Hongarije, Szeged
... knoflookpoeder is veelzijdig inzetbaar. Het past uitstekend bij vleesgerechten, zoals steak of gebraden kip. Daarnaast kunnen we het gebruiken om pasta, rijst, sauzen of zelfs groenten op smaak te brengen. Dankzij de poedervorm is het eenvoudig te doseren en op te slaan in de keuken.
Portfolio (5)
Duitsland, Todtenweis
... BBQuh houtskool van Quebracho heeft weliswaar wat meer tijd nodig om volledig op te gloeien en grillklaar te zijn, maar levert je gedurende lange tijd zeer hoge temperaturen. Zo kun je heerlijk ontspannen en zonder tijdsdruk grillen. Quebracho is de juiste keuze voor een sappige steak. Onze BBQuh houtskool van Quebracho is arm aan schadelijke stoffen en produceert bijna geen rook. Toch krijgt je heerlijke vlees zijn onmiskenbare grillaroma. De kolen hebben een goede korrelige mix met grote stukken van 40 tot 140 mm en beloven een eersteklas grillresultaat.
Portfolio (23)
Frankrijk, Renaison
...De traditionele begeleiding van Argentijnse steak! Maar we houden er zoveel van, dat we het ook kunnen gebruiken als dip bij falafels, rundvlees kroketten, burgers, gegrilde groenten of frietjes. Met deze mix doorlopen we alle stappen: de frisheid van peterselie en oregano, gevolgd door hints van knoflook en tenslotte een smaak van milde peper. Volg de gebruiksaanwijzing: meng 1 dosis Chimichurri + 1 dosis witte azijn + 2 doses olijfolie.
Portfolio (56)
Slovenië, Ljubljana
... eiken) en nog eens 6 maanden in de flessen. Rijping potentieel: 2018 - 2028. Kenmerken: De kleur is diep robijnrood. Het bouquet biedt zowel jeugdige als rijpe noten. Het ruikt naar rijpe donkere rode en zwarte vruchten en chocolade met een hint van hout. De wijn is droog in de mond met een fluweelachtige textuur en flexibele tannines. Zeer intens en fruitig karakter, maar toch voel je een elegante frisheid. Voedselcombinaties: Goed bij steak, wildterrine of geroosterde eend. Past ook goed bij pasta, risotto en gerijpte kazen. Serveertemperatuur: 14 - 16° C.
Portfolio (10)
Frankrijk, Villeneuve Sur Lot
AQUITAINE BIOLOGIE is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in de distributie van biologische diepvriesproducten voor professionals. Ons merk AQUIBIO is tegenwoordig erkend en gewaardeerd door biologische winkels, de collectieve horeca en verwerkers. Ons merk AQUABON dekt al uw behoeften op het gebied van wilde vis en schaaldieren, maar niet biologisch. AQUITAINE BIOLOGIE beschikt over een catalogus...
Portfolio (184)
... oorspronkelijke pasta te maken, vergelijkbaar met een pesto. Of je maakt er een heerlijke kruidenboter voor bij je steak van. Voor ons is het DE allround kruidenmix bij uitstek. Of het nu gaat om het kruiden van groenten en vlees, of het marineren van tofu en feta, Chimichurri kan altijd. Elke bestelling wordt pas na klantbestelling geproduceerd voor maximale smaakgarantie.
Portfolio (15)
Roemenië, Suceava
Urspack Factory uit Roemenië is gespecialiseerd in de productie van biologisch afbreekbare kartonnen verpakkingen, gericht op een breed scala aan industrieën, waaronder restaurants, fastfoodzaken, cateringdiensten, banketbakkerijen en patisserieën. Hun verpakkingsontwerpen en productieprocessen maken gebruik van de meest geavanceerde technologie. De fabriek hecht veel waarde aan milieuvriendelijk...
Portfolio (99)
Italië, Casoria
...Groothandel en detailhandel in Campaniaanse buffelvlees en vleeswaren. Onder de producten: T-bone steak 500 gr., Florentijnse snit, plakken, entrecôte, filet, worstjes, gehakt, hamburgers, roast beef in net, rol in net, bresaola.
