Frankrijk, Renaison
...Gyros is het streetfoodgerecht dat je overal in Griekenland vindt: een sandwich in een pitabroodje, met gekruid gegrild vlees (traditioneel kip of lam), een flinke portie tzatziki en rauwkost. Deze Griekse Gyros-mix laat je reizen en kan met elk type gegrild vlees van de barbecue worden gecombineerd.
Portfolio (56)
... variaties van smaakprofielen worden bereikt, zoals gebakken, gefrituurd, sappig, gekookt, gebakken en pittig. De aroma's worden geproduceerd in overeenstemming met de huidige EU-richtlijnen (inclusief de Flavoring Regulation 1334-2008). Mogelijke smaakprofielen: Kip en kalkoen Rundvlees en pittig vlees Varkensvlees, ham en spek Lam Tsjechië: Tsjechië 20 kg: 20 kg...
Portfolio (19)
Frankrijk, Saint Germain En Laye
... vaak voor in recepten voor ijs, room, infusies en likeuren. Het versterkt vooral de smaken van vlees zoals lam of kip. De deugden van de etherische olie van maillette-lavendel zijn talrijk: sedatief, pijnstillend, ontstekingsremmend, anti-vlooien... Het is een onmisbare etherische olie in aromatherapie! Inhoud: 10 mL/0,35 fl.oz...
Portfolio (22)
Tunesië, Hammam Sousse
... voegen vaak tomaten toe aan hun couscousstoofpotten. In Libië wordt het soms gemaakt met gierst in plaats van griesmeel en meestal geserveerd met lam. Tunisiërs daarentegen houden ervan om hun couscous royaal op smaak te brengen met Harissa en serveren het met een bouillonachtige visbouillabaisse.
Portfolio (43)
Frankrijk, Malataverne
... van smaken voor de smaakpapillen. Rode wijn serveren met een hoofdgerecht Het is belangrijk om te weten dat rode wijn ideaal samengaat met rood vlees, stoofschotels, vleesschotels, bepaalde vissen, gevogelte, tomaten, pizza en veel andere voedingsmiddelen. Vlees is een ideaal gerecht om je beste flessen tijdens een maaltijd tevoorschijn te halen. Vlees zoals eend, lam of rundvlees kan worden geserveerd met een kwaliteitswijn uit Bordeaux om de aroma's van het vlees naar voren te brengen. Gekookte tomaat is een voedingsmiddel dat ideaal samengaat met rode wijn.
Portfolio (188)
Frankrijk, Perpignan Cedex
...Sinds de oudheid wordt salie gewaardeerd en is het om zoveel deugden bekend dat men zelfs heeft gezegd dat het onsterfelijk kan maken. De Latijnse naam (salvia) betekent trouwens "de plant die het leven redt". Het is vooral bekend om zijn ontstekingsremmende eigenschappen en om te helpen bij hart- en vaatziekten. In het hele Middellandse Zeegebied heeft de gastronomie salie omarmd vanwege zijn aromatische kwaliteiten. Ze is zeer geurend en versterkt de smaken van lam, wit vlees en vis. Daarnaast verrijkt het sauzen en de smaak van veel groenten zoals pompoen, aubergine en aardappel.
Bijpassende producten
Salie
Salie
Andere Producten
Cébette
Cébette
Portfolio (30)
Frankrijk, Aix-En-Provence
...De Voatsiperifery-peper, beter bekend als de wilde peper van Madagaskar, is een van de meest gewilde ter wereld. Ontdek de echte smaak van de peper uit Madagaskar: fruitig, houtachtig en bloemig. Het voegt een verfrissende toets toe aan uw gerechten, met veel karakter maar zonder agressie. De wilde peper van Madagaskar past perfect bij wit vlees, vis, foie gras, lam, salades... het zal ook heel...
