Duitsland, Taunusstein
...Cacaonibs zijn kleine stukjes van de natuurlijke geroosterde cacaoboon. Ze zijn zeer voedzaam en gezond. Een superfood met alle aroma van cacao. Knapperig en met een heerlijke en intense smaak van pure, licht bittere chocolade. Ze zijn rijk aan eiwitten en gezonde vetten. Nibs zijn de cacaobonen die zijn geroosterd, gepeld en in kleinere stukjes gebroken. Evenzo, in hun oorspronkelijke vorm...
Portfolio (173)
Verenigd Koninkrijk, Melton Mowbray
...banaan en longan worden op de percelen verbouwd.\nAnh Em Cacao Co. werd in 2017 opgericht door twee schoolvrienden – Truong Minh Thang en Nguyen Duy Thong – die een passie delen voor cacao en chocolade. Na te hebben gerealiseerd dat de kwaliteit van de cacao die in Dak Lak werd geproduceerd verbeterd kon worden, deden ze onderzoek naar microbiale biodiversiteit en post-harvestprocessen om het smaakpotentieel van de bonen te optimaliseren.\nDeze cacao zou de basis worden voor enkele van de bekroonde chocolade die Truong en Nguyen begonnen te produceren onder hun merk Tbros."}...
Portfolio (8)
België, Sint Martens Latem
...Belgico chocolade couverture 10 kg zak met ritssluiting in kartonnen doos beschikbaar op aanvraag, alleen volledige houdbaarheid 18 maanden voor melk- en witte chocolade, 24 maanden voor donkere chocolade. Bestellen op basis van MOQ-batch alleen, Donker min. cacao 55%, Melk min. cacao 35%, Wit min. cacao 29%.
Portfolio (10)
Frankrijk, Tilloy Lez Cambrai
... kleurstoffen en zonder additieven. Deze chocolade is ambachtelijk vervaardigd. Samenstelling: Donkere chocolade 73% cacao: cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator: SOJA-lecithine, natuurlijke vanille-aroma. Melkchocolade 33% cacao: suiker, volle melkpoeder, cacaoboter, cacaomassa, emulgator: SOJA-lecithine, natuurlijke vanille-aroma. Witte chocolade 31% cacao: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator: SOJA-lecithine, natuurlijke vanille-aroma.
Portfolio (9)
...Deze handgemaakte gemengde Belgische chocoladebox met pure en melkchocolade is een speciaal product dat unieke smaken biedt. In onze doos bevinden zich: 9 stuks gemengde pure en melkchocolade. Merk: ADUJA Artisanal Aantal: 9-stuks doos Productinhoud: Pure (dark) chocolade: Belgische pure (dark) chocolade mix (minimaal 54,5% cacao), cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator (soja-lecithine...
Portfolio (3)
Spanje, Els Hostalets De Pierola-Barcelona
...Een verfijnd en aromatisch product met de beste ingrediënten dat veel glimlachen zal oproepen bij degenen die het consumeren. Met 16% cacao en magere melk. Een delicatesse voor liefhebbers van de authentieke smaak van goede chocolade. Hoge dichtheid en een groot rendement van consumpties per kg product: 15g/100ml ofwel 67 consumpties per kg. Product zonder gluten, met zeer evenwichtige...
...Cacao heeft veel positieve effecten op het lichaam, helpt hartziekten te voorkomen, bevat veel voedingsstoffen die goed zijn voor de hersenen, en helpt bij het vrijgeven van serotonine en dopamine, de hormonen van geluk. •Wij leveren gedroogde en volledig gefermenteerde cacaobonen. Herkomst: Nigeria Schimmelige bonen: 2,67% Vochtigheid: 6,26% Insectbeschadigde bonen: 0,67% Zoute bonen: 4,33% Verontreiniging: 0,02% Salmonella: Afwezig Bonen/300 gram: 281 Totaal defecte bonen: 3,34%...
Portfolio (10)
Oostenrijk, Gerasdorf
...Ritonka bittere chocolade - Munt, veenbes met 60% cacao. De donkere bittere chocolade heeft een prachtige aroma en een subtiele hint van bloemen. Gemaakt van cacaobonen uit West-Afrika, verfijnd met aromatische munt en veenbessen, vormt het het perfecte duo. Bittere chocolade past uitstekend bij krachtige wijn. De voedingswaarde-informatie kan onderhevig zijn aan schommelingen door grondstoffen en productie. Kan sporen van melk en noten bevatten. Droog en beschermd tegen licht bewaren, bij voorkeur bij een temperatuur van 12-20 °C. 95g: Chocoladereep...
