Frankrijk, Auros
...honing 100% pure biologische Schapenjam braam en bosbes Natuurlijke smaken 100% pure Schapenjam zwarte kers 100% pure Schapenjam vanille, kastanje 100% pure Schapenjam bosbes, citroen 100% pure Schapenjam vijg, honing De potten worden hergebruikt als tafelglazen.
Portfolio (31)
Duitsland, Hamburg
... behoudt. Verder wordt het door de voedingsmiddelenindustrie graag gebruikt voor conserven, bakmixen, brood, vleeswaren, fruit- en groenteblikken, vruchtensappen en -nectars, jam en marmelade, evenals in bier en wijn. Producteigenschappen: Glutenvrij, Lactosevrij, Vegan Voedselverpakking: E 301 Productie: Natriumascorbaat wordt synthetisch uit ascorbinezuur vervaardigd.
Italië, Moio Della Civitella
... geplukte olijven, koudgeperst om een olie van de hoogste kwaliteit te garanderen. Rijk aan antioxidanten, heeft onze olie een fruitige en licht pittige smaak, perfect om elk gerecht uit de mediterrane keuken te versterken. •Jam en conserven: Onze jam en conserven worden gemaakt met vers fruit uit Cilento, geplukt en verwerkt met volledige respect voor de traditie. Zonder kunstmatige conserveermiddelen...
Portfolio (16)
... fruit en bovendien complete lijnen en enkele machines voor de productie van fruitpuree, in het bijzonder appels, peren, perziken en abrikozen, die in hun natuurlijke staat kunnen worden behouden of geconcentreerd. We produceren machines voor de productie van jam en conserven. Onze nieuwe productlijn voor het transport en de behandeling van bladgroenten is bijzonder geschikt voor het verwijderen...
Portfolio (6)
...' producten onder zijn eigen merknaam aan. Dankzij een jarenlange ervaring in de import en export, worden onze producten zorgvuldig geselecteerd en geëxporteerd naar 70 landen overal ter wereld. Wij zijn gevestigd in Flevoland, Nederland,en bieden hoogwaardige interne service en een uitgebreide opslagruimte. Dankzij ons internationale netwerk, beheren wij de logistiek van het veld tot aan de klant en garanderen topkwaliteit die aan de internationale eisen voldoet.
Portfolio (117)
Frankrijk, Privas
...Clément Faugier in Privas in Ardèche: productie en commercialisatie van alle producten op basis van marrons sinds 1882: marrons glacés, crèmes de marron de l'Ardèche. Productie en commercialisatie van Marpom's, een mengsel van crème de marrons en appelmoes. Assortiment BIO-producten. Clément Faugier biedt nu ook diepgevroren fruit- en groentepuree aan, diepgevroren natuurmarronpuree in porties, in de vorm van schijven van 8 of 15.
Portfolio (41)
Verenigd Koninkrijk, Tiptree
...Tiptree's Conserven, Marmelades, Gelei, Citroen Curd en Honing. Het fruit dat bij Tiptree wordt gebruikt, kan afkomstig zijn van de eigen boerderijen van het bedrijf, van lokale telers of van vertrouwde buitenlandse bronnen. Wat de bron ook is, Wilkin & Sons zorgt ervoor dat alleen het allerbeste fruit in elk geval wordt gebruikt. Elk afzonderlijk stuk fruit wordt met de hand gesorteerd voordat het de kookpannen bereikt.
Frankrijk, Soreze
... charcuterie, sappen, wijnen en ciders, gedroogd fruit, coulis en conserven, jam, boter, kaas, ijs en yoghurt, brood, pizza's en pasta, olie, gerookte zalm, enzovoort maken. TOM PRESS biedt tal van diensten zoals gratis levering vanaf 110€ in Frankrijk, wereldwijde levering, een niet-tarief klantendienst, een gratis papieren catalogus, 1 jaar bedenktijd en vertaalde sites die het aanbod in het Italiaans...
Portfolio (195)
Nederland, Lottum
Noord-Macedonië, Veles
... onze producten, kunnen we u onze catalogus en monsters sturen, zodat u onze heerlijke conserven en gezouten spreads en desserts kunt proeven, zoals Homestyle Ajvar Geroosterde Paprikaspread Mild of Heet, Zuidelijke Delicatesse Paprika en vele andere Gourmet Voedselproducten. We kunnen ook producten produceren volgens uw specificaties. Ons rijke productassortiment bestaat uit topkwaliteit producten...
Portfolio (8)
Frankrijk, Montpezat D'agenais
BIOLOKLOCK is een bedrijf dat fruit verwerkt dat afkomstig is uit de biologische landbouw. We geven de voorkeur aan lokale aanvoer van onze vruchten en we koken onze jam in een ketel. Sinds 1973 zijn we biologisch en we verwerken onze producten op ambachtelijke wijze om de best mogelijke kwaliteit te bereiken bij de productie van: biologische jam, compotes, puree, gelei, pruimen- en kastanjepasta. Of gedroogd fruit en fruit in siroop.
... 16 ingenieurs, 50 administratieve medewerkers en meer dan 400 productiemedewerkers in ons team, bieden we continu service en distribueren we onze producten met een kwaliteitsservice via 20 regiomanagers en tientallen distributeurs in heel Turkije. In onze stations, die beschikken over eigen R&D en controle-eenheden, kleuren we de belangrijkste maaltijd van de dag met onze geliefde smaken zoals jam...
