...Iberico varkensvlees ouder dan 10 maanden. Kleine bal van mager vlees, afkomstig van de onderkaak van het hoofd. Stuk niet zwaarder dan 150 gr. De Carrillera van iberico varkensvlees is een heerlijke mager stuk vlees, verkregen uit de onderkaak van het iberico varken ouder dan 10 maanden. Deze snede, met een gewicht van ongeveer 150 gram, valt op door zijn malsheid en diepe smaak, ideaal voor...
Portfolio (15)
Spanje, Guijuelo (salamanca)
...Jamón de bellota Ibérico "50% Raza Ibérica" met een delicate en licht zoute smaak, met een aangename kenmerkende aroma. De kleurnuances variëren van roze tot purperrood in het magere deel en vertoont een glanzend uiterlijk in het vette deel. Zonder twijfel een genot voor de zintuigen dat een uitstekende keuze zal zijn voor elke gelegenheid. Product gesneden met een mes, geserveerd in blisters van 100 g (ongeveer). Product vervaardigd met de achterste extremiteit van volwassen varkens, onderworpen aan het bijbehorende proces van zouten en rijpen.
Italië, Mesoraca
...Prosciutto crudo is een typisch Italiaanse vleeswaren die wordt verkregen door het droog zouten van het achterbeen van het varken, in het bijzonder van dieren die een gewicht van ongeveer 130 kg hebben bereikt. Het vlees wordt zorgvuldig met de hand gemasseerd, wordt bijgesneden om de gewenste vorm te geven en vervolgens gekruid volgens ons oude recept. De droogperiode van de prosciutto...
Portfolio (19)
Spanje, Murcia
...Gegarneerd vleesproduct gemaakt van vlees dat overeenkomt met de spiermassa met bot, poot en hoef van de achterzijde van de halve carcass van het Iberische varken, dat wordt gevoed met granen en natuurlijke hulpbronnen en geschikt is voor menselijke consumptie. Gewicht per stuk, ongeveer 4,5 kg. Gewicht: 3-5 kg...
Portfolio (178)
Italië, Marciano Della Chiana
...Guanciale is een vleeswaren gemaakt van de wang van het varken. Het vlees wordt ongeveer vijf dagen met zout gemasseerd. Peper en chili worden toegevoegd en het wordt op smaak gebracht met rozemarijn en salie om het vlees nog smaakvoller te maken. De rijping, die 60 tot 90 dagen duurt, vindt plaats in omgevingen met een optimaal klimaat en vochtigheid. Het wordt in de keuken gebruikt in verschillende recepten en sauzen: pasta alla carbonara, gricia en amatriciana om de bekendste te noemen.
Portfolio (10)
... bestaat uit weilanden en bossen voor het vee, dat in het wild wordt gehouden, zoals het Podolica-rund en het zwarte varken van Calabrië. De gronden, van kalkhoudende, klei- en zandachtige oorsprong, zijn zeer vruchtbaar omdat ze rijk zijn aan natuurlijke bronnen. Het hele gebied, gezegend met een mediterraan klimaat, met warme en droge zomers en korte, regenachtige winters, biedt de ideale...
Spanje, Fuente De Cantos
... zodat het kan oxideren en al zijn smaak kan ontwikkelen. IBERISCHE HAM De nieuwe regelgeving over Iberische ham, goedgekeurd op 10 januari 2014, maakt deze classificatie mogelijk: Wat betreft het ras: - 100% Iberische Ham: Komt van een varken dat afstamt van 100% Iberische ouders die zijn ingeschreven in het rasregister. - % Iberisch: In dit geval moet het vergezeld gaan van het % van de kruising...
Oostenrijk, Hollabrunn
Wij zijn een slachthuis in Oostenrijk (Neder-Oostenrijk, ongeveer 50 km van Wenen) en slachten ongeveer 5000 varkens per week. Wij bieden alle delen van het varken aan, zowel vers als diepgevroren, evenals ingewanden en vet. Wij exporteren naar de volgende landen: Hongarije, Italië, Rusland, Kazachstan, Polen, Duitsland, Slowakije, enz. Bij interesse kunt u contact met ons opnemen.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play