Italië, Giuliano
...Roomijs met crème Cod:VSC017...
Portfolio (129)
Italië, Nave
...Aanbevolen combinaties Geschikt voor rauw op gekookte en gegrilde groenten, friet of gekookte aardappelen, zalm en zeevruchten, pizza, rijst, uitstekend bij gekookt, geroosterd of gegrild vlees, vis, kazen, roomijs, fruitsalade, panna cotta... Inhoud: 250 ml Code: 03224 Categorie: Azijn Land: Italië Regio: Emilia-Romagna...
Portfolio (46)
Italië, Trino
Sinds 1981 is GELPAS gespecialiseerd in ijs, croissants en snacks voor cafés en restaurants. Met onnavolgbare producten zijn wij het enige echte alternatief voor jouw café! Service, kwaliteit en voordeligheid. Deze filosofie is altijd het fundament geweest en wordt nog steeds met passie en vastberadenheid nageleefd. GELPAS is uitsluitend gespecialiseerd in de levering aan cafés, restaurants, pubs ...
Portfolio (9)
Italië, Montecchio Maggiore
La Nuova Tradizione is een bedrijf opgericht door gepassioneerde professionals in de sector, dat zich richt op het leveren van hoogwaardige halffabricaten om het creatieve proces van de gelateria te ondersteunen. Het bedrijf streeft ernaar te innoveren terwijl het de ambachtelijkheid respecteert die ten grondslag ligt aan de creatie van gelato. Kwaliteit, veiligheid en service vormen de basis van ...
Italië, Alliste
Miwa s.r.l. is een groothandel die gespecialiseerd is in de distributie van producten en grondstoffen voor Restaurants, Bars, Banketbakkerijen, Pizzeria's, IJsjeswinkels, Feestzalen, B&B's, Street Food, Trattoria's, Bakkerijen, Hotels. Gevestigd in de regio Puglia, in Alliste, is het een groothandel die al meer dan 20 jaar op de markt is. Miwa heeft als doel de enige groothandel te zijn die, naast...
Italië, Segrate
... voor roomijs voor professioneel gebruik Neutro Fruit Cream xs: veelzijdig neutraal voor alle soorten ijs zonder mono- en diglyceriden voor professioneel gebruik Exellent Protein vit: product dat het ijs zacht maakt voor professioneel en industrieel gebruik natural veggy: basis voor veganistisch ijs, het enige prebiotische en nutraceutische ijs voor professioneel en privé gebruik. zero: de...
Italië, Casamarciano
Caporaso is sinds 1960 een leider in de productie van gedroogd fruit. In de afgelopen 15 jaar heeft het zich ontwikkeld in het B2B-verkoopnetwerk om de eindgebruiker (ijsmaker/patissier) het product te bieden dat hij altijd heeft gewild, om de kwaliteit van zijn processen te optimaliseren, tegen een eerlijke prijs die niet lijdt onder de klassieke 3/4 stappen van aankoop/verkoop die het verouderd...
Gel Cream is opgericht in 2008 dankzij het inzicht van de oprichter Giancarlo, die, gesteund door zijn kinderen, een nieuw avontuur aangaat in de "gevarieerde" wereld van ijs. De fundamenten zijn er al en zijn solide, omdat we kunnen profiteren van twintig jaar ervaring en kennis, gegroeid en gecultiveerd in het hart van de Po-vlakte. De structuur beslaat een oppervlakte van 5.000 vierkante meter,...
Italië, Bistagno
Giuso een eeuw van Innovatie. Productie en verkoop van producten, ingrediënten, halffabricaten en voedingsmiddelen voor ijssalons, patisserie en bakkerijen: Italiaanse ijs, room, gekonfijt fruit, candied fruit, jam, confituren, amarena. De Missie: Ingrediënten en halffabricaten produceren voor ambachtslieden en kleine industrieën, door constante zoektocht naar innovatieve oplossingen en met als do...
Italië, Silea
Geboren in 1964 als een ambachtelijk laboratorium voor de productie van hoorntjes en wafels voor ijs, dankzij het ondernemerschap van de broers Luigi en Roberto Vanin, is het bedrijf snel gegroeid en getransformeerd in een onderneming met een productiecapaciteit van meer dan 1.000.000 stuks per dag. Met een overdekte oppervlakte van meer dan 6.000 m², werkt het vandaag de dag met meer dan 30 gespe...
