Italië, Marmirolo
...PASTAPIU is een type '00' tarwebloem voor het maken van verse pasta. Met zijn uitstekende plasticiteit en elasticiteit, dankzij het hoge eiwitgehalte, valt PASTAPIU op door de uniforme korrelstructuur en minder dan 0,45% as, en is daardoor ideaal voor het maken van verse pasta die zijn kleur meerdere dagen kan behouden. PASTAPIU is het ideale ingrediënt voor het maken van traditionele verse pasta in al zijn ontelbare vormen en types, waaronder bladerdeeg, perspasta, gnocchi, trofie en gevulde pasta's zoals ravioli, tortellini, agnoli en vele anderen.
Portfolio (56)
Italië, Giuliano
...Meel "00", water, zuurdesem (natuurlijke gist van type 0 tarwebloem in poedervorm, gist, gemoute granenmeel), zout, zonnebloemolie, olijfolie, tomaat, mozzarella asiago, fontina, emmental, extra vierge olijfolie.
Bijpassende producten
4 KAZEN
4 KAZEN
Andere Producten
Tartelletta ld mix
Tartelletta ld mix
Portfolio (129)
Italië, Guardiagrele
...Additief van gemoute tarwebloem, zorgt voor een uniforme kleur van de korst en garandeert de zachtheid van de kruim. Formaat: 25 kg Dosering: 1 - 1,5 %...
Portfolio (91)
Italië, Villafranca
...Chicche Napoletane di Patate De Chicche Napoletane zijn een smakelijk alternatief voor de klassieke Gnocchi, een typisch gerecht uit de Italiaanse traditie. Ze zijn ontstaan uit het oorspronkelijke recept dat geselecteerde aardappelen en tarwebloem combineert. Onze Chicche Napoletane zijn gemaakt van alleen verse aardappelen, kwalitatieve grondstoffen die een sterke territoriale karakterisering...
Portfolio (4)
Italië, altamura
...De Focaccia Barese is gemaakt van een deeg dat bestaat uit de volgende hoogwaardige grondstoffen: fijn gemalen durumtarwe, tarwebloem, sojalecithine, extra vierge olijfolie, zonnebloemolie, zout, biergist, water, verbeteringsmiddel. Bevat gluten en soja. Topping: cherrytomaatjes van de heuvels, zwarte olijven, oregano. Ambachtelijk vervaardigd, verpakt in ATM en ingepakt in voedselveilig plastic.
Portfolio (3)
Italië, Marcianise
...Ingrediënten: Water, suiker, alcohol van agrarische oorsprong, magere melkpoeder, smaakstoffen, baba in stukjes. Baba in stukjes: Tarwebloem (TARWE) Type "0," eieren, plantaardige margarine, geen gehydrogeneerde vetten bestaande uit plantaardige oliën en vetten (palm- en zonnebloemolie), water, zuurteregelaar E330, smaakstoffen, suiker, zout, natuurlijke gist. Kan sporen van noten bevatten. Bevat allergenen. Vol 17%...
Portfolio (2)
Italië, Bronte
...Ingrediënten: tarwebloem type "O", gepasteuriseerd eigeel, boter, fructose, suiker, natuurlijke zuurdesempoeder (tarwe), emulgator E471, volle melkpoeder, biergist, zout, aroma's. Vulling: suiker, hazelnootpasta 30% (geroosterde en verfijnde hazelnoten), plantaardige oliën en vetten (palm, palmolie), oliën (zonnebloem), magere melkpoeder, wei-eiwitpoeder, emulgator (E322 sojalecithine), aroma's...
Portfolio (56)
Italië, Chiari
... en analyse van de grondstof en het eindproduct uitvoeren. De controles zijn verdeeld in drie typen op basis van het analysegedeelte: chemisch-fysisch, reologisch en microbiologisch. We hebben een breed scala aan producten, van tarwebloem tot de commercialisering van meel van andere granen of mengsels met een klassieke en natuurlijke verwerking. Op basis van jarenlange ervaring selecteren en kopen we verschillende soorten tarwe afhankelijk van de behoeften van de markt en de kwaliteitsprincipes.
Italië, Casoli Di Atri
...Wij zijn producenten van tarwebloem sinds 1800. Onze granen zijn allemaal van Italiaanse oorsprong (Emilia Romagna, Abruzzo, Marche) en worden zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit en authenticiteit. Onze bloem wordt gebruikt voor broodproductie, pizzeria's en patisserie. Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken.
Produceert tarwebloem...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play