Italië, Milano
... Aangename zoetstof voor dranken, yoghurt en desserts, te genieten op zoete kazen en gesponnen kazen zoals mozzarella, provola, caciocavallo. Het past goed bij zowel rauwe als gekookte vis; met extra vierge olijfolie en citroen versterkt het de dressings voor salades en pinzimonio.
Portfolio (116)
Italië, Imperia
... smaak, met een volle, aangenaam zure smaak: onder onze extra vergine olijfoliën is het degene met de meest intense smaak. Het zal daarom zeker geliefd zijn bij degenen die sterke en volle smaken waarderen. Productlabel In de 'Bijlagen' vindt u het label met de voedingsgegevens en andere informatie over het product. Combinaties De Groene Fruit is zeer geschikt voor het op smaak brengen van gegrild vlees en groenten, op bonen, bruschetta, gedipte groenten en rauwe vis. Uitstekend op stokvis. code:GF .75...
Portfolio (44)
Italië, MILANO
... smaak brengen van pizza of eiernoedels, voor recepten met groenten of vis, voor hoge temperatuur bereidingen (zoals in de oven) en lange kooktijden dankzij het hoge watergehalte. • 100% Italiaanse tomaten • Ideaal voor recepten met rauwe tomaat • Rijk en vol van smaak • In tomatensap • Formaat: 400g VERPAKKING VAN 24 1 STUK = EURO 0.40 1 PALLET 84 VERPAKKINGEN VERVALDATUM 05/2026 MINIMALE BESTELLING 30...
Portfolio (229)
Italië, Portogruaro
Ons bedrijf, sinds de oprichting, heeft altijd met dezelfde passie de groothandel in visproducten uitgeoefend, voornamelijk afkomstig uit de Middellandse Zee. Ons doel is om producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden door gebruik te maken van geselecteerde grondstoffen en strikte hygiëneprotocollen te respecteren volgens de vereisten van de regelgeving. Het bedrijf handelt in schaaldieren, ...
Portfolio (10)
Italië, Nave
...Aanbevolen combinaties Balsamico azijn uit Modena is geschikt voor salades, zowel gekookte als rauwe groenten, gegrilde witte vleesgerechten, gekookte vis, omeletten, pinzimoni, en marinades. Inhoud: 500 ml Code: 03160 Categorie: Azijn Land: Italië Regio: Emilia-Romagna...
Portfolio (46)
...PRODUCTSHEET PRODUCT Biologische Extra Vergine Olijfolie JAAR VAN PRODUCTIE 100% 2017-2018 LAND Italië REGIO Calabria GEBIED Heuvel van de Presila Calabrese OMGEVING Niet vervuild en puur TEELT Ingraving van natuurlijke stoffen: gras, luzerne (onderzaai) OOGST Mechanische vibrator met paraplu EXTRACTIE Koude extractie (minder dan 27°) binnen 24 uur na de oogst OPSLAG RVS tanks CERTIFICERING Bio CERTIFICERING NOP: Usda 100% Organic CULTIVAR Monocultivar “Carolea” TOEPASSING Rauwe toepassing op salades, peulvruchten en soepen Eerste gangen Vlees……..en vis Mediterrane Dieet...
Portfolio (7)
Italië, Ravenna
...Il Naif ristorante e pizzeria is altijd een van de beste in Ravenna en biedt zijn klanten een attente en zorgvuldige service. In ons restaurant kunt u vinden: Menu met een ruime variëteit aan zeevruchten. Verse vis elke dag, gemengde gefrituurde vis, gemengde gegrilde vis en rauwe vis, schaaldieren, porcini, truffel, handgemaakte pasta, gegrild vlees, salades en groenten van alle soorten. Pizza's uit de houtoven. Kamut-pizza's, we besteden bijzondere aandacht aan vetvrije keuken en de juiste balans tussen eiwitten en koolhydraten. Menu met een eenpersoonsgerecht voor sporters.
Italië, Schiavon
Sweet Hotel de perfecte smaak van elegantie. Goede smaak en elegantie komen hier samen voor het diner. In deze zorgvuldig verzorgde omgeving, die de meest waardevolle smaken herbergt. Een echt ontmoetingspunt voor liefhebbers van vis, het restaurant biedt gerechten uit de Venetiaanse, Vicentijnse en Bassanese keuken. Onvergetelijk is zijn specialiteit: rauwe vis, geserveerd met sojasaus, wasabi...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play