Italië, Matera
...Op de tweede plaats, na de pizza in de Italiaanse culinaire traditie, is de gefrituurde panzarotto een typisch gerecht uit Zuid-Italië. Gemaakt van gefrituurd pizzadeeg, is het gevuld met echte mozzarella en tomaat. Alle ingrediënten zijn uitsluitend Italiaans. De Panzarotto is beschikbaar in zowel 'voorgefrituurde' versie als 'ongekookte', beginnend vanaf 35 gr.
Portfolio (4)
Frankrijk, Paris
...Knoflook is een ingrediënt dat leven en kleur geeft aan veel culinaire recepten, zowel Franse als Indiase of Thaise. Je kunt heel gemakkelijk knoflookpasta maken om deze vervolgens toe te voegen aan de kleine gerechten die je bereidt. Voor het maken van knoflookpasta heb je slechts 3 ingrediënten nodig: water, knoflook en olie. 3 ingrediënten: water, knoflook en olie.
Portfolio (20)
Frankrijk, Ham
... ideaal om uw samengestelde salades, rauwkost en zomerse gerechten op smaak te brengen. Het past perfect bij een verscheidenheid aan ingrediënten, zoals verse groenten, verse kruiden, zeevruchten en gevogelte. Schud de fles goed voor gebruik om de ingrediënten te mengen en alle aroma's vrij te geven. Bij ons staat kwaliteit voorop. We zorgen ervoor dat we hoogwaardige ingrediënten selecteren, afkomstig uit de biologische landbouw, om een gezonde en smakelijke vinaigrette te garanderen. Onze vinaigrette Referentie: AR805804 Inhoud: 250ml...
Portfolio (127)
Frankrijk, Guenange
...Deze saus geeft een verfijnde smaak aan de meeste gerechten. We prijzen de balans tussen de kracht van de peper, het citroensap en de suiker, die een Aziatische diepte aan onze culinaire creaties geeft. Ingrediënten: Suiker, water, peperpuree (15%), knoflook, zout, limoensap, stabilisator: xanthaangom, kleurstof (paprika-extract), azijn (sulfieten), conserveermiddel (kaliumsorbaat). Gemaakt in Engeland 142 ml 6.000 (Scoville-schaal)...
Portfolio (98)
Spanje, Peligros
Productos Ruca werd opgericht in 1948 in de stad Granada als resultaat van de samenwerking tussen verschillende leden van de families Martín Molina en Rubio Casero. We begonnen onze activiteiten als leveranciers van kruiden en specerijen voor de traditionele "MATANZA" van het varken in huiselijke kring, en geleidelijk hebben we ons gespecialiseerd in de productie van "CONDIMENTOS PREPARADOS" voor...
Turkije, İzmir
... en gezondheidsvoordelen behouden, terwijl onze hazelnoten beschikken over een rijke, knapperige textuur en een heerlijke smaak. Vol met essentiële vitamines, mineralen en gezonde vetten, zijn onze producten perfect voor snacks, bakken of als ingrediënten in verschillende culinaire creaties. Met een toewijding aan uitmuntendheid bieden we concurrerende prijzen en flexibele verpakkingsopties om te...
Portfolio (1)
Slovenië, Koper
...Creativiteit in de keuken begint altijd met de meest basale ingrediënten. Ongeacht het niveau van culinaire ervaring en kennis, vindt goede pasta altijd zijn weg terug naar jouw menu, zowel thuis als in gerenommeerde restaurants. Daarom omvat ons assortiment pasta producten die zich onderscheiden door hun kwaliteit en verfijnde smaak. Bekijk het aanbod voor culinaire liefhebbers die met passie koken. Merken zijn: Fusilli, Farfalline, Stelline.
Portfolio (5)
Frankrijk, Saint Lambert De La Potherie
... 140°C, uw ingrediënten te verwarmen en te koken. U heeft zo de mogelijkheid om een veelheid aan warme of koude recepten te bereiden en uw verbeelding te stimuleren, zoals bijvoorbeeld sauzen, romige soepen, compotes, terrines, risotto's, soesjes,... De kracht van de Robot Cook is gebaseerd op een ongeëvenaarde industriële asynchrone motor. Hij combineert efficiëntie en precisie, aangezien zijn rotatiesnelheid van 4500 toeren per minuut u finesse en snelheid van uitvoering garandeert. Afmetingen: L226 x B338 x H 522mm...
Portfolio (188)
Spanje, Cijuelas (granada)
... worden bereid: heel, in stukken of geplet. Hele olijven blijven langer goed en hebben een mildere smaak in vergelijking met de in stukken gesneden of geplette olijven, die minder lang meegaan en intensere smaken aannemen, omdat de ingrediënten die ze aromatiseren dieper in het vruchtvlees doordringen. Ons productieproces stelt ons in staat om te verpakken in het formaat dat de klant kiest.
