Frankrijk, Libourne
...Ingrediënten geoogst en gebrand in Frankrijk Afkomstig uit onze terroirs, tradities en ons Franse culinaire erfgoed, haalt BIBO ingrediënten die niet de wereld rond hoeven te reizen voordat ze in uw kopjes komen.
Portfolio (15)
Duitsland, München
... toevoegen. Een snelle alternatieve voor zelfgemaakte risotto, en dat met natuurlijke ingrediënten. Bereid in slechts 20 minuten. Hartige, romige risotto is een van de beroemdste culinaire specialiteiten van Italië. Voor de Dr. Ana Collection risottomixen gebruiken we alleen de hoogwaardigste natuurlijke ingrediënten, die zorgvuldig met elkaar worden gecombineerd om u een authentieke risottosmaak...
Portfolio (28)
Duitsland, Hamburg
...Wij presenteren Barilla Sugo Basilico 400g – een heerlijke smaak van Italië in een glas! Deze authentieke Italiaanse tomatensaus wordt gemaakt van de beste ingrediënten en is een exquise mix van zonrijpe tomaten en aromatische basilicum, die de essentie van traditionele mediterrane smaken vastlegt. Verwen uzelf met de rijke en romige textuur die uw favoriete pasta harmonieus omhult en elke hap verandert in een heerlijke culinaire reis. De verleidelijke geur van verse basilicum doordringt elke lepel en tilt uw culinaire ervaring naar een nieuw niveau.
Portfolio (180)
Tsjechië, Zamberk
...Fitmin Dog Purity - Semimoist Konijn & Lam Verwen uw hond met een culinaire ervaring in de vorm van een vers vleesmenu met rijst. Verse vleesmix op appelschijfjes met shiitake-paddenstoelen. Serveer over rijst op smaak gebracht met kruiden en bestrooid met groene peterselie. We hebben zorgvuldig natuurlijke en verse ingrediënten geselecteerd zodat ze goed bij elkaar passen en heerlijk zijn voor...
Portfolio (10)
Frankrijk, Sète
... de hand wordt behandeld volgens de culinaire traditie van de regio Molise. Deze mozzarella-kersen zijn omhuld met een gouden, krokante panering waarvan de ingrediënten volledig natuurlijk zijn, zoals geselecteerde bloem, paprika en natuurlijke gisten zonder conserveringsmiddelen. Om dit recept te proeven, wordt het gebakken in een friteuse; 2 tot 3 minuten bakken is voldoende. Het is een veelzijdig gerecht dat zowel als fingerfood als voorgerecht of aperitief kan worden genoten, dankzij de snelle bereiding.
Portfolio (42)
Frankrijk, Olivet
...Afkomstig van de kokospalm, weegt een kokosnoot tussen de 1 en 1,5 kg en bestaat uit een eerste vezelige en bruine schil, een zeer harde bruine schaal, waarin het eetbare vruchtvlees van de kokosnoot zich bevindt. Tot slot, in de holte, vinden we het beroemde kokoswater. Proefadvies Te genieten in zowel hartige als zoete bereidingen (taarten, koekjes, flan...). Bewaren op een koele en droge plaats, beschermd tegen licht. Ingrediënten Kokosnoot afkomstig uit de Biologische Landbouw...
Portfolio (114)
Turkije, Hatay
... koele, droge plaats","**Ingrediënten:**":"- Pure Laurierbladeren (Laurus nobilis)","**Verpakking:**":"- Verkrijgbaar in verpakkingen van 50g, 100g en 200g\n- Milieuvriendelijke, hersluitbare zakken om versheid te behouden","**Botanische naam:**":"Laurus nobilis","**Land van herkomst:**":"Turkije","**CAS-nummer:**":"84603-73-6"}...
Portfolio (7)
...Deze winterfruitchutney is heerlijk geparfumeerd. Het is een perfecte aanvulling op rood vlees of wild. Ingrediënten: Peren - Appels - Ananas - Rozijnen - Mosterdzaad - Kaneel - Gember - Rietsuiker Allergenen: Mosterd...