Portfolio (26)
Italië, Barletta
Frankrijk, Objat
...Ingrediënten: Pure chocolade 66% van niet-EU herkomst (cacao, suiker, cacaoboter, emulgator: lecithine), praliné van amandelen en hazelnoten (suiker, hazelnoot, amandel, boter, emulgator: raapzaadlecithine). Voedingswaarden per 100g: Energie 2373Kj, 570Kcal, vetten 39g, waarvan verzadigde vetzuren 22g, koolhydraten 49g, waarvan suiker 40g, eiwitten 5.7g, zout 0.01g.
Portfolio (109)
Frankrijk, Arles
...Maison Lesage Kleine schijfjes van gebrande amandelen en hazelnoten, omhuld met pure chocolade of melkchocolade. Ingrediënten Pure chocolade 62% cacao (cacaobonen, suiker, cacaoboter, emulgator sojalecithine, natuurlijke vanille-extract), melkchocolade 34% cacao (cacaobonen, suiker, cacaoboter, VOLLE MELKPOEDER, emulgator sojalecithine, natuurlijke vanille-extract), HAZELNOTEN, AMANDELEN.
Portfolio (142)
Bulgarije, Dobrich
Frankrijk, Etaples
...Onze Pindakaas is het resultaat van een combinatie van 55% Excellence Pure Chocolade en een heerlijke praliné van Amandelen en Hazelnoten. Van het ontbijt tot de snack in de middag, onze pindakaas zal je niet meer verlaten! Ingrediënten: amandelen, hazelnoten, suiker, 55% Pure Chocolade...
Portfolio (13)
Spanje, Vilafranca Del Penedes (barcelona)
...De originele Catànies® zijn de meest emblematische creatie van Cudié: een onweerstaanbare combinatie van noten en chocolade. Handgemaakt met Marcona-amandelen en omhuld met een heerlijke witte praliné en een finale laag van de beste cacaopoeder. De lijn wordt aangevuld met vier extra smaken: Catànies® van pure chocolade (Dark Chocolate), Catànies® van koffie en chocolade (Coffee Chocolate), Catànies® met Griekse yoghurt-smaak (Yogulates) en Catànies® met limoen-smaak (Green Lemon).
Portfolio (7)
Frankrijk, Saint-Etienne
...Speciaal ontworpen voor patisserieprofessionals en artisanale chocolatiers, onderscheidt onze couverture chocolade zich door het hoge cacaogehalte en het verfijnde smaakprofiel.
Portfolio (187)
Import en export van alcoholvrije dranken, energiedranken en snoep. Wij bieden originele producten van bekende en herkenbare wereldmerken: Coca-Cola, Pepsico, Redbull, Ferrero, Craft, Unilever en vele anderen. Aan onze klanten bieden wij een etiketteringsdienst aan met informatie over het product in de taal van de eindgebruiker. In mei 2019 zijn we begonnen met activiteiten in de transportsector.
België, Beringen
...Verrijkt met cacaoboter, suiker en melk, smaakt Ferrero Nutella Chocoladepasta geweldig bij koekjes, boterhammen en verschillende Indiase delicatessen. Het is 100% vegetarisch en bevat geen conserveermiddelen. De unieke smaak zal je doen verlangen naar meer. Begin je ochtenden gelukkig met Nutella - hazelnootpasta met cacao. Probeer verrukkelijke desserts te bereiden met Ferrero Nutella Chocolade en trakteer je dierbaren.
Portfolio (189)
...Andere verpakkingen BULK en ZAKKEN: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg - De cacaoboom groeit in tropische landen waar regen en zon overvloedig zijn. Hij kan in het wild tot 15 meter hoog worden, en zijn vrucht, de cacaoboon, bevat tot 55 cacaobonen die worden gebruikt voor de productie van de beroemde chocoladepoeder. De Donkere Chocolade Chips 60% VIJAYA zijn zonder lecithine. Ze zullen u verbazen met hun uitgesproken chocoladesmaak zonder bitterheid, met een zoete en licht vanilleachtige smaak. Referentie:16806...
Portfolio (123)
Frankrijk, Saint Martin Belle Roche
...Pot van 250g chocolade- en melkspread En wat zit er binnenin? Plantaardige vetten (zonnebloem, cacaoboter), cacaopoeder (suiker, cacao) (26%), suiker, gedeeltelijk magere melkpoeder (14%), emulgator: zonnebloemlecithine, aroma: vanilline. Allergenen onder de loep Melk. Kan sporen van hazelnoten bevatten. Goed bewaren is niet moeilijk Bewaren op een droge plaats, beschermd tegen warmte. De pot goed sluiten na elk gebruik. Pot en deksel: weggooien bij het huishoudelijk afval.
