Italië, Giuliano
...Il Tronchetto is een geheel Italiaanse noviteit. De basis ingrediënten van de Panettone worden verrijkt met nieuwe smaken. Het resultaat is ongelooflijk. Il Tronchetto is geschikt voor elk moment van de dag, het hele jaar door, kent geen seizoen. De onweerstaanbare smaak van gedroogde tomaten, oregano en pecorino zijn de hoofdrolspelers van deze geniale culinaire uitvinding. Codice:BOSA01 Peso:450 g...
Portfolio (129)
Italië, Moio Della Civitella
... kastanjes wordt versterkt door een vleugje zoetheid dankzij de rietsuiker, geïmporteerd van Italia Zuccheri met een duurzame toeleveringsketen. Met slechts twee ingrediënten, onze kastanjes en rietsuiker, viert de Kastanjepasta de eenvoud en puurheid van de smaken van ons land. Ingrediënten: Kastanjes uit onze kastanjeboomgaard, duurzame rietsuiker van Italia Zuccheri. Gebruiksinstructies: Onze Kastanjepasta is heerlijk op toast of beschuit voor het ontbijt. Perfect ook als vulling voor gebak. SKU:cas/212/mar...
Portfolio (16)
Italië, Orbassano
...gekookte kip, spinazie, geroosterd varkensvlees, gebakken kool en mortadella. Deze combinatie van smaken biedt een unieke en traditionele culinaire ervaring, perfect voor wie de echte Piemonte keuken wil proeven.
Portfolio (57)
...Verrijk uw aanbod met cavatelli sarde en finochietto, een recept dat voortkomt uit de ingrediënten van ons land en een samensmelting van culinaire tradities uit verschillende delen van Italië tot leven brengt. Gemaakt met de beste grondstoffen, zullen ze uw klanten een aangename smaakervaring bieden.
Portfolio (45)
Italië, Forlì
... soepen en boerensoepen. Omdat ze geen schil hebben, is het niet nodig om ze te weken, maar het is altijd raadzaam om ze zorgvuldig onder stromend water te spoelen om eventuele onzuiverheden te verwijderen. Ook de rode linzen zijn, net als andere peulvruchten, rijk aan vezels, vitamines van de B-groep en C, en mineralen. Culinaire gezien zijn biologische gespleten rode linzen ideaal voor het bereiden van smakelijke romige soepen, stoofschotels, en zelfs voor het maken van kroketten, gehaktballen en zelfs vegetarische hamburgers. Geschikt voor verkoop in bulk in voedingswinkels en supermarkten.
Portfolio (50)
Italië, Villafranca
... "tiella" (pan). Dit type pasta is typisch voor Amalfi, waar het in 1978 werd geboren uit de handen van chef-kok Enrico Cosentino, die met de presentatie van de Scialatielli op een culinaire wedstrijd de prijs voor entremetier van het jaar won. Correspondentie tussen Verse Pasta en Droge Pasta: Kies kwaliteit voor een beter leven. 270 kcal/100g voor de Verse Pasta 350 kcal/100g voor de Droge Pasta Verse Mediterrane Pasta Made In Italy "Napoli" Gekoelde transporten Stef...
Portfolio (4)
... eigenschappen van de tomaatjes zeer goed te behouden, zonder extra suikers toe te voegen, dankzij het al hoge brix-niveau van deze bijzondere cherrytomaat. Bovendien is de saus, zodra deze is verwarmd, klaar om over de pasta te worden gegoten. Door de saus "Il Moro" aan ons productassortiment toe te voegen, bieden we niet alleen een symbool van de Siciliaanse culinaire traditie, maar garanderen we ook de herkomst van de ingrediënten en de traceerbaarheid van de tomaatjes, die worden gekweekt in gecertificeerde kassen en voortdurend worden gecontroleerd. Verpakking 300 gr...
Portfolio (8)
Italië, Acquaviva Picena
...NIEUWE MANIER VAN ZIJN CHEF IN EEN GROTE KEUKEN. CULINAIRE TRADITIE, KUNST EN PASSIE, DAT ZIJN DE INGREDIËNTEN WAARMEE WE DE HALFFABRIKAATEN VOOR JOU VOORBEREIDEN. We hebben exclusieve formules ontwikkeld die je helpen kostbare tijd in de keuken te besparen, zonder in te boeten op de smaak en authenticiteit van je gerechten. Investeer in kwaliteit en betrouwbaarheid. Kies voor excellentie met...
Portfolio (3)
Italië, Matera
...Op de tweede plaats, na de pizza in de Italiaanse culinaire traditie, is de gefrituurde panzarotto een typisch gerecht uit Zuid-Italië. Gemaakt van gefrituurd pizzadeeg, is het gevuld met echte mozzarella en tomaat. Alle ingrediënten zijn uitsluitend Italiaans. De Panzarotto is beschikbaar in zowel 'voorgefrituurde' versie als 'ongekookte', beginnend vanaf 35 gr.
Portfolio (4)
Italië, Taormina
... naar hun adviezen te luisteren, kiest u samen met de Chef de verse ingrediënten die u nodig heeft om uw Siciliaanse maaltijd te bereiden. Tijdens uw Markttour kunt u proeven van de beste lokale producten en een glas lokale wijn!
... met een speciale tomatensaus. Ingrediënten: Gefrituurde aubergine in blokjes 37%, tomatensaus, zonnebloemolie, extra vierge olijfolie, uien, selderij, olijven, kappertjes, suiker, natuurlijke aroma's, azijn.