Portfolio (7)
Finland, Turku
...Een Grote Steak, Met Been, Wat De Steak Extra Smaak Geeft Tijdens Het Kookproces. Onze Vrije Uitloop Rundvlees Heeft Een A+ Kwaliteitsgarantie Die Verwachtingen Overtreft Op Het Gebied Van Smaak, Kwaliteit, Zuiverheid En Malserheid. Ons Rundvlees Is Vrij Van Hormonen, Chemicaliën En Is Halal Gecertificeerd. Deze Bekroonde Runderen Worden Opgekweekt In Zuidoost-Australië, Algemeen Bekend Als De...
Portfolio (177)
Frankrijk, Auxerre
... wijn cannelloni met lamsvlees, bisonstoofpot, hamburger, ossenstaart met tomaat, quiche met bloedworst en appels, steak frites Vinificatie De vinificatietechnieken van het Domaine combineren de modernste processen met het respect voor een bepaalde traditie van Bordeaux. De fermentatie vindt plaats in thermoregulatieve roestvrijstalen tanks Verpakking: Karton van 6 flessen van 50cl Domaine: Les Grands Châteaux de France Appellation: Cadillac-Côtes de Bordeaux Jaargang: 2001 Druivensoort: Sémillon Cultuur: Verantwoorde teelt Label: Appellation d'Origine Contrôlée Referenties: Gouden medaille...
Portfolio (190)
Bulgarije, S. Lozen
...Air Fryer met Wi-Fi - Vermogen: 1500 W - Capaciteit: 5 L - Met Wi-Fi functie en bediening via TUYA smart App - Mogelijkheid om een hele kip in één keer te braden - Binnenmand met een antiaanbaklaag - 8 automatische kookprogramma's: steak, vleugels, snacks, vis, gebak, gefrituurde aardappelen, groenten, kip - Eenvoudig schoon te maken - Binnenmand en vetopvangbak geschikt voor de vaatwasser...
Portfolio (3)
Zuid-Korea, Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul
... gemakkelijk bouillon kan maken, kan het worden toegepast op alle Koreaanse gerechten zoals ingelegde en gestoofde gerechten, naast bouillon, en kan het ook worden gebruikt voor westerse gerechten zoals steak en pasta. Premium kruidenmix met 27 ingrediënten, het meeste in Korea.","Product Features":" - Je kunt in 1 seconde bouillon maken zonder andere ingrediënten.\n"}...
Portfolio (280)
ufs.country_names.RU, Moscow
...In deze kruidenmix zijn de ingrediënten geselecteerd zodat het vlees op de grill ongelooflijk geurige en sappige smaken heeft. Meng de kruiden met olijfolie, laat de saus trekken en bestrijk vervolgens elk stuk vlees met de resulterende saus. Leg de steak op een rooster en bak deze 5-7 minuten. Om het vlees sappig te houden, wordt aangeraden het tijdens het bakproces niet aan te raken en het...
Portfolio (178)
Turkije, Izmir
Het bedrijf produceert vervangende hoezen voor strijkplanken, strijkmatten, houten snij-, serveer- en hakplanken, organisatoren en enkele textielproducten, roestvrijstalen BBQ-grillroosters. Met behulp van geavanceerde technologie produceert de fabriek producten van de hoogste kwaliteit voor hun partners.
Portfolio (2)
Spanje, El Prat De Llobregat
Hipomar is een familiebedrijf dat in 1980 in Barcelona is opgericht en zich richt op de productie van hoogwaardige diepgevroren vis, evenals de groothandel en detailhandel in diepgevroren zeevruchten. Hipomar heeft zich aangepast aan de behoeften van zijn klanten door te investeren in nieuwe koelinstallaties en verwerkings- en handlingsruimtes die de hoogste kwaliteit van ons assortiment diepgevro...