Portfolio (10)
Frankrijk, Bréal-Sous-Montfort
...Stel je voor als een "gereedschapskist" voor de keuken, "Cooking Box" verzamelt de selectie van de beste fondsen, fumets en bouillons van de nieuwe generatie van Saveur! - Formulering zonder palmolie en zonder smaakversterkers - Zorgvuldig bestudeerd zoutgehalte - Een verklaring van Natuurlijke Aroma's in overeenstemming met de nieuwe geldende regelgeving Toepassing: Basis sauzen Kant-en-klare gerechten Soepen Zeevruchten Kruiden voor groenten of salades Fondsen, bouillon, visfumet, natuurlijke aroma's, zoutreductie, zonder palmolie, zonder smaakversterker, 100% natuurlijke ingrediënten...
Portfolio (3)
Turkije, Istanbul
...Massara's handtekening Premium Edition Baklava .. Een magische doos waarin de beste ingrediënten, zorgvuldig geselecteerd door Massara, samenkomen en waar je onze culinaire lekkernijen kunt ontdekken. De vloeibare smaak blijft niet alleen op je smaakpapillen, maar ook in je handen hangen. INHOUD: Pistachenoten, Cashewnoten, Tarwe Meel, Plantaardige Olie (Kokos en Katoen), Maïszetmeel, Suiker, Honing.
Portfolio (7)
... eigenschappen van de tomaatjes zeer goed te behouden, zonder extra suikers toe te voegen, dankzij het al hoge brix-niveau van deze bijzondere cherrytomaat. Bovendien is de saus, zodra deze is verwarmd, klaar om over de pasta te worden gegoten. Door de saus "Il Moro" aan ons productassortiment toe te voegen, bieden we niet alleen een symbool van de Siciliaanse culinaire traditie, maar garanderen we ook de herkomst van de ingrediënten en de traceerbaarheid van de tomaatjes, die worden gekweekt in gecertificeerde kassen en voortdurend worden gecontroleerd. Verpakking 300 gr...
Portfolio (8)
... Aardbeienjam uw culinaire momenten verrijken, waardoor een gevoel van vreugde en nostalgie bij elke hap ontstaat. Omarm de smaak van de zomer het hele jaar door met deze exquise aardbeienjam. Gewicht: 335g SKU: 3 455 149 000 256...
Portfolio (46)
België, Nivelles
... biedt in een 100% plantaardige versie. Verantwoordelijke, lokale en kwaliteitsproducten Geen dierlijke producten, geen additieven en geen conserveermiddelen. Als echt familiebedrijf en ambachtelijke onderneming zet Loicq al zijn culinaire expertise in om u plantaardige alternatieven te bieden die uitsluitend bestaan uit biologische ingrediënten, afkomstig van voornamelijk lokale leveranciers...
Italië, Forlì
... soepen en boerensoepen. Omdat ze geen schil hebben, is het niet nodig om ze te weken, maar het is altijd raadzaam om ze zorgvuldig onder stromend water te spoelen om eventuele onzuiverheden te verwijderen. Ook de rode linzen zijn, net als andere peulvruchten, rijk aan vezels, vitamines van de B-groep en C, en mineralen. Culinaire gezien zijn biologische gespleten rode linzen ideaal voor het bereiden van smakelijke romige soepen, stoofschotels, en zelfs voor het maken van kroketten, gehaktballen en zelfs vegetarische hamburgers. Geschikt voor verkoop in bulk in voedingswinkels en supermarkten.
Portfolio (50)
Noord-Macedonië, Veles
... product dat we maken een waar culinair genot is, boordevol de goedheid van de natuur. Bezoek onze voedselverwerkingsfabriek en u zult de magie zien die ontstaat wanneer de beste ingrediënten worden omgevormd tot gezonde, smaakvolle voedingsproducten die gezinnen over de hele wereld kunnen genieten.
