Italië, Novoli
...Onze lange gedroogde tomaten van de variëteit "Ciliegino" worden strikt met de hand geoogst in de zomer wanneer ze perfect rijp zijn, op grond die zonder pesticiden is verbouwd. Ze worden natuurlijk in de zon gedroogd en bewaard met alleen toevoeging van zout. PRODUCTKENMERKEN EN VERKOOPVOORWAARDEN 100% natuurlijke gedroogde tomaten van het type "Ciliegino" Verkoopperiode: Juli - Januari Beschikbaar in bulk in dozen van 10 kg Gepalletiseerde verzending bij gekoelde temperatuur in Italië en Europa. Minimale bestelling: 1000 kg...
Portfolio (71)
...Tomatenpulp wordt rechtstreeks verkregen uit vers gesneden tomaten, nadat de schillen zijn verwijderd en een deel van het water eruit is gehaald. Vruchten die bestemd zijn voor verwerking tot pulp moeten van vergelijkbare kwaliteit zijn als die voor gepelde vruchten, dat wil zeggen met een verlaagd zaadgehalte en een verhoogde stevigheid. In dit geval hebben ronde tomaten de voorkeur, omdat ze...
Portfolio (6)
Italië, Imperia
... zijn een uitstekende appetizer, bijvoorbeeld geserveerd met plakken zelfgemaakt brood of op bruschetta, maar ze kunnen ook worden gebruikt om een voorgerecht op smaak te brengen, bijvoorbeeld een lekkere risotto. Ze zijn heerlijk in groente-, rijst- of pastasalades. Bijvoorbeeld om een speciale touch te geven aan een Caprese-salade door gedroogde tomaten en kappertjes toe te voegen. Opslagmethode Bewaar op een droge en koele plaats, weg van warmtebronnen. Eenmaal geopend, in de koelkast bewaren (+4°C), het product bedekt houden met olie en binnen 5 dagen consumeren. Code:POMOL 180...
Portfolio (44)
Italië, Giuliano
...Meel "00", water, moedergist (natuurlijke gist van type 0 tarwemeel in poedervorm, gist, gemoute graanmeel), zout, zonnebloemolie, olijfolie, cherrytomaten, mozzarella, spinazie, Grana Padano.
Portfolio (129)
Italië, Bellizzi
...CALCIUM C is een vloeibare meststof op basis van calcium die helpt om plantproblemen te verminderen, zoals de bittere plek bij appels, de apicale rot van tomaten en paprika's, het holle hart van brassica gewassen en de verbranding van sla. Calcium is een essentiële voedingsstof voor de ontwikkeling van alle plantweefsels en de toepassing ervan zorgt voor een langere houdbaarheid van alle...
Portfolio (64)
...Tijm is een aromatische kruiden, geschikt voor het op smaak brengen van vlees, vis, eieren, kazen, tomaten, stoofschotels en soepen. Naast gebruik in azijnen en gearomatiseerde oliën, wordt het ook gebruikt tegen verkoelende ziekten. Beschikbaar in een bakje of polystyreen van verschillende gewichten.
Bijpassende producten
Tijm
Tijm
Andere Producten
Biet - Rood
Biet - Rood
Portfolio (47)
Italië, Moio Della Civitella
...De tomatensaus is een condiment op basis van gekookte tomaten, dat als hoofdingrediënt wordt gebruikt in talrijke recepten uit de Italiaanse en internationale keuken. De bereiding van deze saus begint met het koken van de tomaten, die doorgaans worden gepeld, ontdaan van zaden en langzaam worden gekookt tot ze een dikke en homogene consistentie bereiken.
Portfolio (16)
Italië, Castellamare
...Traditionele tomatenpuree, zonder conserveermiddelen of additieven, wordt op ambachtelijke wijze vervaardigd, met tomaten die zorgvuldig zijn geteeld en geselecteerd om de geuren en smaken van de Italiaanse cultuur en traditie intact te houden.
Portfolio (26)
...Gecom ingeblikte producten worden in Italië geproduceerd met speciale zorg vanaf de eerste dag van de oogst tot aan hun rijping, volgens een strikt kwaliteitscontroleproces. Het zijn hele gepelde tomaten, in blokjes gesneden tomaten, gecrushte tomaten, tomatenpuree, tomatensaus, passata, pizzasaus, tomatensaus, ingeblikte erwten, ingeblikte bonen, groene erwten, witte bonen, kikkererwten, rode kidneybonen, zwarte bonen, boterbonen, gebakken bonen in tomatensaus, San Marzano, biologische producten.
