België, Waterloo
...Flank Steak Bavette Vacío Bavette de Flanchet Bavetta Oorsprong: Argentinië, Uruguay, Brazilië, Australië, Ierland en Polen Bewaringstemperatuur: Koel -1º/+2º en diepgevroren -18º Soort: Rundvlees Kwaliteit: Hoogwaardige Rundvlees Bewaarperiode: Koel 120 dagen / Diepgevroren 18 maanden Ras: Angus / Hereford Gewicht per stuk: 0,5 tot 0,65 kg Caliber: Geen caliber...
Portfolio (46)
België, Beringen
...Hoewel oesterblad steak soms kan worden aangeduid als flat iron steak, heeft echte flat iron steak al het bindweefsel en zilverhuid verwijderd van het oesterblad en wordt het in gemakkelijk te gebruiken porties gesneden die mager, extreem mals, sappig en vol van smaak zijn.
Portfolio (189)
België, Wevelgem
Topkwaliteit voor professionals Alpina ontwerpt, maakt en levert onmisbare apparatuur voor koks, cateraars en culinair talent. Voor restaurants, steak houses, traiteurs, en zelfs voor pretparken. Voor als het goed moet zijn en snel moet gaan. Voor alle vormen van catering barbecues grills ovens braadspitten mobiele kookeilanden mobiele bars warmhoudovens inox meubilair Over de hele wereld Onze klanten bevinden zich in heel Europa, maar evenzeer in Azië, het Midden-Oosten en Amerika. Kwaliteit kent geen grenzen. En Alpina verlegt ze graag.
België, Mouscron
Het bedrijf Devameat is bij uitstek de specialist in vlees: gehakt of bereide producten, barbecue, gesneden steak, worstjes. In onze werkplaats wordt het vlees gewogen en verpakt. Fondue, gourmet of barbecue-assortimenten zijn enkele van onze bereide gerechten.
België, Stavelot
... 60 gasten. De kamers zijn van groot comfort en geschikt voor 1 tot 4 personen. Ze zullen u zeker aanspreken. Alle kamers zijn uitgerust met televisie, telefoon, wekker, kluis, koelkast, koffie... Badkamer met douche, toilet, wastafel en haardroger. Internetverbinding (Wi-Fi). Ons grillrestaurant verwelkomt u elke dag. U kunt er genieten van zorgvuldig geselecteerd vlees van de hoogste kwaliteit. Steak Bleu des prés, filet pur van rundvlees, Ierse entrecôte, côte à l'os, spare ribs, gemengde grillspies, gegrilde coquelet, hot buffalo chicken wing,…...
België, Bruxelles
... uitgebreide aanbod van heerlijke gerechten. Lunch Garden geeft de voorkeur aan traditionele Belgische gerechten op het menu, zoals vol-au-vent, gehaktballen in tomatensaus of steak-frites. U vindt ook een grote verscheidenheid aan pastagerechten, evenals gerechten bereid in de wok of op de grill. Bovendien biedt Lunch Garden elke dag een voordelig menu aan. Dit menu omvat een hoofdgerecht en een huisgemaakt dessert.
België, Knokke-Heist
Brasserie Rubens stelt u een Frans-Belgische keuken voor, met een accent op visgerechten. Zo werden de garnaalkroketten van het huis reeds meerdere malen door de pers uitgeroepen als de lekkerste van Knokke. Probeer zeker ook de kabeljauw Royal en de steak tartare bereid in de zaal. De suggestiekaart volgt de seizoenen en vormt dan ook steeds een aanrader. Bovendien vindt elke wijnliefhebber hier...
... van de drukte van het stadsleven. Een kleine, zorgvuldig samengestelde kaart biedt enkele remedies voor de "kleine honger": salades, gerookte zalm, Ardennerham, steak of rosbief met frietjes en salade, spaghetti, ijs en diverse desserts. Het restaurant verwelkomt de gasten van de dag, maar is ook geschikt voor het vieren van familiefeesten, zoals communies of verjaardagen, bedrijfsseminars, enz. We doen u graag een voorstel dat aansluit bij uw wensen en budget.
België, Schoten
... lichaam in een gezond milieu ... Natuurlijk! Onze producten: Protein Steak + vit DProtein Steak + vit D Shoyu Seitan Tamari Seitan Seitan pepersteak Supreme tops XL Gula java Chili tops Teriyaki tops Satay tops Gourmet tops ...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play