België, Brussels
...Godiva Chocolatier werd opgericht in 1926 in Brussel en groeide uit tot een van de meest prestigieuze chocolademerken ter wereld. Vandaag gebruiken de Meester Chocolatiers van Godiva hun waardevolle talenten om vernieuwende recepten te creëren met de fijnste ingrediënten. Godiva's weelderige geschenkdozen bevatten verleidelijke smaken, fijne texturen en oogstrelende versieringen.
België, Angreau
...De artisanale chocolatier Druart presenteert een nieuwe "generatie pralines", een "generatie van goede smaak". De pralines van Druart stellen nooit teleur; de grondstoffen waaruit ze zijn samengesteld, komen via regelmatige leveringen van de beste markten. Ze worden gecontroleerd voordat ze in onze productie worden geïntegreerd. Dit is de garantie voor "kwaliteit en versheid" van de Chocolats Druart. Bovendien waarborgt de uitsluiting van alle kleurstoffen of zoetstoffen de rijke smaak van ons assortiment pralines. Wij bieden u een breed scala aan producten.
België, Groot-Bijgaarden
De Delacre © koekjes zijn heerlijke koekjes bereid met de beste ingrediënten op basis van authentieke recepten gemaakt door de Belgische meester-chocolatier Charles Delacre. Een mooie en smakelijke traditie die al meer dan 120 jaar voortduurt. Producten: de assortimenten, de klassiekers (marquisettes, biarritz, matadi, maltao, Russische sigaretten, brazil, zwarte koffie, coustifondant vanille,…), de délichoc, de taarten (natuur, choco of 7 granen), de hartige koekjes (stokken en canasta) en de schtroumpfs.
België, Tienen
... chocolates stelt vandaag 4 soorten producten voor : De merken KC Chocolatier en Cachet bieden u kwaliteitsvolle repen en tabletten alsook een ruime keuze aan pralines. Het gamma Cachet Zonder Toegevoegde Suiker is bedoeld voor diabetici en personen met gezondheidsproblemen. Zo kan iedereen de zachtheid van chocolade proeven. Dankzij onze private label producten kan u de kwaliteit van Kim’s Chocolates onder uw eigen merk uitbrengen.
België, Bruxelles
Als artisanale chocolatier sinds drie generaties, maken we in familieverband een breed scala aan pralines. Een garantie voor kwaliteit in traditie en diversiteit van smaken.
... te bieden; zoals Philippe Geluck, illustrator van de Pychamas, met het beeld van de beroemde Kat, of meer recent Jean-Philippe Darcis, internationaal gerenommeerd chocolatier voor zijn smakelijke model, geïllustreerd met mooie gekleurde macarons. Sinds 1998 ontwerpt en superviseert dit bedrijf, gevestigd in Verviers, België, de productie van een originele en esthetische lijn van nachtkleding...
Frankrijk, Guewenheim
...Kwaliteits-pâtissier, chocolatier & ijsmaker in Guewenheim. De Boutique J2B, gelegen nabij Thann, Masevaux, Mulhouse en Cernay in Haut-Rhin, biedt gebak, chocolade, ijs en banket voor fijnproevers en gourmets.
Turkije, Istanbul
Tatlistan: Het Land van Geluk. Elke smaak wordt hier met zorg en aandacht vervaardigd. Alles wat gemaakt wordt, is handwerk en een waar meesterwerk... Het wordt geproduceerd met de opwinding van het voor de eerste keer doen, maar met de ervaring die de jaren met zich meebrengen. Hier komen ontwerp en smaak samen en vormen ze een heerlijke creatie. In 2010 zijn we dit avontuur begonnen door in Turk...
Frankrijk, Furiani
... verrassende en unieke smaakervaringen beloven. Al meerdere jaren bundelen de zussen Giammertini hun talent en creëren ze het merk Aline Chocolatière. Ze vestigen hun productieatelier en administratieve kantoren in de ambachtelijke zone van FURIANI (Haute Corse). Omringd door een dynamisch en professioneel team, ondersteund door de expertise van meester-chocolatier Jean-Philippe Roy, zijn zij de enigen...
Portfolio (97)
Frankrijk, St Pierre De Lages
CRIOLLO CHOCOLATIER is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en verkoop van chocolade. Het bedrijf produceert een breed scala aan ambachtelijke chocolade van uitstekende kwaliteit.
