Italië, Formigine
...De acerola, ook wel bekend als de Barbadoskers of de West-Indische kers, is de vrucht van een tropische struik die behoort tot de familie der Malpighiaceae. De wetenschappelijke naam is Malpighia glabra. Oorspronkelijk uit de tropische gebieden van de Amerika's, met name uit het Amazonegebied, Brazilië en de West-Indiën, is de acerola beroemd om zijn uitzonderlijke vitamine C-gehalte en de vele gezondheidsvoordelen.
Portfolio (58)
Italië, Capo D'orlando
...Bergamot is een vrucht die afkomstig is uit Calabrië, Italië, en wordt vaak gebruikt om dranken en voedsel op smaak te brengen. Het sap wordt ook gebruikt voor de productie van jam en likeuren, zoals de beroemde limoncello. VOORDELIGE EFFECTEN Bergamot is rijk aan vitamine C, organische zuren en flavonoïden, en heeft antioxidante en antimicrobiële eigenschappen. Er is ook aangetoond dat bergamot...
Portfolio (27)
Italië, Monterotondo
...De Biologische Spirulina Bulk van Vegantis, aangeboden in groothandelsformaten en prijzen, is 100% natuurlijk en gecertificeerd biologisch. Gemaakt in India, is het een oude alg, een zoetwatercyanobacterie, rijk aan micronutriënten. Het is een veelzijdig en heilzaam voedsel, met een hoog gehalte aan eiwitten, ijzer, foliumzuur, fosfor en vitamine K. Het is een groen-blauwe poeder, koud...
Portfolio (10)
Italië, Milano
...Rigatoni zijn ontstaan met de uitvinding van de ribbeling op de pasta, waardoor dit formaat de sauzen kan vasthouden. Maïs en rijst zorgen ervoor dat de smaak vergelijkbaar is met die van klassieke pasta, maar met meer vezels en geen gluten. Dit formaat is uitstekend omdat het foliumzuur en vitamine B1 bevat, en een goede hoeveelheid vezels die de opname van suikers vertragen en helpen om de bloedsuikerspiegel laag te houden.
Portfolio (4)
Italië, Forlì
... aan voedingsstoffen: vezels, vitamine C en E, mineralen zoals magnesium, kalium en ijzer, en omega 3 en 6 vetzuren. Witte quinoa heeft in vergelijking met rode of zwarte quinoa een neutralere smaak, waardoor het zich aan verschillende bereidingen aanpast. Voor gebruik wordt aangeraden om de korrels onder water te spoelen en vervolgens ongeveer 10-12 minuten te koken. Om quinoa smakelijk te maken, is het belangrijk om de korrels te roosteren voordat je het kookvocht toevoegt. Biologische quinoa is uitstekend als vervanger voor risotto of kan de belangrijkste ingrediënt van je salades worden.
Portfolio (50)
Italië, Madone
... van ribonucleïnezuur, aminozuren en vitamine B-complex. Al deze voedingsstoffen vertegenwoordigen een pool van actieve en gunstige ingrediënten. RIBODIET® voorgestelde toepassingen: Immuunsysteem, Gezondheid van de darmbarrière, Sportvoeding, Cognitie/Concentratie, IJzerabsorptie.
Portfolio (5)
...geschilde erwtenproteïne, geschilde favabonen, maïsmeel, grof gebroken carob, geëxtraheerd sojameel 44 eiwit, vitamine supplement, bicalciumfosfaat, natriumchloride Hier zijn de analytische waarden ter vergelijking: Ruw eiwit 12.17 - 12.86 Vocht 13.30 - 13.19 Ruwe cellulose 10.46 - 10.63 Ruwe as 4.65 - 4.80 Ruwe oliën en vetten 2.26 - 2.06...
Portfolio (9)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play