Duitsland, Heidelberg
...Chipotle-peper heeft een intense, rokerige smaak die onweerstaanbaar doet denken aan barbecuesaus. Deze klassieker uit de Tex-Mex keuken zal een veelheid aan gerechten verbeteren dankzij de zoete smaken van walnoten, hazelnoten en cacao. Gebruik in: sauzen, oliën, azijnen en vinaigrettes, witvis, gevogelte, gegrild vlees, broodproducten, kaas.
Portfolio (74)
Spanje, Molina De Segura
...De roze peper in bulk van Lord Spices Group is een delicate en aromatische specerij, ideaal om uw gerechten te verrijken met een vleugje kleur en smaak. Met meer dan 100 jaar ervaring op de markt bieden wij hoogwaardige roze peper, geproduceerd en gedistribueerd in bulk met een focus op klanttevredenheid. Onze roze peper wordt zorgvuldig verpakt in verschillende formaten, waardoor de versheid en kwaliteit gewaarborgd zijn. Perfect voor gebruik in salades, sauzen en desserts, is de roze peper van Lord Spices Group een elegante aanvulling op uw keuken.
Portfolio (50)
...Kruiden zijn al duizenden jaren een essentieel onderdeel van koken en bakken. Monokruiden zoals peper, paprika of kaneel zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Door de toenemende eisen van consumenten komt vooral de natuurlijkheid in de schijnwerpers te staan. Kruiden zijn natuurproducten die aan deze eisen voldoen en bieden voedselproducenten talloze mogelijkheden. Van vlees- en worstwaren tot bakkerijproducten en innovatieve creaties – met ons kruidenportfolio zijn er geen grenzen aan uw fantasie.
Portfolio (20)
Frankrijk, Castelnaudary
...Het gerecht kan direct in de pot in de magnetron worden verwarmd gedurende 2 minuten op maximale kracht en moet in de pot worden geconsumeerd. Vetten: 2,2 g Waarvan verzadigde vetzuren: 0,5 g Koolhydraten: 5,1 g Waarvan suikers: 3,0 g Eiwitten: 5,6 g Zout: 0,48 g...
Portfolio (56)
Bulgarije, Sofia
...en om het contrast met de zwarte stippen van de peper te vermijden. Witte peper kan worden gebruikt om pittigheid toe te voegen aan marinades voor vlees en groenten, soep, aardappelsalade en roerbakgerechten. Verpakking: 250g, 500g en in bulk...
Portfolio (154)
Nederland, Renkum
...De wilde peper Voatsiperifery uit Madagaskar is een must in de voedingsindustrie om de smaak te verbeteren. De smaak is pittig maar niet heet en het aroma is uniek, wat het een zeer speciaal product maakt. Het is geschikt voor meerdere doeleinden; het wordt inderdaad gebruikt voor het kruiden en sauzen, in de restaurantsector, bij het bereiden van jam en ook in alle voedselverwerking. Wij bieden...
Portfolio (8)
...Afgerond met gerookt jalapeño poeder, geroosterde cacaobonen en een whiskeytoets. - Hela steak peper Kentucky, 850g Voor barbecue en korte braadstukken van alle soorten (vooral voor donkere vleessoorten) gevogelte, gehaktbereidingen, botermengsels, dips, chutneys, sauzen. Zonder toevoegingen die op menu's moeten worden vermeld (volgens §9 van de "Zusatzstoff-Zulassungsverordnung", Duitsland...
Portfolio (91)
Duitsland, Bad Bentheim
... gebruikt is het vooral populair in de Italiaanse en Franse keuken. Basilicum en tomaat is een uitstekende combinatie. Sprenkel daarom eens wat over de tomatensoep. Verder doet dit groene heilige kruid het goed in soepen en sauzen, pesto’s, kaas, vis- en vleesgerechten en salades. Smaakt ook heerlijk op een uitsmijter. Zo laat mogelijk toevoegen is het advies om zoveel mogelijk de smaak te behouden." ...