Portfolio (10)
ufs.country_names.RU, Moscow
...De geboorte van pilaf wordt geassocieerd met de naam Tamerlane. Bezorgd over de afname van de kracht van zijn krijgers, wendde hij zich tot een mullah, die een manier voorstelde om de honger in het leger te bestrijden: "We moeten een grote gietijzeren ketel nemen. Doe daarin het vlees van lam, geselecteerde rijst, die trots opzwelt, jonge wortelen, die van blijdschap rood kleuren, en een scherpe...
Portfolio (178)
Frankrijk, Carquefou
...Saucisse brasse, Toulouse, chipolatas naturel of met kruiden in 55 of 90g, merguez rund-lam in 55 of 90g, vlees, vulling, chorizo om te grillen, enz. De creatieve lijn van de saucisserie biedt ook saucisses en chipolatas met muscadet, met curé nantais en aardappelen, met gegrilde groenten, met gegrilde uien, met piment d'Espelette, Chistorra, basquaise... Beschikbaar in de...
Spanje, Valencia
...-kwaliteitverhouding is ongeëvenaard. Wij zijn professionals! GEGRILDE VLEES Rundvlees, os, lam, varkensvlees, wild, scharrelvlees, vis, zeevruchten en rijst. Specialiteit: Grill, barbecue, oven, stoofschotels en spiesen.
Portfolio (9)
Spanje, Santiago De Compostela
...Intense robijnblauwe kleur. Droog, maar geweldige fruitaroma's. Hints van bramen, pruimen en frambozen. Paarse bloemige noten aan de bovenkant van het glas, afgerond met rijke specerijen door de eikenhouten rijping. Perfect te combineren met alle soorten vlees; vooral gebraden vlees, rosbief of lende; kip; lam en varkensvlees.
Portfolio (9)
Duitsland, Horb
...Verkoop van lam-, rund-, kalf-, kalkoen- en kipvlees, evenals de productie van vlees- en worstproducten uit onze eigen slacht.
Bijpassende producten
Slagerij Verkoop
Slagerij Verkoop
Portfolio (1)
...Druivensoort: 60% Merlot, 40% Cabernet Sauvignon | Kleur: robijnrood, met paarse reflecties en neigend naar granaatkleur bij veroudering | Neus: wijn van grote elegantie. Er zijn fruitige aroma's waarneembaar zoals bosbes en braam, met geroosterde en vanilleachtige tonen van hoge kwaliteit | Smaak: in de mond is hij droog, warm en vol. De tannines zijn voelbaar, maar op een zachte manier dankzij de rijping in barriques. GASTRONOMISCHE COMBINATIES: Uitstekende wijn bij geroosterd vlees, in het bijzonder varkensvlees, lam en geit. Past goed bij wild. Ook een wijn voor contemplatie.
Bijpassende producten
Altropasso
Altropasso
Portfolio (1)
Italië, Maruggio
... Bouquet: Delicaat, zeer karakteristiek Smaak: Goede tannines en structuur, zacht en omhullend Serveer temperatuur (Celsius): 16° - 18° C Aanbevolen: Rode vlees, wild zwijn, pittige kazen, vlees, lam, vleessaus, vlees aan het spit, rundvlees, worst, kazen.
Portfolio (8)
Frankrijk, Saint Christol De Rodières
...Ingrediënten: - 84 % Biologische oude mosterd - +/- 4 % Druivenmost* - Biologische rietsuiker -* Producten uit de biologische landbouw Gebruikstips: De uitgesproken smaak zal liefhebbers van pittige gerechten verheugen. Het is ideaal als begeleiding bij uw vlees: lam, varkensvlees, gevogelte, gegrild vlees en is perfect voor het maken van een vinaigrette of mayonaise. Dit product is ook beschikbaar in potten van 100 g, 200 g.