Italië, Roseto D'abruzzi
Onze geschiedenis: Maria Magrini begon in de jaren dertig met het produceren van de eerste ambachtelijke ijsjes in het oude Caffè Magrini, waar de keuze voor grondstoffen van absolute puurheid en versheid het mogelijk maakte om het ontmoetingspunt te worden voor ijsliefhebbers. Het verhaal van goed ijs in Roseto gaat verder met de kinderen die de eerste ijscoupes creëren, zo exclusief en fantasie...
Italië, Roma
AMBACHTELIJKE CHOCOLADE IN ROME De patisserie Hansel en Gretel behoort tot de beste ambachtelijke patisserieën in Rome voor handgemaakte chocolade. De volledig ambachtelijke productie van de chocolade is herkenbaar aan de verfijning en kwaliteit van de gebruikte ingrediënten, de onregelmatigheid van hun vorm en de gedurfde combinaties die zijn gekozen. Elke klant die op zoek is naar ambachtelijke ...
Portfolio (2)
Italië, Berlingo
Mengsels voorbereidingen in poeders voor dranken : hete & koude chocolades, instant cappuccino's, ginseng koffie, gerst … mengsels voor slushes, bevroren yoghurts, ijs, koude crèmes, sorbets, milkshakes, theeën, crêpes, wafels, pannenkoeken, enz. Vloeibare voorbereidingen voor toppings, siropen, slushes, enz. Ons bedrijf is ISO 22000 en IFS gecertificeerd. We garanderen u de hoogste international...
Italië, Formello
Gelimont biedt producten en halffabricaten voor de ambachtelijke ijsmaker, alles wat nodig is voor een goed ambachtelijk ijs.
Italië, Comacchio
Segel is een Italiaans familiebedrijf dat sinds 1982 hoogwaardige ijs- en sorbetproducten produceert, ambachtelijk vervaardigd en met geselecteerde ingrediënten. Segel levert zijn producten aan bedrijven in de HO.RE.CA-sector, aan groothandels en aan de grootdistributie, zowel nationaal als internationaal.
Portfolio (3)
Italië, Caltagirone
De bar-patisserie Zagara is de juiste keuze voor wie heerlijke zoetigheden wil, bereid met eerlijke ingrediënten. Taarten voor ceremonies, buffetpatisserie en nog veel meer, voor elk type evenement. We verkopen onze typische Siciliaanse producten in Italië en het buitenland: Amandelgebak, kleurige koekjes, ambachtelijke koekjes en nog veel meer. We bieden cateringdiensten voor ceremonies aan en st...
Professione gelatiere is de school voor ijsbereiding die leert hoe je echt ambachtelijk ijs maakt, uitsluitend met natuurlijke grondstoffen. In onze cursussen voor ijsbereiding gebruiken we geen additieven, conserveermiddelen of kleurstoffen, alles om de ijsbereiders van de toekomst zo goed mogelijk op te leiden. Het opleidingsprogramma is verdeeld in drie niveaus: Cursus voor ijsbereider niveau ...
Italië, Coriano
Crème Caramel Bio is een ambachtelijk laboratorium dat ijs van de hoogste kwaliteit produceert voor de groothandel. Het is opgericht door Meester IJsbereider Marco Mazzotti in 1992, in de provincie Rimini. Wij zijn gespecialiseerd in de productie en levering van ambachtelijk ijs met hoge voedingswaarden en authentieke kwaliteit (Kcal verminderd met 18% tot 25% in vergelijking met het gemiddelde va...
Portfolio (1)
Italië, Marsala
Italië, Almenno San Bartolomeo
Opgericht in 1912, gespecialiseerd in de productie van ijs met grondstoffen van uitstekende kwaliteit zoals vers gemolken melk, Amalfi-citroenen, kastanjes uit Calizzano en Thun-honing. Het productieproces omvat de controle van elke fase, van de voorbereiding tot het draaien, met periodieke microbiologische controles om maximale veiligheid te garanderen. Er wordt niets aan het toeval overgelaten, ...
