Frankrijk, Auxerre
...Bouche superbe entrée en bouche ample et caressante. De wijn begint te smelten, fascinerend door de klasse van zijn textuur. Complexe smaken van geconserveerd wit fruit, specerijen. Lange, zachte finale, zonder slappe tonen, met noten van kastanjekonfituur. Accord met wijn: foie gras rauw of micuit, coquilles Saint-Jacques, oesters, harde kazen of blauwe kazen. Œil: kleur goudgeel Nez: intens...
Portfolio (190)
Frankrijk, Lys Haut Layon
...Terroir: Klei-grindachtige bodem op schisten Situatie: Haut layon Vinificatie De alcoholische fermentatie en de rijping worden gedurende een jaar in vaten uitgevoerd. Proeven tussen 10 en 12°C Oog: Geel Neus: Fruitig, compote, abrikozen Mond: Aroma's van gele vruchten en tonen van gekonfijte vruchten Bewaarpotentieel: 5 jaar Evenwicht: Droog Wijn-spijs combinaties: Vis in saus, jakobsschelpen, wit vlees en harde kazen. Lotte à l’américaine, kreeft met room en kip met witte saus. Snoei: Dubbele Guyot Hoogte: 100 tot 120 m...
Portfolio (43)
Polen, Warszawa
...100% Italiaanse olie wordt geproduceerd uit de olijvenvariëteiten Ogliarola en Coratina: deze olie fascineert ons met de kruidige en bittere tonen van Coratina, verzacht door de aanwezigheid van de delicate toets van Ogliarola, die samen een olie creëren met een geur en fruitigheid die intens is als het hart van Apulië. COMBINATIES MET: Het past zeer goed bij bruschetta met tomaat, tonijncarpaccio, salades met porcini, gegrilde radicchio, groentesoepen, eerste gangen met worst, gekookte octopus, rood vlees of wild, en gerijpte harde kazen.
Portfolio (3)
...GRATEN Mod. FAMILY Eénfase- of driefasige motor ROESTVRIJE STAAL ROLGRATER UURPRODUCTIE: Kg 35 Compacte machine met grote prestaties, in staat om granen, harde kazen, koekjes, brood en gedroogd fruit te verwerken. Kan zowel thuis als in kleine winkels worden gebruikt. Een waarlijk klein meesterwerk van mechanica en design, met een interlock op de drukplaat van de grater die in werking treedt na het overschrijden van de veiligheidsdrempel, perfect in overeenstemming met de laatste CE-normen.
Portfolio (8)
Frankrijk, Saint-Etienne
...Harde kaas van ongekookte pasta, gemaakt van gepasteuriseerde koemelk, gerijpt gedurende minimaal 8 weken. Het heeft een gladde en homogene pasta met een gewassen korst, typisch voor raclette. Ideaal voor raclette, maar ook voor het maken van hartige taarten, bladerdeeggerechten, pizza's, en niet te vergeten seizoenssalades en voorgerechten.
Portfolio (187)
Italië, Marciano Della Chiana
...Pecorino Toscano DOP Stagionato is een traditionele kaas, gekenmerkt door een harde pasta gemaakt van gepasteuriseerde schapenmelk, met toevoeging van stremsel en zout. De Pecorino Toscano DOP Stagionato heeft een minimale rijping van 120 dagen en is uitermate geschikt om de gerechten van de Italiaanse traditie te verrijken.
Portfolio (10)
Italië, Codogno
...Grana Padano DOP is een harde, gekookte kaas met een langzame rijping. Het wordt geproduceerd in de Po-vlakte, met rauwe, halfvette melk die net is gemolken en afkomstig is van boerderijen met koeien die vrij zijn van endemische ziekten. Het is een Italiaanse kaas met een Beschermde Oorsprongsbenaming (DOP). Dit betekent dat alle drie de fundamentele fasen van de productieketen: veeteelt...
Portfolio (4)
Italië, San Donaci
...Wijn verkregen uit de vinificatie van Negroamaro-druiven (90%) en Malvasia Nera (10%). Productiegebied: Salento, tussen de provincies Brindisi en Lecce. Rijping in barriques. In de neus komen aroma's naar voren van rijpe rode vruchten en confituren, gekruid met zwarte peper, zoethout, geroosterd en een balsamische noot van de mediterrane maquis. Ideaal bij harde kazen zoals Comté, Gorgonzola, vleeswaren zoals varkensbuik, chorizo, capocollo en gegrild rood vlees.
Portfolio (5)
Frankrijk, Saint Lambert De La Potherie
...De hammes is 190 mm lang en 130 mm hoog. Met deze hammes kunt u snijden met een dikte van 0,2 tot 12 mm. Deze vintage hammes (rood) stelt u in staat om uw hammen, worst en harde kazen te snijden voor mooie presentaties. Optimaliseer de smaak van uw producten met een snijdikte van 0,2 tot 12 mm. Deze worstsnijder is praktisch in gebruik voor verenigingen, snacks en collectieven. Mes: ø195 mm Snijlengte: 190 mm Snijhoogte: 130 mm Snijdikte: 0,2 - 12 mm Vermogen: 150 W / 230 V Afmetingen: L425 x B370 x H340 mm Gewicht: 11,10 kg...
