Frankrijk, Saint-Denis-De-Villenette
...Om uw kwark te maken, beginnen we met het pasteuriseren van volle en magere melk, afhankelijk van het vetgehalte. Dit betekent dat we de melk gedurende korte tijd op een zeer hoge temperatuur verhitten. Vervolgens voegen we de culturen toe aan de kwark en laten we deze enkele uren op kamertemperatuur fermenteren. Wanneer de melk gestremd is, scheiden we deze van de wei door centrifugatie (zoals in een slacentrifuge). Uw kwark wordt verpakt in glazen potten, klaar om te proeven.
Portfolio (5)
Frankrijk, Auros
...Het is voor ons een van de beste producenten uit de Pyreneeën. We vinden een aromatische complexiteit die nergens anders te vinden is. Het assortiment harde kazen uit de Pyreneeën is breed en deze producten kunnen zonder koeling (-26°) worden verzonden. Dit maakt een franco Europa mogelijk vanaf 30 kg. Het assortiment: BREBIS, VACHE, MELANGE Vache Brebis, CHEVRE, Bleu de BREBIS, Mélange...
Portfolio (31)
Frankrijk, Esquiule
...De kaasboerderij Balaka is gespecialiseerd in de rijping en verkoop van boerderijkaas Ossau Iraty. Echter, zij rijpen en verkopen ook boerderijkaas van geiten. Kazen die uitsluitend geproduceerd worden door herders uit het Baskenland en de bergen van Béarn. Deze kaas is verkrijgbaar in verpakkingen van 0,500 kg, 1 kg en 2 kg.
Portfolio (8)
Frankrijk, Le Busseau
...La Fromagerie Cap'ré, gelegen in het departement DEUX-SEVRES, is een familiebedrijf dat zowel landbouwers als producenten is. Met ongeveer 1.600 geiten zijn we in staat om 60 ton geitenkaas te produceren en te verkopen. We zijn producenten van boerderijkaas gemaakt van de melk van de geiten van onze boerderij. We kunnen wrongel (verse kaas) produceren in rauwe, thermiserende of gepasteuriseerde...
Frankrijk, Rungis Cedex
... import-export door in de jaren '60 kaas uit Nederland te importeren. Natuurlijk nam ons bedrijf in maart 1969 deel aan de "verhuizing van de eeuw" om zich te vestigen op de Internationale Markt van Rungis. Vandaag de dag, na bewezen diensten, is Sophie Desailly de drijvende kracht achter de vierde generatie, waar de passie altijd in het heden wordt beleefd. Gevestigd op de M.I.N van Rungis, zijn wij...
Frankrijk, Broût-Vernet
De boerderij ligt in de vallei van de Sioule in het departement Allier in Auvergne. Deze regio, beroemd om zijn vulkanen en zijn vakmanschap op het gebied van kaas, biedt een ideale omgeving voor de ontwikkeling van onze producten. De kudde bestaat uit Saanen-geiten die worden gevoed met luzernehooi dat in de vlakte van de Limagne wordt verbouwd. Sinds de oprichting heeft de onderneming zich...
Frankrijk, La Vernelle
... blister kazen. Sainte Maure de Touraine AOP berceau. Ste Maure de Touraine AOP boerderij. Fabrikant van crottins de Chavignol AOP boerderij. Producent van crottins de Chavignol AOP boerderij blister. Fabrikant van crottins de Chavignol AOP boerderij blauw, crottins de Chavignol AOP boerderij geel. Fabrikant van verse geitenkaas tomme. Producent van bloeiende geitenkaas tomme. Verse geitenkaas tomme met as. Fabrikant van verse geitenkaas tommes met kruiden. Producent van pavés de jadis. Fabrikant van bûches de Luçay. Verse bûche van traditie met as...
Frankrijk, Arraye Et Han
Kleine melkveehouderij van Val de Seille met ongeveer vijftig melkkoeien. Sinds 2000 wordt de boerderij biologisch beheerd en produceert het sinds kort zuivelproducten. Beschikbare producten voor verkoop: Natuurlijke en fruitige yoghurt. Witte kaas. Boter. Room. Melkdesserts. Zakjes rauwe melk.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play