Portugal, Esposende
... frequent wassen en de agressie van chemische producten (oliën, verven, enz.). Extra Bianca wordt aanbevolen voor het reinigen van handen in processen waar olie, vet en vaste deeltjes zich mengen en stevig aan de huid hechten, zoals: • Automobielwerkplaatsen • Carrosseriewerkplaatsen • Mechanische werkplaatsen • Plaatwerkplaatsen • Ambachtelijke werkplaatsen • Doe-het-zelfzaken, verffabrieken, enz. • Industrieën in het algemeen. REF:CL3118.1RM...
Portfolio (80)
Bulgarije, Sofia
... bekend als voedsel en medicijn. In de hoge middeleeuwen werd het door de Engelsen gebruikt om tonische dranken te bereiden. Gebruik: het is een zeer gewaardeerde specerij voor groentestoofschotels en soepen, vooral die op basis van vis. Voor de bereiding van thee: giet 1-2 theelepels per kop (250 ml) kokend water en laat 5-10 minuten trekken, afhankelijk van de smaak. Voor het koken, kneus het gedroogde levisticum aan het begin van het kookproces voor een langdurigere smaak. Verpakking: 125g, 250g en in bulk...
Portfolio (154)
Duitsland, Bad Zwischenahn
... VOCHTREDUCTIE: Het verminderen van de luchtvochtigheid in de kamer (ontvochtiging) tijdens het douchen, koken of het drogen van was is belangrijk. Dit wordt optimaal gegarandeerd met onze ontvochtiger. GESCHIKT VOOR KAMERS TOT 40m²: Een ontvochtiger is voldoende voor ongeveer 10m² en kan naar wens worden uitgebreid. 4 geïnstalleerde ontvochtigers zijn voldoende voor kamers tot 40m². PRAKTISCH COMPLEET PAKKET: De verpakking bevat 4 ontvochtigerdozen en 4x ontvochtiger navullingen. Het perfecte set voor kamerontvochtiging/luchtontvochtiging.
Portfolio (16)
België, Anderlecht
... used in cosmetics, medicine, cooking, and soaps, and was also used as a fuel for traditional lamps. Olive oil originally came from the Mediterranean, but today it is used worldwide.":"De olie wordt gebruikt in cosmetica, geneeskunde, koken en zeep, en werd ook gebruikt als brandstof voor traditionele lampen. Olijfolie kwam oorspronkelijk uit de Middellandse Zee, maar wordt tegenwoordig wereldwijd...
Italië, Avellino
... menu van barista-goedgekeurde koffiedranken creëren. Koelen & vriezen De gemakkelijke manier om koel te blijven Onze state-of-the-art koelkasten en vriezers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en configuraties om je te helpen voedsel langer vers te houden, gemakkelijker toegang te krijgen tot dagelijkse basisproducten, diepvriesproducten slimmer op te slaan en die vintage fles wijn op de juiste...
Portfolio (9)
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Universele (allround) bloem is een mengsel voor het koken van brood, taarten, dumplings, cakes, muffins en andere glutenvrije producten. Dit product bevat geen gluten. Het product wordt op elke productiefase getest op gluten. Garnec was de eerste in Rusland die het recht kreeg om zijn producten te labelen met het merk "Kruisende Granen". Gewicht: 600 g...
Portfolio (116)
Finland, Turku
...Afbeelding Resultaat Voor Gepureerde Zonnebloemolie Gepureerde Zonnebloemolie Voor Koken Wordt Gescheiden Door Een Logische Interactie Die De Meest Extreme Hoeveelheid Olie Uit Het Zaad Haalt. Verontreinigingen. Oplosbare Toxines Zoals Harsen, Kleurstoffen, Was en Een Aantal Synthetische Stoffen Vermengen Zich Met De Olie Tijdens Het Extractieproces En Blijven In De Laatste Container Van Rauwe...