Portfolio (188)
Italië, Sant'ilario D'enza
... dan 40 maanden) en types. Naast de standaard Parmigiano Reggiano produceren we de biologische Parmigiano Reggiano, de gecertificeerde "Prodotto di Montagna" en tenslotte "Solo di Pezzata Rossa Italiana". Onze kaasselectie is breed en divers: onder de meest geliefde DOP's bieden we namelijk Grana Padano en Pecorino Romano aan, en we stellen ook verse kazen voor zoals mozzarella di bufala en...
Italië, Radicofani
De productie van de Cacio di Pienza is een traditie met zeer oude oorsprongen en is van generatie op generatie doorgegeven tot op de dag van vandaag. De melkproducenten hebben zich verenigd in de Cooperativa di Cotignano, waarbij ze de typische methoden van verwerking hebben gebruikt en behouden: de bevoorrading van melk met bijzondere aroma's die het krijgt van kruiden die typisch zijn voor de we...
Portfolio (48)
Italië, Soragna
Sarca, gevestigd in Soragna, houdt zich bezig met Cryovac vacuümverpakkingen, thermogevormde verpakkingen en verpakkingen in folie en zakjes van harde en halfharde kazen zoals Parmigiano Reggiano en Grana Padano. We organiseren transport binnen Italië en naar het buitenland met containerladingen, groepage, assemblages, magazijndiensten en verzendplatformen.
Frankrijk, Creissels
Ontwerper en fabrikant van apparatuur voor de kaasindustrie, Roussel Inox vervaardigt uw apparatuur met constante aandacht voor uw behoeften. Wij beschikken over een solide kennis van uw beroep als kaasmaker, verfijnd bij professionals in Frankrijk en internationaal. Wilt u uw machines vernieuwen, uw productiecapaciteit verhogen, uw werkplaats creëren? Samen definiëren we voor elk apparaat de me...
Portfolio (45)
België, Sint-Andries
Al 85 jaar selecteren wij de beste kazen in heel Europa: AOC-kazen, rauwmelkse kaas, specialiteiten van artisanale kaasmakerijen, exclusieve kaasproducten rechtstreeks van bij de boer, harde - halfharde en zachte kazen,... Met een neus voor kwaliteit en verfijning weten onze kaaskeurders het meest uitgebreide en uitgelezen assortiment van kazen samen te stellen, van Ierland tot Italië...
Italië, Vedelago
...Montegrappa, San Pio X en Neve del Grappa. De kazen, verkregen uit vers melk dat dagelijks van lokale bedrijven wordt ontvangen, worden aan de consument aangeboden in een breed assortiment: hele, halve en kwart vormen, 100, 300 en 400 g met een vast gewicht. HACCP-autocontrolesysteem uitgevoerd en gegarandeerd. De vastberadenheid en het enthousiasme van al onze medewerkers, de professionaliteit van ons personeel, de zorg in productie en rijping, en het vermogen om innovatie te combineren met respect voor traditie, stellen ons in staat om producten van hoge kwaliteit te produceren.
Frankrijk, Montmorot
...Harde kazen AOC Franche-Comté. Morbiers met een gecontroleerde oorsprongsbenaming AOC. Morbiers met een gecontroleerde oorsprongsbenaming AOC. Franse harde kazen Comté AOP of AOC. Onze kazen van koemelk zijn Franse kazen van halfharde en harde kaas. Wij verkopen en exporteren onze geperste kazen, geraspte kaas...
Portfolio (18)
Met een team van tien personen produceert de kaasboerderij van de Gros-Chêne meer dan dertig verschillende kazen op basis van biologische rauwe schapen- en koemelk, en rauwe geitenmelk (biologisch of niet), verzameld van de boerderijen in de regio. Van harde kazen, zachte kazen, geperste kazen, bloeiende kazen, blauwaderkazen tot verse kazen, de ambachtelijke producties voldoen aan alle smaken.
België, Izegem
... in hesp...), Bereide groenten (Wie bereide gerechten zegt, denkt uiteraard aan bereide groenten), Rauwkost, Koude schotels, Italiaanse en Spaanse vleesdelicatessen, Kaas (Kaasplanken, raclette, harde, halfharde, zachte, blauwe, verse, geite- of light kazen). Maar ook sausen, oliën en specerijen, tapas en beleg, pasta, belegde broodjes en verrassingsbrood, dranken, koffie en suiker, brood, confituren en choco's, koekjes, suikervrije producten, zuivel en yoghurt, noten, vijgen, dadels, snoepgoed en ten slotte varia.
