België, Heppignies
... van de producten vooropstellen, net als de inventiviteit en innovatie die essentieel zijn voor onze nieuwe producten, ontworpen om te verleiden. Want de culinaire voorkeuren van uw klanten veranderen ook. Het is dus essentieel om deze evolutie te anticiperen! Bij FOOD PARTNERS CO zijn het dus de producten die het verschil maken... Neem snel contact met ons op om uw project te bespreken.
Portfolio (12)
Italië, Orbassano
...De parmigiana di melanzane is een klassiek gerecht uit Zuid-Italië, gemaakt met lagen gefrituurde en gebakken aubergines, tomatensaus en mozzarella kaas. Het is al gekookt en klaar om op te warmen, waardoor het een heerlijke en handige maaltijd is.
Portfolio (57)
België, Flemalle
... onder grote gerenommeerde groepen, die onze margarines of vetten in hun recepten integreren. Van incorporatiemargarine (sauzen, kant-en-klaar gerechten) tot meer gespecialiseerde margarines, waarvan we trouwens onze specialiteit hebben gemaakt (croissant/deegwaren), alle sectoren van de voedingsindustrie zijn gedekt. In de meeste gevallen voldoen we aan de specifieke wensen van onze klanten (lastenboek, samenstelling, proces, ...) en bieden we "de" maatwerkoplossing aan.
Portfolio (3)
Frankrijk, Torcy Le Petit
...Zoekt u eenvoudige mixes en premixes om de kwaliteit en consistentie van uw eindproducten te waarborgen? Wilt u uw aanbod uitbreiden met nieuwe producten die rijk zijn aan smaken en kleuren? Wilt u een mix of premix creëren die voldoet aan specifieke sensorische criteria om u te onderscheiden op uw markt?
Portfolio (18)
Inmiddels in de 3e generatie produceren wij volgens de modernste ecologische aspecten op de vruchtbaarste laagvlakte van Oostenrijk, het Marchfeld, grote hoeveelheden hoogwaardige groenteproducten, zowel in BIO als in conventionele kwaliteit, met Globalgap-norm. Door de oprichting van de LandesproduktenhandelsGesmbH vermarkten wij niet alleen onze eigen groenteproducten, maar ook kwaliteitsgroente...
Portfolio (11)
Frankrijk, Krautergersheim
...Gepasteuriseerde rauwe zuurkool voor een betere conservering Prijs(en): €5/kg voor twee dozen van 6x1kg geleverd. €5,70/kg voor drie dozen van 6x1kg geleverd.
Portfolio (11)
Hongarije, Budapest
... roerbakgerechten, is er voor elk wat wils en voor elke dieetvoorkeur. Deze maaltijden zijn perfect voor wie wil genieten van een huisgemaakte maaltijd zonder de rompslomp van zelf koken. Naast hun gemak zijn gekookte bevroren maaltijden ook een geweldige manier om een uitgebalanceerd dieet te behouden. Ze worden vaak gemaakt met hoogwaardige ingrediënten en zorgvuldig geporioneerd om een voedzame en bevredigende maaltijd te bieden. Of je nu op zoek bent naar een snelle lunch of een stevige avondmaaltijd, gekookte bevroren en kant-en-klare maaltijden zijn een heerlijke en handige optie.
Portfolio (59)
Frankrijk, Marseille
... kant-en-klaar maaltijden zijn zorgvuldig geselecteerd om uitzonderlijke kwaliteit en smaak te bieden. Of u nu op zoek bent naar gerechten voor een speciale gelegenheid of voor dagelijks gebruik, ons assortiment kant-en-klaar maaltijden zal aan uw verwachtingen voldoen. Vertrouw op onze expertise om u hoogwaardige kant-en-klaar maaltijden te leveren, afgestemd op uw behoeften en voorkeuren.
Portfolio (8)
...De industrie vraagt voortdurend om innovatieve producten. Vooral de sector van kant-en-klare producten en convenience vereist steeds nieuwe ideeën. Naast de gangbare kruidenextracten hebben we ook een uitgebreid assortiment voor exotischere gerechten.
Portfolio (8)
Frankrijk, Auray
...marketing- en milieueisen van hun klanten. Hoewel maatwerk voedselverpakking hun core business is, beschikken PLASTOBREIZ en PLASTOLOIR ook over een breed scala aan recycleerbare voedselverpakkingen die bestemd zijn voor vacuüm- en gasverpakkingsprocessen (MAP) of skinverpakking, evenals voor diepvriezen en/of thermische behandeling. Een unieke contactpersoon luistert naar u en begeleidt u...
