Italië, Nocera Inferiore
...Smaakstoffen en functionele mengsels voor de vleesindustrie zijn essentieel voor de bereiding van zowel verse als gepekelde vleessoorten, en bieden een meer gedefinieerde en aangename smaak. Deze producten worden vaak gebruikt om smaken te verrijken of verwerkte vleessoorten te onderscheiden, inclusief ambachtelijke producties. Vleessmaken zijn beschikbaar als enkele ingrediënten en in mengsels, waardoor de opties worden uitgebreid en gerechten met unieke en verfijnde smaken worden gecreëerd.
Portfolio (6)
Italië, Orbassano
...Elk land kan zijn eigen traditionele recept voor gnocchi hebben, met verschillende afmetingen, vormen en ingrediënten. Maar in Italië, waar de "gnocchi" voor het eerst zijn gemaakt, is het een eenvoudige en heerlijke pasta gemaakt van aardappelen, perfect voor rode sauzen en kaasfondue. Een rijk en vullend voorgerecht, een traditie voor alle seizoenen. Onze gnocchi hebben een zachtheid en textuur die ze geschikt maken voor alle smaken, zelfs de meest delicate. Ideaal voor veganistische bereidingen.
Portfolio (57)
Italië, Carbonara Al Ticino
...Wij produceren smaken voor een breed scala aan producten: sauzen, bouillon, soepen, gevulde pasta, vleesproducten, kant-en-klare maaltijden, snacks, enz. Bijzondere aandacht gaat uit naar de formulering van vele "soorten vlees" door de ontwikkeling van verwerkingssmaken die omvatten: Geroosterde vleessmaken: rundvlees, kalfsvlees, varkensvlees, kip Gekookte vleessmaken: rundvlees, kalfsvlees...
Portfolio (8)
Italië, Imperia
... smaak, met een volle, aangenaam zure smaak: onder onze extra vergine olijfoliën is het degene met de meest intense smaak. Het zal daarom zeker geliefd zijn bij degenen die sterke en volle smaken waarderen. Productlabel In de 'Bijlagen' vindt u het label met de voedingsgegevens en andere informatie over het product. Combinaties De Groene Fruit is zeer geschikt voor het op smaak brengen van gegrild vlees en groenten, op bonen, bruschetta, gedipte groenten en rauwe vis. Uitstekend op stokvis. code:GF .75...
Portfolio (44)
... gegrild vlees, van porcini-paddenstoelen, maar ook voor soepen van gemengde peulvruchten, van tomaten voor salades en in het bijzonder voor seizoensgebonden kazen. De Coratina olie heeft ook het hoogste gehalte aan oliezuur, wat het slechte cholesterol tegengaat.
Portfolio (6)
Italië, Rivoli
... intens fruitige zure smaak. Een saus die twee echt speciale voedingsmiddelen samenbrengt, twee superfoods: de biet is rijk aan B-vitamines, foliumzuur en antioxidanten; de granaatappelazijn kan het vet bij obese personen verminderen, heeft een hoge hoeveelheid kalium, wat gunstig is voor de regulatie van de bloeddruk en de hartactiviteit. Het wordt gebruikt als een normale ketchup bij vleesgerechten, vooral wit vlees, zachte kazen, groenten, seitan en tofu. Maar het excelleert in het op smaak brengen van sushi-gerechten.
Portfolio (9)
Italië, Lauro
... de keuken wordt gebruikt, vooral in de Siciliaanse keuken, omdat het in staat is om werkelijk intrigerende smaken, aroma's en sensaties te bieden. Het kan worden gebruikt voor de bereiding van verschillende gerechten, zowel zoet als hartig, zoals desserts, nougat, ijs, voorgerechten, en hoofdgerechten met vis en vlees.
Portfolio (10)
Italië, Arquà Petrarca
...Geselecteerde extra vierge olijfolie, koudgeperst, met een groene kleur en gouden reflecties. Intense smaak met tonen van artisjok en amandel, met aangename bittere en pittige hints. Past perfect bij gerechten met sterke smaken, vlees en vis.
Portfolio (3)
Italië, Brusaporto
...Linea van tortelloni van 1 kg met de meest geliefde smaken uit de traditie, met geselecteerde ingrediënten die zijn bereid volgens de traditionele recepten. Ook beschikbaar: - Tortelloni ricotta en spinazie 1 kg - Tortelloni met paddenstoelen 1 kg - Tortelloni met kazen 1 kg - Tortelloni met vlees 1 kg...
Portfolio (10)
Italië, Campello Sul Clitunno
... intens is qua fruitigheid, wordt aan tafel door de meeste smaken gewaardeerd, zelfs door kinderen. Perfect rauw op elk type gerecht: salades, vis, wit vlees, peulvruchtensoepen, groenten. Op geroosterd vlees, zeevruchtensalades, sauzen en emulsies. Bij het koken wordt het gebruikt voor het maken van sauzen, dips en frituren.
