TRAFILERIE VAVASSORI s.r.l. produceert getrokken draad, verzinkt draad, zwart en wit gekookt draad, glanzend draad, in voorgewogen verpakkingen van 5 kg tot spoelen van 1000 kg, spijkers in alle maten, glanzend, elektrolytisch en warm verzinkt, kunststof gecoat draad in verschillende verpakkingen van 10 meter voor doe-het-zelf tot spoelen voor industrieel gebruik van 500 kg en metalen gaas met losse mazen, zowel verzinkt als kunststof gecoat. Het bedrijf houdt zich ook bezig met de commercialisering van een breed scala aan bouwartikelen.
Frankrijk, Vibraye
Charcuterie FASSIER maakt gebruik van producten die zijn vervaardigd met respect voor de beste charcuterietraditie. Leiders in producten: superieure ham gekookt in Jasnières-wijn, knoflookworst gerookt met beukenhout, superieure gekookte en handgevormde ham, zwarte bloedworst met gebakken uien.
Wij zijn een producent van vleeswaren die op traditionele wijze worden vervaardigd, dat wil zeggen gerookt met beukenhout, gekookt in een ketel en gezouten. Onze worsten bevatten minimaal 90% varkensvlees.
Met meer dan 25 jaar ervaring produceren en verwerken we groenten die in natuurlijk water zijn gekookt zonder toevoeging van conserveermiddelen, waaronder spinazie, snijbiet, raapstelen en wilde kruiden.
Italië, Magenta
Hallo Simao, wij zijn een bedrijf dat actief is in de voedingssector en basisproducten van dieren aanbiedt, zoals verse en bevroren vlees, runderhuid zowel bewerkt als rauw en gekookt, en gezouten runderhuid. Daarnaast leveren wij in China veel andere producten uit verschillende landen.
Varkensvlees (vers, gerijpt, gekookt) lammeren, kippen, konijnen, susianella, porchetta...
Italië, Ragoli
... doel, trouw aan de cultuur en de typische producten van ons land. Mijn passie vertaalt zich ook in klantenservice: op aanvraag bereiding van producten, vleeswaren, vlees dat klaar is om te koken of al gekookt.
... vernieuwd concept van de keuken van Vall d’Aran: kaasfondue met Aran-brood, gegrild vlees, vleeswaren uit het dal, patés, wild en riviervis gekookt op hout, met de klassiekers van de internationale cocktailcultuur en nieuwe creaties die speciaal voor de nieuwe ruimte zijn ontworpen. Het "Dry Snow, Restaurant & Cocktail Bar" brengt ons naar het concept "après ski", warm, omgeven door een grote open haard en met het vuur van de kolen van de keuken in het zicht van de gasten. Een hooggebergte toevluchtsoord in het hart van Arties.
Roemenië, Constanta
... Goedkeuringsnummer F-398 en ook een HACCP-plan. De fabriek is een moderne constructie, internationaal gecertificeerd en heeft aan alle EU-eisen voldaan. Ons product is top schelpenvlees, gekookt en ontdaan van ingewanden, IQF en verpakt in een plastic zak van 10 kg, 2x10 kg in een karton. Leveringsperiode: jaarlijks van augustus tot december.