Frankrijk, Boissy Saint Leger
... Île-de-France, en zijn team chocoladebonbons bereiden die maximaal 15 dagen houdbaar zijn. Stéphane Janin, professionele chocolatier gevestigd in Val de Marne en specialist in het maken van chocolade, nodigt u uit om zijn chocoladefabriek te ontdekken terwijl u geniet van heerlijke pralines, pure chocolade, truffels ... Verkoop van ambachtelijke chocolade (chocoladegeschenken, chocoladeassortimenten, chocolade ...) en creatie van gepersonaliseerde chocolade voor bedrijven.
Portfolio (36)
Frankrijk, Montelimar
NOUGAT DIANE DE POYTIERS positioneert zich in het hart van het Franse ambacht, gespecialiseerd in de productie van uitzonderlijke nougats die de geschiedenis en het traditionele vakmanschap van Montélimar vieren, de onbetwiste hoofdstad van nougat. Onze Producten: Wij bieden een scala aan nougats, variërend van de klassieke Nougat de Montélimar, rijk aan amandelen en honing, tot de biologische No...
Portfolio (154)
België, Gent
... chocolade workshop in Gent, kun je jezelf officieel een echte ‘chocolatier’ noemen. Chocolade Workshop Gent Minimaal aantal deelnemers: 15 Maximaal aantal deelnemers: onbeperkt VRAAG VANDAAG NAAST Wat te verwachten van de Chocolade Workshop Als je wilt dat jouw groep een verrukkelijke avond doorbrengt, omringd door de aanblik en geur van de beste Belgische chocolade in Gent, vraag ons dan om...
Portfolio (49)
Frankrijk, Rungis
Specialist in gedroogd fruit sinds 1982, importeert, transformeert en verpakt ons bedrijf PALIMEX de beste kwaliteit gedroogd fruit in onze fabriek gelegen op de MIN van Rungis. ▶ Onze Fabriek op de MIN van Rungis - Tot uw dienst, voor u klaar! In 2020 hebben we een specifieke branding van gedroogd fruit en een kruidenproces ontwikkeld. Beheersing, kwaliteit en innovatie zijn sterke punten die o...
Portfolio (249)
Frankrijk, Saint Orens De Gameville
Bello & Angeli is een ambachtelijke chocolatier gevestigd in Saint-Orens-de-Gameville, in het departement Haute-Garonne. Al onze originele en "huisgemaakte" creaties worden vervaardigd in onze werkplaats nabij Toulouse, waar we de beste chocolade en ingrediënten selecteren. Elke dag produceren we met de grootste ambachtelijke zorg heerlijke creaties, waaronder chocolade, maar ook ijs en sorbets o...
Portfolio (85)
Spanje, La Pobla De Benifassà
...Beide producten zijn gemaakt met natuurlijke truffel uit het Natuurpark van de Tinença de Benifassà, waardoor ze perfect zijn voor liefhebbers van de bergen en vochtige aarde. Het pakket bevat ook de samenwerking van Mario Padial, nationale prijswinnaar en Valenciaanse meester-chocolatier, die zijn zoete vakmanschap heeft bijgedragen aan deze speciale set. Samen vormen ze zonder twijfel een...
Portfolio (6)
Verenigd Koninkrijk, Stroud
...Whitakers is de toonaangevende onafhankelijke chocolatier van het Verenigd Koninkrijk. Een geweldige reeks producten met een uitstekende smaak, geleverd in verschillende verpakkingsformaten, inclusief een stijlvolle selectie van geschenkverpakkingen.
Portfolio (28)
...Heerlijke noten bedekt met donkere chocolade voor een vleugje verwennerij. Biologische donkere chocolade bedekte walnoothelften. Gemaakt door een meester-chocolatier. Beschikbaar in 150g en 250g.
Portfolio (18)
België, Vaux-Sur-Sûre
...Arduenna is een samenwerking aangegaan met Bastognard Pierre Plas, uitgeroepen tot Waalse chocolatier van het jaar 2023 door Gault & Millau. Pierre Plas heeft een wereldprimeur bereikt door Braziliaanse cacaonibs te infuseren met Arduenna gin! Deze subtiele, geraffineerde melange is om met mate van te genieten!