Portfolio (132)
Spanje, Sant Feliu De Guixols-Girona
Wij bieden de hoogste kwaliteit tegen betaalbare prijzen voor iedereen. Dit is onze filosofie en we werken dagelijks om jullie verse en kwaliteitsproducten aan te bieden. We werken met een grote verscheidenheid aan vlees, van de Ternera de Girona tot geïmporteerd vlees, zoals Kobe- of Nebraska-rundvlees. Sinds 1982 bieden we, met de grootste professionaliteit, een persoonlijke en betrouwbare service, met een team van meer dan 25 slagers tot jullie beschikking. We werken met een grote verscheidenheid aan vlees: rundvlees, varkensvlees, lam en gevogelte.
Roemenië, Botosani
...Doly-Com Distributie SRL is een Roemeense leider in vleesverwerking, gevestigd in Botoșani, Roemenië. Een van de grootste slachthuizen voor runderen, schapen en een ontbeenderij voor varkens, rundvlees en lam/mutton. Het bedrijf heeft een capaciteit van 60.000 dieren per jaar en een productiecapaciteit van 2.672 ton per week, met een oppervlakte van 7.477,65 vierkante meter. We zijn...
Portfolio (23)
Nederland, Leidschendam
Luiten Food is een leverancier in vlees. Een familiebedrijf met ruim driekwart eeuw ervaring in het importeren en distribueren van wild en gevogelte. Vandaag de dag zijn wij uitgegroeid tot totaalleverancier in: - Rund - Lam - Wild - Gevogelte - Exotisch wild - Ibérico varkensvlees Deze producten leveren wij aan diverse bedrijven actief in: - Foodservice - Voedselverwerking - Groothandel...
Nederland, Maastricht
En dat is precies waar we nummer 1 in zijn! We zijn er trots op alleen de hoogst mogelijke kwaliteit producten te leveren die de natuur kan bieden, wat in de afgelopen dertig jaar is bewezen, en dit is de sleutel tot ons succes. We werken voortdurend met ons hoogwaardige natuurlijke vlees om nieuwe, heerlijke en spannende producten te ontwikkelen. Ons assortiment Chileens lam en Argentijns hert zijn perfecte voorbeelden en moet gewoon ervaren worden! Gespecialiseerde producenten van wild, lam en konijn.
Nederland, Rotterdam
Patoya Trading is een jonge organisatie die zich volledig richt op het aanbieden van exclusieve vleesproducten; Noord-Amerikaans Black Angus, Spaans Iberico, Hollands Lam, Sloveens Wild, Hongaars Mangalica.www.patoyatrading.nlwww.mangalicavarken.nl...
Spanje, Madrid
Online winkel voor de verkoop van verse, hoogwaardige vlees- en worstwaren. Specialisten in oude rundvlees steaks en lam. Betrouwbare thuisbezorging van vlees.
Verenigd Koninkrijk, Birmingham
TOMATIS is een vertegenwoordiging in vlees van lam en rundvlees. We bieden de beste distributiekanalen met de primaire producenten. We creëren een samenwerking tussen degenen die produceren en degenen die verkopen. De naam TOMATIS is al vele jaren verbonden aan de vleessector.
Frankrijk, Rungis Cedex
De Ovimpex Groep is een belangrijke speler in de handel, het snijden en de verpakking van rund- en schapenvlees sinds 1964. Wij zijn gespecialiseerd in de import van vlees, voornamelijk uit Europa. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Rungis, maar onze aanwezigheid is nationaal. Ovimpex Groep: OVIMPEX - DHUMEAUX - PRESTIMPEX - VIANOV - MVS Mondial Vlees Service - OVIMPEX DISTRIBUTIE - APA Alpes Provence Lam. Onze producten: lam in carcasse, snijden van lam, snijden van schaap, rund in carcasse, snijden van rund, sneden van lam, kalf in carcasse, snijden van kalf, schaap in carcasse.
