Italië, Misano Adriatico
130km
...Deze wijn TESSUTO Primitivo del Salento IGT is een uitstekende keuze voor wijnliefhebbers. Verpakt in flessen van 75 cl, is het de perfecte balans tussen aroma en heerlijke smaak. Geniet van deze rode wijn bij gegrild vlees of oude kazen voor een onvergetelijke avond. Koop nu je pakket van 6 flessen.
Portfolio (200)
Italië, Ariccia
122km
... worden afgebroken. Bovendien maakt het compacte ontwerp het gemakkelijk te gebruiken en te plaatsen in beperkte ruimtes. De Compostyle draagt ook bij aan de vermindering van organisch afval, zoals problematische restanten van vis, botten en bedorven vlees, een steeds urgenter milieuprobleem. 2 kg per dag: 730 kg per jaar Afmetingen L385 P430 H580 : Binnen of onder een overkapping Vermindering van 90% in gewicht en volume : resterende 10% gedroogde compost als meststof...
Portfolio (1)
Italië, Savignano Sul Panaro
233km
Het transportbedrijf biedt een transportdienst voor derden in Italië voor diverse goederen en temperatuurgecontroleerde zendingen met voertuigen uitgerust met een kraan en een hydraulisch laadplatform. Onze vloot bestaat uit trekkers, opleggers, vrachtwagens met aanhangwagens, dubbele vrachtwagens en vrachtwagens met kraan. De verscheidenheid aan onze activiteiten stelt ons in staat om een breed s...
Portfolio (1)
Italië, Campello Sul Clitunno
2km
... intens is qua fruitigheid, wordt aan tafel door de meeste smaken gewaardeerd, zelfs door kinderen. Perfect rauw op elk type gerecht: salades, vis, wit vlees, peulvruchtensoepen, groenten. Op geroosterd vlees, zeevruchtensalades, sauzen en emulsies. Bij het koken wordt het gebruikt voor het maken van sauzen, dips en frituren.
Portfolio (9)
Sinds 1957 beoefent de familie Vitali de oude kunst van de vleeswarenproductie met passie, aandacht voor de behoeften van de klanten en oog voor kwaliteit. De moderne productietechnieken hebben ons in staat gesteld om deze kenmerken verder te ontwikkelen, die ons bedrijf vandaag de dag nog steeds kenmerken, net als toen. We verbouwen granen die bestemd zijn voor diervoeding op onze akkers. We fokk...
Portfolio (1)
Italië, Massa Lombarda
199km
...Voor de productie van flexibele verpakkingen voor het verpakken van vlees, vleeswaren en kaas zijn de barrièreeigenschappen essentieel om de kwaliteit en bescherming van het verpakte product in de tijd te waarborgen. De toewijding en constante zoektocht naar de beste oplossingen stellen Renato Lusa in staat om co-extrusie- en samengestelde folies aan te bieden, zowel neutraal als gepersonaliseerd...
Portfolio (11)
Italië, Viterbo
69km
Het bedrijf is opgericht in 1947 door de oprichter Coccia Sesto, een uitstekende norcino. In de loop der tijd breidt het uit en wordt het een industrie, maar de regel blijft hetzelfde: gebruik het beste van de grondstof en nooit vriescellen, om een kwaliteitsstandaard te garanderen die anders is dan gebruikelijk. Vandaag de dag is het bedrijf ISO 22000-gecertificeerd, bevoegd voor export naar Cana...
Portfolio (7)
Italië, Casoria
248km
Van het idee van twee jonge Napolitanen, die een tijd in het buitenland hebben gewoond, en zich realiseerden dat de smaken en geuren van Onze Aarde ontbraken, hebben ze besloten om de producten, die zo gemist worden, naar de mensen in het Zuiden te brengen, die verspreid over Italië wonen, in het bijzonder in het prachtige Toscane, maar ook in de rest van het schiereiland... Zo ontstaat Saprurì...
Portfolio (7)
Italië, Castelfidardo
96km
...Medium fruitige extra vierge olijfolie met kruidige tonen en een hint van groene amandel. Geschikt voor gebakken vis, eerste gangen, bijgerechten en rood vlees.
Portfolio (4)
Italië, Forlì
167km
... met zachte tarwe (Triticum aestivum) is de korrel langer en doorschijnend, en zoals de naam "hard" suggereert. Gewoonlijk wordt het geserveerd met gestoofd vlees en/of gekookte groenten. Het kan pittig worden gemaakt door het te combineren met harissa (vooral gebruikt in Tunesië). In Italië daarentegen wordt couscous bereid in de Trapani-regio in Sicilië; het wordt gestoomd in een speciale geglazuurde aardewerken pan, maar de saus is, in tegenstelling tot de Maghreb-variant, een vissoepbouillon.