Portfolio (18)
België, Fleurus
Creaplex verkoopt en transformeert kunststof en synthetische materialen en vervaardigt op maat gemaakte producten voor tal van sectoren. We bieden ook een breed scala aan standaardproducten (Taymar®). Het bedrijf, gevestigd in Fleurus (provincie Henegouwen), stelt zijn expertise en technische kennis ter beschikking van zijn klanten om aan hun specifieke wensen te voldoen. Creaplex is gespecialise...
Portfolio (9)
Spanje, Vilafranca Del Penedes (barcelona)
...Onze meester-chocolatier liet zich inspireren door het genie van Gaudí en zijn oorsprong (Reus, bekend om zijn hazelnoten) om deze ambachtelijke bonbons te creëren, waarbij gekarameliseerde hazelnoten worden gecombineerd met de smaak van Catània®-praliné.
Portfolio (7)
België, Vottem (z.i. De Milmort)
Frankrijk, Marseille
... ontworpen voor sieraden, kleding, accessoires, schoenen, evenals voor voedingsproducten van de supermarkt, chocolatier, patissier of cateraar. Deze unieke lijn stelt u in staat om uw klanten een verzorgde en passende presentatie van uw producten te bieden.
Portfolio (1)
Frankrijk, Marseille
Traditioneel recept - Een unieke knowhow Zin in chocolade? Pure chocolade met vijgen en noten, pure chocolade met Amarena-kersen, melkchocolade met marshmallow, witte marmerchocolade met framboos of de huis-specialiteit, de Barre Marseillaise... De Barre Marseillaise ® is een specialiteit van de Chocolatière de Marseille. Een praliné "zonder boter of room" van puur genot, naturel, krokant, op trad...
Portfolio (1)
Frankrijk, Peyruis
La Maison Manon is ontstaan uit de ontmoeting tussen René MANON, imker, en Louis BELLON, patissier. Zo transformeren al meer dan een eeuw de wonderen die door onze regio worden geproduceerd, tot vreugde van alle fijnproevers. De Confiserie-Chocolaterie MANON is gevestigd in Peyruis in de Alpes-de-Haute-Provence (04), in het hart van de Val de Durance, tussen de Provence en de Alpen. 100% ambachtel...
Portfolio (51)
Frankrijk, Vitry Sur Seine
Fabricage van grondstoffen uit cacaobonen voor oorsprong, we maken ook onze praline van de hazelnoot uit Piemonte, fabricage van amandelpasta. Uit de grondstoffen: realiseren we onze eindproducten: assortiment van praline en ganache. Onze andere snoepjes: fruitpasta, nougat, marshmallow worden ook zonder conserveermiddelen of andere additieven gemaakt. We hebben ook producten voor consumenten die...
Portfolio (1)
België, Lokeren
Portfolio (1)
Frankrijk, Bellême
Welkom in de wereld van chocolaterie Bataille, uw chocolatier partner voor uw professionele behoeften. Ons familiebedrijf is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige chocolade, vervaardigd met ingrediënten van superieure kwaliteit, voor veeleisende klanten. Onze vakmanschap en onze passie voor chocolade komen tot uiting in elk van onze creaties. We bieden een breed scala aan chocolade om...
Portfolio (29)
Sinds meer dan 16 jaar zijn wij, chocolaterie Guillaume VINCENT Chocolatier, in dienst van bedrijven en staan wij bekend om onze capaciteit om uitmuntendheid en design te combineren. Een genot voor het oog en de smaakpapillen, wij doen er alles aan om van onze chocoladegeschenken een uitzonderlijk cadeau te maken waar uw klanten of medewerkers met plezier aan terugdenken. Wij personaliseren de...
Frankrijk, Paris
... toegevoegde vetten, behalve die van de cacaoboon. Alle dierlijke vetten zijn dus uitgesloten van de productie van onze chocolade. Onze werkplaatsen zijn uitgerust met traditionele gereedschappen en moderne machines die het onze meester-chocolatier en zijn team mogelijk maken om een product te creëren dat kwaliteit en originaliteit combineert. We hebben een productiegebied in de Oise, aan de rand van...
België, Chiny
Meester-chocolatier François Deremiens heet u van harte welkom. Wij hebben oplossingen op elke schaal om zo goed mogelijk te voldoen aan de verwachtingen van de bedrijfswereld. Bent u groothandelaar of distributeur, dan kunnen wij u een partnerschapsoplossing aanbieden. Indien gewenst, personaliseren wij ook uw geschenken (chocolade, verpakkingen...). Voor meer informatie kunt u onze website raadplegen. Wij helpen u graag met het kosteloos en vrijblijvend bestuderen van uw aanvraag.
