Frankrijk, Paris
...Het productievolume van jam is 100.000 potten per maand. Het productievolume van groenteconserven is 500.000 potten per maand. De producten worden vervaardigd uit lokale grondstoffen. Het voedselveiligheidsmanagementsysteem van het bedrijf is geïmplementeerd en functioneert volgens de normen van ISO 22000:2018. Het is mogelijk om verschillende soorten conserven in verschillende verpakkingen te maken, afhankelijk van de bestelling van de klant.
Portfolio (1)
Duitsland, Hamburg
... behoudt. Verder wordt het door de voedingsmiddelenindustrie graag gebruikt voor conserven, bakmixen, brood, vleeswaren, fruit- en groenteblikken, vruchtensappen en -nectars, jam en marmelade, evenals in bier en wijn. Producteigenschappen: Glutenvrij, Lactosevrij, Vegan Voedselverpakking: E 301 Productie: Natriumascorbaat wordt synthetisch uit ascorbinezuur vervaardigd.
... fruit en bovendien complete lijnen en enkele machines voor de productie van fruitpuree, in het bijzonder appels, peren, perziken en abrikozen, die in hun natuurlijke staat kunnen worden behouden of geconcentreerd. We produceren machines voor de productie van jam en conserven. Onze nieuwe productlijn voor het transport en de behandeling van bladgroenten is bijzonder geschikt voor het verwijderen...
Portfolio (6)
...' producten onder zijn eigen merknaam aan. Dankzij een jarenlange ervaring in de import en export, worden onze producten zorgvuldig geselecteerd en geëxporteerd naar 70 landen overal ter wereld. Wij zijn gevestigd in Flevoland, Nederland,en bieden hoogwaardige interne service en een uitgebreide opslagruimte. Dankzij ons internationale netwerk, beheren wij de logistiek van het veld tot aan de klant en garanderen topkwaliteit die aan de internationale eisen voldoet.
Portfolio (117)
Frankrijk, Privas
...Clément Faugier in Privas in Ardèche: productie en commercialisatie van alle producten op basis van marrons sinds 1882: marrons glacés, crèmes de marron de l'Ardèche. Productie en commercialisatie van Marpom's, een mengsel van crème de marrons en appelmoes. Assortiment BIO-producten. Clément Faugier biedt nu ook diepgevroren fruit- en groentepuree aan, diepgevroren natuurmarronpuree in porties, in de vorm van schijven van 8 of 15.
Portfolio (41)
Italië, Moio Della Civitella
Portugal, Malveira-Mafra
Het merk MESTRE GOURMET ® - is opgericht met het oog op veeleisende consumenten. We bieden een gevarieerd assortiment ambachtelijke producten, zoals olijfoliën, conserven, jam, zoetigheden, thee, infusies, honing, noten en wijnen. We staan open voor de wederverkoop van onze ambachtelijke producten aan gourmetwinkels, zowel nationaal als internationaal.
Noord-Macedonië, Veles
... onze producten, kunnen we u onze catalogus en monsters sturen, zodat u onze heerlijke conserven en gezouten spreads en desserts kunt proeven, zoals Homestyle Ajvar Geroosterde Paprikaspread Mild of Heet, Zuidelijke Delicatesse Paprika en vele andere Gourmet Voedselproducten. We kunnen ook producten produceren volgens uw specificaties. Ons rijke productassortiment bestaat uit topkwaliteit producten...
Portfolio (8)
Frankrijk, Montpezat D'agenais
BIOLOKLOCK is een bedrijf dat fruit verwerkt dat afkomstig is uit de biologische landbouw. We geven de voorkeur aan lokale aanvoer van onze vruchten en we koken onze jam in een ketel. Sinds 1973 zijn we biologisch en we verwerken onze producten op ambachtelijke wijze om de best mogelijke kwaliteit te bereiken bij de productie van: biologische jam, compotes, puree, gelei, pruimen- en kastanjepasta. Of gedroogd fruit en fruit in siroop.
... 16 ingenieurs, 50 administratieve medewerkers en meer dan 400 productiemedewerkers in ons team, bieden we continu service en distribueren we onze producten met een kwaliteitsservice via 20 regiomanagers en tientallen distributeurs in heel Turkije. In onze stations, die beschikken over eigen R&D en controle-eenheden, kleuren we de belangrijkste maaltijd van de dag met onze geliefde smaken zoals jam...
