Italië, Maruggio
...Druif: Primitivo Autochtoon 100% Productiegebied: Oostelijk gebied van Taranto Bodemtype: Rode aarde gemengd met tufsteen en/of kalksteen Wijngaardtype: Ondersteunde alberello Gemiddelde leeftijd van de wijngaard: 15 jaar Gemiddelde productie / hectare: 90/100 quintals druiven Oogstjaar: Eind augustus begin september Druivenplukmethode: Handmatig Alcohol: 13 % - 14% vol. Kleur: Purperachtig rood...
Portfolio (8)
Frankrijk, Chablis
...CHABLIS 1ER CRU MONTEE DE TONNERRE Elke jaar, tijdens verschillende evenementen, wedstrijden en proeverijen, wordt de knowhow van het Domaine erkend en beloond door een steeds veeleisender college van professionals. Chablis 1er Cru Montée de Tonnerre 2011 BURGONDIA D'OR, Nuits Saint Georges 2012 Bronzen Medaille op de Concours des Grands Vins de France 2013 Oogstjaar Uitverkocht...
Portfolio (6)
Frankrijk, Nice
... tot 7 ton per hectare zorgvuldig wordt gehandhaafd om de superieure kwaliteit van de druiven te waarborgen. Met een totale productie van 15.000 flessen van 0,75 liter, heeft deze droge rode wijn uit het oogstjaar 2015 een alcoholpercentage van 12,5%. Het vinificatieproces toont een toewijding aan kwaliteit en authenticiteit. De druiven, met de hand geoogst en zorgvuldig geselecteerd, hebben een fermentatie ondergaan in open vaten van 225 liter, met een maceratie van 20 dagen, gevolgd door een rijping in roestvrijstalen tanks gedurende 10 maanden.
Portfolio (2)
...item waarde Type Rijst Textuur Zacht Soort Witte Rijst Variëteit Langkorrelrijst Stijl Gedroogd Teelt Type GEWOON Kleur Wit Breukpercentage (%) 7% Max. Vochtigheid (%) 14% Verontreiniging (%) 0,3% Oogstjaar HUIDIGE OOGST Certificering BRCGS, HACCP, GHP's, TLS8001 en TTM (Thailand Trust Mark) Herkomst Europa Merknaam Excel rijst, Excel Draak en Excel Olifant of Privé merk...
Portfolio (5)
Frankrijk, Banyuls Dels Aspres
... methoden, zoals mechanische bodembewerking en respect voor het milieu, die de biodiversiteit bevorderen en de lage opbrengsten behouden. Vandaag, in het tweede jaar van de biologische conversie, zal onze productie gecertificeerd zijn voor het oogstjaar 2023. Onze wijnen worden gevinifieerd, gerijpt en gebotteld op het landgoed in onze kelder, uitgerust met thermoregulatieve roestvrijstalen tanks en...
Portfolio (8)
... België, gemaakt van klei en gewassen zand met bronwater, in de geest van de oude Romeinse amforen, bevordert de rechtlijnigheid, mineraliteit en fruitigheid. Ver weg van gestandaardiseerde producten, zullen onze wijnen en crémants, echte reflecties van hun terroir, het oogstjaar en zijn wijnmakers, u een authentiek genot bieden.
België, Schilde
Zoals de naam verraadt legt La Volnaysienne de focus op Bourgogne. De complexiteit van deze regio ontrafelen is heel moeilijk maar de talrijke omzwervingen, degustaties en contacten resulteerden wel in een aantal markante referenties. In de geleidelijke uitbouw van het assortiment, kwamen er steeds meer toonaangevende domeinen bij: - Pierre Moncuit - Meyer-Fonné - Vincent Pinard - Bachelet-Monnot - F. Carillon - S. et V. Morey - David Duband - Arlaud ... Bordeaux werd in primeur aangeboden vanaf het oogstjaar 1999. Meer recent was er groeiende aandacht voor Spanje en Italië.
Frankrijk, Blanquefort
...Met bijna 3 eeuwen ervaring in de wereld van wijn is Barton & Guestier het eerste Franse wijnmerk. Dankzij zijn expertise garandeert Barton & Guestier wijnen van hoge kwaliteit en een grote consistentie van oogstjaar tot oogstjaar. Als een echt baken voor consumenten in een groeiend aanbod, is Barton & Guestier aanwezig op 5 continenten, in meer dan 130 landen. Het assortiment van Barton...
Italië, Kardaun
... 700 jaar oud verhaal. Wij, de broers Markus & Thomas, willen als Zuid-Tiroler jonge wijnmakers dit nieuw leven inblazen en een spannend deel ervan meeschrijven. Ooit diende de Pitznerhof als wapenmakerij voor het kasteel van Karneid. De naam "Pitzner" is afgeleid van het toenmalige "Büchsner" - de vroegere geweermaker. Dankzij onze technische opleiding en de opgedane kennis zijn we met het oogstjaar...
...Het château produceert rode, rosé, droge witte, zoete witte wijnen en Crémant de Bordeaux. De totale productie is sinds het oogstjaar 2012 gecertificeerd als biologische wijn. Kwaliteitspresentatie: natuurlijke kurk die niet is behandeld, etiket met hot foil stamping en gepersonaliseerde capsule. Achteretiket in de gewenste taal, streepjescode. Magnums beschikbaar en, afhankelijk van het oogstjaar...
...Het verkregen sap, dat moes wordt genoemd, wordt na sedimentatie naar de kelder gebracht en in vaten geplaatst, waar de alcoholische fermentatie zal plaatsvinden. Voor rode wijnen worden de druiven gedeeltelijk ontsteeld (het doel is om de schillen van de steeltjes te scheiden); ze macereren vervolgens in een vat (bij voorkeur van hout) gedurende een week of langer, afhankelijk van het oogstjaar...
Roemenië, Ovidiu
Wij produceren duindoorn. Het is ons eerste oogstjaar en we hebben een productie van ongeveer 60 ton fruit. We verkopen bevroren duindoornvruchten in kleine en grote hoeveelheden. Opgericht in 2012, gelegen in Constanța, Roemenië, beslaat onze duindoornboomgaard een oppervlakte van 11 hectare, met een productiecapaciteit van ongeveer 60 ton fruit. Gevestigd in een pittoresk gebied, omgeven door...
Populaire landen voor deze zoekterm