Italië, Imperia
... de kenmerkende eigenschappen van de Taggiasca-olijf en de Peranzana-olijf combineert: beide cultivars produceren zeer fruitige oliën: de zeer zoete Taggiasco, de Peranzana Extra met iets meer uitgesproken pittige noten. De combinatie is zeer aangenaam. De naam “Arzentu” Argento in het Ligurische dialect verwijst naar een nobel product, maar met een levendige noot, zowel in zijn naam als in zijn smaak. De olijven worden met de hand geoogst in de maanden november en december. De olie-extractie gebeurt met de grootste zorg, strikt koud. code:ARG .75...
Portfolio (44)
Italië, Martina Franca
...De Pecorino Agrodolce is een kaas met een aromatische en zeer kenmerkende smaak, het resultaat van de ontmoeting tussen de pittige tonen van de semi-rijpe pecorino en de zeer zoete smaken van de verse vincotto. De stevige korst in de kleur van een kastanje omhult een kruimelige en licht smeltende pasta, met aroma's van melk, verse most en wijn. Deze kaas is ideaal voor wie op zoek is naar een exclusieve en representatieve smaak van het gebied, perfect om gerechten en aperitieven te verrijken.
Portfolio (29)
Italië, MILANO
...De 100% Italiaanse extra vergine olijfolie is het resultaat van een harmonieuze selectie van de beste extra vergine olijfoliën, afkomstig van in Italië geteelde en geperste olijven. Het is een olie van superieure kwaliteit, met een intense olijfaroma en een licht pittige nasmaak, een essentieel ingrediënt in de dagelijkse voeding, vanwege de bijzondere voedingswaarden en de veelzijdigheid in gebruik. VERPAKKING VAN 4 STUKS = 1 STUK EURO 30,00 1 PALET 44 VERPAKKINGEN VERVALDATUM 07/06/2025 MINIMALE BESTELLING 10 PALETS...
Portfolio (229)
Italië, Carovigno
...De Extra Vergine Olijfolie Novello 2023 justpugliafactory wordt geproduceerd tussen het einde van oktober en het begin van november. Het is verkregen uit vroeg rijpende variëteiten van groene en zwarte olijven. De geur is rijk aan plantaardige parfums. Bittere en pittige smaken zijn goed in balans. Novello justpugliafactory is een gefilterde, niet-decanterende extra vergine olijfolie. 100% Italiaanse olijfolie van superieure kwaliteit.
Portfolio (8)
Italië, Orsogna
...Salumi en Kaas uit Abruzzo * Salami met Truffel * Zoete Ronde Aquilano Salami * Zoete Cigolana Salami * Pittige Cigolana Salami * Varkenslever Salami van het type Cigolana * Pittige Bastoncino Salami * Spianata Aquilana Salami * Verse Abruzzese Worst Onze Kazen: * Klassieke Caciotta van koemelk * Caciotta met bieslook * Caciotta met Walnoten * Caciotta met Zwarte Olijven * Caciotta met Groene Olijven * Caciotta met Chili * Caciotta met Truffel...
Portfolio (9)
Italië, Moio Della Civitella
... geplukte olijven, koudgeperst om een olie van de hoogste kwaliteit te garanderen. Rijk aan antioxidanten, heeft onze olie een fruitige en licht pittige smaak, perfect om elk gerecht uit de mediterrane keuken te versterken. •Jam en conserven: Onze jam en conserven worden gemaakt met vers fruit uit Cilento, geplukt en verwerkt met volledige respect voor de traditie. Zonder kunstmatige conserveermiddelen...
Portfolio (16)
Italië, Sant'agata De Goti
... verkregen door het eenvoudig malen van de olijven die rechtstreeks van onze bomen in Sant'Agata de Goti zijn geplukt, waar de cultivars Ortice, Racciopella en Ortolana overheersen. Juist vanwege de kenmerken en de kwaliteit van deze olijven wordt er op biologische wijze een olie geproduceerd met een gele kleur en smaragdgroene reflecties, met een aangename, goed uitgebalanceerde bittere en pittige nasmaak.
Portfolio (1)
... met gouden reflecties en verspreidt een fruitige geur die doet denken aan net geoogste rijpe olijven. Het heeft een krachtige smaak, met tonen van artisjok. Bij het proeven laat het een aangenaam pittige en licht bittere nasmaak achter met amandelachtige nuances. Het is rijk aan vitamine E, polyfenolen en andere antioxidanten.
Portfolio (1)
Italië, Maruggio
...die de juiste rijpheid hebben bereikt, worden rechtstreeks van de plant met de hand of met mechanische middelen geoogst; deze kostbare vrucht wordt binnen 12 uur na de oogst gemalen. Deze organisatie maakt het mogelijk om een olie met uitzonderlijke organoleptische eigenschappen te verkrijgen, zoals extra vierge olijfolie 'harmonisch' van de typische goudgele kleur en een uitgebalanceerde smaak met een vleugje amandel, of extra vierge 'vruchtig' met een intens aroma en pittige waarnemingen en bittere tonen van bladeren.
Portfolio (8)
Italië, Montesano Sulla Marcellana
... ambachtelijkheid van de producten, maar ook, en vooral, naar het verhaal dat hen verbindt met hun regio: gedroogde of gevulde tomaten, gegrilde aubergines, pompoencrèmes, artisjokken, broccoli, gevulde olijven, gevulde paprika's en pittige pepers zijn slechts enkele van de typische producten uit Cilento die zijn omgevormd tot boccacci onder olie.
Italië, Badolato
... groothandelaars, detailhandelaren en particulieren. Wijn: constante en veeleisende werkzaamheden, net als bij de olie, tot aan botteling en verzending. Conserven: we telen in onze open tuinen onder een sterke Calabrese zon, onze groenten die op optimale rijpheid worden omgevormd tot potten met: gegrilde aubergines, gegrilde paprika's, tomatensaus, pittige sauzen, gedroogde tomaten, artisjokken, zilveruitjes, enz. We genieten van en eisen de grootste ernst, we garanderen de uitstekende kwaliteit en authenticiteit van onze producten. Probeer het en geloof het!!!!!
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play