Portfolio (50)
Italië, San Giorgio Di Piano
231km
... en waterbestendig, eenvoudig te gebruiken spray. Toepassingen: apparatuur voor de verwerking van vlees en zuivel, vloeistofdispenser, verpakkingsinstallaties, assemblageapparatuur, transportbanden, kettingen, ovens, kleppen, pompen, glijbanen, scharnieren, wielen, vriezers.
Portfolio (10)
Italië, Casoria
248km
...kant-en-klare saus op basis van ui en vlees voor foodservice en detailhandel...
Portfolio (4)
Italië, Pistoia
197km
...De Toscaanse crudo, met een ongewoon ronde vorm en een helderrode kleur, kenmerkt zich door een werkelijk uniek rijpingsproces en de omgevingsfactoren waarin het wordt verwerkt, die bijdragen aan de onmiskenbare delicate, hartige en geurige smaak van het vlees.
Portfolio (8)
...Ingrediënten: basilicum 20%, zonnebloemolie, aardappelen, kaas (melk, zout, stremsel, lysozym eiwit), pijnboompitten, zomertruffel (Tuber Aestivum Vitt. - oorsprong Italië) 3%, aroma. Ideaal in combinatie met voorgerechten, op vlees, groenten en bruschetta.
Portfolio (10)
Italië, Orsogna
139km
...ZOUTSPRAY met NATUURLIJKE AROMA'S VERLAAGD NATRIUMGEHALTE -70% NUTRACEUTISCH - AANBEVOLEN voor HYPERTENSIE IDEAAL VOOR CATERING EN PIZZERIA'S OM EEN AROMATISCHE EN SMAAKVOLLE TOETS AAN GERECHTEN TOE TE VOEGEN. UITSTEKEND OP GEBRADEN EN GEGRILDE VLEES...
Portfolio (9)
Italië, Ponte Galeria
117km
... gemarineerd in een zoete saus op basis van sojasaus en mirin, en gegrild. De unagi wordt longitudinaal gesneden, volledig ontdaan van graten en pas daarna op een spies geregen. Zo voorbereid is de unagi klaar om gegrild te worden op binchotan of wit houtskool (een typisch Japanse plantaardige houtskool die favoriet is bij unagi- en yakitori-koks omdat het geen rook afgeeft en onaangename geuren absorbeert). Na een eerste grillbeurt die de umami in het vlees naar voren brengt, wordt de unagi gestoomd om overtollig vet te verwijderen.
Portfolio (8)
...MOTOR: HP 1,5 400V 50Hz driefasig toeren 1380 230V 50Hz enkel-fasig toeren 1380 AFMETINGEN: 625x310x h440 GEWICHT: Kg 25 driefasig / Kg 26 enkel-fasig OLIEGEBAK REDUCTOR TOEREN PROPELLER 210 PLAAT EN MESSE IN RVS CONTAINERS IN RVS RVS RASPBLOK OMKEERKOPPELING UURPRODUCTIE VLEESMAALMACHINE: Kg 240 Het hotel of de restauranthouder die grote hoeveelheden vlees en kaas moet verwerken, kan niet zonder deze combinatie met een geventileerde motor en een solide uitstraling, zoals zijn gewicht aangeeft. Beschikbaar in de lux-versie met opening, schroef, en handvat in gepolijst roestvrij staal.
Portfolio (8)
Italië, Pescara
121km
... groenten te voeden, om een product van superieure kwaliteit te verkrijgen, zowel qua organoleptische als culinaire eigenschappen. Ze worden zowel als voorgerecht als als voedzame eerste gang gebruikt. Het vlees dat hen kenmerkt heeft een hoog eiwitgehalte en een laag vetgehalte.
Portfolio (5)
Italië, Roma
82km
...Ingrediënten: Ketchup (tomatenconcentraat 50%, water, suiker, wijnazijn, zout, natuurlijke aroma's, verdikkingsmiddelen: xanthaangom en guargom), Zomertruffel 3% (Tuber aestivum Vitt.), zout, aroma. Verzurende stof: Melkzuur E270. Houdbaarheidsdatum: 12 maanden. Gebruiksmethode: Ideaal voor het op smaak brengen van vlees, koude gerechten, gekookt vlees, salades. Organoleptische eigenschappen...
