...Druivensoort: 60% Merlot, 40% Cabernet Sauvignon | Kleur: robijnrood, met paarse reflecties en neigend naar granaatkleur bij veroudering | Neus: wijn van grote elegantie. Er zijn fruitige aroma's waarneembaar zoals bosbes en braam, met geroosterde en vanilleachtige tonen van hoge kwaliteit | Smaak: in de mond is hij droog, warm en vol. De tannines zijn voelbaar, maar op een zachte manier dankzij de rijping in barriques. GASTRONOMISCHE COMBINATIES: Uitstekende wijn bij geroosterd vlees, in het bijzonder varkensvlees, lam en geit. Past goed bij wild. Ook een wijn voor contemplatie.
Bijpassende producten
Altropasso
Altropasso
Portfolio (1)
Frankrijk, Soussans
...Mooie donkere jurk, bijna zwart met een licht mandarijnachtige glans. Complexe neus met aroma's van geroosterde amandelen en cacaopoeder. Stevige en genereuze aanval. Elegante en charmante body. Bijna minerale finale verfraaid met een vleugje zoethout, open en bloeiende finale. Wijn die de liefhebber van rijpe wijnen zal verleiden, maar die geduldig kan wachten in de kelder van degene die de wijsheid heeft om te wachten. Onze tips: Decanteer ½ uur voor het serveren; serveertemperatuur 17°C.
Portfolio (7)
Slovenië, Ljubljana
...De wijnmaker: Edi Simčič Regio: Goriška Brda, Slovenië. Alc.: 12,5% vol. Zoetheid: Droog. Oogstjaar: 2017 Volume: 750 ml. Druivenras: Rebula. Oogst: Handmatig plukken. Vinificatie: Iets minder nieuw hout (15 tot 20%) dan bij andere wijnen uit de Premium Line. Verouderingspotentieel: 2020 - 2028. Kenmerken: De neus is tegelijkertijd rijp en jeugdig. Het biedt discrete geroosterde noten en een...
Portfolio (10)
Frankrijk, Geispolsheim
Onze onderneming EDELWEISS GROUP opereert in de voedingsindustrie en biedt u producten van Russische en Armeense oorsprong. Wij bieden ook een grote diversiteit aan andere producten, zoals conserven (auberginecaviar, knoflookpeper, geroosterde groenten, ...), jams en gekonfijt fruit (noten, aardbei, vijg, witte kers, ...), fruitcompotes (kers, kornoelje, perzik, ...), noten, chips en andere...
Portfolio (138)
Italië, Racale
...soepen, paté en sauzen verbouwen. Onze pasta's zijn ook verrijkt met citroen, sinaasappel, inktvisinkt, tomaat, kurkuma en spinazie, waarbij we de traditie respecteren in de meest gevraagde formaten. De formaten zijn trie, sagne incanulate, orecchiette, maccheroni, olijfbladeren, le salentine en anellini. Voor de wijn hebben we de DOC- en IGP-erkenning, naast het feit dat we in sommige categorieën tot de nobele wijnen behoren.
Populaire landen voor deze zoekterm