Portfolio (384)
Nederland, Nuenen
...Unagi is het Japanse woord voor zoetwater paling. Deze wordt al meer dan 5.000 jaar in Japan gegeten en is dan ook een essentieel onderdeel van de cultuur én keuken. De Unagi wordt geroosterd of gegrild en voorzien van een zoete marinade op basis van soja. Onze Unagi wordt opgekweekt in China en Taiwan. Hierna marineren we de paling in de zoete Kabayaki sojamarinade .De zoetwaterpaling wordt geleverd in butterfly filets, met 20% Kabayaki saus. Gebruik de Unagi bijvoorbeeld als topping voor unagi sushi (nigiri of tamaki) of in een bowl. ...
Portfolio (8)
... wereld en wij leveren u de beste Thaise convenience op de Duitse voedselmarkt. Kant-en-klare maaltijden, hoge convenience, Aziatische gerechten, diepvriesproducten, verse producten verpakt onder beschermende atmosfeer,...
Portfolio (10)
Duitsland, Dietenheim
... betrekking tot houdbaarheid en het waarborgen van de authentieke smaak en aroma's, evenals de bereidingsmethoden. Onze menu schalen zijn onder de volgende merknamen bekend en worden vervaardigd uit verschillende materialen: VITESSA® CPET-schalen Temperatuurbestendig van -40 tot +180 °C, tot +220 °C op aanvraag Toepassingsgebieden: Voor kant-en-klaar maaltijden in koeling of diepvries, evenals gepasteuriseerde gerechten Bereiding in de conventionele oven, heteluchtoven of in de magnetron VITESSA® APET-schalen Temperatuurbestendig van -40 °C tot +70 °C...
Portfolio (7)
...Soluzioni Alimentari produceert en verkoopt aan distributeurs: supermarkten, grootverbruik, apotheken en gespecialiseerde winkels kant-en-klare glutenvrije hoofdgerechten, piadina's, brood en pizzabodems zonder gluten. De kant-en-klare gerechten voldoen aan de ingrediënten en procedures in de bereiding voor coeliakiepatiënten en intoleranten. De glutenloze lasagne is voorgekookt en is direct klaar om te eten met een snelle bereiding van 2 minuten in de magnetron of met 15 minuten in de traditionele oven.
Portfolio (3)
Verenigd Koninkrijk, Bristol
...Machine voor het invoegen van een schaal of pot in een voorgeplakte sleeve - snelheid tot 75 sleeves per minuut. Geschikt voor kant-en-klaar maaltijden of verse producten.
Portfolio (8)
Oekraïne, Pervomaysky
...Heerlijke erwtengriezel voor het ontbijt, stevige soep voor de lunch en een gezonde bijgerecht voor het diner. Dit alles kan worden bereid van gehakte TERRA-erwten. De granen die wij op uw tafel aanbieden, zijn gemaakt van hoogwaardige erwtvariëteiten. Onze erwtengriezel is niet alleen nuttig. Het is eenvoudig en handig om te bereiden. De verpakking bevat vijf hittebestendige zakjes met pure granen. Om een kant-en-klaar gerecht te krijgen, moet de kookzak in kokend water worden ondergedompeld. In 30-40 minuten is de heerlijke gries klaar, en de gerechten blijven schoon.
Portfolio (123)
...Naast onze foie gras bieden wij een breed scala aan bereide gerechten aan. Gevarieerd, onze bereide gerechten vertegenwoordigen het vakmanschap van onze regio, het zuidwesten. Ontdek: Alicuit, eendenconfit, zonovergoten parelhoen, cassoulet met confit eendenpootjes, haan in wijn, salmis van houtduif.
Portfolio (4)
...Liebig is de marktleider in kant-en-klare soep in Frankrijk en wijdt zijn culinaire knowhow aan het bereiden van heerlijke en hoogwaardige soepen voor jou. Wat het seizoen, het moment of de gelegenheid ook is, je vindt altijd de soep die je zal bevallen. In België biedt Liebig DéliSoup een compleet assortiment soepen vol met groente-gezondheid. Wat is er handiger dan een voedzame kom soep als lunch of diner? Liebig bouillonblokjes geven een extra smaak aan de zelfgemaakte gerechten en soepen van Belgische consumenten.