Portfolio (9)
Italië, Firenze
181km
...Ingrediënten: basilicum 20%, zonnebloemolie, aardappelen, kaas (melk, zout, stremsel, lysozym eiwit), pijnboompitten, zomertruffel (Tuber Aestivum Vitt. - oorsprong Italië) 3%, aroma. Ideaal in combinatie met voorgerechten, op vlees, groenten en bruschetta.
Portfolio (9)
Italië, Acquafondata
171km
...Fertiele kwartel eieren voor vlucht en vlees om te incuberen. Verzending mogelijk naar Italië en Europese landen.
Portfolio (9)
Italië, Barberino Di Mugello
182km
Agrifood Toscana is een dynamisch bedrijf dat actief is in de Toscaanse agrovoedingssector, waaronder de producten met het merk Agriqualità van de Amiata en het gebied van de Val di Paglia, die het resultaat zijn van een productieketen die sinds 2005 is ontstaan, en die is begonnen met de goedkeuring voor certificering door de regio Toscane. In het bijzonder zijn de gecertificeerde producten beste...
Portfolio (7)
Italië, Città Di Castello
89km
...Truffelolie voor pasta, sauzen, salades, eieren, vlees en vis. We werken ook aan een olie met 100% natuurlijke aroma's! Truffelolie bereid met de beste extra vierge olijfolie. Gebruik slechts een paar druppels om elke schotel een onmiskenbare smaak te geven: pasta, rijst, vlees, gevulde gerechten, omeletten, salades.
Portfolio (2)
Italië, Marciano Della Chiana
97km
...Guanciale is een vleeswaren gemaakt van de wang van het varken. Het vlees wordt ongeveer vijf dagen met zout gemasseerd. Peper en chili worden toegevoegd en het wordt op smaak gebracht met rozemarijn en salie om het vlees nog smaakvoller te maken. De rijping, die 60 tot 90 dagen duurt, vindt plaats in omgevingen met een optimaal klimaat en vochtigheid. Het wordt in de keuken gebruikt in verschillende recepten en sauzen: pasta alla carbonara, gricia en amatriciana om de bekendste te noemen.
Portfolio (10)
Italië, Castel San Pietro Terme
207km
...Elliptische rotorpompen, voor hele druiven, ontsteelde druiven en vergiste druivenpulp, zijn ideaal in de agrovoedingssector voor het transport van appels, sinaasappels, fruit, vlees, olijven, pomace, schijven van vijgen, dadels en semi-vloeibare producten met een hoge vloeibaarheid. De constructie van de pomp met "dubbele kamer" stelt de schroef in staat om de rotor aan de breedste kant te...
Portfolio (1)
L'Oleificio San Giovanni Battista is een coöperatie opgericht in 1969 en telt vandaag de dag 139 olijventelers, die de enige leveranciers zijn van de gemalen olijven. Deze olijven worden uitsluitend geproduceerd in het agro van Colletorto, een dorp in Molise dat zich in een middelhoge heuvelachtige geografische positie bevindt, bijzonder geschikt voor olijventeelt. Vanuit de top van de Torre Ang...
Portfolio (6)
Verkoop en directe export naar cash-and-carry over de hele wereld, directe verkoop aan restaurants wereldwijd, producten gemaakt in Italië, buffelmozzarella, pizzamozzarella, fior di latte, San Marzano-tomaten voor pizza, verse pasta, pasta voor Italiaanse restaurants in het buitenland. Onverslaanbare prijzen voor typische Italiaanse producten, bestel op onze website en ontvang de producten rechts...
Portfolio (10)
...De passata van prunillo wordt verkregen uit de verwerking van de typische Pugliese tomaat, die diep geworteld is in de traditie van ons gebied. De intense kleur, de zure smaak en het krachtige aroma stellen ons in staat om een uitstekende basis in de voorraadkast te hebben voor de bereiding van sauzen, zowel op basis van vlees als op basis van vis. Netto gewicht 290 gr.
Portfolio (10)
Italië, Firenze
160km
...Nduja di Spilinga in Blik De Nduja di Spilinga is een pittige smeerbare salami die zijn oorsprong vindt in Calabria, meer bepaald in Spilinga, een gebied gelegen tussen de hellingen van de Monte Poro en Capo Vaticano. En het is in deze vrolijke plaats dat dit product wordt gemaakt, waarbij de oude lokale tradities nauwgezet worden gevolgd. De nduja wordt bereid met zorgvuldig geselecteerd vlees...
Portfolio (1)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play