Portfolio (8)
Frankrijk, Chevilly-Larue
...3 smaken: Kip, Miso, Sojasaus Ontdek de authentieke vreugde van de Aziatische keuken met onze instant noedels: authentieke recepten, hoogwaardige ingrediënten en een verfijnde textuur. Met snelle en gemakkelijke bereiding zijn ze in slechts 3 minuten klaar. Hun culinaire veelzijdigheid maakt ze perfect voor soepen, roerbakgerechten of koude gerechten, en ze vormen de ideale basis voor een breed...
Portfolio (2)
Italië, Acquaviva Picena
...NIEUWE MANIER VAN ZIJN CHEF IN EEN GROTE KEUKEN. CULINAIRE TRADITIE, KUNST EN PASSIE, DAT ZIJN DE INGREDIËNTEN WAARMEE WE DE HALFFABRIKAATEN VOOR JOU VOORBEREIDEN. We hebben exclusieve formules ontwikkeld die je helpen kostbare tijd in de keuken te besparen, zonder in te boeten op de smaak en authenticiteit van je gerechten. Investeer in kwaliteit en betrouwbaarheid. Kies voor excellentie met...
Portfolio (3)
...Mayofix Functionele ingrediënten voor mayonaise, warme en koude sauzen. Culinafit Assortiment van culinaire sauzen en bouillons, in poeder of vloeibare vorm.
Portfolio (19)
Frankrijk, Auterive
... sinaasappel en limoen bevindt, nodigt deze mango-bergamotjam ons uit voor een uitzonderlijk smakelijke en verrukkelijke culinaire reis. Bekend om zijn rijkdom aan vezels, vitamines A en C, evenals bètacaroteen, zal deze jam zeker uw veeleisende smaakpapillen verwennen met fijne producten met exotische en tropische smaken. Totaal vruchtgehalte: 56% Ingrediënten: Mango, suiker, citroensap, bergamot, gember, gelatine: pectine Bewaring: Twee jaar voor opening. Koel bewaren na opening en snel consumeren.
Portfolio (9)
Frankrijk, Mietesheim
...De speciale Palette à la Diable mosterd is het belangrijkste ingrediënt om uw bereiding te verfraaien. Deze mosterd is speciaal ontwikkeld om vlees te omhullen en tijdens het koken te blijven zitten. Deze waardevolle culinaire hulp maakt het mogelijk om gerechten voor de horeca en slagerijen te verrijken. Ingrediënten: Water, mosterdzaad, azijn, tarwebloem, zout, peterselie, sjalot, specerij, aroma's, conserveermiddel: natriumbisulfiet.
Portfolio (80)
Duitsland, Ratingen
...Sinds ongeveer 2014 kook ik om gezondheidsredenen alleen nog maar BIO. Ik ben sinds ongeveer 1990 een gepassioneerde hobbykok die intuïtief kookt... dat wil zeggen, ik ken de verschillende ingrediënten op basis van smaak, stel in mijn hoofd de gerechten/menu's samen, ga gericht boodschappen doen en kook gewoon volgens mijn ideeën – zelden zijn mijn 'medeaters' niet enthousiast over de culinaire...
Portfolio (8)
Italië, Villafranca
... "tiella" (pan). Dit type pasta is typisch voor Amalfi, waar het in 1978 werd geboren uit de handen van chef-kok Enrico Cosentino, die met de presentatie van de Scialatielli op een culinaire wedstrijd de prijs voor entremetier van het jaar won. Correspondentie tussen Verse Pasta en Droge Pasta: Kies kwaliteit voor een beter leven. 270 kcal/100g voor de Verse Pasta 350 kcal/100g voor de Droge Pasta Verse Mediterrane Pasta Made In Italy "Napoli" Gekoelde transporten Stef...