Frankrijk, Bracieux
Het bedrijf MAX VAUCHE CHOCOLATIER is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van chocoladeproducten. Van de geschiedenis van chocolade tot de proeverij, de chocolaterie Max Vauché staat symbool voor de chocoladecultuur. In 2003 werd Max Vauché Meester Artisan Chocolatier. Sinds 1 augustus 2008 breidt Max Vauché zijn vakmanschap uit door zijn eigen chocolade te produceren. Naast het...
België, Westerlo
Een geboeide chocoladefabrikant. Pralines : roompralines, pralinés, ganaches, truffels, fruit en noten. Chocolade : repen, bouchées, mousse, corina-gebak, caraques. Seizoensartikelen : gedecoreerde pralines, paaseieren, gevulde seizoeneieren, verjaardagstaarten…...
België, Habay-La-Neuve
Geopend sinds februari 2003, en aanvankelijk Théobroma cacao genoemd, blijft Jean Le Chocolatier zich overtreffen om u nieuwe smaken te laten ontdekken... Atelier-winkel waar verschillende tientallen soorten chocolade ambachtelijk worden geproduceerd. Ontdek er interessante mengsels van thee, specerijen, zuidelijke jam en fruit met chocolade.
PIERRE LEDENT CHOCOLATIER is een Belgische ambachtelijke chocolatier die gespecialiseerd is in het maken van pralines en Franse macarons. Zijn lekkernijen zijn beschikbaar in de chocolaterie in Brussel, of je kunt zelfs online bestellen via de website van Pierre Ledent Chocolatier. Hij biedt een breed scala aan keuzes: puur, wit, melk, gevuld, met fruit, met room, enzovoort. Er is voor ieder wat...
Frankrijk, Lyon
Guillaume en zijn team herinterpreteren klassieke patisserieën om verfijnde en luxe producten te creëren en weten zich te onderscheiden van andere patissiers met hun verrassende creaties. Voor uw evenementen, verjaardagen, bruiloften, doopfeesten..., zal de patisserie met plezier op maat gemaakte producten voor u realiseren, die voldoen aan uw verwachtingen, een betaalbare luxe voor alle zoetekauw...
Spanje, BARCELONA
Frankrijk, Terrasson Lavilledieu
BOVETTI, artisanale chocolatier, deelt zijn passie voor chocolade met u. Zijn chocolade is het resultaat van een vakmanschap dat moderniteit en traditie combineert. Hij investeert in een ultra moderne en efficiënte productie-installatie, die het mogelijk maakt om traditioneel ambachtelijk werk te combineren met industriële precisie. Een assortiment van meer dan 150 smaken met fruit, bloemblaadjes, specerijen, zaden...
België, Florenville
Maître chocolatier – chocolaterie. Alles hier wordt bedacht, voorbereid, gecreëerd... krijgt vorm in de transparantie: Transparantie: de achtergronden van de werkplaats. Creatie: hier wordt alles voorgesteld en ontwikkeld. Originaliteit: originele smaken, sublieme desserts... Gedurende het jaar vindt u hier originele ideeën voor uw zakelijke bijeenkomsten, communies, verjaardagen, recepties...
België, Barchon
...Bernard Schonmacker is een ambachtelijke chocolatier. Naast de klassieke chocolades (wit, zwart en praliné) heeft Bernard Schonmacker enkele verrassendere smaken voor u in petto: ganache met gember, met chili, met peperige specerijen, crème met siroop uit Luik, viooltje, roos, lavendel; al deze chocolades zijn bovendien gemaakt van 'puur cacaoboter' bonen. In de Schonmacker winkel vindt u een breed scala aan ambachtelijke producten, maar ook andere specialiteiten zoals koekjes, snoep, koffie, thee, alcoholische dranken,...
Corné Port-Royal... was eerst 'Corné', bij de oprichting door Maurice Corné. Maar het schitterende succes van de chocolaterie gaf de rest van de familie ideeën. Gezien zijn succes begonnen ook zijn broers en zussen met het maken van pralines. Om zich te onderscheiden, besloot de chocolaterie een deeltje aan zijn naam toe te voegen: zo ontstond Corné Port-Royal. Om de smaakpapillen van kenners te v...
België, Schepdaal
Sinds de oprichting in 1978 is ons familiebedrijf “Valentino” uitgegroeid tot één van de beste producenten van handgemaakte Belgische pralines. Vandaag werken we bij Valentino met een 25-tal mensen in ons Chocoladeatelier te Schepdaal, op 5 km van Brussel. Trouw aan de oorspronkelijke kwaliteit en het vakmanschap specialiseren wij ons in het creeëren van leuke en verrassende chocoladegeschenken.