Portfolio (9)
...Hoeveelheid: 1000 gr 250 gr, 500 gr, 750 gr producten kunnen op verzoek worden bereid Gebruikssuggestie: Bij alle maaltijden Ingrediënten: Magnesium Manganese Kalium Selenium Lithium Vanadium Zirkonium Jodium Koper Zink IJzer Fosfor Calcium Goud Zilver. Geen chemische stoffen aanwezig. Hoge minerale eigenschappen, gemalen speciale mix Houdbaarheidsdatum: Onbeperkt Herkomst: Turkije Voordelen: Heeft eigenschappen die helpen bij schildklieraandoeningen, magnesiumtekort, calciumtekort, zinktekort, jodiumtekort.
Portfolio (4)
Italië, Taormina
... naar hun adviezen te luisteren, kiest u samen met de Chef de verse ingrediënten die u nodig heeft om uw Siciliaanse maaltijd te bereiden. Tijdens uw Markttour kunt u proeven van de beste lokale producten en een glas lokale wijn!
... met een speciale tomatensaus. Ingrediënten: Gefrituurde aubergine in blokjes 37%, tomatensaus, zonnebloemolie, extra vierge olijfolie, uien, selderij, olijven, kappertjes, suiker, natuurlijke aroma's, azijn.
Oostenrijk, Wien
...Catering Wien – Authentiek Italiaans: omdat u alleen het beste verdient! Ervaar de onmiskenbare smaak van Italië op uw evenement in Wenen, Neder-Oostenrijk of Burgenland – geleid door eigenaar en chef-kok Luca Giampiero Cascino. Met meer dan 20 jaar ervaring en onverzettelijke passie voor authentieke Italiaanse keuken brengt Luca verse, hoogwaardige ingrediënten en traditionele recepten rechtstreeks naar u. Of het nu gaat om klassieke antipasti, knapperige bruschetta, huisgemaakte pasta of delicate dolci – wij transformeren uw evenement in een culinaire reis naar Italië.
Bijpassende producten
Catering Wenen
Catering Wenen
Portfolio (1)
... een heerlijke aanvulling op elk gerecht zijn. Als toonaangevende leverancier zorgen we ervoor dat onze ingemaakte Griekse Kordula pepers klanten wereldwijd bereiken, met op maat gemaakte verpakkingsoplossingen om aan uw behoeften te voldoen. Ervaar de uitzonderlijke smaak en kwaliteit van deze pepers in uw culinaire creaties.
Portfolio (6)
Frankrijk, Val De Cognac
... toewijding komt ook tot uiting in duurzame ontwikkeling, met grondstoffen afkomstig uit biologische landbouw en eerlijke handel. Ti’Bio Les Arrangés verkent culinaire horizonten met de exclusieve creatie van confituren en andere gemacereerde producten, altijd met respect voor de familiale tradities.
Portfolio (29)
Bulgarije, Otets Paisievo
... en cosmetische toepassingen, met intense en langdurige geur. •CO2- en Propyleenglycol-extracten: hoogwaardige selectie die zorgt voor maximale behoud van de natuurlijke eigenschappen en voordelen van de planten. •Kruiden, Poeders en Meel: perfect voor culinaire, cosmetische en medicinale toepassingen. Ervaar de pure essentie van de natuur, neem contact met ons op via onze website of stuur ons een bericht!
Portfolio (187)
Spanje, Hernani
... culinaire toepassingen, onderscheidt onze natuurlijke inkt zich door zijn vermogen om de smaak, het aroma en het uiterlijk van een breed scala aan gerechten zoals rijst, pasta, vis, fideuás, zwart brood, enz. te verbeteren. Neem contact met ons op voor meer informatie!
Portfolio (15)
Frankrijk, Maubeuge
... Bonne Épice" profiteert u van een solide partnerschap dat gericht is op het stimuleren van uw culinaire creaties en het versterken van uw positie op de markt. Aangepaste Opties: Aanpassingsvermogen is ons sleutelwoord. We bieden op maat gemaakte opties om specifiek aan uw behoeften en die van uw klanten te voldoen. Duurzaam Engagement: We hechten waarde aan duurzame praktijken in ons...
Portfolio (33)
Bulgarije, Veliko Tarnovo
... dieetbehoeften met speciale pasta's en zuivelalternatieven. Uitgebreide Maaltijdopties: Assortiment van kant-en-klare maaltijden, zoals diepvrieskipgerechten en verschillende deegproducten. Hünkar LTD gebruikt natuurlijke ingrediënten en omarmt technologische vooruitgang om topkwaliteit en innovatieve productaanbiedingen te waarborgen. Het bedrijf streeft ernaar de Europese eetgewoonten te verrijken...
Portfolio (24)
Frankrijk, Castelnaudary
... kwaliteit van zijn producten en zijn inzet voor een MVO-beleid. Maison Rivière benadrukt de traditionele Franse recepten van kant-en-klaar gerechten uit het Zuidwesten op basis van vlees. Les Mets de Provence verlevendigen het bord met culinaire hulpstukken, specerijen, smeersels voor aperitief en gerechten en groenten bereid met Provençaalse smaken. Aroma One is de specialist in kruiden...