Italië, Palermo
Monsù is een start-up die echte Siciliaanse gelato produceert met de recepten van de eilandtraditie, met de hoogste kwaliteit ingrediënten van uitstekende kleine regionale producenten. Het bedrijf is gevestigd in Palermo en is ontstaan dankzij het idee van de familie Vesco, die al jaren betrokken is bij de promotie van Siciliaanse wijnen en voedsel. Onze gelato is het resultaat van natuurlijke in...
MondoBar is jouw officiële leverancier van producten voor de ijsindustrie, in Italië en wereldwijd. De beste producten en halffabricaten voor de productie van ijs, zorgvuldig en deskundig voor jou geselecteerd. Als je op zoek bent naar een competente, goed voorbereide partner die altijd aandacht heeft voor jouw behoeften in de ijsindustrie, dan zijn wij van Mondobar de juiste oplossing. Hier zijn ...
Italië, Aprilia
Wij zijn actief in de distributie in de voedingssector, typische Campaniaanse en Siciliaanse zoetwaren, en diepvriesproducten.
Italië, Caltanissetta
La Cono D’oro srl is opgericht in Caltanissetta (Sicilië) als producent van ambachtelijk ijs. De belangrijkste eigenschap die ons onderscheidt, is het gebruik van lokale grondstoffen van hoge kwaliteit en professionele expertise, aangevuld met kennis en ervaring op het gebied van ambachtelijke producten, wat zorgt voor de hoogste kwaliteitsnormen. Als producent sinds 2003, met ervaring die terugga...
Italië, Baronissi
L’Antica Gelateria Matteo is opgericht in 1962 en produceert de "Fruttini Gelato", die altijd als producten van de hoogste voedselkwaliteit worden beschouwd. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld dankzij de ondernemingszin van het dynamische jonge management, dat nieuwe verkoopkanalen heeft weten te ontwikkelen en de evolutie van de markt heeft begrepen, zonder ooit de idee van het produceren van een ...
Italië, Coriano
Fonderia del Gelato, in Coriano di Rimini, is een jong bedrijf, opgericht in 2017, en ondanks dat wordt het als eerste keuze van klanten zowel in het Romagna-gebied als in verder weg gelegen regio's beschouwd, omdat we de 25 jaar ervaring van onze Meester Gelatiere Marco Mazzotti combineren met de modernste levertechnologieën. We produceren ambachtelijk natuurlijk ijs met de beste Italiaanse natuu...
Portfolio (1)
Italië, Jesi
Het succes van het ambachtelijke ijs "Ciro & Pio" komt voort uit de onmiskenbare smaak, gecreëerd door een mix van de allerbeste verse ingrediënten en vakkundige ambachtelijke verwerking, ondersteund door 60 jaar ervaring. De meest kenmerkende uitdrukking van het merk "Ciro & Pio" is de prestigieuze ijssalon die direct wordt beheerd in de stad Jesi (AN), met de kinderen en kleinkinderen van de opr...
Italië, Grugliasco
Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop en consultancy van producten voor ijssalons en patisserieën. Onze jarenlange ervaring op de Europese en buitenlandse markten stelt ons in staat om bestaande ijssalons te ondersteunen of samen nieuwe te creëren, dit alles dankzij meerdere samenwerkingen met gerenommeerde bedrijven in de sector over de hele wereld. Onze expertise heeft ons oo...
Italië, Settimo Milanese
Fin vanaf 1930 produceert het basis- en pasta's voor ijs, met bijzondere aandacht voor de selectie van grondstoffen en het zoeken naar ideeën die kunnen concurreren met de kleine patisserie als antwoord op de verschillende markten. De markt vereist expertise en voorbereiding. Anselli werkt samen met de ijsbereiders voor de realisatie van nieuwe verkooppunten. Het helpt bij het vinden van de locati...
Italië, Settala
Comprital is de ideale partner voor de grote en middelgrote ijsindustrie, met de ontwikkeling van op maat gemaakte producten en pre-start advies dat de klant begeleidt van de studie van de productielay-out, naar de keuze van grondstoffen, van de toepassing van de regelgeving van het land tot de berekening van de voedingsetiketten. De opstelling van de productiemachines, de keuze van de apparatuur,...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play