Portfolio (9)
Italië, Sassello
...Onze truffelchampignoncrème is een uniek product. Perfect om te smeren op canapés of croutons als aperitief, als condiment voor pasta, risotto, gekookte/geroosterde aardappelen, op vlees of in vele andere recepten. Bewaar op een koele plaats, uit de buurt van direct licht. Na opening, in de koelkast bewaren, bedekt met olie en binnen enkele dagen gebruiken. INGREDIËNTEN: Champignons, Truffel, extra vierge olijfolie, zout, natuurlijke smaken Houdbaarheid: 30 maanden, verschillende formaten beschikbaar...
Portfolio (9)
...Door dit vlees te consumeren, zeg je nee tegen cholesterol en ja tegen een ijzergehalte dat dubbel zo hoog is als dat van ander vlees. Bloedarmoede, afslankdieet, sporttraining of gewoon de wens naar nieuwe en lokale smaken, de redenen om voor dit vlees te kiezen zijn talrijk en allemaal ten goede van de gezondheid. Het vlees van een ezel is een Siciliaans product. Ezelvlees (80%), varkensvlees (20%), dextrose, sucrose, zwarte peper, antioxidant: E300, conserveermiddelen: E252, E250, natuurlijke aroma's. Al onze vleeswaren zijn in natuurlijke darmen gestopt. Bewaren bij + 4 º C...
... en de beste lokale peper. Na de natuurlijke rijping is het klaar om uw smaakpapillen te prikkelen met zijn intense en pittige smaak. Het is heerlijk om puur te proeven, gesmeerd op brood of pizza, ideaal voor het maken van smakelijke crostini en bruschetta's en om uw sauzen een unieke en onmiskenbare smaak te geven. Als u houdt van pittig en krachtige smaken, kunt u niet meer zonder dit product...
Portfolio (1)
Italië, Potenza
... land bekend te maken, terwijl we in de loop der tijd de waarden en het respect voor de traditie behouden. Van de ervaring in het selecteren en snijden van het vlees, tot het inpakken en met de hand binden, worden onze vleeswaren met aandacht gevolgd gedurende het hele verwerkingsproces tot aan de rijping en verpakking. In de ambachtelijkheid van onze producten kan men de warmte en geur van onze wortels herontdekken. Dit zijn de kenmerken die ons begeleiden en ons nog steeds inspireren om te verbeteren en het Salumificio Bilancia voort te zetten.
... loop der tijd te experimenteren met de geuren en smaken van specerijen, hebben we de beroemde mengsels voor het bakken, voor vlees en voor paneermeel gecreëerd. Het zeer uitgebreide assortiment producten weet iedereen tevreden te stellen, van de meest traditionele klant tot de veganist, van de grote industrie tot de kleine ondernemer. Vandaag de dag is ons bedrijf een leider in de import-export van...
... het gebied, welzijn, natuur en zijn smaken te ontdekken. Het resort heeft uitzicht op zee en de kamers zijn voorzien van airconditioning, die esthetiek, praktische bruikbaarheid, innovatie en uitstekend comfort combineren. In het restaurant serveren we gerechten van eigen productie. Olijfolie, vleeswaren, kazen, vlees en confituren die het resultaat zijn van het werk van de boerderij en lokale...
Portfolio (1)
Italië, Campo Calabro
... van de fysieke en organoleptische kenmerken van de vleeswaren. Dankzij de traditionele foktechnieken die de gezondheid en de evenwichtige en duurzame groei van het dier bevorderen, evenals de combinatie van genetische en omgevingsfactoren, blijft het vlees van het Calabrese zwarte varken zeer voedzaam en mals. Het vlees van het zwarte varken uit Calabrië wordt dan ook aanbevolen om de dagelijkse...
Italië, Vaiano-Loc. La Foresta
... worden geproduceerd. Leer om goed voor jezelf te zorgen en herontdek de smaken van vroeger in het teken van een gezond en natuurlijk leven, waar de meest authentieke en emotionele momenten samensmelten met de geur van herinnering en traditie.
Italië, Latignano-Cascina
De liefde voor eenvoudige en authentieke dingen komt samen met verfijningen voor de meest veeleisende smaken, wat unieke en smakelijke gerechten creëert. De zoektocht naar grondstoffen is de sterke troef, naast het zorgvuldig geselecteerde keukenteam, dat in staat is om klanten bijzondere en verfijnde smaken te bieden. Het menu omvat zowel vlees- als visgerechten en, op verzoek, vegetarische gerechten. Bij de lekkernijen die onze chef aanbiedt, is er een ruime keuze aan regionale en andere wijnen, om het plezier van aan tafel zitten volledig te herontdekken.