Portfolio (23)
Duitsland, Bad Bentheim
... Europa. Halverwege de 17e eeuw werd het een populair drankje. Cacaobomen werden via de kolonies van verschillende Europese landen naar Azië en West-Afrika geïntroduceerd, omdat er in Europa een toenemende vraag naar chocolade was. De cacaoboon is de grondstof voor de productie van chocolade. Deze cacaobonen komen uit de tropische klimaten van Zuid-Amerika (Ecuador). De cacaoboom (Theobroma cacao) is heilig voor de Maya's en Azteken. De cacaobonen worden met de hand van de boom geoogst en vervolgens in natuurlijk water gereinigd.
Portfolio (549)
Oekraïne, Dnipro
...Hot Chocolate TM Tasarone is een zeer populaire warme drank voor cafés, restaurants en voor huishoudelijk gebruik. U kunt kiezen uit: - zwarte warme chocolade - melk warme chocolade - vanille warme chocolade Verpakking: plastic blik van 1000g of papieren zak van 1000g Stuur ons uw prijsaanvraag: irina.syrup@gmail.com Bezoek onze website: www.maribell.com.ua...
Portfolio (6)
Oostenrijk, Königsdorf
...Verrijkt met cacaoboter, suiker en melk, smaakt Ferrero Nutella Chocoladepasta geweldig bij koekjes, boterhammen en verschillende Indiase delicatessen. Het is 100% vegetarisch en bevat geen conserveermiddelen. De unieke smaak zal je doen verlangen naar meer. Begin je ochtenden gelukkig met Nutella hazelnootpasta met cacao. Probeer verrukkelijke desserts te bereiden met Ferrero Nutella Chocolade en trakteer je dierbaren.
Spanje, Alicante
...VERPAKKING: Jute zakken van 65 Kg 3. LAADEN: 1 x 20' of 1 x 40' Droge - FCL container (respectievelijk 12 en 24 MT van het product geladen) 4. BESCHIKBARE HOEVEELHEID: 2.000 - 3.000 MT tijdens het gemiddelde oogstseizoen en 500 – 1.000 MT tijdens het kleine tussenseizoen in partijen van 100 MT elke keer 5. MINIMALE PARTIJBESTELLING: 50 MT 7. LEVERINGSVOORWAARDEN: Volgens de voorwaarden...
Portfolio (10)
Frankrijk, Les Pavillons-Sous-Bois
...Formaat: 460ml Belgische chocolade-ijs (13%, bevat minimaal 50% cacao droge stof) met een hazelnootpasta-saus (1%) en stukjes gekarameliseerde, geroosterde hazelnoten (6%). Laat u verleiden door ons Belgische chocolade- en hazelnootijs: een heerlijke Belgische chocolade-ijs, verheven door een chocolade-hazelnootsaus en stukjes gekarameliseerde hazelnoten. Een verrukkelijk bevroren dessert, zonder kleurstoffen of kunstmatige aroma's, voor ultiem genot.
Spanje, Villajoyosa
...Ontdek de 4e chocolade, de Ruby. De kleur en smaak van onze Ruby Chocolade zijn 100% natuurlijk. De oorsprong van deze kenmerkende en fruitige chocolade ligt in de Ruby Cacaobonen, geoogst in de diepe jungle van Ecuador, tot aan de consument, zodat zijn onmiskenbare aroma en kleur intact blijven. KENMERKEN: Kleur en smaak 100% natuurlijk. Glutenvrij LOGISTIEK: 15 eenheden/doos 297 dozen/pallet...
Portfolio (9)
Duitsland, Schoenebeck
...Nougat en NotenNougatCrèmes, Couverture en Pralines hebben hoogwaardige cacaoboter nodig. Als veganistisch alternatief voor dierlijke boter kunt u hiermee heerlijke gebakjes en desserts maken. Chocolade zonder cacaoboter? Ondenkbaar! Gebruik onze BioCacaoboter voor uw producten in de voedingsindustrie en laat ze profiteren van een droomachtig cacao-aroma en een voortreffelijke smaak. Nougat en...
Portfolio (143)
Duitsland, Bremen
... chocoladerecept in een familiebedrijf dat al drie generaties lang de fijnste chocolade maakt. Elke figuur wordt na het gieten met de hand zorgvuldig in stanniolpapier gewikkeld. Fijne volle melkchocolade met minimaal 37% cacao en een grootte van ongeveer 15 cm.
Portfolio (8)
België, Namur
...Ingrediënten: Suiker, Cacao 31%, natuurlijke zetmeel, dextrose, zout, sinaasolie, guargom [E412], xanthaangom [E415]. Allergenen: Kan sporen van melk, gluten, noten en natuurlijke sulfieten bevatten vanwege de aanwezigheid in het gebied. Selectie: Zak - 500 gr Energie: 407 Kcal / 1722 Kj Voedingswaarden: Per 100g Vetten: 7,3g Waarvan verzadigd: 5,1g Koolhydraten: 78,6g Waarvan suikers: 63,3g Eiwitten: 6,8g Zout: 0,48g...
Portfolio (46)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play