Portfolio (8)
Frankrijk, La Garde
... ribeye, Boneless country style ribs, Boneless strip steak, Bottom round london broil, Bottom round roast, Chef cut ribeye, Brisket point, Chuck arm roast, Chuck tender, Cross rib roast, Filet mignon, Rump roast, Short ribs, Shank primal, Sirloin flap, Strip filet, Tenderloin roast, T-bone, Whole brisket, Top sirloin steak, enz. Verzenddetails: Verzendmethode: 40 FT HIGH-Q Geconditioneerde...
Portfolio (3)
...Gundel Pannen - Het origineel sinds 1972, extreem duurzaam, uitstekende bruining, vetarm bakken, hitteopslagbodem, PFOA-vrij. Wilt u slechts een klein gerecht bereiden? Dan is deze platte pan van 20 cm precies wat u nodig heeft! Een steak, twee of drie eieren, uien aanbraden, spek uitbakken, een roux maken of een klein omelet zijn snel klaar in deze pan. Gebruik deze pan op de kleinste kookplaat, met een diameter van 15 cm. Hoogte: 4 cm Diameter: 20 cm Kookplaatgebruik: Gas, Ceran, Elektrisch, Halogeen Kookplaatmateriaal: 15 cm Vaatwasmachinebestendig: nee Artikelnummer: 020-f...
Portfolio (7)
Duitsland, Magdeburg
...Zware, gietijzeren kwaliteit met een uitstekende warmtegeleiding voor de perfecte steak in de open lucht of in de eigen keuken. Petromax gietijzeren pannen leveren op alle kookplaten en open vuur een smaakvol uniek bakresultaat! Al bij het eerste gebruik vormt zich door de speciale oppervlakte structuur van de pan een verzegelende beschermlaag. Deze karakteristieke patina ontwikkelt zich met elk...
Portfolio (9)
Duitsland, Neustadt
...De 928°C Original GrillRöster is interessant voor zowel de particuliere gebruiker als de kok. 1 minuut aan elke kant en daarna op het middelste rek op de juiste temperatuur garen. In enkele minuten naar de perfecte steak, malse zalm, geroosterde kipfilet en wat ook maar uw creativiteit en smaak aanspreekt. Veelzijdig inzetbaar, snel schoon te maken. Gewicht: 10 kg Capaciteit steaks/u: 60 Capaciteit zalmfilets/u: 40 Capaciteit worstjes/u: 100...
Portfolio (9)
Spanje, Terrassa
...Leiders in verse vleeswaren. Specialisten in het fileren van rundvlees en gevogelte. Complete collectie producten voor alle behoeften. Roler Summumm van producten van de hoogste kwaliteit. Groot scala aan specialiteiten zoals Carpaccio, Roast Beef, Steak Tartaar. Winterproducten en speciale feestproducten zoals Extra Tedere Ataditos en gevulde producten. Seizoensgebonden producten zoals BBQ-voorbereidingen, spiezen en saté; bereidingen voor bouillon, Gezonde en vetarme gamma's. Bedrijf met een grote aanpassingscapaciteit aan de behoeften van onze nationale en internationale klanten.
Italië, Toblach
... zoals pizza, roken, steak, of cursussen met wijn- en bierpairing staan op het programma. In 2022 komen er nog twee nieuwe onderwerpen bij, namelijk 'Vegetarisch grillen' en een cursus alleen voor vrouwen, de 'Ladys BBQ Night'. Ook met de Vorarlberger grillmeester TOM HEINZLE zijn er twee vaste data gepland, namelijk 13 mei en 23 september 2022. We hopen dat we in velen van jullie de passie voor het GRILLEN kunnen aanwakkeren.
België, Wevelgem
Topkwaliteit voor professionals Alpina ontwerpt, maakt en levert onmisbare apparatuur voor koks, cateraars en culinair talent. Voor restaurants, steak houses, traiteurs, en zelfs voor pretparken. Voor als het goed moet zijn en snel moet gaan. Voor alle vormen van catering barbecues grills ovens braadspitten mobiele kookeilanden mobiele bars warmhoudovens inox meubilair Over de hele wereld Onze klanten bevinden zich in heel Europa, maar evenzeer in Azië, het Midden-Oosten en Amerika. Kwaliteit kent geen grenzen. En Alpina verlegt ze graag.
