...Ideaal voorhet paneren, bestuiven en beslag maken van elk voedsel dat gefrituurd moet worden, zoals vis, vlees en groenten. FRIGGI ORO hecht perfect aan het voedsel en houdt de olie langer schoon. Het vermindert de vetabsorptie en zorgt voor een altijd krokante, lichte en verteerbare frituur. 10KG...
... (materialen geschikt voor contact met voedsel)
• Cellulosefilters (materialen geschikt voor contact met voedsel)
• Cyclus van 4,5 minuten (programmeermogelijkheid) voorhet filteren van olie
• Snel, praktisch, handzaam
• Maximale efficiëntie
Voordelen:
• Schone frituurolie elke dag
• Besparing op arbeidskosten
• Besparing op opslagkosten
• Effectieve bescherming van het milieu
• Reinigt de olie zonder enige chemische toevoegingen...
...Al het genot van Sicilië, vakkundig tot uiting gebracht door eenvoudige ingrediënten zoals rijst en ragù, omhuld in een krokante panering die direct na hetfrituren goudbruin zal worden. Onze arancino met ragù is ook uitstekend voor wie niet van zuivel houdt, omdat we ervoor hebben gekozen om de mozzarella weg te laten. Voor een eenvoudige maar onweerstaanbare smaak.
... product: het is het type olijfolie dat typisch is voor de oude olijfolietraditie van ons bedrijf: toen het meer dan een eeuw geleden werd opgericht, was praktisch alle verkochte olie gewone olijfolie.
Het is een uitstekende olie, vooral voor gebruik in de keuken: frituren in olijfolie heeft bijvoorbeeld geen gelijke! Het is ook geschikt voorhet op smaak brengen voor degenen die een olie met een zeer lichte smaak waarderen.
Productlabel
In de 'Bijlagen' vindt u het label met de voedingsgegevens en andere informatie over het product.
Code: O 1...
...Het is een paneerlaag van broodvlokken die typisch is voor de Japanse keuken, gebruikt voor de bereiding van gefrituurde voedingsmiddelen, om alleen te gebruiken als een normale paneerlaag, of toegevoegd aan tempura.
Nipponia Panko wordt volgens traditie geproduceerd, met gebruik van speciaal geproduceerd wit brood dat is vermalen tot grotere of kleinere vlokken, zonder de aanwezigheid van korst, om een ongeëvenaarde paneerlaag te creëren.
Dankzij de grootte van de grof gemalen broodvlokken zal de paneerlaag lichter, droger en krokanter zijn.
...Extra vierge olie die bij elk type gerecht past. Het is uitstekend voorhet bereiden van sauzen en soepen of voorhet verkrijgen van heerlijke frituren, gezien de aanzienlijke weerstand tegen hoge temperaturen.
VERPAKKINGEN
flessen van 0,50 en 0,75 liter
blik van 1-2-3 en 5 liter...
... intens is qua fruitigheid, wordt aan tafel door de meeste smaken gewaardeerd, zelfs door kinderen.
Perfect rauw op elk type gerecht: salades, vis, wit vlees, peulvruchtensoepen, groenten. Op geroosterd vlees, zeevruchtensalades, sauzen en emulsies. Bij het koken wordt het gebruikt voorhet maken van sauzen, dips en frituren.
... variëteiten uit de Terra di Bari: de "Cima di Bitonto", ook wel Ogliarola of Nostrana genoemd, en de "Coratina", die worden gemalen met granieten molens van de Monte Rosa in de uren direct na de levering. Uit de vakkundige mix van deze twee variëteiten ontstaat de Pappalardo-olie, delicaat, fruitig en prikkelend. Het is geschikt voorfrituren en als dressing; het is niet gefilterd: dit resulteert in...
...Het bedrijf is gespecialiseerd in de realisatie van commerciële ruimtes in de categorieën FOOD EN NON-FOOD. Wij richten ons voornamelijk op de volgende sectoren: Bakkerijen, Cafés, Pubs, Restaurants, Banketbakkerijen, IJssalons, Pizzeria's, Traiteurs, Frituren, Hotels, Agriturismo, Feestzalen, Wijnwinkels, Wijnbars, Supermarkten. Wij verzorgen alles van het ontwerp van de ruimte tot de daadwerkelijke realisatie, evenals de levering van de benodigde apparatuur en inrichting om een van de bovengenoemde activiteiten te starten, alles volgens de wensen en verwachtingen van onze klant.