...Bestel eenvoudig verse Nederlandse kaas. Alle kaassoorten worden vers gesneden en voor u vacuüm verpakt. Snelle levering met versgarantie. Maak kennis met de smakelijkste Nederlandse kaassoorten van de boerderij. Kaashandel Dammers verkoopt al sinds 1930 kaas in Nederland.
Bijpassende producten
Kaeseonlinebestellen.de
Kaeseonlinebestellen.de
Portfolio (1)
Nederland, Elst
...Eerst wordt de vloeibare colostrum ontvet, zoals deze rechtstreeks van de boerderij komt. Colostrum bevat ongeveer 10% vet; daarom zou het in zijn onbewerkte vorm niet erg verteerbaar zijn. De volgende stap is de decaseïnering, waarbij die bestanddelen uit colostrum worden geëxtraheerd die in een zuivelfabriek tot kaas worden verwerkt. Er blijft een colostrumwei over die nog steeds zulke hoog...
Portfolio (10)
Nederland, Julianadorp
...Een Franse stijl gebakken zuurdesem broodstok gecombineerd met de originele saffraan kaas van de boerderij. Deze combinatie creëert een heerlijk smakelijke broodstaaf met een volledig traditionele oorsprong. Om Pain fromager safrané te maken, mengt de bakker de in kleine stukjes gesneden saffraan kaas met het deeg dat 24 uur heeft gerezen. De bakker vormt vervolgens de saffraan kaasstokken en...
Portfolio (15)
Frankrijk, Saint-Denis-De-Villenette
...Om uw kwark te maken, beginnen we met het pasteuriseren van volle en magere melk, afhankelijk van het vetgehalte. Dit betekent dat we de melk gedurende korte tijd op een zeer hoge temperatuur verhitten. Vervolgens voegen we de culturen toe aan de kwark en laten we deze enkele uren op kamertemperatuur fermenteren. Wanneer de melk gestremd is, scheiden we deze van de wei door centrifugatie (zoals in een slacentrifuge). Uw kwark wordt verpakt in glazen potten, klaar om te proeven.
Portfolio (5)
Frankrijk, Auros
...Het is voor ons een van de beste producenten uit de Pyreneeën. We vinden een aromatische complexiteit die nergens anders te vinden is. Het assortiment harde kazen uit de Pyreneeën is breed en deze producten kunnen zonder koeling (-26°) worden verzonden. Dit maakt een franco Europa mogelijk vanaf 30 kg. Het assortiment: BREBIS, VACHE, MELANGE Vache Brebis, CHEVRE, Bleu de BREBIS, Mélange...
Portfolio (31)
Frankrijk, Esquiule
...De kaasboerderij Balaka is gespecialiseerd in de rijping en verkoop van boerderijkaas Ossau Iraty. Echter, zij rijpen en verkopen ook boerderijkaas van geiten. Kazen die uitsluitend geproduceerd worden door herders uit het Baskenland en de bergen van Béarn. Deze kaas is verkrijgbaar in verpakkingen van 0,500 kg, 1 kg en 2 kg.
Portfolio (8)
Nederland, Zierikzee
... Gouda. De boeren leveren hun kaas direct aan ons pakhuis, u koopt dus ambachtelijke kaas bij de bron! Omdat de smaak van deze op de boerderij bereide kaas zo uitgesproken vol-romig en pittig is, hebben we hem Naturamel genoemd. Dit komt doordat de koeien in sappige weiden tussen de sloten van de waard grazen, welke rijk zijn aan klavers, paardenbloemen, kruiden en vooral frisgroen gras! De...
Frankrijk, Le Busseau
...La Fromagerie Cap'ré, gelegen in het departement DEUX-SEVRES, is een familiebedrijf dat zowel landbouwers als producenten is. Met ongeveer 1.600 geiten zijn we in staat om 60 ton geitenkaas te produceren en te verkopen. We zijn producenten van boerderijkaas gemaakt van de melk van de geiten van onze boerderij. We kunnen wrongel (verse kaas) produceren in rauwe, thermiserende of gepasteuriseerde...
Nederland, Zutphen
...Al vanaf € 10,00 per persoon (minimaal 4 personen) proef je drie Achterhoekse wijnen met een bijpassend kaas- en broodplankje. Bij mooi weer kun je ook ontspannen buiten in de tuin zitten, waar de schapen naast je in het gras staan te grazen. Ook voor kinderen is er speelgelegenheid. Vanaf nu hoef je niet meer naar het zuiden van Europa, maar krijg je het Mediterrane gevoel al in deze prachtige achtertuin van Zutphen. Openingstijden: Zaterdag van 14.00 tot 18.00 uur of op afspraak (In overleg kan er ook een speciaal programma worden gemaakt).