België, Seneffe
Opgericht in 2007 door de Bakels-groep (sinds 1904), is BAKBEL een Belgische KMO die gespecialiseerd is in de productie van fruitgebaseerde ingrediënten, speciaal ontwikkeld voor de fijne patisserie en ambacht, maar ook voor de horeca. Het assortiment omvat alle soorten technische glazuren (koud, warm, chocolade, spray), hoogwaardige fruitvullingen, waterbasiscrèmes (zonder ei of melk), jam...
Portfolio (9)
Ons bedrijf, dat sinds 1977 in Bursa actief is, produceert en verpakt verschillende snoepwaren zoals jam, halva, Turkse delight, cacao-hazelnootcrème, melasse en tahini.
België, Xhoris
...Productie van traditionele en biologische jam. In 2009 hebben we geïnvesteerd in een nieuw kook systeem dat ons in staat stelt om onze vruchten op lage temperatuur, onder vacuüm, te koken. Deze techniek geeft ons grote stukken fruit en een intense smaak en kleur. De kwaliteit van onze producten en onze exclusieve verpakkingen hebben ons een wereldwijde reputatie opgeleverd. Conventionele jams, biologische jams, light jams, jams zonder toegevoegde suikers. Merken: Purnatur, Vallee de l'Ourthe, L'Ardennaise.
Italië, Trecastagni
Wij zijn een familiebedrijf gevestigd in Trecastagni (CT) op Sicilië, aan de voet van de Etna. Al generaties lang wijden wij ons aan de productie van conserven en specialiteiten, waarbij we alleen de beste lokale ingrediënten gebruiken. Wij geloven in authentieke en hoogwaardige producten, gemaakt met respect voor de traditie en het milieu. Wij selecteren onze grondstoffen zorgvuldig, allemaal afkomstig van lokale en duurzame landbouw. Onze producten worden ambachtelijk verwerkt, zonder conserveermiddelen of kunstmatige additieven, om hun authentieke smaak en voedingswaarde te behouden.
Portfolio (2)
Frankrijk, LE MANS
Wij zijn ambachtslieden - fabrikanten van jam, sorbets, hoorntjes en biologische crêpes sinds 1986. Ook zijn we importeurs van biologische exotische vruchten uit Togo, Kameroen en Burkina Faso, die vervolgens aan groothandels worden verdeeld. Wij verkopen onze verwerkte producten aan winkels en rechtstreeks aan de consument. We kunnen onze producten verzenden naar Frankrijk en Europa. Neem gerust contact met ons op voor monsters en prijzen.
Spanje, Los Corrales De Buelna
Wij produceren en commercialiseren honing uit het noorden van Spanje en andere bijenproducten, zoals pollen, propolis, hydromel..., evenals ambachtelijke jam, met en zonder toegevoegde suiker, waarbij we de grootste zorg besteden aan het productie- en verpakkingsproces. We proberen onze klanten kwaliteit en garantie te bieden, omdat we geloven dat we alleen op deze manier de gewenste groei kunnen...
Portfolio (8)
België, Oudenaarde
Aldia is een fruitverwerkingsbedrijf gespecialiseerd in de productie van geleien, confituren en fruitbereidingen voor toepassingen in de patisserie, institutionele markt en grootkeuken. Producten : confituren extra (gesuikerd), confituren diabetisch (ongesuikerd), fruit moesen gesuikerd, fruit moesen diabetisch, fruitconserven op siroop, fruit conserven diabetisch, fruitbereidingen, bakkerij jams…...
Frankrijk, Virazeil
Bekend en erkend om de hoge kwaliteit van zijn in een ketel gekookte jam, zet Lucien GEORGELIN de traditie van de jam uit uw kindertijd voort. Bereid met seizoensgebonden fruit, op het juiste moment geplukt en op een open vuur gekookt in een koperen ketel, hebben onze fruitbereidingen de zo kenmerkende smaak van de jam waarvan alleen onze grootmoeders het recept hadden. Dit is het erfgoed van de jam van Lucien Georgelin. Zijn credo: specialiteiten uit de regio, gezond en gebaseerd op regionale knowhow, met de smaak van vroeger en een vleugje creativiteit.
Frankrijk, Soreze
... charcuterie, sappen, wijnen en ciders, gedroogd fruit, coulis en conserven, jam, boter, kaas, ijs en yoghurt, brood, pizza's en pasta, olie, gerookte zalm, enzovoort maken. TOM PRESS biedt tal van diensten zoals gratis levering vanaf 110€ in Frankrijk, wereldwijde levering, een niet-tarief klantendienst, een gratis papieren catalogus, 1 jaar bedenktijd en vertaalde sites die het aanbod in het Italiaans...