Portfolio (16)
Frankrijk, La Jaille Yvon
...Onze MCÖ-soja-eiwitten zijn ontworpen om u te laten profiteren van onze expertise, maar ook om onze creaties en receptideeën rechtstreeks uit onze voorbereidingskeuken met u te delen. Onze HéÖ-granules zijn verkrijgbaar in verschillende smaken, waaronder Kip, Chorizo, Merguez, Schaaldieren en in diverse maten: Of het nu gaat om bolognese, gratin of andere gerechten, alle granules zijn klaar om...
Portfolio (5)
Italië, San Bonifacio
...Lijn van kant-en-klare veganistische gerechten. Gewoon verwarmen in de magnetron, oven of au bain-marie, en binnen enkele minuten kunt u genieten van een gezond, veganistisch gerecht, vrij van kleurstoffen, conserveermiddelen en palmolie. Praktisch en handig.
Portfolio (1)
Frankrijk, Soreze
TOM PRESS biedt professionals al het materiaal voor conservering, voedselverwerking en koken: N°1 voor liefhebbers van zelfgemaakt. TOM PRESS ontwerpt en distribueert meer dan 5.000 referenties van materialen en producten voor conservering, koken en voedselverwerking. Met dit materiaal kunt u fruit en groenten, vlees en vis, zuivelproducten, granen produceren en verwerken, en zelf uw charcuteri...
Portfolio (195)
België, Mont-Saint-Guibert
Italië, Controguerra
... eenvoudige goedheid van de saus maken deze producten ongeëvenaard en gewaardeerd door veel consumenten. De consument hoeft alleen de pasta of rijst apart te koken en zodra deze klaar is, "stir fried" in dezelfde pan met de Condipresto-saus die je ondertussen hebt verwarmd en voorbereid, "klaar" in een paar minuten. Er is niet meer te zeggen, want de saus is in wezen klaar met al zijn ingrediënten...
Portfolio (4)
Frankrijk, Saint-Etienne
CENTRALE D, gevestigd in Saint-Etienne, is een voedingsgroothandel voor professionals en particulieren. CENTRALE D biedt u een breed scala aan voedingsproducten en verpakkingen, zowel voor professionals als voor particulieren. Bij CENTRALE D vindt u een compleet assortiment voedingsproducten: - in onze Espaces Frais: kazen, zuivelproducten, fruit en groenten, vlees en vis, vleeswaren, zeevruchte...
Portfolio (187)
Frankrijk, Bréal-Sous-Montfort
...De lijn "Culinaire Extracten SIGN’NATURE®" is een totaal innovatieve collectie van natuurlijke extracten waarvan de grondstoffen zorgvuldig zijn geselecteerd, bereid en gereduceerd volgens een exclusief industrieel proces. Ontdek intense, elegante en verfijnde smaken, subtiele texturen en producten met een uitzonderlijke afdronk... Toepassing: - Saucebases - Kant-en-klaar gerechten - Soepen...
Portfolio (3)
Frankrijk, Castelnaudary
... goede koning Hendrik IV door Cortez uit Mexico gehaald. Voor 1610 kende het oude continent alleen de boon. U gaat de voorouder van de Cassoulet van Castelnaudary proeven. Neem het menu van onze voorouders aan: De salade met warme confit-gélibers en eendenlever De févoulade...
Portfolio (37)
Frankrijk, Paris
...Een bereid gerecht van witte bonen gekruid met groenten, klaar om te consumeren Samenstelling: Knoflook Water Kruiden Olijfolie Zout...
Portfolio (20)
België, Arlon
... 10-12 minuten op de barbecue. U kunt deze Champisnack ook in de magnetron bereiden (5 min. op 500 W.) of in de traditionele oven (15-18 min. op 180°C). Bewaringstips Bewaar in de onderste lade van uw koelkast bij een ideale temperatuur van 2 tot 4°C. Beschikbare verpakkingen Schaaltjes van 340 gr. waarvan 300 gr. champignons en 40 gr. saus.
Portfolio (49)
...Voor soepen het poeder in kokend water strooien en kort laten koken. Voor het verfijnen en kruiden het poeder aan de kokende gerechten toevoegen. Dosering 24 g (1 eetlepel) voor 1 liter water Voedingswaarden/100g poeder (berekende waarden) Energie: 763 kJ/182 kcal Vetten: 3,1 g •waarvan verzadigde vetzuren: – •waarvan enkelvoudig onverzadigde vetzuren: 1,3 g •waarvan meervoudig onverzadigde...
Portfolio (5)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play