... Het zorgvuldig selecteren van de tomaten die worden gebruikt in de productie van passata is cruciaal, omdat dit de kwaliteit en houdbaarheid van het eindproduct kan beïnvloeden. De selectiecriteria omvatten rijpheid en de afwezigheid van imperfecties en defecten. Diep rode, rijpe tomaten met een hogere...
Portfolio (6)
...De bekendste onder de varianten, de rode datterino-tomaat. Zijn zoetheid en intense aroma hebben het populair gemaakt bij zowel koks als consumenten, en de rijke gezondheidsvoordelen zijn ook een sterk punt.
Bijpassende producten
Rode Datterino
Rode Datterino
Andere Producten
Gele Datterino
Gele Datterino
Portfolio (2)
Italië, MILANO
...Datterini gialli van Puglia Zijn de zoetste, stevigste en meest waardevolle tomaten. Ze zijn het meest geschikt voor degenen die hun gerechten een natuurlijke smaak en tegelijkertijd een gourmet-tintje willen geven. INGREDIËNTEN Gele datterino-tomaat, water en zout. VERPAKKING VAN 12 1 STUK = EURO 0,95 1 PALET 84 VERPAKKINGEN HOUDBAARHEID 12/01/ 27 MINIMALE BESTELLING 30 PALETTEN...
Portfolio (229)
... en een hoog brix-gehalte, wegen ongeveer 15-20 gram, hebben een heldere rode kleur, een evenwichtige smaak en een lange houdbaarheid. Mooi en uitnodigend voor consumptie, speelt de datterino-tomaat zeer goed in op de huidige markttrend, namelijk de combinatie van visuele aantrekkingskracht en een hoge kwaliteitsnorm van de vruchten. Dankzij zijn zoetheid is de datterino zeer veelzijdig in de keuken, perfect voor het maken van verschillende smakelijke recepten: tomatensauzen, sauzen of als snack in snelle voorgerechten. Verpakking: gr 200, 250, 300...
Portfolio (8)
Italië, Palagonia
...Ingrediënten: (Eggplant en Tomaten) 65%, zonnebloemolie 35%, zout, azijn, natuurlijke aroma's in variabele verhoudingen, rode peper, munt, knoflook, peterselie). Citroenzuur, ascorbinezuur. Verpakkingen van: 106g/212g/620g/1kg/3kg...
Portfolio (55)
Italië, Rivoli
...De rode biet, gebruikt ter vervanging van tomaat, heeft een rijke geur van aardse en zoete aroma's, die dicht bij de umami-smaak komt. De Bietenketchup is een klein wonder, een perfecte balans van smaken, met hints van specerijen en heeft een zeer oosterse, complexe structuur, ver weg van de zure en vlakke smaak van tomaat. De granaatappelazijn, gebruikt in de Biobontà Bietenketchup, heeft een...
Portfolio (9)
Italië, Roma
...Luminans Yin Crème voor gevoelige huid, met roodheid en couperose; voor gezicht, hals en décolleté. Yin-extracten van bladeren en fruit van tomaat om de energetische overtolligheden van Yang te verminderen. VERMINDERT ROODHEID EN COUPEROSE Rode Wijnstok, Paardenkastanje en Duivelsklauw verminderen zichtbaar de congestie en roodheid, ook van het décolleté. Bladeren en fruit van Tomaat om de...
Portfolio (10)
Italië, Giarre
...De Pachino DOP-tomaat vertegenwoordigt de uitmuntendheid van de landbouwproductie in het zuidoostelijke deel van Sicilië. Een groente met een zoete smaak en een intense rode kleur, geschikt voor elk type gebruik in de keuken, van aperitief tot salades en sauzen. Het DOP-keurmerk maakt het uniek en onnavolgbaar in smaak. Bijna het hele jaar door beschikbaar, maar de uitmuntendheid wordt bereikt in het zomerseizoen.
Portfolio (9)
... di Parma, de Ladino di Panocchia, maar ook van andere Italiaanse regio's zoals de Toscaanse Canestrino, Costoluto Fiorentino, enz. Een pronkstuk van Centrale della Frutta is het herstel van de oude druivensoort Termarina, die een commerciële afzet heeft gevonden via de verkoop van zowel witte als zwarte druiven en verwerkte producten, evenals de rode perzik, een andere oude inheemse variëteit waar Centrale della Frutta een herwaarderingsproject voor heeft. Zoet en met de typische rode kleur van het vruchtvlees, maakt het een echt uniek product dat uitstekend is voor de productie van jam.
Italië, Turin
...abrikoos, granaatappel, wortel, zure kers, citroen, sinaasappel, perzik, peer, zwarte wortel, rode biet), NFC vruchtensappen, zon gedroogde abrikozen, vijgen, hazelnoten (kernen, maaltijden en pasta's), pistachenoten, linzen, kikkererwten, superfood-ingrediënten, plantaardige eiwitten en tomatenpuree. We breiden voortdurend ons aanbod van biologische ingrediënten uit die rechtstreeks worden aangeboden door biologische telers en fabrikanten in Turkije, Italië en de EU.
Portfolio (10)
...courgette, paprika, knolselderij, witte kool, rode biet, abrikoos, perzik en nog veel meer. Met de mogelijkheid om 365 dagen per jaar te leveren: losse tomaat en tros, cherrytomaat en courgette. Al onze producten worden gekweekt volgens de biologische landbouwmethode (834/07) en zijn gecertificeerd volgens de kwaliteitsnormen Global Gap en Bio Suisse. Bovendien heeft het bedrijf zich sinds 2013 ingezet voor de sociale verantwoordelijkheid van de werknemer, door zich te certificeren volgens de Grasp-norm.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play