Turkije, Bursa
Wij produceren azijn met traditionele methoden. We hebben variëteiten van appel, druif, granaatappel, kweepeer, meidoorn, Ginkgo Biloba, sandelhout met gom, kurkuma en jujube. Onze azijnen worden geproduceerd door middel van natuurlijke fermentatie, waardoor er na opening van de fles een witte laag aan de bovenkant kan ontstaan. Deze laag wordt "Azijnmoeder" genoemd en is een laag die de azijn nat...
Portfolio (9)
Duitsland, Bad Bentheim
...Oorsprong en geschiedenis van appelciderazijn Appelazijn, ook bekend als appelcider of appelciderazijn, is een natuurlijk product (sap) gemaakt van gefermenteerde appels. Het wordt al eeuwenlang gebruikt als een effectief conserveermiddel. Meer recentelijk is appelciderazijn populair geworden vanwege de geweldige gezondheidsvoordelen. Productieproces, Oogst of Verwerking van Appelciderazijn De...
Portfolio (549)
...Onze appels, die in onze eigen tuinen worden gekweekt, worden zorgvuldig geoogst in het seizoen en ondergaan een natuurlijke fermentatieproces dat tot een jaar kan duren, voordat ze in azijn veranderen. Nova Vera Natuurlijke Gefermenteerde Appelazijn Wordt gemaakt van 100% fruit, bevat geen pesticiden, is natuurlijk. Bevat geen toegevoegde chemicaliën. Hoe en Waar te Gebruiken? Kan alleen...
Portfolio (6)