Italië, Formigine
...De acerola, ook wel bekend als de Barbadoskers of de West-Indische kers, is de vrucht van een tropische struik die behoort tot de familie der Malpighiaceae. De wetenschappelijke naam is Malpighia glabra. Oorspronkelijk uit de tropische gebieden van de Amerika's, met name uit het Amazonegebied, Brazilië en de West-Indiën, is de acerola beroemd om zijn uitzonderlijke vitamine C-gehalte en de vele gezondheidsvoordelen.
Portfolio (70)
...Rucola Selvatica is een groene, gestreepte bladgroente. Met een licht bittere smaak is het geschikt voor gewichtscontrole. Bovendien, rijk aan vezels, calcium, ijzer en vitamine C, past het zeer goed als dressing op pasta en als bijgerecht bij vlees. Beschikbaar in bakjes, zakken of piepschuim in verschillende gewichten.
Bijpassende producten
Wilde Rucola
Wilde Rucola
Andere Producten
Biet - Rood
Biet - Rood
Portfolio (47)
Italië, Capo D'orlando
...Bergamot is een vrucht die afkomstig is uit Calabrië, Italië, en wordt vaak gebruikt om dranken en voedsel op smaak te brengen. Het sap wordt ook gebruikt voor de productie van jam en likeuren, zoals de beroemde limoncello. VOORDELIGE EFFECTEN Bergamot is rijk aan vitamine C, organische zuren en flavonoïden, en heeft antioxidante en antimicrobiële eigenschappen. Er is ook aangetoond dat bergamot...
Portfolio (27)
Italië, Borgo Veneto Pd
... consumeren van uien gekoppeld aan een verlaagd risico op verschillende soorten kanker, dankzij hun organische verbindingen en antioxidanten. - Huid- en Haargezondheid: Vitamine C helpt bij de productie van collageen, wat belangrijk is voor een gezonde huid en haar. Deze eigenschappen maken uien niet alleen een veelzijdig en smakelijk voedsel, maar ook een waardevolle bondgenoot voor onze gezondheid.
Portfolio (18)
Italië, Monterotondo
...De Biologische Spirulina Bulk van Vegantis, aangeboden in groothandelsformaten en prijzen, is 100% natuurlijk en gecertificeerd biologisch. Gemaakt in India, is het een oude alg, een zoetwatercyanobacterie, rijk aan micronutriënten. Het is een veelzijdig en heilzaam voedsel, met een hoog gehalte aan eiwitten, ijzer, foliumzuur, fosfor en vitamine K. Het is een groen-blauwe poeder, koud...
Portfolio (10)
Italië, Madone
... van ribonucleïnezuur, aminozuren en vitamine B-complex. Al deze voedingsstoffen vertegenwoordigen een pool van actieve en gunstige ingrediënten. RIBODIET® voorgestelde toepassingen: Immuunsysteem, Gezondheid van de darmbarrière, Sportvoeding, Cognitie/Concentratie, IJzerabsorptie.
Portfolio (5)
...geschilde erwtenproteïne, geschilde favabonen, maïsmeel, grof gebroken carob, geëxtraheerd sojameel 44 eiwit, vitamine supplement, bicalciumfosfaat, natriumchloride Hier zijn de analytische waarden ter vergelijking: Ruw eiwit 12.17 - 12.86 Vocht 13.30 - 13.19 Ruwe cellulose 10.46 - 10.63 Ruwe as 4.65 - 4.80 Ruwe oliën en vetten 2.26 - 2.06...
Portfolio (9)
Italië, Milano
...Rigatoni zijn ontstaan met de uitvinding van de ribbeling op de pasta, waardoor dit formaat de sauzen kan vasthouden. Maïs en rijst zorgen ervoor dat de smaak vergelijkbaar is met die van klassieke pasta, maar met meer vezels en geen gluten. Dit formaat is uitstekend omdat het foliumzuur en vitamine B1 bevat, en een goede hoeveelheid vezels die de opname van suikers vertragen en helpen om de bloedsuikerspiegel laag te houden.
Portfolio (4)
Italië, Forlì
... aan voedingsstoffen: vezels, vitamine C en E, mineralen zoals magnesium, kalium en ijzer, en omega 3 en 6 vetzuren. Witte quinoa heeft in vergelijking met rode of zwarte quinoa een neutralere smaak, waardoor het zich aan verschillende bereidingen aanpast. Voor gebruik wordt aangeraden om de korrels onder water te spoelen en vervolgens ongeveer 10-12 minuten te koken. Om quinoa smakelijk te maken, is het belangrijk om de korrels te roosteren voordat je het kookvocht toevoegt. Biologische quinoa is uitstekend als vervanger voor risotto of kan de belangrijkste ingrediënt van je salades worden.
Portfolio (50)