Italië, Imperia
...Klassieke saus uit de Mediterrane traditie, smakelijk en vers. Een authentieke Italiaanse saus op basis van tomaten, smakelijke ontpitte Taggiasca-olijven, wortelen, selderij, kappertjes, uien en basilicum. Alle Italiaanse karakter, in een combinatie die de meest gepassioneerde van de Mediterrane tradities weerspiegelt. Productlabel In de 'Bijlagen' vindt u het label met de voedingsgegevens en...
Portfolio (44)
Duitsland, Nürnberg
... bronzen matrijs-extrusie, wat zorgt voor een ruwe oppervlakte die de saus beter vasthoudt. Dit resulteert in een heerlijke en authentieke pasta-ervaring. Barilla Pasta is verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, waaronder spaghetti, penne, fusilli en nog veel meer, en speelt in op verschillende culinaire voorkeuren. Het is een veelzijdig ingrediënt dat in talloze recepten kan worden gebruikt, van klassieke Italiaanse gerechten tot innovatieve creaties. Of je nu voor jezelf kookt of een diner organiseert, Barilla Pasta garandeert een bevredigende en aangename maaltijd.
Portfolio (186)
Italië, MILANO
... maakt met tomaten die zijn voortgekomen uit Heinz-zaden. De Heinz Seeds hebben de geschiedenis van Heinz ketchup en de goede tomaten zonder conserveermiddelen en kleurstoffen, die in de zon zijn gerijpt, gevormd. Een perfecte saus voor burgers, sandwiches en tempura en voor alle lekkere momenten. Heinz, een van de meest geliefde en iconische merken ter wereld, heeft zijn 150e verjaardag gevierd met...
Portfolio (229)
...Vis Saus Gourmet Of het nu klassieke vissaus, dille saus of een verfijnde saffraansaus is, met onze Vis Saus Gourmet zit je altijd goed. Eenvoudig in gebruik. Zonder toevoegingen die op menu's in Duitsland moeten worden vermeld (volgens § 9 "Zusatzstoff-Zulassungsverordnung", Duitsland). Hela. Wij zijn uw competente partner voor smaak en moderne functionele systemen voor vleesverwerking, HoReCa...
Portfolio (91)
Griekenland, Corinth
...Een innovatieve combinatie van escargots en een klassieke mediterrane saus met basilicum. Meng de saus gewoon met elke soort pasta, rijst of quinoa. Je kunt het ook toevoegen aan een couscoussalade of het op een sandwich smeren. Klaar om te gebruiken, gewoon opwarmen en genieten!
Portfolio (8)
Frankrijk, Cournon D'auvergne
Sinds juli 2017 bedenkt en bereidt CLAC, de Lokale Ambachtelijke en Creatieve Conserverie, biologische conserven met lokale ingrediënten van een vijftiental partnerboerderijen en -bedrijven uit de Auvergne. In overeenstemming met onze 3 pijlers, de BIO, de LOKAAL en het ARTISANAT, werken we met verse ingrediënten, geplukt op volle rijpheid om u smakelijke en 100% originele recepten aan te bieden.
Portfolio (37)
Duitsland, Hamburg
...Wij presenteren u Barilla Sugo Pomodoro 400 g – een heerlijke klassieke tomatensaus die belooft uw culinaire ervaring naar een nieuw niveau te tillen. Deze rijke en romige saus wordt gemaakt van de beste Italiaanse tomaten en levert een authentieke smaak die de essentie van de traditionele Italiaanse keuken vastlegt. Barilla Sugo Pomodoro is een perfecte mix van zorgvuldig geselecteerde rijpe...
Portfolio (180)
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... mayonaise 2 eetlepels Griekse yoghurt 3 eetlepels tomatenketchup 1 theelepel mierikswortelcrème 1 theelepel Worcestershire-saus Cayennepeper Limoensap Zout Meng alle ingrediënten om de saus te maken en zeef het in een slagroomspuit. Laad het met een N2O-slagroompatroon en schud krachtig. Verwijder het slagroompatroon en plaats de dop stevig. Koel het gedurende 15 minuten. Ondertussen, snijd het grootste deel van de garnalen in stukjes, laat er slechts 45 voor de presentatie over.
Portfolio (241)
Italië, San Pietro Clarenza
...De geur van wilde venkel verrijkt met de smaak van sardines, rozijnen en de geur van saffraan in een dressing van de meest klassieke Siciliaanse keuken om unieke pastagerechten te bereiden. INGREDIËNTEN: Verse wilde venkel min. 80%, verse sardines, ansjovisfilets, rozijnen, PINOLI, extra vierge olijfolie, zonnebloemolie, verse ui, zout, zwarte peper, saffraan. Kan fragmenten van pijnboompit-schalen bevatten. Verpakkingen van: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
Portfolio (8)
Slovenië, Krmelj
... natuurlijke ingrediënten, zijn deze spaghetti-noedels een feest voor de zintuigen. Of je ze nu combineert met een klassieke marinara-saus, mengt in een biet-geïnfuseerde pesto, of mengt met een romige spinazie- en knoflooksaus, deze kleurrijke spaghetti-strengen brengen een explosie van smaak en visuele aantrekkingskracht naar je pastagerechten. Bovendien zijn ze, net als al onze producten...
