... de mer (homard rôti sauce aux agrumes, homard à la Maltaise servi froid), fromages (roquefort), desserts (salade de fruits exotiques, glace châtaignes, tarte feuilletés aux pêches jaunes)":"voorgerechten (foie gras), vlees (geroosterde kip met gekonfijte citroenen, kalfszwezerik met morieljes), vis & zeevruchten (geroosterde kreeft met citrus saus, koude kreeft à la Maltaise), kazen (roquefort...
...Terroir: Klei-grindachtige bodem op schisten
Situatie: Haut layon
Vinificatie
De alcoholische fermentatie en de rijping worden gedurende een jaar in vaten uitgevoerd.
Proeven tussen 10 en 12°C
Oog: Geel
Neus: Fruitig, compote, abrikozen
Mond: Aroma's van gele vruchten en tonen van gekonfijte vruchten
Bewaarpotentieel: 5 jaar
Evenwicht: Droog
Wijn-spijs combinaties: Vis in saus,
jakobsschelpen, wit vlees en harde kazen.
Lotte à l’américaine, kreeft met room en kip met witte saus.
Snoei: Dubbele Guyot
Hoogte: 100 tot 120 m...
...Frisse en fruitige wijn, ideaal als aperitief, ook de perfecte metgezel voor zeevruchten (mosselen, oesters, schaaldieren,...) en vis in saus (snoek of zandvis, met een witte botersaus).
Domein:DOMAINE DE L'EPINAY
Appellatie:MUSCADET SÈVRE ET MAINE
Regio:VAL DE LOIRE
Kleur:Wit
Druivensoorten:100% Melon de Bourgogne
Teeltwijze:Biologisch
Inhoud:75cl
Gewicht:1 kg
Karakter:Droog
Jaargang:2019...
... vulinstallatie die bij het overgieten van bijvoorbeeld gehaktballen, koolrolletjes, pens, vis, komkommers, fruit met de opgieting, saus, marinade of olie altijd tot dezelfde hoogte (ongeacht de inzetgrootte) vult.
Voor de vulmachine zijn er drie soorten containers:
1. Container voor het afvullen van vloeistoffen zoals pekel of inmaakazijn
2. Container voor sauzen
3. Container voor het afvullen van...
...Maïski druivensaus, een zachte, romige gevogeltesaus vol gepelde en ontpitte druiven als garnituur, deze past perfect bij pasta, bij onze Maïski granen, gevogelte of witte vis. Op de hoofdfoto hebben we deze saus extra afgewerkt met tomatenblokjes, dragonblaadjes en grijze garnalen. Op de 2de foto zie je aardappeluree, gestoofde prei en druivensaus met als proteïne, gestoomde tongrolletjes. Kan ook klassiek met kalkoenrollade uiteraard !
... een pasta-bite.
We gebruiken graserwten en erwtmeel die worden geteeld in de Peloponnesos in Griekenland, gekneed en gedroogd in onze werkplaats.
"• Begeleidt een uitzonderlijk geroosterd vlees of vis.
• Het is gewoon één hoofdmaaltijd met tomatensaus of witte saus en champignons.
• Het kan ook een hoofdingrediënt zijn van een koude salade met groenten.
• Ideaal voor veganisten
• Ideaal voor kinderen...
...grapefruit en limoen.
Het wordt ook ondersteund door een zeer mooie sprankeling.
De Champagne Claude PERRARD Blanc de Blancs vertegenwoordigt ook lichtheid en frisheid.
Wij raden aan om deze cuvée te reserveren voor uw meest verfijnde gerechten.
Bijvoorbeeld om uw vis in saus te verheffen.
Het zal met succes een carpaccio van Sint-Jakobsschelpen of schaaldieren begeleiden.
...weelderige bloemige en kruidige tonen (vanille). Volle mond met vet, volume.
GERECHT/WIJN COMBINATIE: Vis in saus, sint-jakobsschelpen, gerookte hammen, kazen.
DIENSTTEMPERATUUR: 9°C.
Doos van 6 flessen van 75cl...
...Basilicum in vlokken is een geliefde specerij vanwege zijn frisse smaak en betoverende geur.
Verkregen uit basilicum Ocimum basilicum L., voegt dit biologische en Ecocert-gecertificeerde product een kenmerkende smaak toe aan uw recepten.
Veelzijdig, het past perfect bij tomaten, aubergines, champignons, vis, wit vlees en zelfs aardbeien en citroenen. Vooral gebruikt in de beroemde pesto-saus...