Portfolio (195)
België, Ath
Het bedrijf Coprosain is gespecialiseerd in de verkoop van natuurlijke en biologische producten. Het biedt een breed scala aan producten aan: dranken (aperitieven, bieren, waters, vruchtensappen, limonades, biologische wijnen), bakkerij (croissants, broden, taarten en gebak), kruidenierswaren (koekjes, chocolade, jam, conserven, specerijen, pasta, sauzen, honing, meel, koffie, thee, olie, azijn...
Italië, Carlentini
... operator D09Q verkregen. We produceren jam van Siciliaanse sinaasappels met variëteiten van sinaasappels en kaneel, en sinaasappels met chili. Citrusjam zoals die van mandarijnen, citroenen en roze grapefruit. Onder de confituren hebben we die van uien, vijgen, vijgenpruimen, aardbeien, aubergines met vanille, chili, peer en kaneel, perziken en cherrytomaten. Ook confituren van druiven en pompoen. We...
LE BONHEUR EST DANS LE POT is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de bereiding van biologische kant-en-klaar maaltijden. Het bedrijf ontwikkelt een assortiment van ingeblikte maaltijden op basis van granen, groenten en peulvruchten. LE BONHEUR EST DANS LE POT biedt zo soepen, granen, puree, streekgerechten, recepten van reizen, groenten in hun natuurlijke staat, Italiaanse specialiteiten, jam en maaltijden in schalen aan.
... goede partner nodig. Hoe kan ik dat doen? Ik weet het niet. Onze productlijn: 1- jam of fruitmarmelade 2- hazelnootcrème 3- snackproducten 4- halva. Het bedrijf is gecertificeerd volgens ISO 22000:2005 - ISO 14001:2015 - ISO 9001:2015, Kwaliteitsmanagement en HACCP Voedselveiligheidssystemen, die elke 3 jaar opnieuw worden uitgegeven. We staan ook onder audit voor FSCC 22000 en ons FDA-nummer is 10580640880.
Turkije, Şianliurfa
...). - Honinggroep (bloem, den, tijm, kastanje). - Melassegroep (druif, moerbei, zwarte moerbei, johannesbrood). - (appel-wijn-witte) Azijn. - citroensap (alternatief). De VARANLAR-fabriek in Turkije produceert jam, honing en honingdrank, azijn, granaatappelmelasse en hazelnootchocolade. We exporteren onze producten naar verschillende landen.
Nederland, Lottum
Italië, Macerata
Wij telen en verwerken oude vruchten zoals de visciola, de giuggiola en de zwarte moerbei om handgemaakte, unieke producten te creëren die je de echte smaak van fruit zullen laten herinneren. Confituur van visciola, confituur van giuggiola, confituur van zwarte moerbei, confituur van vijgen, confituur van chili, sapa, visciola-wijn, traditionele gekookte wijn, typische producten uit de Marche zoals sapa.
... fruit en suiker. Wij bieden een ruime keuze aan traditionele confituren met kwaliteitsingrediënten: - ambachtelijke confituren van gele vruchten - ambachtelijke confituren van rode vruchten - ambachtelijke gelei De vruchten worden verwerkt door gekwalificeerde ambachtslieden. Onze confiture gekookt in een ketel – waar traditie samenkomt met een onweerstaanbare smaak!
Portfolio (46)
Duitsland, München
Fruit en groenten, boomgerijpte biologische vruchten rechtstreeks van de boer. Seizoensgebonden producten van de hoogste kwaliteit, online bezorgservice voor biologische fruit en groenten aan particuliere en zakelijke klanten. Fruitmanden en boerendozen.
Portfolio (4)
Spanje, Villanueva De Castellón-Valencia
Sinds 1965 is VIDECA actief in de productie en verkoop van een breed scala aan geconserveerd fruit. Het onderscheidt zich door zijn verscheidenheid aan exclusieve en hoogwaardige producten, zoals: mispels, vijgen, baby-peren, gepelde en pitloze druiven, muskaatdruiven, en bollen van meloen en peer. Citrusvruchten. Rode vruchten. Ananas.
Spanje, Campllong
... geeft ons de mogelijkheid om een kwaliteitsproduct aan te bieden waar we zeer trots op zijn. In Spanje bevinden we ons in een leidende positie en zijn we aanwezig in de belangrijkste supermarktketens. Daarnaast exporteren we onze desserts naar meer dan 20 landen in Amerika, Azië en Europa. Wat doen we? Onze ontevreden en ondernemende geest heeft ons ertoe gebracht na te denken over een andere en...
Portfolio (9)