Italië, Giarre
...De Pachino DOP-tomaat vertegenwoordigt de uitmuntendheid van de landbouwproductie in het zuidoostelijke deel van Sicilië. Een groente met een zoete smaak en een intense rode kleur, geschikt voor elk type gebruik in de keuken, van aperitief tot salades en sauzen. Het DOP-keurmerk maakt het uniek en onnavolgbaar in smaak. Bijna het hele jaar door beschikbaar, maar de uitmuntendheid wordt bereikt in het zomerseizoen.
Portfolio (9)
Italië, Treviso
...SOLANUM LYCOPERSICUM Jaar van productie: 2024 Verpakking: verpakt in kartons / op aanvraag.
Portfolio (5)
Italië, Turin
...Wij bieden hoogwaardige Italiaanse biologische tomatenproducten, zoals blokjes, pulp, puree, semi-geconcentreerde en geconcentreerde pasta's van verschillende Brix-niveaus, bereid met biologische tomaten voor de B2B-groothandel, detailhandel en HORECA-sectoren in verschillende verpakkingen met aseptische vulling, wat zorgt voor optimale hygiëne en conservering.
Portfolio (10)
Italië, San Pietro Clarenza
...Aromatische en smakelijke condiment. Uitstekende bijgerecht bij een vleesgerecht, perfect voor het maken van voorgerechten. INGREDIËNTEN: Gedroogde tomaten, extra vierge olijfolie, zonnebloemolie, verse basilicum, oregano, verse knoflook, chili in variabele verhoudingen. Verpakkingen van: 290 g; 950 g; 2.850 g VEGAN GOURMET...
Portfolio (8)
Italië, Paterno'
...Alleen de beste lokaal geteelde, in de zon gedroogde tomaten, zoals de traditie het voorschrijft, vakkundig gekruid met kappertjes, knoflook en lokale specerijen. Alleen en uitsluitend bewaard in extra vierge olijfolie. Het paradepaardje van de ambachtelijke productie van de typische Sicilianen van Conserve Conti.
Portfolio (9)
Italië, Palagonia
...Ingrediënten: Tomaten 65%, zonnebloemolie 35%, natuurlijke aroma's in variabele verhoudingen (knoflook, gemalen rode peper, munt), wijnazijn, zout. Citroenzuur, L-ascorbinezuur. Verpakkingen van: 212g/620g/1kg/3kg...
Portfolio (55)
Italië, Nocera Inferire
...Onze taak is om onze internationale partners te helpen bij het beheren van alle verschillende fasen van product sourcing en de ontwikkeling van private labels.
Bijpassende producten
Ingeblikte Italiaanse tomaten
Ingeblikte Italiaanse tomaten
Portfolio (1)
Italië, Foiano Della Chiana
... PLC met een touchscreen interface. Bij gebruik van dezelfde soort dop zijn er geen accessoires nodig voor het wisselen van formaat. De vulmachine kan ook worden geleverd met een schroefdop systeem, met warme capsule of met aluminium, het bundelen van wijnflessen, etikettering van flessen. Inclusief programmering op de etiketten van de klant en testen. Wij voeren ook de installatie aan huis uit, op aanvraag, niet inbegrepen in de prijs van de machine. WIJ BESCHIKKEN OOK OVER VULMACHINES VOOR JAM, SAUCES, HONING, TOMATEN, FLESSEN, POTTEN IN HET ALGEMEEN, CAPSULEERMACHINES, SLUITMACHINES EN EINDLIJN.
Portfolio (4)
... eigenschappen van de tomaatjes zeer goed te behouden, waardoor ze een zoete en frisse smaak behouden. Door de semi-droge ciliegino aan ons productassortiment toe te voegen, bieden we niet alleen een symbool van de Siciliaanse culinaire traditie, maar garanderen we ook de herkomst van de ingrediënten en de traceerbaarheid van de tomaatjes, die worden gekweekt in gecertificeerde kassen en voortdurend worden gevolgd. Dit smakelijke product is een delicatesse in sauzen, salades, bruschetta of als voorgerecht. Verpakking: 190 g...
Portfolio (8)
...De gepelde tomaten zijn ontstaan uit de traditie en de passie voor de tomaat... langwerpig van regelmatige vorm, rijp aan de zon en op het juiste moment geoogst om voorzichtig gestoomd, gepeld en ingemaakt te worden, zodat de smaak, het aroma en de smaak van ons gebied behouden blijven. Italiaanse uitmuntendheden, uitmuntendheden uit Puglia. Netto gewicht 520 gr.
