Bulgarije, Sofia
... vitamines en mineralen, zoals vitamine A en ijzer, onder anderen. Gebruik: de meest populaire zijn de gedroogde paardenbloembladeren voor het maken van thee. Voeg 2 theelepels per kop (250 ml) toe aan kokend water en dek af gedurende 8-10 minuten, afhankelijk van de smaak. Alternatief kunnen ze ook worden gebruikt om kruiden en dressings voor salades te verrijken. Verpakking: 250g, 500g en los.
Portfolio (154)
Oekraïne, Chornomorsk
...Hoogwaardige gedroogde biologische of conventionele paardenbloembladeren voor groothandel Paardenbloembladeren, -bloemen en -wortels zijn allemaal eetbaar. Paardenbloembladeren zijn rijk aan fosfor, calcium en ijzer, bevatten veel eiwitten, wat hun voedingswaarde verhoogt. Alle delen van de paardenbloem kunnen worden gebruikt in de cosmetologie: stelen, bladeren, bloemblaadjes en wortels. En...
Portfolio (46)
Frankrijk, Noyers Sur Jabron
...frambozen-, bramen-, bosbessen-, zwarte bessen-, bittere sinaasappeljam en -gelei,... Safraanjam: peer, abrikoos, mirabelle, Bloemengelei: vlierbloesem, acacia, paardenbloembladeren...
Bijpassende producten
saffraan en rode fruitjam
saffraan en rode fruitjam
Andere Producten
1 gram saffraan
1 gram saffraan
Portfolio (2)