Spanje, Llançà
Bedrijf dat zich richt op de verwerking en productie van visproducten. Wij zijn gespecialiseerd in octopus en hebben verschillende formaten gekookte octopus, met sauzen, in carpaccio, en heel. Ook bieden we vis- en zeevruchtensoep, inktvisburgers, en garnalencarpaccio aan. Alle producten zijn vrij van additieven en kunstmatige conserveermiddelen, en kunnen vers of diepgevroren zijn. Wij leveren aan de HORECA en Retail omdat we verschillende formaten en verpakkingen hebben.
Spanje, Barcelona
Brasería in Barcelona. Koken op de grill rond een exclusief product. In restaurant Maria Parilla zetten we in op eenvoudige gastronomie, waarbij de kwaliteit van de grondstoffen voorop staat. Op deze pijlers is het gastronomische aanbod van het restaurant gericht op de grill. Vlees van de hoogste kwaliteit, zoals onze chuletón uit Donosti, en daarnaast zijn er ook de iberische pluma, het speenvark...
Frankrijk, Quimperle
Ontdek de producten, recepten en voedingsadviezen van Bigard, nummer 1 in de vleesindustrie in Frankrijk. Ontdek de producten van Bigard: gehakt, worstjes, carpaccio's, gevulde groenten, merguez... De BIGARD slachthuizen bieden u enkel en vacuüm verpakte vleeswaren van zorgvuldig geselecteerde dieren. Onze commerciële dienst biedt u een persoonlijke benadering en een kwaliteitsservice, ongeacht uw...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play