Roemenië, Constanta
...Aorta, Tong, Diafragma, Lever, Pezen, Masker, Snuit, Darmen, Vet, Nier, Lever, Hart, Penis... Wij bieden ook een hoge standaard en premium kalfsvlees, jonge stier en rundvlees merk "BOVERO" aan, waarin wij u de beste premium snits en steaks aanbieden: Filet Mignon, Ribeye Steak, Top Sirloin steak, Striploin Steak, Rumpsteak. Naast verse en bevroren lam, schapenvlees en geitenvlees; Hele...
Portfolio (1)
België, Mouscron
Het bedrijf Devameat is bij uitstek de specialist in vlees: gehakt of bereide producten, barbecue, gesneden steak, worstjes. In onze werkplaats wordt het vlees gewogen en verpakt. Fondue, gourmet of barbecue-assortimenten zijn enkele van onze bereide gerechten.
Polen, Wola Kopcowa
... klanten tevreden stelt. Drie stappen zijn voldoende om een heerlijk gerecht te bereiden: - Verwarm de steen - Leg een stuk vlees op de steen - Serveer het geheel aan tafel Het geheim van STEAK ROCK: Het belangrijkste element van de hele set is de speciaal geselecteerde steen van vulkanische lava. Deze wordt gewonnen van de zuidhelling van een van de vijf gevaarlijkste vulkanen ter wereld, gelegen op het Apennijnen-schiereiland.
Kwaliteit, hygiëne en traceerbaarheid vormen de basis van onze productie. Wij bieden alleen verse en hoogwaardige producten aan. We stellen daarom de hoogste eisen aan de kwaliteit van onze grondstoffen. Alleen door de selectie van kwalitatieve en hoogwaardige ingrediënten bieden we een belangrijke basis voor goede voeding. Het vlees van onze hamburgers, köfte-burgers, gegrilde steaks, steak...
... wijn ideaal om de Paella del senyoret te begeleiden of een krachtige rode wijn voor de Ribeye steak. Maná 75 is uw oase op een warme zomerdag, met een terras en op een minuut van Hotel W, om de hoek van het strand van Sant Sebastià.
Turkije, Afyonkarahisar
... karkasvlees (inclusief speciaal vlees van de dierenlende, steak, ribeye, rosbief, enz.), olijfolie: omentumolie, kruiden: echte knoflook (geen knoflookpoeder), zorgvuldig geselecteerde kruiden, zeezout en natuurlijke dieren darmen, behalve deze worden er geen extra producten, kunstmatige en synthetische toevoegingen gebruikt. We nodigen je uit om onze sujuk te proeven om de geërfde natuurlijke erfgoed smaak door te geven aan toekomstige generaties, door een onvergetelijke smaak in je mond achter te laten.
Portfolio (2)
... tweepersoonskamers (standaard en met een hoger niveau) en vierpersoons STUDIO kamers. Alle kamers zijn uitgerust met een volledige sanitaire voorziening, telefoon, TV-SAT, LCD-televisie, kluis en gratis toegang tot het internet. Onze hotel onderscheidt zich door een uitstekende restaurant – "T-bone – Wine Bar & Steak House" – dat in 2015 door de lezers van Dziennik Zachodnie en het portaal Nasze Miasto werd...
Duitsland, Düsseldorf
... natuurlijk voer zijn vanzelfsprekend. Het afzien van kunstmatige turbo-groei van de dieren is dat ook. Dit kan alleen worden gegarandeerd door de meest gerenommeerde fokkers en boerderijen - precies deze zijn langdurige partners waarmee Albers vertrouwelijk samenwerkt. Deze eis vormt de basis voor een echte vleescultuur, die gourmetvlees voortbrengt voor ultieme smaakervaringen. Precies wat nodig is voor exclusieve gastronomie, die Wagyu steak, Nebraska beef en vooral originele Kobe van Albers waardeert - maar ook de eindconsument, die rechtstreeks in de online winkel kan winkelen.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play