België, Sint-Andries
Al 85 jaar selecteren wij de beste kazen in heel Europa: AOC-kazen, rauwmelkse kaas, specialiteiten van artisanale kaasmakerijen, exclusieve kaasproducten rechtstreeks van bij de boer, harde - halfharde en zachte kazen,... Met een neus voor kwaliteit en verfijning weten onze kaaskeurders het meest uitgebreide en uitgelezen assortiment van kazen samen te stellen, van Ierland tot Italië...
Met een team van tien personen produceert de kaasboerderij van de Gros-Chêne meer dan dertig verschillende kazen op basis van biologische rauwe schapen- en koemelk, en rauwe geitenmelk (biologisch of niet), verzameld van de boerderijen in de regio. Van harde kazen, zachte kazen, geperste kazen, bloeiende kazen, blauwaderkazen tot verse kazen, de ambachtelijke producties voldoen aan alle smaken.
België, Izegem
... in hesp...), Bereide groenten (Wie bereide gerechten zegt, denkt uiteraard aan bereide groenten), Rauwkost, Koude schotels, Italiaanse en Spaanse vleesdelicatessen, Kaas (Kaasplanken, raclette, harde, halfharde, zachte, blauwe, verse, geite- of light kazen). Maar ook sausen, oliën en specerijen, tapas en beleg, pasta, belegde broodjes en verrassingsbrood, dranken, koffie en suiker, brood, confituren en choco's, koekjes, suikervrije producten, zuivel en yoghurt, noten, vijgen, dadels, snoepgoed en ten slotte varia.
België, Brugge
Al 85 jaar selecteren wij de beste kazen in heel Europa: AOC-kazen, rauwmelkse kaas, specialiteiten van artisanale kaasmakerijen, exclusieve kaasproducten rechtstreeks van bij de boer, harde - halfharde en zachte kazen,... Met een neus voor kwaliteit en verfijning weten onze kaaskeurders het meest uitgebreide en uitgelezen assortiment van kazen samen te stellen, van Ierland tot Italië...
België, Nivelles
De groep Belest is gespecialiseerd in kazen en richt zich op professionals in de horeca (scholen, verzorgingstehuizen, ziekenhuizen, bedrijven, hotels, oliebedrijven, lucht- en spoorwegcatering, pretparken, cateraars,...). Ze bieden verschillende soorten kazen aan: smeltkazen, verse kazen, harde kazen en zachte kazen. En distribueert de volgende merken: Babybel, Maredsous, Chanteneige, Cantafrais, La vache qui rit, Port Salut, Pavé d’Affinois, Boursin, Pik et Croq’, Le Brin, Kiri, Cantadou, Toastinette, Leerdammer, syrtos, Belio,…...
In het hart van de Belgische Ardennen produceert de Biologische Kaasfabriek van Vielsalm heerlijke biologische harde kazen: Waterloo 1815, Waterloo, Ardenner, Campagnard. Naast zijn biologische kazen van koemelk produceert de Biologische Kaasfabriek van Vielsalm ook de heerlijke verse geitenkazen onder het merk ChèvrArdennes.
België, Vellereille-Les-Brayeux
... is om de regio en de ambachtslieden met wie ze samenwerken te promoten. De producten van het bedrijf bestaan uit bier, brood, paté en kaas. Het bier van de Abdij van Bonne-Espérance wordt volgens traditionele methoden gebrouwen door Brouwerij Lefebvre in Quenast. De kaas (half-harde kaas) wordt ambachtelijk gemaakt van rauwe melk van kwaliteitsvolle AA-koeien. De paté wordt ook volledig ambachtelijk vervaardigd met eersteklas ingrediënten en wordt ter plaatse in de Abdij gemaakt, net als het grijze brood dat op steen wordt gebakken.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play