Portfolio (177)
Frankrijk, Biol
...6084-VEST Koken voor mannen. Korte mouwen. 1 borstzak met penhouder. Enkele rij sluiting met 5 drukknoopjes. Rechthoekige snit. 65 % polyester 35 % katoen. Gewicht: 215 gr/m². Wasbaar op 95°C. Geschikt voor industriële was. Sanfore: Behandeling van katoenstoffen tegen krimpen. Producten gemaakt van verfijnde, onderhoudsvriendelijke stoffen.
Portfolio (187)
Frankrijk, Montreuil
... van nikkel-chroomdraad, ingekapseld in een keramiek bedekt met een glazuur dat een emissierendement van meer dan 96% garandeert. Temperatuur: van 320 tot 755°C Golflengte: 3 tot 10 µm Gebruik: Verwarming door straling (gemiddelde golven) voor: Tunnel drogen, thermoformeren, "blister" verpakking … - Koken of opwarmen van voedsel - Verwarming van metalen onderdelen en gelaagd glas. - Verwijdering van...
Portfolio (47)
ufs.country_names.RU, Moscow
... moeite waard om het 5-10 minuten voor het koken aan elk warm gerecht toe te voegen, en de smaak van bekende producten zal een geheel nieuwe pittige smaak krijgen. Laurier is onmisbaar in sauzen en voor het conserveren van groenten en vlees. Gebruik voor Gebruik in soepen, sauzen, marinades, gerechten van vlees, gevogelte en wild, bakken. Smaak Pittig, bittersweet Voedingswaarde per 100 gr. Eiwitten (g / 100g)… 7,5 Vetten (g / 100g)… 8,5 Koolhydraten (g / 100g)… 49,0 Energiewaarde (kcal / 100g)… 300,0...
Portfolio (178)
...We hebben allemaal wel eens avonden meegemaakt waarop we ons met een kaars moesten verlichten na een stroomuitval. Het gerecht dat je vader aan het bereiden was, stopte met koken, je zus was bezig met haar haar en heeft nu de helft van haar hoofd steil en de andere helft krullend, en je kleine broertje mopperde omdat zijn Fortnite-partij werd afgebroken terwijl hij op het punt stond om Top1 te...
Spanje, Solana Del Pino
... werd gescheiden, werd de overgebleven was, die veel honing bevatte, gewassen met lauw water en werd de overtollige was uitgeknepen. De verkregen aguamiel werd gefilterd en in potten gedaan om gedurende vele uren op een laag vuur te koken. Tijdens het koken werd de honing gereduceerd en werden er stukjes gesuikerde pompoen aan toegevoegd, waardoor er een soort siroop ontstond met zeer natuurlijke stukjes pompoen om andere voedingsmiddelen te zoeten. Het heeft een zwarte kleur, een zeer intense geur en een smaak met zure nuances.
Portfolio (9)
... wonderbaarlijke planten die door soldaten werden beschermd. In de 7e eeuw ontrafelden de Arabieren het geheim van suikerriet en begonnen ze suikerriet te planten in Noord-Afrika en Zuid-Spanje. Ze ontdekten ook hoe ze suikerriet met fruit konden koken en het konden eten. In de 16e eeuw ontdekten de Spaanse ontdekkingsreizigers de vruchten die lange tijd bewaard waren in West-India. Het oudste recept voor...
Portfolio (9)
...Dit is een fornuis-kachel op basis van de dolomiet kleine kachel. Een klein kookplaatje zorgt er soms voor dat je nog onafhankelijker bent van elektriciteit en gas. De dolomiet fornuis verbindt de liefde voor koken met alle eigenschappen van de kachel en brengt het vuur terug naar waar het altijd was - in de keuken.
Portfolio (8)
Frankrijk, Segonzac
...Heer van Segonzac, een vroom man die droomde dat Satan zijn ziel probeerde te verdoemen. In zijn droom zag hij zichzelf in de ketel van de Duivel, maar zijn geloof was zo diep verankerd in zijn ziel dat het de eerste "koken" weerstond. Om zijn doelen te bereiken, was de Duivel gedwongen om het opnieuw te "koken". Toen hij wakker werd, had de Chevalier het idee om de "ziel" van eau-de-vie te...
