Italië, Marmirolo
...W: 290 ÷ 310. Professionele mix van tarwebloem, ideaal voor een pizza met een zeer luchtige en ontwikkelde rand. DOPPIAESSE wordt verkregen door het malen van gedeeltelijk voorgekiemde granen. De aanwezigheid van natuurlijke, gunstige enzymen heeft invloed op de kwaliteit van het deeg: dit resulteert in een lichte en zeer verteerbare pizza. Technisch gezien stelt DOPPIAESSE ons in staat om buitengewone resultaten te behalen met een deeg dat 10% lichter is dan het gemiddelde. 25KG -10KG...
Portfolio (56)
Nederland, Oudeschild
...Type: Allround Meel Fijnheid (%): 100 Verwerkingswijze: Malen Gemaakt Van: Tarwe Additieven: Nee Geen conserveermiddelen, chemicaliën of bleekmiddelen Dit tarwemeel is fijn gemalen Geweldig voor broden, taarten, pizzadeeg en meer Ongeëvenaarde smaak en textuur...
Portfolio (167)
...Tarwebloem is een voedingsproduct dat wordt gemaakt door tarwekorrels te malen. Het heeft aangename smaak eigenschappen en een hoge voedingswaarde. Een van de belangrijkste kenmerken van bloem is gluten; hoe meer gluten er in de bloem zit, hoe beter de bak eigenschappen. Het deeg gemaakt van deze bloem is elastischer, gemakkelijker te kneden en heeft een porositeit, die zo gewaardeerd wordt in de...
Portfolio (24)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play