Portfolio (10)
Italië, Montalto Uffugo
...Italiaanse zongedroogde tomaten. Een van de meest smakelijke producten die ons zijn nagelaten door de agrovoedseltraditie van Calabrië en Puglia. Ze worden natuurlijk in de zon gedroogd en kunnen in verschillende recepten worden gebruikt. Ideale verpakking voor 4 personen.
Portfolio (19)
Italië, Ripalimosani
...Het polilab is het complete laboratorium voor de transformatie van agrarische producten. Ideaal voor de verwerking van tomaten (sauzen, kruiden), fruit (jam en conserven), ingelegde producten, paté en risotto.
Portfolio (3)
Italië, Castel Volturno
...Wijnen. Mousserende wijnen, buffelmozzarella, taralli uit Sannio, filets van Gragnano-tomaten, honing.
Portfolio (1)
Italië, Salerno
... met de nationale en Europese regelgeving, onder zelfcontrole en in overeenstemming met de principes van het HACCP-systeem. Het bedrijf voert schoonmaak- en desinfectieprocedures uit, ongediertebestrijding en hygiënecontroles, en voert microbiologische en chemische controles uit op grondstoffen, halffabricaten, eindproducten en monsters in bewerking. Het verse product wordt teruggebracht tot -20° C. volgens Verordening (EG) 853/04. Bekende allergenen worden vetgedrukt weergegeven volgens de wettelijke bepalingen.
Portfolio (8)
Italië, altamura
... van hoge kwaliteit om te voldoen aan de bedrijfsnormen van uitmuntendheid. Geproduceerd en verpakt volgens de wet. BASE PIZZA ROOD TOMATEN Ingrediënten: Hermeel van durumtarwe, water, aardappelzetmeel, zeezout, extra vierge olijfolie, biergist, sojalecithine. Tomatensaus. Bevat gluten.
Portfolio (3)
... gegrild vlees, van porcini-paddenstoelen, maar ook voor soepen van gemengde peulvruchten, van tomaten voor salades en in het bijzonder voor seizoensgebonden kazen. De Coratina olie heeft ook het hoogste gehalte aan oliezuur, wat het slechte cholesterol tegengaat.
Portfolio (6)
Italië, Torino
... PRODUCTINFORMATIE. Het gedroogde tomatenpoeder wordt geproduceerd van zelfgekweekte tomaten door de tomaten te drogen en te malen. Het poeder van gedroogde tomaten bestaat voor 100% uit zonrijpe tomaten. Het bevat alle zoetheid en zuurheid van verse tomaten, zonder smaakversterkers, zout, aroma's of anti-klontermiddelen. De smaak is intens en smaakvoller dan de meeste verse tomaten. Ideaal om smaak en kleur van tomaat toe te voegen aan formuleringen, evenals om te verdikken en de benodigde droge stof (consistentie) te reguleren.
Portfolio (10)
Italië, Castelfidardo
...Fruitige extra vierge olijfolie met een hint van verse groene amandel. Complexe en verfijnde smaak met plantaardige tonen van artisjok, sla en amandel. Het heeft een goed gebalanceerde en harmonieuze pittige nasmaak. Geschikt voor vleesgerechten, peulvruchtensoepen, gegrilde bruschetta besprenkeld met zout, tomaten, knoflook en rucola.
Portfolio (4)
Italië, Sassello
...krokante Gevulde chilipepers (met Tonijnroom) in Extra Vergine Olijfolie, krokante Chilipepers in Olijfolie met Ansjovis, Kappertjes en Olijven, Gelegen Gedroogde Tomaten in Olijfolie, Bitterzoete Uien, Gegrilde kleine Uien in Olijfolie, Kleine Uien met Modena balsamicoazijn I.G.P., Krokante Sardinië Artisjokken in Olijfolie, Gegrilde Aubergines in Olijfolie, Paprika's met Truffel, Mix Hor d'oeuvre in Olijfolie, Kaasroom gesmolten met truffel, Olijvenpaté met Truffel, Truffelroom.
Portfolio (9)
Italië, Porto Mantovano
...Onze technici ontwikkelen complete systemen voor hydroponische teelt, zowel in de tuinbouw (tomaat, komkommer, paprika, sla...) als in de bloementeelt (rozen, anthurium...) en met het gebruik van verschillende inert substraten. Dit alles met de formule "turnkey". Wat betreft de specifieke teelt van tomaten, hanteert het bedrijf Tecnova systemen op hangende goten die aan de structuren zijn bevestigd, om maximale netheid en controle over de planten te bevorderen die groeien in gezonde omstandigheden, waarbij het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen wordt beperkt.
Portfolio (9)