Nederland, Amsterdam
KaasKraam is een online kaaswinkel die zich richt op kwaliteit. Ambachtelijke kazen rechtstreeks van de boerderij, rauwmelkse kaas van koeien uit de alpenweiden en heerlijke kaasplateaus. KaasKraam heeft het allemaal.
Spanje, Cuéllar, Segovia
Wij zijn een familiebedrijf dat zich richt op de fokkerij van Iberische varkens en de productie van ambachtelijke vleeswaren in Cuéllar, Segovia. Tussen dennen en eiken worden de dieren geboren en verzorgd op onze eigen boerderij, waarbij we een grondige controle houden over hun voeding en sanitaire en omgevingsomstandigheden. Altijd hebben we, wanneer de winter aanbrak, onze eigen slacht...
Hartelijk dank voor uw interesse! U heeft de juiste keuze gemaakt. Of het nu voor het huishouden, hobby of boerderij is; of van geit, koe of schaap - kaas maken loont de moeite. Als onderdeel van een bewuste voeding, als zinvolle aanvulling op zelfvoorziening, als uitbreiding van het productassortiment van de boerderij of gewoon uit plezier in zelf maken - kaas maken is in de mode. En daarvoor...
Portfolio (10)
Servië, Vrbas
... De boomgaard beslaat 43 hectare. 7. MELKPRODUCTIE Binnen het bedrijf is er een zuivelfabriek met een capaciteit van 50.000 liter rauwe melk per dag, waarin we elke hoeveelheid melk verwerken die we van onze boerderij verkrijgen en die de kwaliteit van zijn producten benadrukt.
België, Embourg
...Ontdek ons assortiment Fleur de sel "à la belge" met verrassende smaken en aroma's. Een subtiele, unieke en exclusieve combinatie. Producten: Fleur de sel met cacaonibs van Darcis, met zwarte bier van Curtius, met Herve kaas van Herve Société, met speculoos van Spécul'House, met mosterd van Bister, met chili en knoflook en peterselie van de boerderij Destexhe.
...De positief beoordeelde onderneming "Agrovis" - Wiśniewscy Sp.j. is de plek waar echte liefhebbers van zuivelproducten iets voor zichzelf kunnen vinden. Het bedrijf houdt zich bezig met de verkoop van producten die ontstaan op de Estse biologische boerderij Andre Farm. De onderneming distribueert voornamelijk gouda kazen in verschillende varianten. Er zijn diverse smaakvarianten beschikbaar. Men...
Duitsland, Kalkar
...DE VRIES KÄSE is gespecialiseerd in handgemaakte Nederlandse boerenkaas. Alle kazen hebben een minimum vetgehalte van 50% en worden handmatig bereid, op de boerderij, van ongestandaardiseerde rauwe melk. Onder de merknaam "Maître Theodore Excellent" bereiden we vier exclusieve kazen van ±6 kg: Truffel Prosecco Kaas. Rode Peper kaas. Jonge groene peper kaas. Rode Port Kaas. www.maitretheodore.com...
... distribueren onze kazen naar een brede basis van detailhandelaren, groothandelaren en hypermarktketens, evenals naar voedingsdienstverleners. We bieden ook ambachtelijke ijsjes van chocolade of dulce de leche aan, gemaakt met de melk van onze boerderij. We exporteren over de hele wereld.
Portfolio (21)
Turkije, Denizli
... melkverwerkingsproces, verhoogt de productiecapaciteit en minimaliseert de behoefte aan arbeidskrachten, wat tijd en arbeid bespaart. De Dairy Wizard Start-Up Series stelt u in staat om allerlei soorten kaas en zuivelproducten semi-automatisch te produceren in uw huis, in uw bedrijf of op uw boerderij. De Dairy Wizard Master Series stelt u in staat om allerlei soorten kaas en zuivelproducten...
Portfolio (10)
Wij zijn een biologische boerderij in het noordwesten van Spanje. Wij zijn de op één na grootste producent van biologische melk in Spanje. Met onze melk produceren we biologische yoghurt met biologische vruchten, biologische smoothies en biologische kazen.
België, Izier
Alleen, met familie of in groep, kom ontdekken of herontdekken: De natuurlijke cyclus van het leven; De geitenboerderij van Ozo in zijn nieuwe omgeving; De melken, de geautomatiseerde voeding (uniek in België); Een dag op de geitenboerderij door onze video Goatstory; De proeverij van onze producten; Onze kleine winkel (kaas van bij ons en uit onze streek (geit, koe, schaap), voedingsproducten en ambacht uit onze regio); En als je niet kunt weggaan, verwelkomen we je graag voor een verblijf op de boerderij (kamperen of een vakantiehuis) in een bevoorrechte omgeving!