België, Vlezenbeek
De innovatieve luxe chocolatier. Neuhaus is uitgegroeid tot marktleider in de luxechocoladesector in België. De strategie van de groep richt zich op verdere internationale groei. De chocolatier heeft momenteel meer dan 2000 verkooppunten in 50 landen en is één van de enigen die nog steeds in België produceert. Als Hofleverancier viert Neuhaus dit jaar het 100-jarig bestaan van de praline.
België, Gosselies
Chocolatier Belge sinds 1909, Bruyerre produceert meer dan 80 soorten pralines met originele smaken die wereldwijd beroemd zijn. Chocolatier Bruyerre exporteert zijn producten naar meer dan 38 landen, overal in Europa, Japan en Noord-Amerika. Chocolatier Bruyerre staat bekend om de uitzonderlijke kwaliteit van zijn pralines en zijn ambachtelijke hazelnootpraliné, dat volgens een eeuwenoud proces...
Luxeverpakkingen De Coster bvba, uw producent voor al uw chocoladeverpakkingen. Wij produceren een breed gamma van transparante verpakkingen, kartonnen verpakkingen, etiketten en linten, met mogelijkheid tot bedrukking en maatwerk. Met een zeer breed standaardassortiment qua modellen en kleuren richten wij ons hoofdzakelijk op de betere chocolatier. WIJ LEVEREN NIET AAN PARTICULIEREN.
België, Gozée
... producten, rechtstreeks uit de verbeelding van de getalenteerde Meester Chocolatier, geven geboorte aan heerlijke pralinés, ganaches, gianduja... De geuren van specerijen, citrusvruchten, etherische oliën, gezouten boter, karamel, gekonfijte vruchten en andere ingrediënten prikkelen onze zintuigen... We smelten voor de crunch van de hazelnootstukjes, we vallen voor de zachtheid van het met mandarijn...
België, Londerzeel
Ravico is een Belgische producent en exporteur van chocolade en gebak over de hele wereld. Naast de eigen productie van gebak heeft Ravico een samenwerking opgebouwd met partners om een aanvullend programma en service te creëren. Met Sweetpack: een verpakkingsbedrijf dat in staat is om voedingsmiddelen op maat te verpakken, van chocolade tot snoepjes, en Le Chocolatier Manon: chocoladebonbons en pralines van de eerste kwaliteit, die meerdere keren de eerste prijs voor de beste chocolade hebben gewonnen.
Frankrijk, Marssac Sur Tarn
De Chocolats YVES THURIES vertegenwoordigen het vakmanschap van een traditionele Franse chocolatier, Yves Thuriès. De chocolaterie produceert chocolade van pure cacaoboter. Ze maken chocolade tabletten, chocolade geschenken, macarons van chocolade, chocolade hapjes en andere verfijnde chocolade met exclusieve recepten. De chocolade van YVES THURIES is van uitstekende kwaliteit en heeft een uitzonderlijke authenticiteit. Ze worden verkocht in Frankrijk en over de hele wereld.
België, Wijnegem
Droessaert verdeelt meer dan 2000 producten voor brood- en banketbakker, chocolatier, croissanterie en ijsbereider. Alle grondstoffen worden zorgvuldig geselecteerd bij de beste leveranciers om u een optimale kwaliteit te garanderen. ...
Frankrijk, Quiberon
Ontdek de Caramélier®-Chocolatier Henri Le Roux, die behoort tot de beste chocolatiers van Frankrijk en in 1977 in Quiberon de beroemde CBS® (Caramel au Beurre Salé) creëerde, een wonder met een onnavolgbare smaak! Grote chocolatier Henri Le Roux heeft meer dan 80 creaties op zijn naam staan! Hij selecteert de beste cacaobonen en de beste couverture chocolade voor zijn creaties met subtiele...
Frankrijk, SAINT GERMAIN LAVAL
La Boîte En Fer verkoopt verpakkingen voor thee, koffie, cacao, snoep, zeep en geurstoffen, evenals een grote verscheidenheid aan voedselcontainers. La Boîte En Fer zorgt voor de distributie van allerlei soorten versierde blikken die twee keer per jaar vernieuwd worden. Bent u een brander, chocolatier, snoepmaker, of beheert u een decoratiewinkel, cadeauwinkel of geurwinkel? Of bent u...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play