België, Seneffe
Opgericht in 2007 door de Bakels-groep (sinds 1904), is BAKBEL een Belgische KMO die gespecialiseerd is in de productie van fruitgebaseerde ingrediënten, speciaal ontwikkeld voor de fijne patisserie en ambacht, maar ook voor de horeca. Het assortiment omvat alle soorten technische glazuren (koud, warm, chocolade, spray), hoogwaardige fruitvullingen, waterbasiscrèmes (zonder ei of melk), jam...
Portfolio (9)
Ons bedrijf, dat sinds 1977 in Bursa actief is, produceert en verpakt verschillende snoepwaren zoals jam, halva, Turkse delight, cacao-hazelnootcrème, melasse en tahini.
België, Xhoris
...Productie van traditionele en biologische jam. In 2009 hebben we geïnvesteerd in een nieuw kook systeem dat ons in staat stelt om onze vruchten op lage temperatuur, onder vacuüm, te koken. Deze techniek geeft ons grote stukken fruit en een intense smaak en kleur. De kwaliteit van onze producten en onze exclusieve verpakkingen hebben ons een wereldwijde reputatie opgeleverd. Conventionele jams, biologische jams, light jams, jams zonder toegevoegde suikers. Merken: Purnatur, Vallee de l'Ourthe, L'Ardennaise.
Italië, Trecastagni
Wij zijn een familiebedrijf gevestigd in Trecastagni (CT) op Sicilië, aan de voet van de Etna. Al generaties lang wijden wij ons aan de productie van conserven en specialiteiten, waarbij we alleen de beste lokale ingrediënten gebruiken. Wij geloven in authentieke en hoogwaardige producten, gemaakt met respect voor de traditie en het milieu. Wij selecteren onze grondstoffen zorgvuldig, allemaal afkomstig van lokale en duurzame landbouw. Onze producten worden ambachtelijk verwerkt, zonder conserveermiddelen of kunstmatige additieven, om hun authentieke smaak en voedingswaarde te behouden.
Portfolio (2)
Frankrijk, LE MANS
Wij zijn ambachtslieden - fabrikanten van jam, sorbets, hoorntjes en biologische crêpes sinds 1986. Ook zijn we importeurs van biologische exotische vruchten uit Togo, Kameroen en Burkina Faso, die vervolgens aan groothandels worden verdeeld. Wij verkopen onze verwerkte producten aan winkels en rechtstreeks aan de consument. We kunnen onze producten verzenden naar Frankrijk en Europa. Neem gerust contact met ons op voor monsters en prijzen.
Spanje, Los Corrales De Buelna
Wij produceren en commercialiseren honing uit het noorden van Spanje en andere bijenproducten, zoals pollen, propolis, hydromel..., evenals ambachtelijke jam, met en zonder toegevoegde suiker, waarbij we de grootste zorg besteden aan het productie- en verpakkingsproces. We proberen onze klanten kwaliteit en garantie te bieden, omdat we geloven dat we alleen op deze manier de gewenste groei kunnen...
Portfolio (8)
België, Oudenaarde
Aldia is een fruitverwerkingsbedrijf gespecialiseerd in de productie van geleien, confituren en fruitbereidingen voor toepassingen in de patisserie, institutionele markt en grootkeuken. Producten : confituren extra (gesuikerd), confituren diabetisch (ongesuikerd), fruit moesen gesuikerd, fruit moesen diabetisch, fruitconserven op siroop, fruit conserven diabetisch, fruitbereidingen, bakkerij jams…...
Frankrijk, Coursan En Othe
...LE COMPTOIR des CONFITURES produceert al 21 jaar jam waarvan de specificiteit IS OM DE HELE FRUIT TE BEWAREN TOT HET EINDE VAN DE KOKEN. Dit ambachtelijke bedrijf wordt geleid door Catherine MANOEL, die Meester Ambachtsman is, Kristallen Plaquette van GAULT&MILLAU, Trofee voor Vrouwelijk Ambacht...enz.
Frankrijk, Virazeil
Bekend en erkend om de hoge kwaliteit van zijn in een ketel gekookte jam, zet Lucien GEORGELIN de traditie van de jam uit uw kindertijd voort. Bereid met seizoensgebonden fruit, op het juiste moment geplukt en op een open vuur gekookt in een koperen ketel, hebben onze fruitbereidingen de zo kenmerkende smaak van de jam waarvan alleen onze grootmoeders het recept hadden. Dit is het erfgoed van de jam van Lucien Georgelin. Zijn credo: specialiteiten uit de regio, gezond en gebaseerd op regionale knowhow, met de smaak van vroeger en een vleugje creativiteit.
Portugal, Malveira-Mafra
Het merk MESTRE GOURMET ® - is opgericht met het oog op veeleisende consumenten. We bieden een gevarieerd assortiment ambachtelijke producten, zoals olijfoliën, conserven, jam, zoetigheden, thee, infusies, honing, noten en wijnen. We staan open voor de wederverkoop van onze ambachtelijke producten aan gourmetwinkels, zowel nationaal als internationaal.
Nederland, Helmond
Nederland, Wijchen
Nederland, Breda
Nederland, Utrecht

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play