Portfolio (56)
Frankrijk, Montelimar
... ambacht belichamen. Onze toewijding aan het ambacht komt tot uiting in een nauwgezette aandacht voor detail, vanaf de selectie van de beste ingrediënten, zoals de Amandes chocolatées de Montélimar, tot de delicate bereiding van elk stuk snoepgoed. Wij breiden ons assortiment uit met Confiseries en Friandises, al dan niet chocoladeachtig, en een unieke Pâte à tartiner die uw ontbijt zal transformeren in momenten van pure verwennerij. Verbind u met ons in deze culinaire ervaring en laat u meevoeren door de rijkdom van het Franse ambachtelijke snoepgoed.
Portfolio (154)
Nederland, Amsterdam
... toegewijd aan het promoten van een gezondere en duurzamere manier van leven door ervoor te zorgen dat al onze producten biologisch gecertificeerd zijn en afkomstig van de beste biologische boeren wereldwijd. We bieden een uitgebreid assortiment biologische gecertificeerde producten en ingrediënten, met een gevarieerd aanbod aan culinaire hoogstandjes. Onze bestsellers zijn kokosolie ontgeurd, suiker...
Portfolio (115)
Nederland, Drunen
... culinaire kennis en kunde willen we u inspireren. Duurzaamheid is niet iets dat we doen - het is alles wat we doen. Het zit in ons DNA ingebakken. Daarom hebben we bijvoorbeeld zonnepanelen en een groen wagenpark. Managen we verspilling. En daarom steunen we ook zoveel mensen en goede doelen die het nodig hebben. Want eten is delen. Eten verbindt.
...aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Hier is een selectie van Franse producten sinds de foie gras, champagne, tot culinaire hoogstandjes zoals de voortreffelijk biologische zeewier tartaar, de terrines, confit de canard, cassoulet du Perigord, biologische cider uit Bretagne ... traditioneel gemaakt met een verscheidenheid van natuurlijke en biologische ingrediënten. Ons assortiment van gastronomische producten is een levensstijl. Wij gebruiken hoogwaardige producten, geproduceerd volgens de traditionele recepten.
Nederland, Oss
... bakplaten en kan direct inspelen op uw persoonlijke wensen. Voor een culinaire schouwspel schuift u aan een van de teppanyaki bakplaten of voor meer privacy kiest u een tafel in de Teppanyaki Lounge en beleef de bijzondere culinaire ervaringen op een korte afstand. In de Teppanyaki Lounge neemt men plaats aan een tafel voor wat meer privacy. Hier kan men zowel gebruiken maken van de Sushikaart als de...
Italië, Fisciano
... toewijding aan variëteit en kwaliteit, met onze: • Eipasta: Gemaakt met verse, vrije-uitloop eieren en hoogwaardige durumtarwe semolina voor een rijke smaak en gouden kleur. • Gevulde Pasta: Wij bieden een heerlijke selectie van ravioli, tortellini en gnocchi, allemaal bereid met authentieke en verse ingrediënten. • Bronzen Pasta: Onze bronzen pasta heeft een unieke textuur die perfect...
Portfolio (3)
Nederland, Rosmalen
Wij streven naar maximale kwaliteit in onze culinaire dienstverlening. Zowel het gebruik van de beste ingrediënten gecombineerd met de juiste bereidingswijze en onze creatieve presentatie dragen hieraan bij. Al onze gerechten zijn ambachtelijk bereid en huisgemaakt. Heeft u speciale wensen, een dieet of allergie? Geen probleem! Wij kunnen wij het aanbod zo samenstellen en aanpassen dat het...
Frankrijk, Talant
... DECO RELIEF is ook een specialist in culinaire decoratie die u verzekert dat u uw creativiteit kunt uiten met innovatieve en kwaliteitsproducten. In 1984 richtte de beroemde patissier Alain Lambert dit bedrijf op met de ambitie om te voldoen aan de verwachtingen van patissiers, bakkers, chocolatiers en alle ambachtslieden in Frankrijk. De traditionele mallen, van gips of brons, zijn vervangen...
Portfolio (192)
Italië, Ponte Galeria
... evoluties. Nipponia is het Italiaanse bedrijf dat vooroploopt in het aanbieden van originele Japanse ingrediënten en accessoires. De evolutie gaat door in de "Zoektocht naar Kwaliteit" zonder territoriale of geografische grenzen, om de Italiaanse en Europese horeca toegang te geven tot die "simply good" ingrediënten uit elke uithoek van de wereld. De aandacht voor belangrijke details en de kennis van gourmettrends vormen de solide basis van Nipponia, terwijl een visionaire strategie het de betrouwbare partner maakt voor versheid, kwaliteit, maar vooral inspiratie en innovatie.
Portfolio (8)
Spanje, Sant Feliu de Pallerols
FONT-SANS is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de beste droge worst. Sinds 1917 in de Pyreneeën gebruiken we alleen vers varkensvlees van de hoogste kwaliteit van lokale leveranciers, gemengd met geselecteerde specerijen en gastronomische ingrediënten. Het klimaat van de Pyreneeën maakt een natuurlijk droogproces mogelijk, wat zorgt voor een authentieke smaak, aroma en textuur. Handmatig gecontroleerd, garanderen de producten van FONT-SANS een perfect exquis cadeau, een uitzonderlijke culinaire ervaring.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play