Portfolio (2)
Oostenrijk, Gerasdorf
...Mijn passie is koken. "Mensen verrassen en gelukkig maken met nieuwe culinaire creaties," vertelt Christian Jeschke. Op een dag maakte ik voor het eerst zelf ketchup voor een barbecue met vrienden. De groep was meteen verliefd op de creatie, die ik alleen met pure honing zonder chemische toevoegingen en bindmiddelen maakte. Al snel ontwikkelde ik verschillende, unieke smaken met ingrediënten...
Portfolio (26)
Frankrijk, Evry-Courcouronnes
... einde van een maaltijd, brengt het leven in en accentueert het karakter van het gerecht. Bevolkt door de Berbers sinds de prehistorie, was het het brandpunt van de opstand tegen de Aghlabiden in de 10e eeuw, wat leidde tot de oprichting van de Fatimiden-dynastie. Tijdens de Ottomaanse periode was het ook de achterbasis van de broers Barbarossa. Bekend om zijn lange zandstranden die contrasteren met een zeer ingesneden kustlijn, de corniche Djijelienne. Beschouwd als een essentieel centrum voor de productie van fruit en groenten in Algerije, onderscheidt het zich vooral in de productie van olijven.
Italië, Verona
.../communicatie als productontwikkeling kan interpreteren. Zijn bijzondere rol draait namelijk om het zijn van account in communicatiebureaus en als chef van een ortocentrische keuken (plant based / 100% plantaardig). “Ik heb mijn leven besteed aan het communiceren van producten totdat ik met overtuiging besloot dat het belangrijk was om te leren koken met de ingrediënten, de essentie en interactie...
Frankrijk, Saint-Ouen L'Aumône
... voor koken dat Albert Dupuy in 1908 het patent op de eerste gasoven met boog indiende, die later het middelpunt zou worden van de La Cornue-fornuizen. Het was opnieuw uit passie voor koken dat zijn zoon André Dupuy vijftig jaar geleden besloot dat La Cornue zich uitsluitend zou wijden aan excellentie en de mooiste fornuizen ter wereld zou vervaardigen. Zo werd in 1964 het eerste superlatieven fornuis...
... geïmplementeerd, ontwikkeld om de productie van Ultragevrieste Gedemineraliseerde Kabeljauw - Klaar om te Koken - te waarborgen. RIBERALVES is actief in meer dan 20 landen en exporteert 40% van zijn productie naar de zogenaamde "Mercado da Saudade", binnen de Portugese gemeenschappen of de Portugese cultuur.
Verenigd Koninkrijk, Paignton
... zijn bezig met nieuwe technologieën om een efficiëntere methode te ontwikkelen. We hebben de infrastructuur om schelpdieren rechtstreeks van onze boten naar het zuiden van Spanje en Portugal op wekelijkse basis te leveren. Toen ik een jonge dekhand was aan boord van een vissersschip in de late jaren '80, droomde ik altijd van het ontwikkelen van wat leek op een inefficiënt transportsysteem! Ik werk...
...Vervolgens zijn we overgestapt op de productie van alle machines die verband houden met de productie van pişmaniye; we hebben machines geproduceerd zoals de Chocolade Coating Machine, de Suiker Koken Machine, de Deeg Bak Machine, de Suiker Bleken Machine en de Pişmaniye en Saray Helvası Trekmachine. We zijn er trots op dat we hebben bijgedragen aan de industrialisatie van de pişmaniye-sector, zowel...
Portfolio (7)
Spanje, Guadalaviar
... overgenomen, waarbij we vleeswaren produceren die uitsluitend afkomstig zijn van wild. Tijdens de tijd van het Romeinse rijk was Botularium de naam van de plaats waar de vleeswaren werden geproduceerd. Dat is de reden waarom Botularium onze merknaam is, samen met de ambachtsman die een aardewerken pot draagt. We zijn blijven evolueren en zijn begonnen met de productie van soepen, crèmes, bouillons, sauzen… Met behoud van dezelfde filosofie: ingrediënten van hoge kwaliteit en traditionele recepten. Bij Botularium zijn we… Smaakambachtslieden.