Portfolio (4)
Frankrijk, Saint Lambert De La Potherie
... 140°C, uw ingrediënten te verwarmen en te koken. U heeft zo de mogelijkheid om een veelheid aan warme of koude recepten te bereiden en uw verbeelding te stimuleren, zoals bijvoorbeeld sauzen, romige soepen, compotes, terrines, risotto's, soesjes,... De kracht van de Robot Cook is gebaseerd op een ongeëvenaarde industriële asynchrone motor. Hij combineert efficiëntie en precisie, aangezien zijn rotatiesnelheid van 4500 toeren per minuut u finesse en snelheid van uitvoering garandeert. Afmetingen: L226 x B338 x H 522mm...
Portfolio (188)
Frankrijk, Vouneuil-Sous-Biard
... authentieke en verfijnde smaak, terwijl ze duurzame en verantwoorde praktijken ondersteunen. Naast de uitzonderlijke smaak is de Caramel - Pop-corn tablet vervaardigd in Frankrijk met ingrediënten van hoge kwaliteit, wat een uitzonderlijke smaakervaring garandeert. Of het nu als cadeau is of om jezelf te verwennen, deze tablet is een uitnodiging voor een unieke zintuiglijke reis, waarbij elke hap complexe en delicate smaken onthult. Laat je verleiden door deze tablet die traditie en innovatie combineert, voor een culinaire genot bij elk moment.
Portfolio (9)
Frankrijk, BRIE
... oosterse saus is het creëren van een product dat een deel van de Marokkaanse culinaire wereld weet te vertalen. De oosterse saus bevat bij voorkeur ingrediënten die bijzonder representatief zijn voor de Marokkaanse keuken, zoals de kruidenmix Ras El Hanout, zoete peper of saffraan, olijfolie. Het recept en de samenstelling van een oosterse saus hangen voornamelijk af van de intentie die men erin steekt.
Portfolio (10)
Frankrijk, Lardier Et Valença
... segmenten gevuld met pitten. Weinig sappig, zijn bitterheid en zuurheid maken het een voedingsmiddel dat vooral in culinaire bereidingen wordt gebruikt. Bevat alcohol: Nee Totaal brutogewicht per eenheid (kg): 1 Dichtheid: 0.916 Volume per eenheid in liter: 1.091703...
Portfolio (97)
Turkije, Gaziantep
...Verhoog uw keuken met onze uitzonderlijke Falafel. Gemaakt van de beste ingrediënten, biedt het een moeiteloze manier om authentieke, smaakvolle falafel te creëren. Verhoog uw menu met gemak en verwonder klanten met de smaak van traditie. Laat uw culinaire creativiteit de vrije loop met onze overvloedige, hoogwaardige Falafel.
Portfolio (20)
Frankrijk, Arles
...L'artisan Popol Culinaire bereiding van fruitazijn. Ingrediënten: kristalazijn 8% zuur (41%), citroenpulp (20%), roze grapefruitpulp (22%), suiker en appelpectine.
Portfolio (142)
Frankrijk, La Crau
... benadrukt de authenticiteit en elegantie van de Thaise keuken door middel van evocatieve symbolen zoals eetstokjes en noedels, artistieke patronen en een warme kleur in het midden van het logo voor een contrasterend effect. Het belichaamt perfect de geest van de Thaise gastronomie, waarbij de versheid van de ingrediënten, de artistieke presentatie van de gerechten en de speelse kant van de keuken samenkomen. De keuze van de lettertypen en de zorgvuldige compositie van het logo weerspiegelen het professionalisme van de thuiscateraar, en benadrukken zijn toewijding aan kwaliteit.
Portfolio (60)
Italië, Matera
...Op de tweede plaats, na de pizza in de Italiaanse culinaire traditie, is de gefrituurde panzarotto een typisch gerecht uit Zuid-Italië. Gemaakt van gefrituurd pizzadeeg, is het gevuld met echte mozzarella en tomaat. Alle ingrediënten zijn uitsluitend Italiaans. De Panzarotto is beschikbaar in zowel 'voorgefrituurde' versie als 'ongekookte', beginnend vanaf 35 gr.
Portfolio (4)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play