Portfolio (549)
Frankrijk, Mietesheim
...Verfijnd maar delicaat, deze licht pittige mosterd met de volle smaak van de Espelette-peper is zeer aromatisch. Een echt succes als begeleiding van wit en rood vlees en zelfs vis in papillote. Geweldig om sauzen, vinaigrettes, mayonaises... op te fleuren en om vlees voor de grill mee te bedekken. Ingrediënten: Water, mosterdzaad, azijn, tomatenconcentraat (tomaat, zout, zuurteregelaar: citroenzuur E330), zout, suiker, poeder van Espelette-peper (1,3%), conserveermiddel: natriumbisulfiet. Ook verkrijgbaar in een emmer van 1,1 kg.
Portfolio (80)
Egypte, Egypt And Uk
...Jalapeño Peper Jalapeños worden aanvankelijk groen geoogst en rijpen vervolgens naar rood naarmate ze volwassen worden. Groene Jalapeños: Ze bieden een pittige kick en verfrissende smaak, vaak gebruikt in marinades, sauzen of vers geserveerd bij verschillende gerechten. Rode Jalapeños: Ze hebben een zoetere smaak en een complexer aroma, vaak gebruikt in augurken, gedroogd en gemalen tot chilipoeder.
Portfolio (10)
Frankrijk, Brunoy
... vervolgens in de zon gedroogd totdat deze wit wordt. Deze peper brengt de subtiele en bloemige kant van de bes naar voren, terwijl hij zijn eigen frisheid behoudt. Witte peper uit Madagaskar past perfect bij uw sauzen, vis of wit vlees; en het zal ook een aanwinst zijn voor uw kazen en desserts. Gewicht: 250 g Hoeveelheid: 125 g, 200 g, 250 g, 500 g, 1000 g...
Portfolio (11)
Frankrijk, Levallois Perret
...De hete peper is een kleine, pittige rode peper met een scherpe, licht bittere en zeer aromatische smaak. Gebruik van de Hete Peper in de keuken: Hij past ook goed bij basilicum, fenegriek, venkel, kruidnagel, gember, knoflook, koriander, komijn, marjolein, peterselie, tijm, kaneel en ui. Hij geeft een subtiele smaak aan olijfolie, soepen, sauzen, groentegarnituren, rood vlees, gevogelte en vis... De voordelen van de Hete Peper: Rijk aan vitamine C en A, foliumzuur, kalium en vitamine E.
Portfolio (28)
Martinique, Rivière-Pilote
...De pepermosterd van Penja "De smaken van Maya" voegt een ongeëvenaarde smaak toe aan uw recepten. Een subtiele mix van de karakteristieke peper en de kracht van de mosterd. De peper van Penja is een van de beste pepers ter wereld. Zeer gewaardeerd door topchefs die houden van de smaak, het karakter en de kracht, evenals de houtachtige en muskusachtige tonen. Uitstekend als begeleiding bij uw rode vlees, is het ook perfect voor uw marinades van wit vlees. Vergeet niet om het ook te gebruiken in uw sauzen en vinaigrettes.
Portfolio (31)
...IMRA TOMATENPasta SAUS Als een van de toonaangevende producenten van tomatenpasta in Turkije, bieden wij producten die elke smaak aanspreken, met jarenlange ervaring en betrouwbaarheid. Onze Kwaliteitsbeleid: Van de Natuur naar uw Tafel! Ons bedrijf zorgt ervoor dat we gezonde en heerlijke producten produceren door de meest verse en natuurlijke ingrediënten te gebruiken. In dit zorgvuldige proces...
Portfolio (169)
Frankrijk, Biguglia
Van Corsica afkomstige chef Jean-Michel Querci wil met zijn creaties zijn liefde voor de producten van zijn eiland delen. Als uitvinder van de confituur op basis van Brocciu (verse Corsicaanse kaas), biedt de chef ons een culinaire reis door zijn roots. De lijn "O Mà" is zeer gevarieerd en omvat zowel zoete geneugten (confituurs, smeersels, gearomatiseerde suikers, taarten) als hartige lekkernijen...
