... van dezelfde familie die "giftige sumak" worden genoemd: deze zijn toxisch! Gebruik: We raden aan om sumak als een condiment te gebruiken. We adviseren dan ook om het niet te koken, zodat het al zijn eigenschappen en smaak behoudt. Sumak wordt gebruikt als een fleur de sel die over een gerecht wordt gestrooid. Je kunt het dus toevoegen aan gegrild vlees, vis of geroosterde groenten. Je kunt deze specerij ook over veel bereidingen strooien. Zak: 10Kg...
Portfolio (45)
Frankrijk, Outreau
CHANNEL SEA FOOD is een bedrijf uit de Hauts de France dat gespecialiseerd is in de import en export van zeeproducten. Onze groep houdt voortdurend toezicht op de genetica en de creatie van nieuwe soorten, waardoor we een belangrijke speler op de markt zijn. Altijd luisterend naar onze klanten, nemen we uw suggesties zeer serieus om de kwaliteit van onze producten te verbeteren. Al meer dan 30 ja...
Portfolio (172)
Frankrijk, Paris
... glutenvrij en graanvrij, en bevatten geen conserveermiddelen of kunstmatige kleurstoffen. Deze super smakelijke snacks zijn ook perfect als beloningen tijdens de training. Lyofiliseerde traktaties zijn een handige en gemakkelijke manier om de rauwe voeding van uw hond aan te vullen. Deze lyofiliseerde stukjes zijn perfect voor trainingsbeloningen, het trainen of als beloning. Hondengrootte: 5 Kg max 5...
Portfolio (115)
Frankrijk, Bidart
...Product uit de zee: Tartaar van Wilde Dorade, diepvries - 300G - Ambachtelijke visserij - De diepgevroren tartaar van wilde roze dorade is afkomstig van traditionele lijnvisserij die de visserijreservaten en voortplantingsperiodes respecteert. Een jodiumrijke en stevige structuur, handmatig gefileerd en gesneden met een mes, verpakt in een vacuümzak van 300G. De diepvriesgarantie waarborgt de voedselveiligheid van dit soort rauwe vis. Al onze pakketten worden vervoerd bij gecontroleerde temperaturen; kwaliteit is een waarde waar Maison Caudalie niet op inlevert!
Portfolio (59)
Frankrijk, Descartes
Gevestigd in de Touraine, in het hart van de kastelen van de Loire, transformeert de Moulin du Couvent rauwe vissen op maat in gerookte producten: zalm, paling uit de Loire, haddock, heilbot, zwaardvis, tonijn, marlijn, kabeljauwfilets, steur, forel, karper uit de Brenne... We bieden een breed scala aan verpakkingen aan: Hele gerookte zalm, korte snede (voor presentaties op een bord), snijden van ...
Portfolio (1)
Frankrijk, Gisay La Coudre
...Deze specerij is ontstaan uit een reductie van onze honingazijn, die de suikers van de honing en zijn aroma's concentreert. Zijn uiterlijk is weelderig, zijn zuurheid laag (4,5°). Het is een opkikker voor onze smaakpapillen en een streling voor de maag. Zijn smaken zullen zowel uw salades of rauwkost als het koken van vis en wit vlees verrijken. Een mooie ontdekking voor elke fijnproever! Het heeft geen houdbaarheidsdatum. Referentie: BALSA100...
Portfolio (41)
Frankrijk, Renaison
...Venkelpollen is een "luxe" specerij waarvan de reputatie de afgelopen jaren alleen maar is gegroeid. Deze specerij kan worden gebruikt om uw witte vlees, vis en zelfs uw desserts en ijs te begeleiden. Venkelpollen heeft aroma's van drop, citroen, anijs en saffraan, evenals andere fruitige tonen die uw hartige of zoete gerechten kunnen verrassen. Herkomst: Italië, Toscane Kwaliteit: A...
Portfolio (56)
Frankrijk, Mietesheim
... sushi en sashimi (rauwe vis) op smaak te brengen. Het is verkrijgbaar in de vorm van een kant-en-klare pasta in een tube of als poeder waaraan water moet worden toegevoegd om de beroemde groene pasta te verkrijgen. Rijk aan vitamine C, kalium en calcium, staat het ook bekend om zijn werking op vrije radicalen (antioxidant), diabetes of de bloedsomloop. Deze culinaire bereiding met een krachtige smaak is volledig afkomstig uit biologische landbouw. Ingrediënten: Mierikswortel* 32%, appelazijn*, alcoholazijn*, water, zeezout, shoyu* (water, soja*, tarwe*, zout van...
Portfolio (80)
Frankrijk, Ostwald
... en uitgebalanceerd in Omega-3 & 6 met de ideale verhouding van 1/3 van deze "goede" essentiële vetzuren die ons lichaam niet zelf kan aanmaken. Gebruikstips: niet verhitten! Gebruik het rauw op zowel koude als warme gerechten (vinaigrettes, pesto, salades, vis, broodjes, verse kazen, rauwkost, rijst, pasta, maki ...) Kan ook gebruikt worden als biologische cosmetische stof. Bewaring: Beschermd...
Portfolio (12)
Frankrijk, Plaisir
... compatibel met IRTF-analyzers, UV-Vis spectrofotometers, sequentiële analyzers, enz. De gefilterde most wordt op geen enkele manier veranderd. De waarden van de verschillende zuren, de pH, het suikergehalte, de kleur en de anthocyanen blijven onveranderd na filtratie. Leverancier: TDI...
Portfolio (15)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play