Spanje, Loja
... goede ervaring aan tafel die Restaurante Flati biedt, hebben we echt huisgemaakte desserts. Een speciale vermelding voor hun inzet voor inheemse producten, zoals kaviaar, steur en forel uit Riofrío, tuinbonen, groene asperges en het steeds meer erkende lam uit de Sierra de Loja, dat elke dag meer erkenning krijgt voor zijn speciale benaming. In ieder geval is het altijd interessant om de suggesties van de dag of de aanbevelingen van de chef te raadplegen; zeker zal er bij elke gelegenheid een onvergetelijke verrassing zijn.
Verenigd Koninkrijk, London
... klanten onderhouden om een optimale service te waarborgen. Nogmaals, HOOK MEAT SUPPLIES LTD handhaaft hoge kwaliteitsnormen en ondersteunt de goede positionering van onze producten. Onze belangrijkste producten zijn rundvlees, varkensvlees, worstjes, gevogelte, lam en schapenvlees, bewerkt vlees, zeevruchten, eetbare oliën, plantaardige oliën zoals extra vierge olijfolie, kokosolie, avocado-olie...
Verenigd Koninkrijk, London
... communicatie met onze klanten onderhouden om een optimale service te garanderen. Nogmaals, HOOK MEAT SUPPLIES LTD handhaaft hoge kwaliteitsnormen en ondersteunt de juiste positionering van onze producten. Onze belangrijkste producten zijn rundvlees, varkensvlees, worstjes, gevogelte, lam en schapenvlees, bewerkt vlees, zeevruchten, eetbare oliën, plantaardige oliën zoals extra vierge olijfolie, kokosolie...
België, Liege
...Piron & Gotta biedt een uitgebreid assortiment aan verse en diepgevroren vleesproducten (Vlees van stier, vaars, kalf met of zonder label, Vlees van varkens en biggen met of zonder label, Vlees van lam, Vlees van gevogelte, konijn, Wildvlees, Vleesbereidingen, Ambachtelijke vleeswaren: ham, spek, ontbijtspek, enz.) in verschillende vormen (Carcasse, delen, kant-en-klaar om te snijden, consumentenporties) en verpakkingen onder folie, vacuüm, onder gewijzigde atmosfeer.
Verenigd Koninkrijk, Edinburgh
... klanten om een optimale service te garanderen. Nogmaals, HOOK MEAT SUPPLIES LTD handhaaft hoge kwaliteitsnormen en ondersteunt de juiste positionering van onze producten. Onze belangrijkste producten zijn rundvlees, varkensvlees, vleeswaren, gevogelte, lam en schapenvlees, verwerkte vleesproducten, vis en zeevruchten, eetbare oliën, plantaardige oliën zoals extra vierge olijfolie, kokosolie...
Roemenië, Constanta
...Aorta, Tong, Diafragma, Lever, Pezen, Masker, Snuit, Darmen, Vet, Nier, Lever, Hart, Penis... Wij bieden ook een hoge standaard en premium kalfsvlees, jonge stier en rundvlees merk "BOVERO" aan, waarin wij u de beste premium snits en steaks aanbieden: Filet Mignon, Ribeye Steak, Top Sirloin steak, Striploin Steak, Rumpsteak. Naast verse en bevroren lam, schapenvlees en geitenvlees; Hele...
Portfolio (1)
Frankrijk, Aiguilhe
... bereidingen op basis van Frans vlees, lam (zwarte Velay-race), kalf uit Velay en Forez, fin gras van Mézenc, Varkensvlees uit Haute-Loire. Kalfshoofd, varkenspoot, maouche lozérienne, Auvergne-stoofpot, kip in pot, kalfsblanquette. Lijn van traditionele Franse sauzen, gribichesaus, meurettesaus, ravigotesaus, groene saus, madeira-saus, diablesaus, aioli. Lijn van kruidenpestos, berenknoflookpesto, brandnetelpesto. Sosse, jus, product uit Frankrijk, traditionele Franse keuken gekookt door een chef. Op maat gemaakte productie.