Portfolio (68)
Turkije, Istanbul
... maaltijd kan worden geconsumeerd, zoals; vleesgerechten, zeevruchten, vegetarische gerechten, sandwiches, charcuterie en delicatessenproducten. Ook kan het worden gebruikt als een complementaire saus bij elke maaltijd en andere sauzen. Dit product is 100% vegetarisch, vrij van additieven en gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten. Het is gemaakt met honing in plaats van geraffineerde suiker en/of kunstmatige zoetstoffen.
Portfolio (6)
Frankrijk, BRIE
...zout en peper, sommigen kiezen ervoor om het op te fleuren met een snufje cayennepeper. Gebruik van de cheddar saus Aangezien cheddar een van de meest verkochte kazen ter wereld is, is het gebruik van cheddar saus zeer gevarieerd. We vinden het vaak terug in sandwiches zoals hotdogs of hamburgers, maar ook op Mexicaanse gerechten zoals nacho's, taco's en tortilla's.
Portfolio (10)
Duitsland, Lüdenscheid
...Ingrediënten: Paprika, ui, peper, MOSTERDPOEDER, marjolein, komijn, knoflook, peterselie, zeezout Gebruik: Cevapcici, spies, braden, sauzen Gebruik nu ons "Cevapcici-kruiden" als promotiemateriaal of give-away. (Vragen hierover graag per e-mail naar: info@gojundgoj.de) Graag bieden wij u onze producten ook aan als private label, in grootverpakkingen en voor wederverkopers.
Portfolio (23)
Italië, San Pietro Clarenza
...De geur van wilde venkel verrijkt met de smaak van sardines, rozijnen en de geur van saffraan in een dressing van de meest klassieke Siciliaanse keuken om unieke pastagerechten te bereiden. INGREDIËNTEN: Verse wilde venkel min. 80%, verse sardines, ansjovisfilets, rozijnen, PINOLI, extra vierge olijfolie, zonnebloemolie, verse ui, zout, zwarte peper, saffraan. Kan fragmenten van pijnboompit-schalen bevatten. Verpakkingen van: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
Portfolio (8)
Tunesië, Hammam Sousse
...Natuurlijke Heet Cayenne Peper Sauce Barbarian Harissa, 350 gr Glazen Pot Harissa (uitgesproken als hah-ree-suh) is een pittige chilipasta die veel wordt gebruikt in de Noord-Afrikaanse en Midden-Oosterse keuken. De meeste harissa-recepten worden gemaakt met een mix van hete chilipepers, knoflook, olijfolie en specerijen, zoals komijn, koriander en zout. Al onze Sauzen & Salades zijn met de hand...
Portfolio (43)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Het Mexicaanse karakter van deze peper komt volledig tot uiting in hete sauzen en saladedressings. Vooral in de rol die het speelt in de nationale Mexicaanse gerechten van chipotle en guacamole. Deze dikke sauzen kunnen een uitstekende dressing zijn voor warme gerechten, evenals voor sandwich- en pizzasauzen. Gebruik voor Soepen, sauzen, salades, marinades, vleesgerechten, gevogelte en vis, bijgerechten. Smaak Scherp, medium heet Voedingswaarde per 100 gr. Eiwitten (g / 100g)… 12 Vetten (g / 100g)… 17 Koolhydraten (g / 100g)… 33 Energiewaarde (kcal / 100g)… 330...
Portfolio (178)
Frankrijk, Besancon
...IN DE KEUKEN: Met mate doseren... Als je van pittig houdt, voeg het dan aan het begin van de bereiding toe; als je echter alleen een lichte pittigheid wilt, voeg het dan aan het einde van de bereiding toe. Te gebruiken met vlees, vis, sauzen, groentegerechten... DE VOORDELEN Pittige peper stimuleert de spijsvertering, vooral van vetten, en verlicht pijn. Gebruik het met mate om te genieten van de smaakvoordelen!
Portfolio (28)
Zwitserland, Château-D'oex
...« Vooruit met de geit! » Gemberdrank, Citroen met een vleugje Zwitserse peper die de smaakpapillen prikkelt en ananas met een ronde en zachte smaak. Sterk in vers koudgeperst gember. Toegevoegd aan tonic wordt het een heerlijke gemberbier, ook voor uw cocktails, het prikkelt de smaken van uw saladedressings of warme sauzen, marinades en andere recepten die beschikbaar zijn op de receptenpagina...