Frankrijk, Bagnolet
... betekent kiezen voor kwaliteitspatissiers en authentieke producten, onder een servicecontract geleverd binnen 24 tot 48 uur, in positieve of negatieve koude. Onze waarden: ambachtelijke kwaliteit, ons vak, onze passie. Kévin Bézier, patissier en chocolatier, werkt al 20 jaar in de high-end patisserie. Hij heeft zijn opleiding genoten in prestigieuze instellingen zoals Lutétia, Georges V, de Ritz-Escoffier school en andere gastronomische instellingen in Parijs en Londen. Met zijn ervaring en kwaliteiten ontwikkelt hij in 2010 Pâtisserie Consulti.
Iran, Tehran
... Suiker (poeder) - Dadel Vloeibare Suiker - Dadelzaad Koffie - Dadel Pasta - Dadel Siroop - en Dadel Drank, zijn met zorg en precisie vervaardigd om te voldoen aan de hoogste normen van smaak, textuur en kwaliteit. Of je nu een chocolatier, bakker of voedingsproducent bent, we nodigen je uit om deel uit te maken van onze gemeenschap van gelijkgestemde professionals en de kracht van dadels in jouw...
Portfolio (10)
Duitsland, Winsen
Wij bieden u bijna alles op het gebied van chocolade, van individuele verpakkingen tot machines en installaties. Samen met de Maître-Chocolatier Lothar Buß staan ook de nodige expertise en vaardigheden ter beschikking voor de productie van uw kwaliteitsproducten. Ons leveringsprogramma richt zich op zowel particulieren die plezier hebben in het verwerken van chocolade als op middelgrote productiebedrijven.
Slovenië, Ljubljana
... ondernemers worden geconfronteerd en om technologische oplossingen te bieden om de manier waarop zij hun beste producten maken te verbeteren. Chocologie en technologie. Wij zijn experts in bean-to-bar productie en onze oplossingen zijn gebaseerd op kennis en praktijk. We hebben een chocolatier business school opgezet om de wetenschap van chocolade te verkennen, onze innovaties te testen en mensen te...
Portfolio (7)
Enige artisanale chocolatier die cacao transformeert in de regio PACA! THEOBROMEUR, chocolatier met een hogere opleiding in de agrovoeding, Daniel Eynard transformeert uitsluitend cacao uit Ivoorkust! Hij maakt zijn eigen chocoladelaag! in zijn micro-eenheid in Venelles, Provence! Zwarte en melkchocolade 100% uit Ivoorkust, de enige echte mono-oorsprong en monovarietal van Frankrijk! zonder...
België, Vichte
Sinds vele jaren is Pralibel een gerenommeerde Belgische chocolatier die zich onderscheidt door zijn hoge eisen op het gebied van kwaliteit en innovatie. Ons assortiment omvat een ruime keuze aan heerlijke en unieke pralines voor alle gelegenheden, gewaardeerd door onze klanten over de hele wereld. Onze chocolade is verkrijgbaar in bulk en in gebruiksklare verpakkingen versierd met mooie patronen die het onderscheidende karakter van Pralibel benadrukken. Pralibel heruitvindt de Belgische chocolade.
Frankrijk, Chemillé-En-Anjou
... afvalsortering: vuilnisbakken, asbakken, schoonmaakpunten, desinfectiezuilen... Wij zijn ook betrokken bij de circulaire economie met onze PolyAl by Guéry-lijn: straatmeubilair gemaakt van gerecycleerde melkpakken, met een garantie van 15 jaar! - BAKKEN: Bakondersteuningen voor de voedingsmiddelenindustrie (vormen, complete aanhangwagens en platen). Apparatuur en materialen voor bakkerij-patisserie en voedingssector (collectieve catering, traiteur, chocolatier...): patisserie-trappen, wagens, roosters, bakplaten, anti-aanbakvormen, tin, siliconen, spuitmondjes, frames, ringen, keukengerei...
Portfolio (8)
... - chocolatier - ijsbereider Gretsch Marcel. Mosella is een onmiskenbare bestemming voor uw recepties en feesten: originele bruidstaart voor uw huwelijk, gepersonaliseerde taarten met foto, doop- / communietaarten, baumkuchen. Met ons team zullen we alles in het werk stellen om aan uw wensen te voldoen.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play