Italië, Fisciano
... toewijding aan variëteit en kwaliteit, met onze: • Eipasta: Gemaakt met verse, vrije-uitloop eieren en hoogwaardige durumtarwe semolina voor een rijke smaak en gouden kleur. • Gevulde Pasta: Wij bieden een heerlijke selectie van ravioli, tortellini en gnocchi, allemaal bereid met authentieke en verse ingrediënten. • Bronzen Pasta: Onze bronzen pasta heeft een unieke textuur die perfect...
Portfolio (3)
Italië, Ponte Galeria
... evoluties. Nipponia is het Italiaanse bedrijf dat vooroploopt in het aanbieden van originele Japanse ingrediënten en accessoires. De evolutie gaat door in de "Zoektocht naar Kwaliteit" zonder territoriale of geografische grenzen, om de Italiaanse en Europese horeca toegang te geven tot die "simply good" ingrediënten uit elke uithoek van de wereld. De aandacht voor belangrijke details en de kennis van gourmettrends vormen de solide basis van Nipponia, terwijl een visionaire strategie het de betrouwbare partner maakt voor versheid, kwaliteit, maar vooral inspiratie en innovatie.
Portfolio (8)
Italië, Airola
... viert Italië en zijn klassiekers, en brengt de culinaire ervaring en de Italiaanse passie over. Het Experience-merk van Sabatino Cillo vertegenwoordigt culinaire excellentie, en biedt het beste van Italiaanse vleeswaren via de Filiera en Selezione Cillo, naast een internationale selectie van hoge kwaliteit. De traditionele vleeswaren en gesneden producten worden met passie en ingrediënten van de...
Italië, Villafranca
Welkom bij Pastifici Vesuvio®, de toonaangevende producent van mediterrane verse pasta met authentieke culinaire traditie! Passie en traditie zijn de ingrediënten van ons grote succes, die de echte specialiteiten van Campanië tot leven brengen, een regio die bekend staat om zijn gastronomische cultuur en het genot om verse, ambachtelijk gemaakte pasta te proeven, die met de hele traditie van het...
Italië, Rivarolo Del Re e Uniti
Wanneer het gaat om het koken van typische gerechten uit de mediterrane keuken, is de keuze van de ingrediënten essentieel om ongeëvenaarde niveaus van smaak te bereiken. Een van de meest voorkomende producten in de mediterrane culinaire traditie is ongetwijfeld de tomaat in al zijn varianten. Pomì voldoet aan de behoeften van zowel variëteit als een sterke band met het gebied en de Italiaanse...
Italië, Sant'egidio Del Monte Albino
... voeding voorop staat, dankzij diëten die uitsluitend op natuurlijke granen zijn gebaseerd. Het hele productieproces vindt plaats in ons ambachtelijke laboratorium, gebaseerd op minutieuze research en voortdurende ontwikkeling, met onwrikbaar respect voor de traditionele kunst van de vleeswaren, met zijn gevestigde en herkenbare kenmerken. Onze vleeswaren worden gedistribueerd en geconsumeerd, met de bewustheid en trots om een product van onbetwistbare kwaliteit en hoge culinaire traditie aan te bieden.
Italië, Peschiera Borromeo
PRODUCTIE VANVERSE EN GEVULDE PASTA: We gebruiken ingrediënten van de hoogste kwaliteit die volgens de oude recepten van de Italiaanse culinaire traditie worden verwerkt.
Italië, Milano
... kwaliteit en zorgvuldig geselecteerd om altijd de hoogste marktstandaarden te garanderen en een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden. Valentino Legend bevindt zich op Via Agnello 8 in Milaan. Voor meer informatie of om een tafel te reserveren, bel 0289096673.
Italië, Villafranca Di Verona
Ristorante Don Giulio is een restaurant dat al meer dan 20 jaar een zeer uitgebreide keuze aan visgerechten aanbiedt aan zijn klanten. Met een verfijnde locatie in het hart van de stad, is Don Giulio in staat om een culinaire ervaring van topniveau te bieden, gebaseerd op uitsluitend zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van de hoogste kwaliteit. De binnenzaal en het buitenterras zijn beschikbaar...
Italië, Ragoli
... Trentino vleeswaren. De ambachtelijke verwerking waarmee onze typische Trentino producten worden gemaakt, is het onmiskenbare en aangename verschil dat niemand kan ontgaan bij het proeven van deze gastronomische specialiteiten. De smaken van vroeger herontdekken, de meest veeleisende smaken tevredenstellen, traditionele gerechten innoveren met een paar nieuwsgierige en typische ingrediënten: dat is mijn...
Italië, Nocera Inferiore (sa)
... Tomatenpuree, de Pronto Pizza. Nu is Italcomex verheugd om andere producten aan te bieden, waaronder Witte Bonen in Tomatensaus, Rode Kidneybonen, Witte Bonen uit Spanje, Bonen, linzen, kikkererwten en erwten en de nieuwkomers: de gekookte ingeblikte bonen. De producten zijn ontworpen door Italcomex zonder genetisch gemodificeerde ingrediënten: deskundige agronomen houden zich bezig met de teelt van tomaten tot hun volle rijpheid, waarbij ze een strikt kwaliteitscontroleproces volgen.
Italië, Rome
... ervoor te zorgen dat alleen de beste zaden, grond, water en lucht worden gebruikt in het proces om u de producten van topkwaliteit te bieden. Al onze producten worden biologisch geproduceerd, vrij van pesticiden en chemische ingrediënten, verpakt en rechtstreeks gedistribueerd door onze boerderijen.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play