Verenigd Koninkrijk, Underwood
... koolhydraten moesten afwegen en wat ik kon eten beperkt was (als we toen maar wisten wat we nu weten). Nu eet ik een gezond, uitgebalanceerd dieet dat bestaat uit alles wat ik lekker vind of wil. Hoe ik help Ik werk met ouders die hun voeding willen verbeteren, hun kind willen laten wennen aan vast voedsel of te maken hebben met kieskeurige eters. Ik werk met ouders op de volgende manieren: Koken in uw huis...
België, Harelbeke-Kortrijk
V-ZUG AG is marktleider in Zwitserland op het gebied van huishoudelijke apparatuur. V-ZUG ontwikkelt, produceert en verkoopt hoogwaardige apparatuur voor keuken en wasruimte. Alleen al de marktpositie verplicht V-ZUG tot grote inspanningen. Meer dan 3,5 miljoen apparaten doen hun werk in Zwitserland, d.w.z. in elk tweede Zwitserse huishouden helpt apparatuur van V-ZUG bij het koken, braden, bakken, de vaat doen, de was doen of drogen.
Griekenland, Glyfada
... oorsprong in de huishoudelijke haard. De evolutie van de keuken is verbonden met de ontwikkeling van de kookkunst en technologie. Tot de 18e eeuw was de open haard de enige manier van koken. Hoewel de keuken een kookruimte is, kan het ook het centrum zijn van andere activiteiten, zoals het wassen van kleding. Soms is het ook de woonkamer of de eetkamer van het huis. Keuken van de kantine.Het...
Duitsland, Berlin
... ontwikkelingskosten en ze zijn zeker van de hoogste kwaliteit en de getuigenissen die ze hebben... Een half jaar later was ik weer terug in de praktijk. En?? NIETS was veranderd!! Mijn dokter glimlachte gewoon en zei: "Het is gewoon heel moeilijk om goede producten te vinden, de meeste laten ze in China maken. Je had dat beter moeten onderzoeken." Geweldig! Ik voelde me beschaamd en klassiek...
Duitsland, Mannheim
... transparant, omdat de totale prijs en de omvang van de dienst voor de boeking duidelijk zijn. Zodra je een privékok boekt, begint het plezier pas echt. Bespaar jezelf de reis naar de supermarkt, de tijd in de keuken en de afwas. Breng je tijd thuis door in een privé sfeer en geniet van het culinaire belevenismoment met je gasten. Koken is jouw passie die je graag met anderen deelt? Dan ben je hier aan het juiste adres! Het maakt niet uit waar je vandaan komt of welke professionele kwalificatie je hebt. Met PeopleEat heb je de mogelijkheid om je eigen culinaire creaties met mensen te delen.
Tsjechië, Divišov
Ons verhaal Het was in 2011 dat we enthousiast aan de reis begonnen die onze droom werkelijkheid zou maken. Het begon allemaal met hummus! Na herhaaldelijk het Midden-Oosten te hebben bezocht en bezweken te zijn voor de aantrekkingskracht van de lokale sfeer, volks- en voedseltradities, de lokale cultuur te verkennen en de nationale keuken te proeven, begon een idee grip te krijgen op Štěpán: Ik...
België, Jette
Als pionier vernieuwt Siemens zich voortdurend met nieuwe technologieën, een constante zoektocht naar verbetering van de energieprestaties en een uitgesproken gevoel voor esthetiek, wat de wereldwijde populariteit van zijn producten verklaart. Koken Ovens Stoomovens Kookplaten Magnetrons Afzuigkappen Warmhoudlades Vrijstaande fornuizen Linnenzorg Wasmachines...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play