Portfolio (31)
Italië, Barrafranca
...Clizia is onze delicate groentemayonaise gemaakt met Siciliaanse amandelen. Amandel is de protagonist van een heerlijke zachte en delicate crème, als alternatief voor de klassieke mayonaise. De geur van onze Siciliaanse amandelen en de intense smaak van de extra vergine olijfolie van onze olijven komen samen in de herinterpretatie van de beroemde saus in een vegan-vriendelijk stijl.
Portfolio (10)
Frankrijk, Grigny
...Deze bearnaisesaus blinkt uit door zijn rijke smaak. Een harmonieuze balans tussen azijn met dragon en een boeket van fijne kruiden (dragon, kervel en sjalotten) is essentieel voor deze saus. Bereid zonder eieren en met plantaardige olie, is het een lichtere en gezondere optie dan de klassieke bearnaisesaus. Deze bearnaise biedt de chef een rijke, smakelijke en kosteneffectieve alternatieve keuze ten opzichte van de traditionele bearnaisesaus. VERPAKKING: 6 x 1 kg = 6 kg...
Portfolio (93)
Frankrijk, Roubia
...aroma's van witte vruchten. Mond Vol, subtiele tonen van exotisch fruit, vanilletonen, vette tannines, soepel, licht mineraal, gestructureerd lichaam, goede intensiteit, goede persistentie. Gerechten & wijncombinaties Carpaccio van Sint-Jakobsschelpen, Kreeft, Kaviaar, Rugfilet van kabeljauw, Vis in witte saus Serveertemperatuur: 10° - 12° Kleur: Wit Druivenras: Clairette, Grenache blanc, Marsanne, Roussanne, Ugni blanc Alcohol: 13% Inhoud: 75 cl (Fles)...
Portfolio (28)
Spanje, Murcia
...Espinaler saus-gearomatiseerde chips zijn de perfecte combinatie van de buitengewone klassieke aardappel van Espinaler met de smaak van de legendarische Espinaler Saus (perfect voor voorgerechten). De chips met Espinaler saus smaak zijn vervaardigd met goed geteelde en geselecteerde aardappelen op 1000 meter hoogte, in de regio Soria (Spanje); 100% olijfolie en een lage hoeveelheid zout. Gewicht: 0,125 gr...
Portfolio (178)
...GEMARINEERDE ANCHOVIES: Versterkt met een mix van zonnebloemolie, azijn, hete pepersaus en zout. Een van de meest klassieke maar geliefde zeevruchten, ansjovis wordt gepresenteerd in gemarineerde vorm en brengt zijn unieke smaak naar uw tafels.
Portfolio (5)
...Onze traditionele tomatensaus wordt geproduceerd met verse, rijpe tomaten, met een sterke en passionele karakter, natuurlijk geteeld zonder het gebruik van pesticiden en chemische meststoffen, zodat we een saus krijgen met een heldere rode kleur, een zachte, romige en fluweelachtige textuur, die een klassieke en traditionele smaak behoudt die typisch is voor het Middellandse Zeegebied. Netto gewicht 680 gr.
Portfolio (10)
Italië, S. Giovanni La Punta
... (VERSCHILLENDE MAATEN), VAU LE VANT, DROGE BIGNE’S EN NOG VEEL MEER. EN NOG EEN UITGEBREIDE GAMMA VAN TYPISCHE SICILIAANSE BEVRIEZINGSPRODUCTEN, WAARONDER: ARANCINI (MEER DAN 15 SMAKEN: MET SAUS, MET PISTACHE, MET AUBERGINEN, MET ZALM, MET KIP EN NOG VEEL MEER), CIPOLLINE, CARTOCCIATE. OP AANVRAAG ELK TYPE KOEKJES.
Portfolio (1)
... CHIACCHIERE VOOR CARNAVAL, DE DUIFJES EN LAMMETJES VAN PASTA REALE VOOR PASEN, DE KOEKJES VAN DE OVERLEDEN EN DE PANETTONI VOOR KERST). BARBAGALLO DOLCIARIA IS OOK EEN BEDRIJF DAT ANDERE TRADITIONELE SICILIAANSE SNOEPPRODUCTEN DISTRIBUTEERT, HALFFABRIKAATEN VOOR PATISSERIE EN EEN UITGESTREKT ASSORTIMENT VAN TYPISCHE SICILIAANSE BEVROREN PRODUCTEN, WAARONDER: ARANCINI (MEER DAN 15 SMAKEN: MET SAUS, MET...
Italië, S. Giovanni La Punta
... MAATEN), VAU LE VANT, DROGE BIGNE’ EN NOG VEEL MEER. EN NOG EEN UITGESTREKTE GAMMA VAN TYPISCHE SICILIAANSE BEVRIEZINGSPRODUCTEN, WAARONDER: ARANCINI (MEER DAN 15 SMAKEN: MET SAUS, PISTACHE, AUBERGINEN, ZALM, KIP EN NOG VEEL MEER), CIPOLETTEN, CARTOCCIATE EN VEEL MEER.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play