... stoffen: gras, vlinderbloemige (groenbemesting) OOGST Mechanische vibratie met paraplu EXTRACTIE Koude extractie (minder dan 27°) binnen 24 uur na de oogst OPSLAG RVS tanks CERTIFICERING Bio CERTIFICERING NOP: Usda 100% Organic CULTIVAR Monocultivar "Carolea" TOEPASSING Rauwe toepassing op salades, peulvruchten en soepen Hoofdgerechten Vlees……..en vis Mediterraan dieet...
Portfolio (7)
... cannoli en soezen, Martorana fruit, Marsepein, Truffelamandelen, enz. Kant-en-klare maaltijden in porties en schalen. Gerechten op basis van vis en vlees. Productie met Halal, veganistische en glutenvrije certificering. We exporteren naar verschillende delen van de wereld.
Italië, Marcon
... Adriatische Zee. Vakkundig bereid, zullen de gerechten zelfs de meest veeleisende smaakpapillen verwennen, waardoor u de mogelijkheid heeft om aangename lunches en diners door te brengen in elegant ingerichte ruimtes, bediend door vriendelijk en behulpzaam personeel. De pizzeria met een houtoven bakt tal van specialiteiten, strikt gevuld met lokale biologische producten. De geur van het deeg en de brede samenstelling van verse en geselecteerde ingrediënten zijn in staat om zelfs de meest veeleisende smaken te veroveren.
... verwerking van melk en vlees die u rechtstreeks van de landbouwproducenten op uw tafel kunt serveren. Voor Bbuono is voedsel een passie, seizoensgebonden menu's met authentieke producten. Passie betekent respect voor voedsel, producten voor een duurzame keuken die respect heeft voor gezondheid en het milieu. Daarom heeft Bbuono lokale producenten geselecteerd die onze filosofie delen.
Italië, Trento
Ristorante Pizzeria Green Tower is een historisch restaurant in Trento, gelegen op een paar stappen van het stadscentrum en de belangrijkste toeristische attracties. Bij Green Tower proef je de lokale smaken van de regio dankzij het Trentino-menu, dat rijk is aan typische ingrediënten uit de regio, allemaal strikt van km 0. Net als de beste restaurants in Trento kun je overvloedige vlees- en...
... al Pesto Trapanese of Cous Cous met vlees. Onze gerechten worden uitsluitend bereid met de vruchten uit onze tuin of de nabijgelegen velden, en met onze DOP olijfolie. Wij zijn het ideale vertrekpunt om West-Sicilië en zijn wereldwijd erkende schoonheid te verkennen, zoals de stranden van San Vito lo Capo, het Zingaro-reservaat en de ongerepte Egadische Eilanden: Favignana, Levanzo en Marettimo. Van Agriturismo Sanacore is het eenvoudig om alle belangrijke locaties in de regio en de luchthaven van Trapani Birgi te bereiken.
Italië, Corsico
... en formuleringsexpertise worden samengebracht. De formuleringsexpertise stelt ons in staat om de gevestigde smaken van de traditie en de nieuwe smaken die de markt vraagt, aan te bieden. IJs, chocolade, snoep, dranken, likeuren, bakproducten, voedingssupplementen, hartige producten, vlees, veeteelt en tabak zijn de sectoren waarin onze service de waarde van uw product verhoogt. Laboratorium. DKS...
Italië, Sant'egidio Del Monte Albino
Onze vleeswaren worden bewerkt door ervaren en deskundige handen, met de passie en de ambachtelijke zorg van oude methoden, om de authentieke smaken en de echte kwaliteit van de traditie te reproduceren. Bij de productie gebruiken we alleen grondstoffen en natuurlijke ingrediënten, met name zorgvuldig geselecteerd vlees van gecontroleerde boerderijen, waarbij de uitstekende kwaliteit van de...
...MORTADELLA, BACON worden nagebootst, alles zonder gebruik van vlees en alleen met natuurlijke ingrediënten, waardoor ze geschikt zijn voor klanten die willen genieten van krachtige smaken zoals die van vlees. Naast onze mengsels bieden we een assortiment van 50 smaken voor klassieke gekruide paneermeel. Ons bedrijf importeert en exporteert specerijen zoals; chili, salie, basilicum, oregano, ui, knoflook...
... gebied, certificeringen en klanttevredenheid. Door te spelen met de geuren en smaken van specerijen hebben we de beroemde mengsels voor het bakken gecreëerd (met traditionele smaken zoals aardappel en rozemarijn tot de meer innovatieve zoals gember en kurkuma, citroen en roze peper, curry en vele anderen..), voor vlees (van braadstukken tot mengsels voor hamburgers en worst) en niet te vergeten...
Italië, Cavriago
... minstens 110 g fruit gebruiken om 100 g jam te maken. Naast de zoete jams bieden we hartige compotes aan, ontworpen om perfect te combineren met kaas of als heerlijke bijgerechten voor vlees en vleeswaren. Al het fruit en de groenten worden op lage temperatuur gekookt om de smaak van de verse producten te behouden. De perfecte worst is smakelijk en authentiek en handgemaakt zoals de traditie in Emilia vereist.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play