Portfolio (13)
Frankrijk, Olivet
...Referentie 3317960007527 Houtachtige, frisse, pittige en aangenaam aromatische geur. Zwarte peperbessen worden groen geplukt, vervolgens enkele dagen gefermenteerd en in de zon gedroogd, waardoor ze rimpelen en zwart worden. Peper geeft traditioneel smaak aan alle hartige gerechten. Gebruik bij voorkeur hele korrels om vleesbouillons op smaak te brengen. Om te voorkomen dat de peper zijn aroma verliest en een scherpe smaak aan de bereiding geeft, is het beter om deze aan het einde van de kooktijd toe te voegen. Gebruikstips: sauzen, vlees, eieren, vullingen, patés, groenten...
Portfolio (114)
Turkije, Istanbul
...Pittige Paprikapasta 19kg Ingrediënten: Heet rode peper, zout (maximaal 5% toegevoegd zout in droge stof), citroenzuur, bevat schil en zaden. Netto Gewicht: 19,35 kg Categorieën: Pasta...
Portfolio (1)
Frankrijk, Aix-En-Provence
... (gelijk aan 8/10), is het een peper met karakter, die pittigheid en aromatische kwaliteiten combineert. De Amazoniaanse peper kan geheel worden gebruikt, bijvoorbeeld in een saus, voordat hij wordt verwijderd, of kan worden gemalen en volledig worden opgenomen in uw bereidingen.
Portfolio (10)
Frankrijk, Saint Christol De Rodières
...Ingrediënten: - Mosterdzaad * - Alcoholazijn* - Ongezuiverd zout - 2,5 % Espelette-peperpoeder - Water - *Producten uit de biologische landbouw Gebruikstips: Deze mosterd met Espelette-peper is ideaal om sauzen en vinaigrettes op smaak te brengen. Het is perfect voor het kruiden van vlees en vis. Smeer het op je grillgerechten, braadstukken en lamsbout om ze sappig te houden. Dit product is ook verkrijgbaar in potten van 100 g & 200 g.
Portfolio (132)
Frankrijk, Guérande
...De krachtige smaak uit het Noorden... Een recept overgeleverd door een krijgersvolk rechtstreeks uit Noorwegen. Het Vikingzout verwarmt de smaak van uw gerechten met zijn rokerige tonen, de pittigheid van peper en de kruidige smaak van curry. Het wordt aanbevolen voor soepen, stoofschotels en sauzen in het algemeen. Zowel sterk als delicaat, past de smaak uitstekend bij aardappelen, rijst, roerei en natuurlijk zalm. Op een omelet of een kaas soufflé is het onmisbaar!! SKU:SGV250...
Portfolio (42)
Frankrijk, Saint Romain La Motte
... nootmuskaatpoeder, met een geur van kaneel en peper, zal perfect uw soepen, sauzen en cocktails op smaak brengen. Nootmuskaat heeft een natuurlijke kalmerende eigenschap tegen luchtweglekkage en stimuleert ook uw eetlust. De meest beroemde deugd is de glimlach die het op uw gezicht tovert zodra u het proeft! Netto gewicht: 50 g Oorsprong: Indonesië...
Portfolio (30)
Duitsland, Hamburg
...Categorie: Pimp-Kruiden Een echt goede basis + onze nieuwe Pimp-kruiden = 1001 mogelijkheden voor snelle grill dips en sauzen! Afhankelijk van de gewenste intensiteit 1 - 2 tl door ongeveer 100 ml tomatenketchup roeren, kort laten trekken en genieten. Ook geweldig voor pittige dips op basis van roomkaas of crème fraîche! Ingrediënten: Gerookte paprika (paprika, rook), Delicatessen-paprika, Knoflookpoeder, Cayennepeper, Komijn, Zwarte peper, Piment, Kruidnagel Opmerking voor allergieën: Kan sporen van noten, pinda's, sesam, mosterd en selderij bevatten. Inhoud: 30 g in blikken doos...
Portfolio (24)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play