken om het karakter van onze terroirs en het fruit te respecteren. De opvoeding gedurende 6 maanden op fijne droesem zorgt voor een beetje...
Portfolio (9)
Frankrijk, Cénac
...zijdezachte en verfijnde body. Gedurende de hele proeverij zijn er aroma's van exotisch fruit waarneembaar. Algemene indruk: harmonieuze, smakelijke witte wijn met aanhoudende aroma's. Te genieten als aperitief of bij zeevruchten gerechten. Serveer goed gekoeld. Product: Château du Garde Oppervlakte: 2,5 ha Druivensoort: 60% Sémillon 40% Sauvignon Terroir: klei-kalk bodem Uiterlijk: helder, glanzend, geel-groene kleur Neus: fijn, fruitig en fris...
Portfolio (9)
Frankrijk, Saint Cannat
... van de aroma's en specerijen wordt behouden. De wijnen worden vervolgens enkele maanden apart in tank gerijpt met een subtiele houttoets die plaatsvindt vóór de botteling. PROEVERIJ Donkere kleur met paarse reflecties. Een Cabernet Sauvignon met aroma's van munt, rode vruchten, rijpe paprika, rokerige en licht geroosterde tonen. Volle, smakelijke, goed gestructureerde mond, veel fruit. Deze wijn past goed bij uw rode vlees, pizza. Deze wijn wordt idealiter geserveerd tussen 14°C en 16°C.
Portfolio (46)
Frankrijk, Mazion
... die een aanhoudende rand van fijne bubbels voedt. De fijne en elegante neus opent zich met tonen van gekonfijte perzik. De mond wordt gedomineerd door fruit. COMBINATIE EN PROEF MOMENTEN: De aroma's van deze drank passen zeer goed bij kaviaar; als aperitief, na het diner met taart; de hele nacht voor uw festiviteiten; in de nachtclub of voor alle grote evenementen met familie of op het werk. Te drinken rond 8°C. BENAMING CEE: AROMATISCHE DRANK OP BASIS VAN WIJN INGREDIËNTEN: CHARDONNAY EFFERVESCENT, PERZIKENLIKEUR + GOUDE175...
Portfolio (11)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play