...1 zakje inktvisbuizen, knoflook, ui, vulling (vlees of vis naar keuze), zout, peper, peterselie, tomatensaus, olijfolie, "aioli" en witte wijn.
Wij raden aan om uw inktvisbuizen onder water te ontdooien net voor uw bereiding. Vul de buizen met de vulling naar keuze en sluit het uiteinde van de buis met een tandenstoker.
Fruit de knoflook, ui en peterselie. Voeg de tomatensaus en witte wijn toe. Voeg de gevulde buizen toe en laat 25 tot 35 minuten op laag vuur sudderen. Op het moment van serveren, meng de aioli door de saus. Serveer met pasta of rijst.
...Met zorg ambachtelijk vervaardigd, onze mengsels met aromatische kruiden uit Sicilië en specerijen, rijk aan geur en aroma.
Include ook: Kruidensaus voor Vis, Kruidensaus voor Aardappelen, Kruidensaus voor Saus, Kruidensaus voor Spaghetti.
Onmisbaar in de keuken, om elke schotel een vleugje smaak en aroma te geven.
Het verschil zijn onze natuurlijke en geurige kruiden, die authentieke Siciliaanse smaak aan de sauzen bieden.
Beschikbaar in glazen potten, doseerders, PET-blikken en zakken.
Verpakkingen voor Retail, gespecialiseerde winkels, Gastronomie, GDO, Groothandel.
...Complex en aromatisch, gouden kleur en gemiddelde zuurgraad. Accenten van groene appel en een fluweelachtige sensatie in de mond.
Perfect te combineren met witte vis (gegrild en gerookt), zeevruchten, wit vlees, vegetarische gerechten, pasta, gebraden kip, gevogelte met romige saus en weinig kruiden, en pittige maaltijden.
... witte perzik, subtiel aangevuld met zachte specerijen en vanille. De mond is vlezige, rond en volumineus, met een fruitige zoetheid die zich uitstrekt naar een lange, kruidige afdronk.
Accords mets-vin Service : Vis in saus, kalfsblanquette, champignons
Conservation Particularité 8-10°C
Te drinken vanaf nu of binnen 5 jaar
De naam van de cuvée, Réserve du Prieuré, verwijst naar het oude priorij en de kapel Notre Dame die de wijngaarden van het domein omringen.
... saus 100 g 5. Met vis in saus 100 g 6. Met sappelijk lamsvlees in kattenjus, 100 g 7. Met sappige eend in gelei, 100 g 8. Stoofpot met gevogelte en groenten, 100 g. Het assortiment "Carpathian Pet Food" omvat 6 soorten kattenvoeding en 6 soorten hondenvoeding: KAT • Optimale zorg (voor volwassen katten en katten van alle rassen van 1 tot 7 jaar) • Kitten (voor kittens van alle rassen) • Inactief...
Het bedrijf Micéli is expert in zijn vakgebied, erfgenaam van een ambacht en een eeuwenlange professionele ervaring. Een bedrijf op menselijke schaal dat de beste ansjovis selecteert en bereidt met het grootste respect voor de traditie. Micéli wordt gedistribueerd in supermarkten en via de traditionele kanalen in Frankrijk en Europa. Ons bedrijf is vertegenwoordigd in de meeste Europese landen. Aarzel niet en kom onze producten ontdekken. Micéli neemt je mee op ontdekkingstocht naar de ansjovis: in filets, gerold, in saus, naturel in olie, in salades ...
Alimentation Fine de France is de referentie-groothandel in Franse delicatessen dankzij een strikte kwaliteitsstrategie: selectie van producten op basis van veeleisende smaak- en kwaliteitscriteria, waarbij zoveel mogelijk diverse additieven, kleurstoffen en conserveermiddelen worden vermeden, en waarbij gebruiksgemak en innovatie worden bevorderd, met respect voor de Franse culinaire traditie. Er...
A.R.K. INDUSTRY s.r.o., de officiële distributeur van Aznar (Azerbeidzjan) in enkele landen in Europa, biedt u de volgende producten aan: 1. Natuurlijke granaatappelsap, hoge kwaliteit 0,75 l - 0,25 l; 2. Granaatappel Saus (geweldige kruiden voor vlees en vis) Narsharab karaf 0,25 l. Meer informatie is beschikbaar op onze website www.az-grante.cz; www.az-grante.eu.
Groothandel en detailhandel in Italiaanse voedingsmiddelen en specialiteiten zoals olijfolie, balsamicoazijn, antipasti, wijn, prosecco, pasta, saus, worst en kaas uit Italië.