Oekraïne, Kurylivka
Onze geiten hebben het hele jaar door toegang tot de wei. Vers gras en hooi van onze weilanden vormen het natuurlijke basisvoer voor onze geiten. En wie goed eet, kan ook veel lekkere melk geven. In onze eigen kaasmakerij produceren we meer dan 20 soorten zachte en harde kazen. Maar onze speciale specialiteit is natuurzeep van geitenboter. We ontvangen graag gasten bij ons. Hier zorgen we voor ervaring en ontspanning. Een bezoek is de moeite waard voor jong en oud! We spreken Duits, Engels en Russisch...
Portfolio (3)
Wit-Rusland, Vysokoe
Griekenland, Arta
België, Brugge
Al 85 jaar selecteren wij de beste kazen in heel Europa: AOC-kazen, rauwmelkse kaas, specialiteiten van artisanale kaasmakerijen, exclusieve kaasproducten rechtstreeks van bij de boer, harde - halfharde en zachte kazen,... Met een neus voor kwaliteit en verfijning weten onze kaaskeurders het meest uitgebreide en uitgelezen assortiment van kazen samen te stellen, van Ierland tot Italië...
Italië, Cosio Valtellino
...Bongetta Formaggi is gespecialiseerd in de rijping en portionering van Italiaanse kazen en meer. Wij kunnen een compleet pakket van kazen leveren: Grana Padano Dop en Parmigiano Reggiano Dop in verschillende rijpingen, porties en geraspte vormen. Veel Italiaanse DOP's: Il Taleggio Dop, Gorgonzola Dop, Asiago DOP, Montasio DOP, Casera DOP, Bitto DOP, Bufala DOP, Pecorino Romano DOP, Fontina DOP, Quartirolo DOP, Zwitserse kazen, harde kazen, zachte kazen, geiten- en schapenkaas, Provoloni, jonge, semi- en supergerijpte melk kazen.
België, Nivelles
De groep Belest is gespecialiseerd in kazen en richt zich op professionals in de horeca (scholen, verzorgingstehuizen, ziekenhuizen, bedrijven, hotels, oliebedrijven, lucht- en spoorwegcatering, pretparken, cateraars,...). Ze bieden verschillende soorten kazen aan: smeltkazen, verse kazen, harde kazen en zachte kazen. En distribueert de volgende merken: Babybel, Maredsous, Chanteneige, Cantafrais, La vache qui rit, Port Salut, Pavé d’Affinois, Boursin, Pik et Croq’, Le Brin, Kiri, Cantadou, Toastinette, Leerdammer, syrtos, Belio,…...
In het hart van de Belgische Ardennen produceert de Biologische Kaasfabriek van Vielsalm heerlijke biologische harde kazen: Waterloo 1815, Waterloo, Ardenner, Campagnard. Naast zijn biologische kazen van koemelk produceert de Biologische Kaasfabriek van Vielsalm ook de heerlijke verse geitenkazen onder het merk ChèvrArdennes.
Italië, Montanaso Lombardo
... volledige melkverwerkingscyclus van ontvangst tot eindproduct, met bijzondere aandacht voor de UHT STERIPLAK-lijnen, yoghurtproductielijnen en kaasproductielijnen voor zachte, harde, filata en ricotta kazen. - Voorbereidings-, meng- en thermische behandelingslijnen voor dranken zoals vruchtensappen, wijn, honing en isotone dranken. - De verwerking van sojamelk. SORDI, een bedrijf dat in staat is om knowhow en geavanceerde technologieën in de voedingssector te bieden, is ook een engineeringbedrijf dat gedeeltelijke of complete turnkey-installaties ontwerpt en realiseert in elke uithoek van de wereld.
België, Vellereille-Les-Brayeux
... is om de regio en de ambachtslieden met wie ze samenwerken te promoten. De producten van het bedrijf bestaan uit bier, brood, paté en kaas. Het bier van de Abdij van Bonne-Espérance wordt volgens traditionele methoden gebrouwen door Brouwerij Lefebvre in Quenast. De kaas (half-harde kaas) wordt ambachtelijk gemaakt van rauwe melk van kwaliteitsvolle AA-koeien. De paté wordt ook volledig ambachtelijk vervaardigd met eersteklas ingrediënten en wordt ter plaatse in de Abdij gemaakt, net als het grijze brood dat op steen wordt gebakken.
Duitsland, Landshut
... halffabricaten tot aan speciale, op maat gemaakte oplossingen. Wij zijn een van de grootste producenten van wei-eiwitpoeder in Duitsland en behoren tot de grootste aanbieders van biologische wei-afgeleiden ter wereld. Daarnaast zijn verse producten zoals yoghurt, boter en room, evenals kazen zoals snij- en harde kaas, mozzarella en edelschimmelkaas, belangrijke pijlers van onze bedrijfsvoering...
Wit-Rusland, Verhnedvinsk
Duitsland, Roggenburg
...De melk hiervoor wordt geleverd door 25 boeren uit de regio, want regionaliteit maakt net als de traditionele productie van hun producten deel uit van de bedrijfsfilosofie van de Landkäserei Herzog. Sinds 2007 worden alle biologische producten onder de merknaam "Roggenburger Bio" aangeboden. Het uitgebreide assortiment omvat verschillende soorten verse, snij- en harde kazen van koemelk en...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play