Italië, Amelia
Over het beschermde gebied dat bekend staat als het "pad van olie" in Umbrië, op de glooiende Amerini-heuvels, worden onze olijven verbouwd. We extraheren onze olie FenOlio uitsluitend uit onze eigen olijven. De olie is rijk aan polyfenolen, krachtige natuurlijke antioxidanten met hoge niveaus van vitamine E die in staat zijn de schadelijke effecten van vrije radicalen tegen te gaan. De kwaliteit ...
Italië, Villarbasse
... bestand is tegen zowel lage als hoge temperaturen, schokken en zonnestralen. Elk product is beschikbaar in verschillende versies en kleuren om een gemakkelijke integratie in elke context mogelijk te maken; bovendien kan het op aanvraag worden GEPERSONALISEERD volgens specifieke behoeften. Onze producten zijn ideaal voor de HO.RE.CA. (Hotels, Restaurants, Cafés, Cocktailbars, Slow en Fast Food, enz...
Portfolio (3)
Italië, Viterbo
... Canada, en staat het op de FDA-lijst in afwachting van het Ministerie van Volksgezondheid. We hebben twee patenten: een gesneden Coccia zonder de heup met een hoge bil en Guanciamia, de eerste ronde guanciale die niet is opgerold. Bovendien hebben we een Slow Food Presidio, La susianella, een product dat door de Etrusken werd geproduceerd, de eerste bewoners van ons gebied, La Tuscia. We produceren...
Portfolio (7)
Italië, San Vito Dei Normanni
... behoeften van onze klanten. Het bedrijf maakt gebruik van de professionaliteit van meer dan 200 medewerkers en de meest geavanceerde technologieën in de voedingsconserveringssector. Dit stelt ons in staat om groenten rechtstreeks vers te verwerken, in enkele stappen en altijd binnen enkele uren na de oogst. We hebben de belangrijkste kwaliteitscertificeringen in de voedingssector behaald, waaronder BRC food, ISO 9001:2008 en het ICEA-certificaat voor biologische producten. In de afgelopen jaren, dankzij de samenwerking met Slow Food, produceren we de Fiaschetto-tomatenpuree van Torre Guaceto.
Italië, Castelleone Di Suasa
... gecertificeerde biologische olie. Met dezelfde passie en aandacht bieden we ook de dienst van het malen van olijven voor derden aan. Sinds 2003 heeft L’Olivaio zich constant bewezen in alle regionale en nationale wedstrijden voor extra vierge olijfolie, waaronder Oro delle Marche, Orciolo d’Oro, Gambero Rosso en Slow Food. In 2016 traden twee jonge partners toe tot het bedrijf: Davide Morganti...
... ervaring in de teelt en commercialisering van pistache. Het motto van het bedrijf is dan ook altijd geweest: "Respecteer de traditie en zoek naar innovatie". De traditie wordt vertegenwoordigd door deze prachtige vrucht die wereldwijd gewaardeerd wordt, terwijl de innovatie bestaat uit onze verwerkingen die de smaak versterken. Wij van Evergreen kunnen de ongepelde vrucht, de bloem en de uitstekende pistachepasta aanbieden voor de productie van ijs. We maken ook deel uit van de slow food beweging, wat onze toewijding aan de PISTACCHIO VERDE DI BRONTE DOP nog verder garandeert.
Italië, Torino
... activiteiten in het Museum voor Oosterse Kunst of Eataly Turijn tijdens proeverijen of educatieve sessies. Sinds 2017 behoren we tot de vijf beste locaties voor de 'Merenda' volgens de Saporario van Turijn en sinds 2018 zijn we opgenomen in de 'Gids Turijn voor de Genieter' en La Pecora Nera met de beoordeling 'het is de moeite waard om de stad te doorkruisen'. Twee andere vermeldingen zijn 'Gids voor Smaken en Genietingen van Turijn en Piemonte' van Repubblica en 'Boodschappen doen met Slow Food'.
Italië, Roma
... verspreiden van de kennis over Griekse streekproducten in Italië door evenementen te organiseren voor wijnproeverijen op de belangrijkste locaties van de Italiaanse sommelierkringen. Kostas Linardos, de oprichter van Ellenikà, is vaak te vinden in de slow food-kringen en heeft enkele Griekse wijnen gepresenteerd in de uitzending EAT PARADE op Rai 2. De selectie van Griekse producten is uitsluitend...
Italië, Somma Vesuviana
Maximaal respect voor het milieu en een grote passie voor de bijenteelt, zo produceert FIORILANDYA met de excellentie van Slow Food in het hart van het Nationaal Park Vesuvius echte geschenken van de natuur: acaciahoning, citrus-honing, kastanjehoning, bloemenhoning, eucalyptus-honing, honingdauw; koninginnengelei; pollen; propolis; was en bijenzwermen. Daarnaast producten: typisch; biologisch en apicosmetica. Thuisleveringen in heel Italië.
...kazen, vleeswaren, peulvruchten, groenten en wijnen van uitmuntende kwaliteit, allemaal van ambachtelijke productie, met speciale aandacht voor Slow Food-initiatieven en alles wat biologisch en natuurlijk is.
... meest gezaghebbende oliegidsen (Gambero Rosso en Slow Food). Onder onze producten bevinden zich de waardevolle Monocultivar van Tortiglione, de monovarietale van Pendolino en Dritta, de DOP pretuziano Colline Teramane en onze gearomatiseerde oliën, waarbij technieken zoals maceratie en druk worden gebruikt zonder het gebruik van synthetische chemische aroma's.
Italië, Termini Imerese
Wij zijn één van de 200 Italiaanse Slow Food-presidi, aangezien wij momenteel de enige erkende fokkers van de Siciliaanse bij zijn. Ons bedrijf produceert naast een gevarieerd assortiment monoflorale honing, allemaal typisch Siciliaans (eucalyptus, tijm, sinaasappel, mandarijn, sulla, mispel, amandel, citrusvruchten, astragalus nebrodensis, enzovoort...) ook bijenkorven, zwermen voor bestuiving, zwermen voor imkers en Siciliaanse koninginnen.
...Groothandel in citrusvruchten (ook BIOLOGISCH) en agrarische producten IN HET ALGEMEEN, Wijnen, Kazen, OLIE (ook BIO) en olijven, ingelegde producten, en alles wat valt onder de gastronomie voor restaurants en particulieren. Alleen ECHTE Producten.-- 'SLOW FOOD' waarborgen voor de betrokken kanalen.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play