Frankrijk, Rungis Cedex
... import-export door in de jaren '60 kaas uit Nederland te importeren. Natuurlijk nam ons bedrijf in maart 1969 deel aan de "verhuizing van de eeuw" om zich te vestigen op de Internationale Markt van Rungis. Vandaag de dag, na bewezen diensten, is Sophie Desailly de drijvende kracht achter de vierde generatie, waar de passie altijd in het heden wordt beleefd. Gevestigd op de M.I.N van Rungis, zijn wij...
Cyprus, Larnaca
Achnagal Creamery werd in 1977 opgericht op Cyprus door onze vader. Als boerderij kaasmaker produceerde hij traditionele Halloumi kaas, ricotta en Kefalotyri kaas met behulp van een kleine op maat gemaakte fabriek in de achtertuin van het huis waar hij is opgegroeid. Sindsdien hebben we een lange weg afgelegd en hebben we onze plaats in de Cypriotische markt en daarbuiten goed gevestigd met onze...
Frankrijk, Broût-Vernet
De boerderij ligt in de vallei van de Sioule in het departement Allier in Auvergne. Deze regio, beroemd om zijn vulkanen en zijn vakmanschap op het gebied van kaas, biedt een ideale omgeving voor de ontwikkeling van onze producten. De kudde bestaat uit Saanen-geiten die worden gevoed met luzernehooi dat in de vlakte van de Limagne wordt verbouwd. Sinds de oprichting heeft de onderneming zich...
Duitsland, Bad Heilbrunn
Al meer dan 45 jaar bieden wij kaas van de beste kwaliteit - 200 soorten uit 10 Europese landen. De Tölzer Kasladen handelt uitsluitend in ambachtelijk geproduceerde kazen van de hoogste kwaliteit. Alle kazen zijn vervaardigd zonder chemische toevoegingen of genetische modificaties, en komen uit zorgvuldig geselecteerde boerderij- en dorpskaaswinkels, alpenbedrijven en kloosters, waarmee de...
Spanje, Alaior
...Alcaidús, s.l. is een familiebedrijf op het eiland Menorca, dat zich richt op de productie en verkoop van kaas van koemelk in verschillende formaten, met de gecontroleerde oorsprongsbenaming "Mahón-Menorca". De kaas wordt uitsluitend gemaakt van onze eigen vers gemolken melk van onze koeien op de boerderij zelf. De boerderij produceert het voer dat nodig is voor de voeding van onze koeien...
Frankrijk, La Vernelle
... blister kazen. Sainte Maure de Touraine AOP berceau. Ste Maure de Touraine AOP boerderij. Fabrikant van crottins de Chavignol AOP boerderij. Producent van crottins de Chavignol AOP boerderij blister. Fabrikant van crottins de Chavignol AOP boerderij blauw, crottins de Chavignol AOP boerderij geel. Fabrikant van verse geitenkaas tomme. Producent van bloeiende geitenkaas tomme. Verse geitenkaas tomme met as. Fabrikant van verse geitenkaas tommes met kruiden. Producent van pavés de jadis. Fabrikant van bûches de Luçay. Verse bûche van traditie met as...
Italië, Strongoli
Productie van ambachtelijke biologische kazen die sinds 1994 volgens biologische methoden wordt uitgevoerd. De boerderij beslaat een oppervlakte van 105 hectare, bestaande uit akkerland en weilanden, die allemaal zijn bestemd voor de voeding van schapen die uitsluitend op de wei worden gehouden.
Spanje, Burgos
... genetica. Bij Santa Gadea zijn we toegewijd aan biologische geitenproducten van de boerderij: - Kaas (zacht, halfrijp, vers...). - Yoghurt. - Kefir. - Bevroren wrongel. - Lang houdbare UHT-geitenmelk. - Zeep.
Frankrijk, Arraye Et Han
Kleine melkveehouderij van Val de Seille met ongeveer vijftig melkkoeien. Sinds 2000 wordt de boerderij biologisch beheerd en produceert het sinds kort zuivelproducten. Beschikbare producten voor verkoop: Natuurlijke en fruitige yoghurt. Witte kaas. Boter. Room. Melkdesserts. Zakjes rauwe melk.
Agrarisch melkveebedrijf met boerderijzuivelfabriek, verse melk rechtstreeks van de boerderij, traditioneel verwerkt, in dakverpakking met schroefdop, volle melk en magere melk, levering aan bedrijven...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play